5. 9. 2008

9. kapitola Výzva pre temného čarodejníka, krvavé víťazstvo

Varovanie: sex-pwp, non-con, a ešte ktovie čo ešte... 18+, erotické....náznak rape, no keď vás toto neodradilo, čítajte ďalej XD, koniec poviedky (definitívny koniec. Pokračovanie nebude)

„Nedívaj sa na mňa, Riddle!“ mladý Slizoličan si zúfalo utieral oči do vankúša. Otec sa ho vzdal. Odhodil ho ako špinavú handru. Už viac nemá ani svoje priezvisko.
„Nie, som Riddle. Chcem, aby ma všetci volali Potter. Už mám dosť tých hlúpych predsudkov. Nie je to moja vina. Buď rád, že ti niečo také neurobil niekto z tvojej rodiny. Nemysli si, že ja som tu dobrovoľne!“ chcelo sa mu kričať.
„On tvoj otec naozaj to... Je to odporné. Ako mohol. Všetci sa museli zblázniť,“ už nezakrýval svoj strach. Nemalo to vôbec zmysel.
„Prisahám ti Malfoy, že sa ma viac už nedotkne. Radšej nech ma zabije. Už mi na ničom nezáleží. Nie som už jeho syn a nie som tvoj nepriateľ!“ kričal čoraz hlasnejšie. Nedokázal prestať. Umlčalo ho až kúzlo, ktoré vyšlo z prútika Temného pána.
„Budeš sa musieť naučiť ovládať, Harry. Dnes by si mal len spať a odpočívať. Určite ti už povedali, že som zvíťazil. Už ma nikto nezastaví, ani Dumbledore, ani ty,“ stiahol z chlapca prikrývku. Chcel ho tiež vziať do postele, ale tentoraz nemienil tolerovať jeho slová. Vedel, že ním pohŕda a to sa mu ani trochu nepáčilo. Vyvolávalo to v ňom zúrivosť.
„Zaslúžiš si ďalší trest! Dnes som ťa nemienil brať do postele, ale rozmyslel som si to. Obaja mi budete robiť spoločnosť,“ mávnutím prútika zrušil zaklínadlo, ktoré mu bránilo hovoriť.
„Nie, nikam s tebou nepôjdem. Nechcem to!“ zúfalo sa naňho vrhol, ale namiesto toho, aby ho udrel, ho dokázal len objať. Tá milenecká kliatba mu zabraňovala bojovať s otcom. Nemohol proti jeho vôli urobiť absolútne nič.
„Ale, mňa to ani prinajmenšom netrápi,“ Voldemort ho trochu pevnejšie stisol. Okrem toho sa rukou dostal medzi jeho nohy a našiel chlapcov penis. Stačilo len, aby sa ho dotkol a Harry hneď pocítil silné záchvevy vzrušenia. Postavil sa v jeho rukách až priveľmi ľahko. Chlapec sa pokúšal zakryť. Draco si ho obzeral, on bol pred ním úplne odhalený... To všetko ho privádzalo do zúfalstva.
„Skús povedať, že to nechceš?“ skúsene prešiel po navretom penise. Harry mu utrápene zastonal do ucha. Preklínal chvíľu, keď sa ho dotkla tá kliatba.
„Áno, chcem to,“ nespokojne sa zavrtel, ale pánova ruka ho už opustila. Voldemort pristúpil k Dracovi.
Schmatol svetlovlasého mladíka a vášnivo ho pobozkal. Draco znechutene zatínal päste. Milenecká kliatba, ktorú mal tiež na sebe však okamžite zareagovala. Dovolil pánovi, aby ho hladil. Aj na ňom sa prejavila táto umelo vytvorená túžba.
„Tak vidíte, že nemá zmysel protestovať. Poďte obaja,“ odviedol ich do svojej spálne. Chlapci ho len veľmi ochotne nasledovali.
Voldemort ich oboch okamžite stiahol na posteľ. Oboch ich postupne zbavoval habitov.
„Ty to už chceš mať za sebou, Harry?“ posmešne si premeral svojho obľúbeného milenca.
„Nie,“ mladý milenec vzdorovito potriasol hlavou.
Voldemort ho pevnejšie uchopil za vlasy. Zdvihol mu nohy a umiestnil ich do lepšej polohy. Penisom sa dotkol jeho otvoru. Chlapec nahlas zastonal, chcel, aby doňho vstúpil, ale zároveň mu to pripadalo odporné.
„Bozkávaj ho, Draco...“ vyzval ho Temný pán. Chcel sa pohrať s oboma rozkošnými milencami.
Malfoy ochotne poslúchol. Pokúšal sa dostať bližšie k nim. Napokon jemne prisal svoje pery, na tiež žiadostivé ústa. Harry ho odmietal bozkávať, ale napokon sa prestal brániť. Temný pán začal vstupovať do jeho tela. Skôr sa sústredil naňho. Jeho telo spolupracovalo, ale rozum a srdce svorne volali o pomoc. Voldemort sa ponáhľal, zrejme sa nechcel priveľmi unaviť. Nemienil si nechať ujsť, prvú noc s novým milencom. Temný pán sa dotkol Dracovho vystrčeného zadku. Majetnícky po ňom prešiel. Svetlovlasý chlapec neochotne prestal zasypávať bozkami syna svojho pána. Voldemort drsne prenikal do toho poddajného tela.
Vyvrcholil v ňom a nechal sa opäť pohltiť príjemným objatím. Chvíľu oddychoval. Pohládzal svojho syna a šepkal mu výhražné slová, ktoré mali zastaviť akúkoľvek drzú poznámku. Potom trochu odsunul Harryho, aby si mohol oddýchnuť. Chystal sa venovať svojmu Dracovi.
Priložil mu penis k ústam. Chlapec ich pomaly otvoril a priam nežne prijal pánov penis.
„Môj pane, prepáčte, že ruším, ale členovia rádu napadli naše sídlo. Vedie ich nejaký mladý muž, ktorý so sebou priviedol aj iné oveľa nebezpečnejšie tvory,“ Patrick mierne sklopil zrak. Netušil, že bude musieť kvôli tomu prerušovať pánovu zábavu.
„Idem sa zapojiť do boja, ako vidím, stále sa nájdu nejakí nezvládnuteľní jedinci,“ dosť neochotne opustil Dracove ústa. Príležitosť na zabíjanie bola rozhodne prednejšia. Obliekol si habit a vybehol von spolu s Patrickom.
„Prišiel Dumbledore,“ okamžite vyhlásil Harry. Nedúfal, že ho chce zachrániť, aj tak už nemal nádej. Ako syn Temného pána stratil takmer všetko, jeho priatelia sa stali bábikami na hranie. Nemal dôvod vôbec snívať o krásnej budúcnosti. Apaticky vstal a začal sa obliekať. Chcel ísť tiež. Potreboval to vidieť.
„Hej, Riddle, kam ideš?“ Draco sa ho pokúšal zadržať. Nechcel v takej chvíli ostať sám.
„Neotravuj a už som ti povedal, že nie som Riddle!“ rozbehol sa za nimi. Bol úplne bez prútika. Vybehol von, cítil ako ho do chrbta niečo zasiahlo. Potom dlho upadal do tmy, zúfalo kričal a pokúšal sa vstať. Ale telo ho zradilo. Nedokázal sa ani pohnúť.

