29. 2. 2008

8. kapitola Skúšam žiť bez teba (utiecť)


varovanie: netypický pár...a inak nič...

hodnotenie

 





Svetlovlasý muž smutne hľadel na pohyblivú fotografiu. Prstom prechádzal po chlapcovej tvári.
Podobizeň jeho syna sa snažila pred ním ukryť. Takisto pôsobila vystrašene ako originál.
Draco, ako sa asi máš? Bez teba je tento dom úplne pustý, chýbaš mi tak veľmi. Viem, že ma nenávidíš a nechceš mať so mnou nič spoločné, viem, že ťa nesmiem ľúbiť. Teba jediného musím chrániť aj pred sebou, aby si netrpel mojou vinou. Ako máš však zabrániť tomu, aby som sa každú noc nezobúdzal s tým neodbytným pocitom? Ako sa mám brániť túžbe vidieť ťa opäť v izbe, ktorá ti patrí.
Sedel na posteli, ktorá predtým patrila jeho synovi. Pohodlne sa opieral o jeho vankúše. Podarilo sa mu vykľučkovať z nepríjemnej situácie. Draco proti nemu nechcel svedčiť, ale už nikdy sa k nemu nesmel priblížiť. Súd akceptoval aj správu o kliatbe, ktorou si Draco nechtiac poškodil svoju myseľ, to takisto zavážilo, a napokon boli všetky obvinenia stiahnuté, aj keď podľa toho, čo mu bolo povedané bolo toto poškodenie trvalé a ani odborníci ho nedokázali odstrániť.
To, čo cítil k svojmu synovi však bolo hlbšie než len nejaká kliatba, veril tomu, že je to skutočné, aj napriek vyjadreniam svojho priateľa, ktorý tvrdil, že ak nebude v jeho blízkosti, časom to pominie.
To bolo preňho horšie ako väzenie. Bol rozhodnutý nechať ho na pokoji, ale to neznamenalo, že nemusel zvádzať krutý boj zo svojimi vlastnými túžbami a láskou, ktorá poškvrnil napriek tomu, že si to vôbec neprial. Necítil sa ani trochu atraktívny dokonca odmietal aj svoje zvyčajné aktivity. Cítil sa starý a nepotrebný.
Musím byť silný...ty mi nepatríš a už ma nechceš mať pri sebe ani ako otca...musím to akceptovať.
Schúlil sa do jeho postele, prikryl sa a dosť neochotne odložil fotografiu. Narcissa s ním už nežila. Ostala so svojím synom. Nezhovárali sa, len občas si posielali formálne listy týkajúce sa finančných prostriedkov.
Vedel, že Draco je už zrejme v škole, tak ďaleko od neho. Privrel oči a predstavil si aké by to bolo, keby ho mohol hladkať po vlasoch, pritúliť sa k nemu a môcť len tak pokojne ležať vedľa neho. Vdychovať príjemnú vôňu, ktorá ho obklopovala a starať sa, aby mal všetko, čo potrebuje. To bol jeho sen, nevypovedaná túžba. Predstavoval si ako ho ruky milovaného hladia.  Zavrel oči a dosť nevrlo siahol pod prikrývku. Vedel, že by si mohol zohnať niekoho, kto by vyplnil všetky jeho predstavy, ale nechcel pretvárku. Rukou sa dotkol citlivého penisu. Stačila len zmienka o plavovlasom chlapcovi a hneď sa to prejavilo na jeho tele.
„Draco,“ priam zastonal jeho meno. Tak veľmi si želal, aby aj on cítil to isté. Sníval o ich vzťahu aj keď vedel, že je táto cesta vedie len do záhuby. Rukou inštinktívne prechádzal po citlivej časti tela.
Úplné uspokojenie však neprišlo, nemohol dosiahnuť nič také, pokiaľ nemal pri sebe živú bytosť.
Siahol po pohári červeného vína. Potreboval precítiť v ústach aspoň nejakú chuť. Zúfalo túžil po informáciách. Dúfam, že nežije s Blackom alebo možno...by som mohol...áno...Black je kľúčom ku všetkému. Presne tak, Black.
Vstal a opatrne podišiel k stolu. Vytiahol pergamen a začala písať.

Severus,

Potrebujem, aby si provokoval Blacka. Chcem, aby si ho vylákal z jeho úkrytu. Ak to pre mňa urobíš, môžeš sa spoľahnúť, že ťa vo všetkom podporím a naše malé špinavé tajomstvo zostane mimo uší verejnosti.

Aspoň raz mu bolo na niečo platné, že poznal detaily sexuálneho života svojho priateľa. Vedel, že mnohé z jeho aktivít by Temného pána nepotešili, ale musel k tomu pristupovať veľmi citlivo. Severus nepatril k ľuďom, ktorí strpeli vyhrážky.



