30. 12. 2007

Prolog










VAROVANIE: SLASH!!! OD 18. ROKOV!!! Presne ako na obrázku sú rozdelené aj páry. LV/HP BL/NT
v tejto
poviedke sa vyskytujú aj náznaky žánru femslash. Zatiaľ len vo veľmi miernej forme, ale aj tak dopredu varujem všetkých pred erotickými scénami, chladným väzením pre nepriateľov smrťožrútvo a temným pánom, ktorý je v tejto poviedke fakt zlý a má aj isté slabosti ako všetci....čiže... nuž dozviete sa pokiaľ si to prečítate.















„Musíš ním poriadne mávnuť. Inak to nepôjde. Skús sa viac sústrediť!“ tie slová počúval vždy, keď sa mu nedarilo. Mali byť povzbudením, ale napriek tomu ich skôr považoval za známku svojho zlyhania. Hruď sa mu chvela. Voľná košeľa odhaľovala jeho telo, ktoré sa začínalo meniť. Dospieval a už nebol dieťaťom, ale stále nemal dostatok skúseností, aby mohol byť mužom. Voľné nohavice, držal pokope starý zodratý opasok. Láskavé zelené oči, ktoré vedeli milovať, ale aj nenávidieť ostávali ukryté pod okuliarmi s okrúhlim rámom. Tmavé vlasy mu za posledný rok dosť podrástli. Jeho srdce sa naplnilo láskou, nehynúcou vášňou, ale zároveň pociťoval aj akúsi zmes zlosti a strachu. Sám nevedel, čo vlastne chce. Temný pán ho držal vo svojom sídle a chcel, aby prešiel výcvikom smrťožrútov a stal sa jedným z jeho služobníkov. On to odmietal a nechcel sa nechať zlomiť.
Takmer pol roka s ním bojoval. Odmietal sa učiť, nechcel trénovať a radšej si zvolil dobrovoľné väzenie.
Vyslúžil si mnoho trestov. Možno viac než hociktoré iné dieťa. On sa ho však nikdy osobne nedotýkal. Vždy poslal niektorého zo svojich služobníkov, aby ho poučil o živote pod nadvládou temnoty. Najčastejšie ho trestala Bellatrix Lestrangeová. Vždy, keď vošla do jeho cely neskutočne trpel. Mal len štrnásť rokov, keď spoznal aké je to byť celý deň zavretý v uzavretom priestore so šialenou ženskou, ktorá sa len smiala a pohrávala sa s ním ako mačka s myšou.
Vtedy však netušil, že to najhoršie ešte len príde. Temný pán ho začal navštevovať sám. Keď dosiahol vek pätnásť rokov odviedol ho do svojej spálne.
Na tú chvíľu nedokázal ešte veľmi dlho ani pomyslieť. Napriek tomu, že bez reptania plnil svoje povinnosti a stal sa milencom svojho pána. Tá noc v ňom vyvolávala len tie najhoršie spomienky. Temný pán k nemu nebol nijak výnimočne hrubý, mrzelo ho len to, že nemal možnosť výberu. Okrem toho v tú istú noc chytili aj Tonksovú a nejakého ďalšieho mladého aurora, ktorý sa úplne zbláznil od mučenia. Lucius Malfoy si ho nechal ako hračku na pobavenie. Harry nemohol ísť do dolných miestností a ani potom nijak výnimočne netúžil. Chcel však zistiť, čo sa s ňou stalo. Už tri mesiace o nej nemal žiadne správy.
„Potter! Preber sa zo snívania a vezmi ten prútik... Nepočul si ma!“ muž odetý v čiernom habite ním hrubo zatriasol. Bol to takzvaný inštruktor, ktorého mu nanútil Temný pán. Napokon súhlasil aj s tým, že sa bude učiť. Trvalo to ďalšie štyri mesiace, kým sa tak rozhodol. Považoval za oveľa rozumnejšie tráviť čas v učebniach ako v posteli so svojím milencom. Ešte stále bol istým spôsobom panic. Temný pán si zatiaľ žiadal len orálny sex a on si prial, aby to zatiaľ tak aj ostalo. Dával mu všetko, pohodlie luxus a veľmi dobré jedlo. Dokonca ho občas chytil aj za ruku a veľmi opatrne ho bozkával.
