28. 5. 2008

6. kapitola

Varovanie:
táto časť je takmer úplne sex-pwp, tak neodporúčam čítať ľudom, ktorí majú menej ako 18 rokov prípadne tým, ktorých takáto tématika poviedok pohoršuje. Tým, že začnete čítať ste si vedomí toho, čo idete čítať. Je to slash vzťah muža a muža.
Táto kapitola je obzvlášť taká a ešte k tomu je tu aj incest!!!

Čiernovlasý chlapec si pritiahol kolená bližšie k sebe a ustálil sa v akejsi obrannej polohe. Hlavu mal zaborenú do vankúša a neustále sa obracal z jednej strany na druhú. Len pred chvíľou konečne ostal bez pohnutia ležať na jednom mieste.
Neuvedomoval si prítomnosť druhého muža, ktorý v tú noc takisto nespal dobre. Temný pán neustále niečo hovoril zo spánku a pokúšal sa udržať svojho syna pri sebe, to sa mu však nedarilo. Chlapec mu neustále unikal. Pokúšal sa ho vytlačiť z postele.
Temné oči sa napokon otvorili. Voldemort trochu prudšie nasal vzduch a opatrne sa posadil.
Chcel si konečne vziať to, čo považoval za svoje právoplatné vlastníctvo. Pomaly mu stiahol pyžamové nohavice. Zlostne sebou trhol, keď pod nimi nahmatal ďalšie trochu tenšie, s viacerými drobnými gombíkmi.
Nebudeš sa so mnou zahrávať, chlapče. Roztrhol druhú vrstvu a znechutene hodil na dlážku nohavice a takisto aj boxerky, ktoré sa mu tiež priplietli do cesty. Pritisol sa k nahému telu a chcel ho pobozkať, ale opäť zacítil zašušťanie jemnej látky. Chlapcova pyžama bola zas kompletne oblečená, aj keď na zemi stále ležali roztrhané šaty. Voldemort netušil, že Adam naučil svojho nového kamaráta veľmi rafinované kúzlo.
„Nezabíjaj ho, nezabíjaj ho...“ zamrmlal Harry. Obrátil sa na druhý bok a pokojne spal ďalej.
„Dobrý pokus, Potter,“ temný čarodejník siahol po prútiku a zložito ním mávol. Nad ním sa objavila modrá žiara, ktorá pomaly vstúpila do chlapcovho tela a rozpustila kúzlo zvnútra. Nazval ho starým priezviskom, na ktoré bol už zvyknutý. Šaty zmizli a Harry bol opäť nahý. Voldemort ho rýchlo obrátil na brucho a vnikol doňho zozadu. Nemal chuť ho vôbec pripravovať, hlavne nie ak sa mu pokúšal vzdorovať prostredníctvom mágie. Nemal pri sebe prútik, ako to mohol urobiť. Kto mu ho dal?
Chlapec bolestne zastonal. Zelené oči sa napokon neochotne otvorili.
„Prestaň, vypadni odtiaľto!“ zreval Harry a pokúšal sa dostať z postele. Temný pán mu silnejšie skrútil ruku. Neponáhľal sa, nechal ho nech si užije každú sekundu. Nedoprial mu však dostatok času, aby si úplne zvykol na jeho prítomnosť vo svojom tele. Pohyboval sa v dráždivom rytme a vôbec nebral ohľad na uspokojenie svojho partnera. Keď ho chcel pohladiť, Harry ho pohrýzol do ruky.
Temný pán ho udrel po tvári. Silnejšie prirazil do chlapcovho tela. Ich mysle sa prepojili rovnako ako telá.
Harry videl všetko, na čo Temný pán v poslednom čase myslel, všetky jeho plány sa pred ním poľahky otvárali, akoby vôbec nebol problém preniknúť do jeho myšlienok. Množstvo nových vrážd a tvárí, ktoré mali byť navždy pochované... Videl mená, dátumy, všetko týkajúce sa boja s rádom.
Silná magická energia sa okolo nich zhromaždila a bola pripravená prejaviť sa. Chlapec sa úplne uvoľnil a prestal odporovať. Chcel vedieť viac o tom, čo sa chystal urobiť s jeho priateľmi. Preto musel udržiavať myseľ v pokoji.
Grangerová bude pre výstrahu zavesená na vchode do ministerstva... Ostáva jej už len niekoľko dní...
Weasley sa stane Greybackovou hračkou...
Temný pán sa nečakane oddelil od jeho tela. Bol hrozne nespokojný. Napriek tomu, že jeho milenec prestal odporovať veľa rozkoše si s ním neužil. Stále bol priveľmi napätý a nechcel, aby sa ho dotýkal. Tým pádom nebolo možné, aby bol z takýmto stavom spokojný.
„Veľmi dobre si rozmysli, či sa aj naďalej ku mne budeš správať odmietavo. Nebudem ti tolerovať žiadne takéto výstrelky. Nikto ťa odtiaľto neodvedie a ak sa niekto pokúsi ťa dostať preč odtiaľto, bude musieť zaplatiť život...“ nestihol dokončiť svoje vyhrážky.
