14. 12. 2007

Ten najkrajší darček

Varovanie: slash


Veková hranica : od 18 rokov !!!

Pár: Draco/Harry
Poznámka: Voldemort je v tejto jednorázovke už porazený, ale smrťožrúti nie.

Tentoraz to bude naozaj len jednorázovka J))
Obsah: Draco chce získať svoju tajnú lásku, na uskutočnenie svojich cieľov dokáže použiť aj dômyselnú lesť. Na začiatku to na slash- nevyzerá, ale napokon to bude slash!!!

Pozoroval ho. Neustále sledoval toho chlapca, ktorý mu neľútostne ukradol srdce. Pociťoval túžbu sedieť pri ňom, smiať sa spolu s ním a zdieľať každú voľnú chvíľu v jeho prítomnosti. Zúfalo hľadel do svojho taniera, neveriacky obracal v rukách kúsky dobrého jedla.

Otec ma donútil, aby som k nim vstúpil. Dostal som sa do riadnej kaše. Nenávidím ho tak veľmi ako chcem teba. Môj Harry. Dnes ťa musím konečne mať vo svojom objatí. Urobím všetko preto, aby som prežil aspoň jedinú noc šťastia. Ľúbim ťa, môj úžasný...

Zasnene hľadel na objekt svojich najtajnejších citov. Na tvári však nasadil pohŕdavý úškľabok. Nechcel, aby niekto vedel, že prežíva hotové muky, kvôli láske k tomu chlapcovi. Otec by mu to nikdy nedovolil.

Aspoň do tej doby, kým nebude mať dieťa a neuzavrie legitímne manželstvo. Potom si podľa jeho slov môže robiť, čo sa mu len zachce, ale manželku nesmie nikdy formálne opustiť. Inak sa môže rozlúčiť zo svojím menom a postavením bohatého dediča.

Takmer sa zadusil kúskom mäsa, keď si k jeho vysnívanému chlapcovi sadla Ginny Weasleyová. Prinútil sa upriamiť pozornosť na svoju večeru, ale nebolo to vôbec ľahké. Usmievala sa na Harryho a napokon ho aj pobozkala.

Nie. Prestaň. Jeho pery patria mne. On je celý len a len môj. V rukách pevne zvieral prútik. Tak veľmi si prial zbaviť sa tejto neželanej konkurencie.

„No konečne to vám teda trvalo!“ Hermiona si rozhodne neodpustila drobné podpichnutie. Vedela, že už sa veľmi dlho medzi nimi schyľuje k niečomu hlbšiemu.

„Nebuď si taká istá, či im to vôbec dovolím. Moja sestra by nemala tak skoro no-veď-viete-čo,“ zamračene si ich premeriaval.

„Ron, prosím ťa,“ zapišťala Ginny. Hrozne očervenela, keď na sebe pocítila pohľady viacerých spolužiakov. Počas celého zvyšku večera sa bezstarostne zhovárali. Ron pôsobil stále dosť nahnevane, ale postupne sa spamätával z tej dobrej správy.

Počas celej večere sa v ňom búrili protichodné emócie. Keď videl ako Harry hladí a bozkáva svoju priateľku, mal pocit, že príde o rozum. Nevládal predstierať, že sa ho to vôbec netýka. Keď nenápadne položil ruku na jej koleno, ledva potlačil záchvev bolesti.

Harry, nie! Už ma netráp. Ako veľmi ma mučíš. Prečo mi musíš spôsobovať trápenie.

Prudko vstala a zamieril k stolu, pri ktorom sedeli Chrambromilčania. Crabbe a Goyle ho okamžite nasledovali. Prišiel čas uskutočniť plán, ktorý mu mal poskytnúť aspoň trochu šťastia.

„Náš slávny, Potter má konečne priateľku. Snáď nechceš, aby ti všetci gratulovali. Aspoň sa presvedčíme či ho máš funkčného,“ zlovestne poznamenal Draco.
Harry poriadne očervenel a rozpačito sklonil hlavu. Ako rád, by Malfoyovi povedal niečo na svoju obranu, ale v tej chvíli to vôbec nebolo vhodné.

„Vypadni, Malfoy,“ zúrivo zavrčal Ron.

„Ty radšej nevrav nič, Weasley. S Grangerovou ste si ešte vôbec nič neužili. Možnože pri Lavender si bol úspešnejší,“ nenápadne vzal ryšavý vlas, ktorý mala Ginny na šatách a zamieril k východu.
Nenápadne si premeral chlapca-ktorý-prežil.

***
Na druhý deň ráno našiel Harry pri dverách vedúcich zo spálne lístok. S úsmevom prechádzal po riadkoch, ktoré ho napĺňali vzrušením.

