14. 6. 2012

O písaní a najbližších aktualizáciach




Začínajú mi prázdniny, teda pokiaľ nebudem musieť náhodou ešte prerobiť esej, ale ani to by nebolo až také hrozné. Teda, čo sa týka blogu tak mám vybraté veci, v kt. chcem pokračovať, keď sa mi podarí trochu sa spamätať. V tomto článku je len také info o tom, ako by som ďalej chcela pokračovať v poviedkach a v ktorých najskôr...



Každopádne najbližšie by som chcela pridať: ďalšiu časť k toto je taký predbežný zoznam, nemyslím tým pridať to naraz, len tak zhruba stanovujem poradie.
Princovi pár SS/JP,
Múzeum voskových figurín treba dokončiť 4 časť
záverečnú časť k Mlčaniu (nič sadistické nebojte sa.)
Možno niečo k páru Spock/Kirk(len občasne nič kapitolové)
Hell hunter je momentálne pozastavený, kvôli ako vidíte momentálne prioritnejším poviedkam, ale zas je to taká občasná vec, čiže to chvíľku počká.

Pozriem sa aj na nedokončené kapitolové veci, ale bude to trochu inak ako som to robila zvyčajne. Z nedokonečných kapitolových vecí si vyberiem jednu z alternatívneho sveta a jednu z meropesveta. Čiže chcem pokračovať v ELIXÍRE MOCI, ale už neviem čo tam bolo poriadne tak si to najprv musím prečítať a čo sa týka alternatívneho sveta tak poviedka UNIVERZITA keďže momentálne k nej mám najbližšie a tie staré veci skrátka treba zas čítať. Keďže Univerzita je tzv. občasne pridávaná poviedka môžem ju ešte kombinovať s Pokušiteľom, ktorý sa mi tiež píše celkom dobre, ale ako hovorím všetko po poriadku. Takže po dokončení takých tých tzv. jednorázoviek na pokračovanie, ktoré mám hore. Až potom budem riešiť čoľkovek kapitolové.

Čiže po dokončení vyššie uvedených vecí môžete prípadne očakávať.

ELIXÍR MOCI pokúsim sa stanoviť si aj max. počet kapitol, aby som sa vedela poriadne orientovať. A ešte jedna výnimka CHATA už nemá veľa na dokončenie, ale zas už fakt neviem ako to tam bolo takže to zas treba čítať, aby to bolo "kvalitné" ukončenie. Čiže Chatu a Elixír moci si ešte pozriem, aby som vedela dokončiť a nadviazať. V Univerzite môžem pokračovať bez problémov, kedže tam toho fakt nie je čo sa týka deja.
Čiže tieto jednorázovky sa budú momentálne striedať s UNIVERZITOU. Mojom novou poviedkou z Alternatívneho sveta. 

Čo sa týka ostatných nedokončených vecí, nezabudla som na ne, ale prešlo veľa času a už neviem čo v nich poriadne bolo, čiže pokiaľ by som chcela nejako kvalitne tak si to žiada čas a možno aj nejaké opravy v tých starších poviedkach, čiže tie si nechávam ešte otvorené a uvidím ako sa to vyvinie.