„Je to pre mňa ťažké, viac než si dokážeš predstaviť,“ naklonil sa k nemu a opatrne ho pobozkal na pery. Sadol si do jeho náručia a pokúšal sa dostať jazyk do pánových úst. Potreboval vedieť viac podrobností, aby ich mohol zachrániť. Už sa to stalo a nebolo cesty späť. Vedel, že Temný pán si ho opäť vezme bez ohľadu na to, čo si o tom všetkom myslí.
Voldemortove pery sa lačne pootvorili. Bol nadšený zmenou správania svojho partnera, aj keď to v ňom vyvolalo pochybnosti.
Pevne objal bledého muža, nežne ho bozkával a pomaly presúval k jeho penisu. Temný pán bol už starší a jeho telo prešlo viacerými zmenami preto sa musel dosť snažiť, aby sa mu podarilo vzrušiť ho. Harry pomaly perami objal jeho penis. Temný pán ho spokojne pohladil po vlasoch a pritiahol si ho bližšie k sebe.
„Výborne,“ zamrmlal spokojne. Cítil ako sa mu po tele rozlieva upokojujúce teplo. Partner ho prestal odmietať a to spôsobili pozitívnu reakciu na akýkoľvek ďalší dotyk. Násilie po istom čase prestávalo byť pre Temného pána zaujímavé, hlavne pokiaľ šlo o Harryho. Bolo to nepríjemné mu spôsobovať bolesť, akoby ubližoval sám sebe, časti svojej vlastnej osobnosti.
Chlapec pokojne prehltol produkt jeho túžby a oprel sa oňho. Mal dosť a zadná časť tela ho dosť bolela. Už nepotreboval zistiť viac. Toľko hrôzy nachádzal v otcovej mysli, toľko náznakov zloby a túžby po moci. Bolo mu z toho zle. Jeho duša to všetko nedokázala vstrebať. V ústach cítil pánovu chuť a opatrne sa pokúšal nedať najavo, aký je rozrušený.
„Harry, ty ma čoraz väčšmi prekvapuješ... Mal by si vedieť, že sme si podobní. Nielen tak, ako som ti vravel v tajomnej komnate. Sme jedno, ktoré stojí nad všetkým... My budeme určovať všetko, čo sa stane. Severus, Lucius a ostatní sú len figúrky, ktorými môžeme narábať. Pridáš sa ku mne a budeš tým, ktorého potrebujem?“ ľahol si naňho a vyzývavo sa prisal na jeho pery, chcel mu dať priestor na rozmyslenie.
„Nie,“ rozhodne odvetil jeho syn.
„Za tvoju odpoveď dnes niekto zaplatí životom. Som veľmi sklamaný tým, ako odmietaš akúkoľvek možnosť, ktorá by bola pre oboch prijateľná. Tak si vyber, chlapče. Dnes vďaka tebe niekto bude musieť umrieť,“ oči temného pána zalialo vražedné svetlo.
„Zabi ma,“ chladne navrhol Harry.
„Ak ma mieniš stále používať ako svoju hračku, tak sa ma radšej zbav. Ja sa k tebe nepridám v žiadnom prípade,“ nahmatal Voldemortov prútik a strčil mu ho do rúk. Čarodejník ho pevne zviazal.
„Tri dni vo väzení ti rozhodne nezaškodia a budeš ma prosiť, aby som ťa odtiaľ vytiahol. Mcnair teraz pracuje v mojej mučiarni a vyzná sa vo všetkých druhoch fyzickej bolesti. Nepoškodí tvoju myseľ, ale bude mať možnosť ťa osobne potrestať. Ak pritom umrieš, tvoje telo pošlem Dumbledorovi, ak prežiješ staneš sa mojou hračkou, ktorá mi bude bezmocne sedieť na kolenách. Nebudeš si pamätať, že sme rodina, nebudeš vedieť nič o svojich priateľoch ani o vojne... Dávam ti možnosť prehodnotiť tvoju odpoveď... Nemysli si, že ma oklameš. Ak sa pokúsiš zradiť ma, nikto na svete ťa už nenájde... Tak ešte raz, Harry, ktorú možnosť si zvolíš?“ prútikom mieril na jeho srdce.
„Nepristúpim na tvoje podmienky,“ rýchlo hlesol Harry. Bolo mu jasné, že to rozhodnutie určite ešte oľutuje, ale nemohol sa k nemu pridať. V žiadnom prípade to nechcel urobiť.
„Tak sa uvidíme o tri dni,“ Temný pán ho zdvihol a postrčil ho smerom k dverám.
„Som nahý,“ zamrmlal zahanbene.
„Šaty nebudeš potrebovať,“ vedel, že týmto rozhodnutím možno zničí dušu svojho syna, ale nedokázal zniesť také obrovské sklamanie. On sa nikdy nezľutoval nad nikým ani nad svojou vlastnou krvou. Omráčil ho pomocou jednoduchého kúzla a ťahal ho za sebou, ako nejakú nepotrebnú vec.