Môj najdrahší Harry,

Chcem, aby sme sa šli spolu prejsť. Máme si toho veľa povedať. Okrem toho ťa chcem bozkávať, túžim hladiť každú časť tvojho tela. Už viac nechcem žiť bez teba bez tvojho úsmevu a krásnych očí, ktoré sú inšpiráciou mojich snov.
Zajtra chcem celý deň stráviť s tebou, bez dozoru môjho vystrašeného brata. Milujem ťa a chcem, aby si mi tiež dokázal svoju náklonnosť. Chcem ťa vidieť nahého, môcť skúmať každú čiastočku tvojho tela.

Hrozne sa hanbím. Nemohla som ti to povedať osobne. Pri stole bolo toľko veľa ľudí a ešte aj ten nevychovaný Malfoy stále provokoval. Tento list ber ako pozvanie vychádzajúce z hĺbky môjho srdca.

O desiatej sa stretneme pred Deravým kotlíkom. Zbav sa Rona a Hermiony.

S láskou tvoja milovaná

Ginny
Harry rozrušene pobiehal po izbe. Neustále sa prezliekal, každého sa pýtal, či dobre vyzerá a napokon bez akéhokoľvek vysvetlenia utiekol zo spálne.

Pred deravým kotlíkom naňho čakala Ginny. Okamžite ho objala a pobozkala. Takým zvláštnym spôsobom, akoby to ani nebola ona. Dokonca pootvorila ústa a žiadali si naliehavejší bozk. Pritisla sa k nemu celým telom a rukou ho bez váhania pohládzala.

„Ginny, dúfam, že som ťa nenechal dlho čakať,“ na malú chvíľu sa od nej odtrhol. Cítil teplo jej tela a vnímal vzrušenie, ktoré z nej vyžarovalo. Začínal pochybovať o správnosti svojho konania. Niečo mu naznačovalo, žeby mal byť veľmi ostražitý.

„Nie, Harry prichádzaš práve včas. Pôjdeme spolu nakupovať a neskôr sa zastavíme pri škriekajúcej búde. Ukážem ti jedno prekrásne miesto,“ ťahala ho za ruku. Spoločne prechádzali po obchodoch. Pritískali sa k sebe a debatovali na rozličné témy. Obaja sa cítili veľmi uvoľnene. Ginny sa k nemu túlila a takmer ho nepustila ani na záchod. Tak veľmi chcela byť s ním. Harry čoskoro zabudol na svoje obavy. Spoločne prešli všetky obchody, naháňali sa, vzájomne sa kŕmili sladkosťami a napokon sa bezstarostne zvalili do trávy.

„Ľúbim ťa,“ spokojne jej pošepol Harry. Nevinný bozk smerujúci na pery bol prijatý s rovnakým nadšením ako predtým. Netušil, že v ňom dokáže prebudiť takú silnú túžbu. Neustále myslel na jej list.

Ginny ho zaviedla do jednej z tajných jaskýň za dedinou. Starostlivo zapečatila vchod kúzlami, aby ich nikto nevyrušoval.

„Vyzleč, sa drahý,“ rozprestrela teplú deku na zem. Bola zabezpečená kúzlami, tak aby zohrievala svojich majiteľov.

„Ginny, ja neviem, asi by sme nemali,“ nervózne vyjachtal Harry.

„To je nezmysel,“ začala ho pomaly vyzliekať. Šepkala mu sladké slová lásky a nenápadne zovrela v rukách jeho penis. Láskavo ho masírovala a napokon docielila, aby sa v jej rukách zväčšil do patričných rozmerov.
Harry sa podriadil tlaku jej rúk a pomaly si ľahol a slastne zastonal, keď ho vzala do úst. Jemne ho bozkávala, jej vlhké pery ho privádzali do vytrženia. Chcel ju mať pri sebe čo najbližšie. Cítil, že čoskoro prežije niečo neskutočne nádherné, ale zároveň aj zakázané a nebezpečné. Práve sa chystal ju pohladiť, keď si uvedomil istú zvláštnu skutočnosť. Ryšavé vlasy náhle nadobudli zlatistú farbu a skrátili sa. Namiesto svojej priateľky začínal rozoznávať črty mladého príslušníka rodu Malfoyovcov. Zdesene rozšíril zreničky. Do tela mu prúdila slasť, ale jeho penis mal nanešťastie v ústach chlapec.

Nie jeho priateľka ako chlapec, ktorého nenávidí. Chcel niečo urobiť, ale v danom okamihu, by to nebolo vôbec rozumné. Draco ho pritisol bližšie k zemi. Vychutnal si každú kvapku jeho túžby. Harry len zdesene ležal na mieste a triasol sa. Vôbec mu to nepripadalo vtipné. Keď doznela slasť a Draco „vyslobodil“ jeho penis, zúfalo sa zahalil do prikrývky. Nedokázal uveriť tomu, čo sa práve stalo. Jeho prútik ležal na druhom konci miestnosti, bol bezbranný a zbavený oblečenia.