***

PO 4. TÝŽDŇOCH

„Harry, no tak ... Harry, nemôžeš predsa stále spať. Preber sa!“ niekto ním surovo lomcoval a mierne ho plieskal po tvári.
„Nechajte ma, prestaňte!“ zamrmlal rozrušene. Pomaly však prichádzal k sebe. Keď otvoril oči zazrel nad sebou okrúhlu tvár svojho bývalého spolužiaka Nevilla.
„To je v poriadku. Zasiahlo ťa odrazené zaklínadlo, ale to bude zas dobré,“ prešiel mu rukou po čele. Už našťastie nebolo také horúce ako predtým.
„Ako si sa sem dostal? Povedz mi, kto zvíťazil...“ chŕlil zo seba nesmierne množstvo otázok.
„Nuž, Harry. Ja tu teraz žijem. Je to naozaj hrozné, ale nedá sa nič robiť. Musím ti z veľkou ľútosťou oznámiť, že strana dobra bola porazená. Ten chlapec, ktorý viedol našich ľudí bol veľmi mocný čarodejník, ale Temný pán ho porazil. Podarilo sa mu ho síce raz zneškodniť, ale vrátil sa opäť, akoby ho k tomuto životu niečo pútalo. Veľa ľudí zomrelo, z našej aj z ich strany. Ja som bojovať nesmel. Normálne ma zadržali na Rokforte. Kvôli mne tam dokonca vypukla menšia roztržka, ale potom som to zastavil. Nechcel som, aby kvôli mne niekto zbytočne zomrel. Lucius Malfoy je teraz mojím manželom. Došli k výraznému premiešaniu našich ľudí. Temný pán trval na tom, aby sa smrťožrúti a ich rodiny medzi nás zamiešali. Chcel som odmietnuť, ale bál som sa, že nenechajú na pokoji babku. Síce ich už raz porazila, ale nechcel som, aby musela žiť na úteku,“ mierne sa začervenal a sklopil hlavu k zemi.
„To je koniec. Už s tým nechcem mať nič spoločné,“ rýchlo vstal z postele.
„Nie, Harry. Takto nesmieš uvažovať. My to zvládneme. Nesmieš sa vzdávať. Nič predsa netrvá večne, ani teraz nie sme navždy odsúdení.“
„Ty možno nie, ale ja áno. Musím spávať s tým netvorom,“ zúfalo sa pokúšal uniknúť z izby, ale Neville ho nepustil.
„Ty si naša nádej. Musíš sa pozbierať. Ty máš v rukách všetko. Si predsa jeho syn. Musíš vedieť, ako ho správne ovplyvniť,“ pevne ho objal. Podržal ho v náručí, aby sa už necítil taký stratený. Nechcel ho nikam pustiť, lebo sa bál, že si spôsobí nejaké zranenia. Videl v jeho očiach túžbu so všetkým skoncovať.
„Ak ho zabijem, budem ako on. Ak sa nechám ďalej držať v tomto väzení, budem len hračka. Naozaj neviem, čo mám robiť... Netuším...“ zúfalo sa chvel.
„To bude v poriadku... Ty ho zabiť nemusíš... Nikto to od teba viac nebude požadovať...Všetci tvoji priatelia žijú, Ron, Hermiona, aj Tonksová...Musíš bojovať kvôli nim. Nemôžeš nás teraz opustiť... Máme ťa radi takého aký si, bez ohľadu na to, v akej rodine si sa narodil,“ musel mu to konečne povedať. Tak to v tej chvíli cítil.
„Ďakujem, Neville. Sľubujem, že sa len tak ľahko nevzdám. Nedovolím otcovi, aby ma zničil.“
Počas najbližších rokov si vydobyl oveľa lepšie postavenie. Opäť sa mohol učiť a používať prútik. Spolu s priateľmi prišiel nato, ako zrušiť mileneckú kliatbu. Voldemort svojho syna tolerovať, povolil mu viac, než ostatným ľuďom. Nikto netušil, že práve Harry predstavuje posledné spojenie Temného pána so životom. On bol jeho dušou, jeho lepším ja.

Koniec