***

„Temný pán zúril, lebo som vraj nepriniesol žiadne nové informácie. Nemám ti čo povedať, Greyback,“ chladný hlas profesora elixírov bol tentoraz trošku menej neprístupný než zvyčajne.
Snape nikdy navonok neprejavoval strach, ale tentoraz bolo na jeho tvári vidieť, že mu nie je všetko jedno.
„Nemyslím si, že si sem prišiel kvôli rozhovoru. Poslal ťa za mnou, lebo potrebujem ďalšieho milenca a ty momentálne nikoho nemáš,“ vlkolak si slastne oblizol prsty. Na kolenách mu sedel ryšavý chlapec bledý od zlosti a hanby. Greyback posúval ruku po jeho stehne a cez nohavice mu dráždil penis. Ron sa nevzpieral. Len občas tlmene vzdychol.
„Predpokladám, že si ho poslal za Mcnairom, inak by už dávno kládol odpor,“ zavrčal nahnevane.
„Samozrejme, Severus. Jeho zázračné ruky dokážu divy, po hodine v jeho prítomnosti ma mladý pán zúfalo volal späť k sebe. Teraz sa už nebude vôbec vzpierať, poslúcha ma úplne na slovo len, aby som ho tam znova neposlal. No tak, vyzleč sa snáď nie si hanblivý,“ prikázal mu pobavene.
„Toho sa nedočkáš. Dám ti niečo iné, čokoľvek, ale na niečo také môžeš pokojne zabudnúť.“ Namrzene si ho premeral a ledva zatínal päste. Strácal nad sebou kontrolu.
„Temný pán sa nepoteší, keď mu oznámim, že nechceš spolupracovať. Mcnairova starostlivosť sa môže ujsť aj tebe...“ zamrmlal nahnevane.
„Neprovokuj ma, vlk!“ zahrmel Snape. Vytiahol prútik a pôsobivo ním zamieril na drzého vlkolaka.
„Sectum...“ nedokázal doriecť zaklínadlo. V prútiku niečo puklo a cítil ako ho tlaková vlna odhodila rovno na posteľ. Šaty mu zázračne zmizli a úhľadne sa poskladali na kopu pri dverách.
„Nenamáhaj sa, Severus. Tvoj prútik Temný pán zabezpečil, aby si nemal možnosť uniknúť,“ odsunul od seba Rona a sadol si na telo, ktoré sa snažilo dostať z jeho dosahu.
„Ty špinavý prašivý vlkolak!“ zvrieskol Snape. Mykal sa ako ryba chytená v sieti, ale Greyback bol vďaka svojím schopnostiam omnoho silnejší.
„Len pokojne,“ starší muž mu opatrne zdvihol ruky a priviazal ich o posteľ pomocou akéhosi vopred pripraveného magického povrazu. Greyback lačne pobozkal Rona.
„Choď po gél, ale nemusíš sa priveľmi ponáhľať. Trochu si oddýchneš, mladý. Severus má dnes prednosť,“ majetnícky ho udrel po zadku a nekompromisne vyslal do kúpeľne.
Ron bez slova poslúchol. Pomaly podišiel k dverám a zabočil do úzkej chodby. Vlkolak mal dosť veľký apartmán, pretože sa momentálne tešil priazni svojho pána.
Greyback mu roztiahol nohy tak prudko, až mu na stehnách naskákali modrasté fliačky. Naklonil sa nad neho a vsunul mu koleno medzi nohy, aby nemohol zmeniť polohu. Perami sa prisal na jeho bradavku a jemne ju dráždil jazykom. Penisom sa pritom obtieral o jeho brucho.
Ochutnal aj druhú a nebral vôbec na vedomie, že sa ho Snape snaží kopnúť.
„Zabijem ťa, Greyback,“ zavrčal tlmene.
Vlkolak sa uškrnul a presunul svoju pozornosť na jeho otvor. Prenikol doňho jazykom a zdvihol mu nohy, tak aby mu neprekážali, vyložil si ich na plecia. Chvíľu ho opatrne dráždil.
Ryšavý chlapec vošiel dovnútra a podal mu tubu s gélom. Greyback spokojne nabral dostatočné množstvo. Na smrťožrútov musel brať v tomto smere ohľad. Pobozkal ho na pery, prenikol doňho prstami a dôkladne ho pripravil. Snape kričal a vzpieral sa. Cítil ako doňho vstupuje penis, ktorý si na tom mieste vôbec neprial. Kĺzal sa hlbšie do jeho tela, otvor sa pomaly poddával a vlkolak mal voľný prístup k jeho tajným zákutiam.
Greyback sa pohyboval rýchlo priam živočíšnym tempom a nedal sa len tak ľahko zastaviť. Snape bol stále trochu napätý, ale ani to mu nepomohlo zbaviť sa neželaného milenca. Greyback si ich spojenie užíval, dotýkal sa ho a spokojne vdychoval jeho vôňu.
Ron sedel na zemi a pozoroval ich.
Greyback mu masíroval penis a cítil ako mu v rukách pomaly tuhne. Snape sa mykal v putách, ale jeho zradné telo vychádzalo v stretí milencovi a chcelo ho prijať. Už dávno nemal sex a zjavne mu to chýbalo.
Vlkolak bol hotový veľmi rýchlo, nesnažil sa to zbytočne predlžovať. Ostal ešte chvíľu spojený s partnerom, akoby sa od neho vôbec nechcel oddeliť. Ostal ležať na svojom milencovi, prevliekol cez nich prikrývku a okamžite zaspal.
„Weasley, zbavte ma tých pút!“ chladne prikázal Snape. Spotené telo vlkolaka, ktoré sa naňho lepilo sa mu pochopiteľne hnusilo.
Ron však neodpovedal. Mcnair ho príliš poškodil. Rozum bol síce v poriadku, ale duševné schopnosti sa znížili len na úroveň otroka, ktorý počúva svojho pána. Snapovým slovám nerozumel a nerešpektoval ich, lebo on nebol jeho pánom.
Vliezol do postele, pomocou prútika odpratal zvyšky ich vyčíňania a ľahol si k nim.
„Weasley, vy mi nerozumiete, to vôbec nie je dobré...“ poznamenal Snape.
Chlapec zavrel oči a zaspal, akoby ho niekto len naprogramoval na určité činnosti.