„Ty...ty... odporný...“ nenachádzal správny výraz, ktorý by vystihoval hanbu a poníženie, ktoré cítil. Celý sa chvel.

„Nezahaľuj sa. Nie, chcem ťa vidieť. Chcem sa ťa dotýkať. Dovoľ mi to!“ Draco ho opatrne pohladil po vlasoch a jemne ho vzal do náručia. Pomaly strhával prikrývku a zasypával ho bozkami. Harry sa urputne bránil. Pokúšal sa ho kopnúť, ale nepodarilo sa mu to. Draco ho dráždivo pohladil na vnútornej strane stehien a jemne bozkával jeho nahé telo.

„Prestaň!“ skríkol Harry. Nechcel, aby sa ho dotýkal. Začínal ho považovať za blázna.

„Si krásny a taký sladký, nemôžem od teba žiadať trochu pozornosti. Nebráň sa tomu, láska,“ vrhol sa na jeho pery a snažil sa ho pomaly priviesť k ďalším rozkošiam. Harry reagoval čoraz horšie.

Zúrivo sa zmietal a chcel sa spod neho dostať. Nedovolil Dracovi, aby ho poriadne pripravil. Nemal ani možnosť niečo také urobiť. Harry sa pokúšal vyslobodiť, poriadne ho udrel do tváre a naďalej poriadne vystrájal.

„Láska dovoľ mi, aby som ťa na to pripravil. Nebuď taký vzdorovitý,“ pokúšal sa ho presvedčiť.

„Nie, zlez zo mňa. Malfoy, neblázni! To snáď nemyslíš vážne. Ja to nechcem. Ak ma nepustíš, budeš mať problémy,“ zreval od odporu, keď pocítil na zadku ruky svojho nepriateľa. Draco sa ho zúfalo snažil udržať.

Dokonca použil kúzla, aby mu zabránil vstať. Musel mať nohy od seba a nedokázal sa vyslobodiť. To kúzlo si veľmi dlho precvičoval. Harry nemal žiadnu nádej na záchranu.

„Chcem ťa mať pre seba, Potter. Ty nebudeš chodiť s Ginny ani s žiadnym iným dievčaťom. Práve preto som ťa sem zobral, aby sme boli spolu. Chcem len teba,“ nedbal na jeho krik, bol hluchý voči akýmkoľvek výhradám. Tak veľmi túžil po svojej láske.

„Hnusíš sa mi! Dosť!“ zhrozene zavrčal Harry. Cítil ako niečo preniká do jeho napätého tela. Vykríkol od bolesti a zhnusenia.

Draco mal v očiach slzy. Začínal chápať, že nikdy nebude mať svoju lásku. Harry ho odmietal, nechcel sa ho ani dotknúť. Dokonca prestal byť vzrušený. On bol rozhodnutý ho za to potrestať. Srdce mu krvácalo.

Cítil, že už nikdy nedokáže nikoho milovať. Len svojho Harryho. Prisal sa na jeho pery a prenikol hlbšie do toho úžasného tela. Harry sa prudko vzopäl a pohrýzol ho. Draco bolestne zastonal a donútil ho zlízať tých pár kvapiek krvi. Vôbec sa kvôli tomu nehneval.

„Prosím ťa, uvoľni sa, drahý,“ neodvážil sa v ňom ani pohnúť, kým bol tak hrozne napätý.

„Toho sa nedočkáš!“ zreval Harry. Zelené oči tvrdohlavo odmietali poslušnosť. Draco sa ledva zdržiaval. Bolo to príliš krásne byť tak tesne spojený so svojou láskou. Začal sa venovať každučkej čiastočke jeho tela. Chcel v ňom opäť vyvolať túžbu, ale vôbec sa mu to nedarilo.

Harry sa od neho zo všetkých síl odťahoval. Ochutnával telo svojho milovaného. Pevne zovrel jeho penis a výhražne mu zašepkal do ucha: „Si v mojej moci, nemáš na výber,“ Draco sa úplne prestal ovládať.

Nevnímal jeho krik ani bolesť, ktorú mu spôsoboval. Zmocnil sa svojho miláčika a konečne naplnil všetky svoje túžby. Donútil ho, aby sa prispôsobil jeho potrebám. Musel ho bozkávať a dotýkať sa ho. Po dosiahnutí svojich cieľov vykĺzol zo svojho milenca. Ostal ležať na ňom. Bol unavený a oči sa mu pomaly zatvárali. Na prikrývke zbadal krvavé fľaky. To ho okamžite prebralo.