Chcel byť pripravený a využiť každú možnú príležitosť na útek. Okrem toho nový učiteľ sa k nemu správal slušne, nikdy voči nemu nevyužíval prehnané násilie a všetko mu dopodrobna vysvetlil, kým si nebol istý, že to poriadne pochopil. Napriek tomu, že bol počas výcviku prísny, Harry sa nikdy nesťažoval.
„Áno, samozrejme rád by som, ale nemôžem sa vôbec sústrediť. Moja priateľka je vo väzení a ja neviem, čo s ňou tam robia. Verte mi, že určite nič dobré. Keď som tam bol zavretý ja počul som väzňov plakať a prosiť o zľutovanie,“ smutne sklonil hlavu.
„Ako sa volá?“ chladne sa opýtal starší muž. Minulú noc strávil v tých priestoroch. Bol veľmi dobre informovaný o väzňoch.
„Tonksová,“ potichu hlesol chlapec.
„Odviedla ju Lestrangeová,“ stručne odvetil inštruktor.
„Ona na tom nebola až tak zle. Myslím, že to v prežije a bude v poriadku. Oveľa horšie dopadla tá mladá žena, ktorú doviedli včera. Tuším sa volá Grangerová,“ nechcel mu to prezradiť, vyslovil to akosi automaticky bez toho, aby sa nad tým hlbšie zamyslel.
Chlapec poriadne zbledol. Úplne zabudol na to, že majú hodinu aj na prútik. Vybehol von z miestnosti, nasledovaný svojím učiteľom.
Harry do niečoho poriadne vrazil. Ocitol sa v náručí o obávaného muža z čarodejníckeho sveta. Lord Voldemort ho k sebe žiadostivo pritisol.
„To je v poriadku, môžete už ísť,“ dovolil mužovi opustiť chodbu.
„Kam bežíš, Harry? Prečo máš na sebe zas to oblečenie po bratrancovi... Máš predsa plnú skriňu oveľa krajších vecí,“ pevne uchopil chlapca a obrátil ho tvárou k sebe.
„To oblečenie nie je moje. Idem do väzenia. Chcem vedieť, čo si urobil s Hermionou!“ začal sa zúrivo zmietať. Nechcel, aby ho držal tak blízko seba.
„Ona má tiež svoje poslanie. Bude patriť všetkým smrťožrútom. Pokúsila sa sem dostať a nejakým spôsobom objavila naše sídlo. Mohol by som ju zabiť, ak by si chcel, ale to je podľa teba príliš drastické? Tvoj učiteľ ťa zrejme počas tohto mesiaca nenavštívi. Viem, že ti to prezradil on. Postarám sa, aby si to poriadne odpykal. Na hodinách ho zastúpim ja. Bude to len dočasne, lebo je to schopný človek a ešte ho potrebujem. Vráť sa do svojej izby. Musíš si niečo naštudovať na ďalšiu hodinu a nechcem počuť žiadne odvrávanie. Ak sa priblížiš k väzeniu budem ťa musieť osobne potrestať. Ak neposlúchneš naša dohoda prestane platiť a ja sa s tebou budem milovať už dnes a nebude mi záležať na tom, či to chceš alebo nie,“ Temný pán ho nasmeroval na poschodie. Vedel, že ho to dokonale odradí. Sľúbil mu, že ho nebude k ničomu nútiť a všetko, čo sa stane bude len dobrovoľne. Chcel, aby mali možnosť stráviť bližšie spoznať jeho druhého a zároveň dúfal, že sa ho prestane báť a bude sa s ním milovať bez akýchkoľvek zábran a nie na príkaz. Presvedčil sa, že chlapec naozaj zamieril do svojej izby a vybral sa opačným smerom. Patrick Engel tvoj trest ťa neminie. .