***

„Dobré ráno, pán Riddle,“ pri uchu mu zaznel nepriateľský hlas. Harry znechutene otovoril oči a pokúšal sa postaviť. Uvedomil si, že visí na akejsi kovovej konštrukcii a ruky aj nohy ma priviazané tak, aby sa vôbec nemohol pohnúť. Všade vládla tma a muž, ktorý pri ňom stál bol oblečený ako kat.
„Váš priateľ Ronald Weasley ma tiež prednedávnom navštívil a teraz s ním už nebudú žiadne problémy. Môžete sa spoľahnúť, že ja sa postarám, aby ste vo všetkom vyhoveli Temnému pánovi. On tu však nie je a nikto vám nepríde pomôcť. Teraz ste môj a váš život visí na vlásku...“ pomocou prístroja jeho telo až bolestne narovnal. Chlapcovi mimovoľne vyhŕkli do očí slzy. Mal pocit, že sa hneď o niekoľko centimetrov predĺžil.
„Vitajte na mieste horšom než je Azkaban. Mám tu pár nových väzňov, ktorých si musím obzrieť, tak majte chvíľku strpenia, hneď sa vám budem venovať.“
Nechal ho samého v tme a rýchlo sa ponáhľal do ďalšej cely.
Harry sa zhlboka nadýchol. Nenávidel Voldemorta viac než kedykoľvek predtým. Cítil takú strašnú zlosť, až mal chuť rozbiť celú miestnosť.