„Veľmi to bolelo? Prepáč, ja som nechcel. To spoločne napravíme,“ chlácholivo ho objal. Konečne mal možnosť vytiahnuť masť. Okrem toho poznal spoľahlivé kúzlo. Okamžite zacelil ranu a pre istotu poriadne ponatieral ubolené miesto. Musel svojho milovaného zviazať, aby sa to mu nebránil.

„Daj tie svoje špinavé ruky preč!“ chladne poznamenal Harry.

„Nechcel som ti ublížiť. Len som ťa chcel urobiť šťastným. Viem, že ma takisto potrebuješ. Prosím, neodmietaj ma. Dám ti všetko,“ kľakol si na kolená pred svojou láskou. Nebol zvyknutý prosiť, ale tentoraz to považoval za vhodné riešenie.

„Nechaj ma odísť. Nikomu nič nepoviem, ale o tebe už nechcem ani počuť. Nikdy v živote sa už ku mne nepribližuj,“ podráždene zavrčal Harry. Nevšímal si utrápený výraz na tvári svojho spolužiaka.

„Nič si necítil? Ty si nevieš predstaviť, ako veľmi chcem, aby sme spolu chodili. Potrebujem tvoju oporu a lásku. Inak to nevydržím. Neznesiem otcove nezmyselné požiadavky,“ v kútiku duše dúfal, že ho pochopí a pomôže mu. Vedel, že zlyhal. Nemal sa nechať uniesť svojimi pocitmi.

„Cítil som odpor a zhnusenie nad tým, ako si dokážeš vymýšľať. Chcel si ma ponížiť a podarilo sa ti to!“ šokovane vyprskol Harry. Zmĺkol, keď ho do hrude zasiahlo zaklínadlo. Nebolo to smrteľné, ale napriek toho ho to poriadne omráčilo.

„Budeš ma ľúbiť. Utečieme spolu a budeme spoločne zdieľať každý okamih. Trochu ti pozmením výzor a spútam tvoje spomienky. Budeš patriť len mne,“ vzal do náručia milovaného. Poriadne ho poobliekal a zahladil všetky stopy. Ani jeden z nich sa na Rokfort nevrátil.

Akékoľvek pátranie bolo zbytočné. Harry žil s Dracom, lebo netušil, že ovládol jeho spomienky. Jeho milenec bol k nemu vždy pozorný a priateľský. Spoločne pracovali a napokon si obaja vybudovali sľubnú kariéru. Nikto netušil, že pod zdanlivo nudnými a bezvýznamnými priezviskami sa skrývajú bývalý študenti z Rokfortu.

Obaja sa natoľko zmenili, že nebolo možné ich nájsť ani spoznať. Draco dbal na to, aby Harry neprišiel do styku zo svojimi spomienkami. Nikto však nemôže predvídať účinky mágie.

„Spomenul som si na nejaké dievča s ryšavými vlasmi. Kedysi sme boli spolu... som si istý...“ ležal na gauči a práve oddychoval po výrazne dlhej nočnej službe. Mal na starosti pátracie akcie spojené so smrťožrútmi.

„Netráp sa hlúposťami, miláčik. Si veľmi unavený. Radšej ťa odnesiem do postele. Tá zranená noha ti spôsobuje problémy. Nemal si chodiť do práce,“ nežne ho pobozkal na pery. Už sa neodvážil urobiť niečo proti jeho vôli.

Harryho spomienky však prelomili kúzla a postupne sa dostávali na povrch. Začínal si uvedomovať, že s Dracom nikdy neodišiel dobrovoľne.

„Si veľmi bledý. Je ti zle? Mám niekoho zavolať?“ ustarostene ho kolísal v náručí.

„Nie, Draco, som v poriadku. Poďme radšej spať. Možno som ešte naozaj nemal vstávať. Ľúbim ťa,“ nedokázal sa naňho hnevať kvôli minulosti. Zamiloval sa do svojho únoscu a to už nedokázal vziať späť. Zlé spomienky nemohli z jeho srdca vytrhnúť lásku. On preňho mnohokrát riskoval. Staral sa oňho, keď bol zranený a bojoval aj proti svojmu otcovi len, aby ho ochránil. Práve preto sa rozhodol, že ho konečne obdarí svojou priazňou. Zbaví ho strachu z možného odchodu.

„Na všetko si spomínam, ale napriek tomu ťa nemôžem nenávidieť. Si môj život. Už si dávno zaplatil za tú záležitosť. Nemusíš sa báť. Neopustím ťa,“ pevne ho objal a nechal sa odniesť do postele.

„Ešte raz sa ti chcem ospravedlniť. Správal som sa ako tyran,“ Draco ho chlácholivo pobozkal na čelo. Vedel, že ich už nič nedokáže rozdeliť. Možno len smrť...a jej studený dych.
koniec