***


„Pán Malfoy, nerobte mi tu cirkus. To predsa nič nie je,“ školská sestra zamračene odhalila reznú ranu na kolene. Bola zacelená skôr než stihol čokoľvek povedať. No aj tak sa tváril akoby ho to pekelne bolelo.
Na vedľajšej posteli sa zmietal tmavovlasý chlapec.
„To je tvoja vina, ty...“  Harry sa držal za brucho, zasiahla ho dorážačka a pred očami sa mu len tak mihali rôzne nepravidelné obrazce.
„Drž hubu, Potter!“ podráždene skríkol Draco.
„Prestaňte vykrikovať, pán Malfoy, lebo vás odtiaľto vyhodím,“ podišla k Harrymu a vnútila mu poriadne horký elixír. Zelenooký chlapec si opatrne zložil rozbité okuliare.
„Áno, samozrejme,“ podráždene frflal Slizolinčan. Obskakuje len Pottera, akoby to bol ktovieaký hrdina. Pritom každý vie, že vo voľnom čase chodí so spustenými nohavicami za profesorom elixírov. To je naozaj hrdinský čin, vyzliecť sa pred Snapom a pritom sa na hodine správať úplne normálne ako predtým.
V skutočnosti ho najviac trápilo, že terajší objekt jeho záujmu  venuje viac pozornosti práve Harrymu. Zvykol si na Siriusovu prítomnosť, na ich rozhovory a spoločné večere, keď však prišiel jeho krstný syn, už naňho nemal toľko času. Harrymu dokonca aj písal, ale Draco od neho nikdy nič nedostal. Nerozumel tomu,  prečo  mu všetci venujú toľko pozornosti.
Sirius nechce byť jeho oficiálnym priateľom. Draco si to vysvetľoval tým, že mu chce dať viac času, aby sa spamätal z otcovho naliehania. Nechcel ani len počuť o tom, že si poškodil mozog nejakou kliatbou, nemienil takúto možnosť vôbec ani len pripustiť.

Uvedomoval si, že urobil chybu, keď sa pokúšal na sebe aplikovať nedovolené techniky, no neželal si, aby tá kliatba skončila, považoval ju skôr za výhodu, než za problémovú záležitosť.

Ešte stále mal občas sny, počas ktorých prežíval ich milovanie. Rozhodne to nebolo nič príjemné. Paradoxom bolo, že napriek tomu neprestával túžiť po rozkošiach, ale  určite ich nechcel prežívať s ním.
Madam Pomfreyová mu ušetrila koleno a donútila ho ľahnúť si.
„Neskôr sa na vás prídem pozrieť.“
Potešil sa, až keď ju videl odchádzať. Vedel, že sa tak skoro nevráti, lebo sa šla pozrieť na údajne zraneného Hagrida.
Draco pomaly zliezol z postele a podišiel bližšie k svojmu spolužiakovi.
„Vypadni, Malfoy!“ precedil pomedzi zuby Harry, tlmene vzdychol, keď na tele pocítil láskajúcu ruku. Chcel sa mu vytrhnúť, ale po elixíre bol trochu dezorientovaný a brucho ho stále veľmi bolelo. Elixír však pomaly začínal účinkovať a bolesť dosť rýchlo pominula.
Ty odo mňa neustále odvádzaš Siriusa, musíš zato zaplatiť. Severus nebude nadšený, ale to je len jeho problém.
Ľahol si k nemu a začal ho bozkávať. Rukou pritom našiel jeho penis  a jemne ho stisol, dával si pozor, aby sa nedotýkal. Vyzliekol mu habit a začal ho zasypávať bozkami. Potter sa chvíľu bránil, ale napokon podľahol tej jeho úžasnej kliatbe.
Dvere na prudko otvorili a dovnútra vstúpili Dracovi kamaráti. Jeden z nich položil na stôl čarodejnícky fotoaparát.
Bolo to už vopred dohodnuté, preto sa nečudovali, že vidia ako ich ich „šéf“ hladká svojho úhlavného nepriateľa. Draco pripravoval jeho otvor na vstup penisu a popritom nenápadne pokynul svojim priateľom, aby sa začali vyzliekať. Potter ich vôbec nevnímal. Sústredil sa len na dotyky, ktoré ho privádzali do zúfalstva. Posteľ klesla pod váhou Dracových priateľov. Mladý aristokrat elegantne vstal a prenechal im svoje miesto.
 „MALFOY!“ zreval pridusene.
„Uvoľni sa, Potter. Pár fotografii rozhodne nezaškodí,“  škodoradostne poznamenal Draco. Zdvihol fotoaparát, ktorí priniesli jeho priatelia.
„Och, Potter...“ zachrčal mu do ucha takmer nepoužívaný hlas. Crabbe ho zozadu pevne objímal a zjavne sa pokúšal dostať čo najbližšie k nemu.  
„Pusti ma!“ zhnusene odvetil Harry. Cítil na svojom tele aj Malfoyove dotyky. Chladné pery si vynútili vstup do jeho úst.
„Čo to robíte? Pustite ho?“ Severus Snape ich pomocou prútika oddelil od svojho milenca. Pôsobil ako divoká šelma pripravená roztrhať ich na kusy. Tmavé oči náhle nadobudli temný odtieň, bolo v nich oveľa viac smútku a bolesti.
„Oblečte sa, Potter a vy traja tiež!  Strhávam 50 bodov Chrabromilu,“ nahliadol do mysle svojho milenca, aby zistil, čo sa vlastne stalo. Študenti sa obliekali tak rýchlo, ako to bolo možné.
Viem, že cítiš túžbu, Harry, ale nesmieš sa ňou nechať ovládnuť. Zato ťa čaká trest. Budeš ku mne chodiť častejšie, aby si nemal čas na podobné rozmary.
„Za neprístojné správanie na verejnom mieste, budete až do konca roka po škole, Potter. Strhávam Chrabromilu 50 bodov...za tieto...neprimerané činnosti... Crabbe a Goyle budú až do konca roka robiť spoločnosť Hagridovi pri vyplievaní buriny... A vy pôjdete so mnou, Malfoy,“ donútil ich vyjsť z nemocničného krídla.
„Pán profesor, veď sa nič hrozné nestalo. Bola to len nevinná zábava,“ ospravedlňujúco zamrmlal Draco.
„Áno, o tom nepochybujem. Mne to však vysvetľovať nebudete. Dnes v noci budete spať doma v Malfoy Manor. Dumbledore tu dnes nie je a ja mám na starosti školu. Počas tejto noci ste podmienečne vylúčený,“ vyprskol znechutene.