1. 9. 2012

2. kapitola 1/3






 
 
Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie. Počas svojho pátrania stretáva aj osobu, do ktorej sa zamiluje (čiže sem-tam aj romantika, platí aj to, čo bolo napísané v dlhšom obsahu)
Predpokladaný počet kapitol: 8 + prológ, epilóg
Poznámka: poviedka neprešla AP. 
Poznámka 2: natrafila som aj na jedno vskutku rozkošné anime Sekaiichi Hatsukoi :D Pokiaľ máte radi romantiku, odporúčam. 
 

MINORI odpútal svoju obeť. Postupne rozväzoval všetky tie zložito pospájané uzly, až kým mu Shin nespadol k nohám.
Svojím spôsobom ho mal vždy rád. Bol dôležitou súčasťou ich života, ale rozhodne nemohol tolerovať takéto správanie. Otec sa nebude starať kvôli čomu ho potrestal. Mohol to urobiť, aj bez konkrétneho dôvodu. Shin bol jedným z pridelených osôb, ktoré boli vybrané a vychovávané tak, aby sa neskôr starali o potešenie svojich pánov. Nikto z vonkajšieho prostredia nemal prístup k deťom s vyššou duševnou energiou, nemali povolené sa stretávať so svojimi rovesníkmi mimo školy. Shin a Nobu boli jedinými deťmi, s ktorými sa smel priateliť. K tým ostatným sa musel správať chladne a rezervovane, pokiaľ si chcel zachovať svoje postavenie. Nebolo možné dlho utajiť takúto vnútornú silu, istým spôsobom sa prenášala cez dotyky, cez pohladenia a podobné veci a len o trochu vnímavejší jedinci, by si aj tak uvedomili, že niečo nie je v poriadku. Preto boli stanovené takéto pravidlá a každá takáto rodina mala tieto špeciálne vybrané deti. Nebolo dovolené dotýkať sa iných a zdieľať s nimi duševnú silu takýmto spôsobom, aj keď šlo o veľmi malé čiastočky energie. Narušenie ich sveta, miešanie sa cudzích elementov do ich života bolo neprípustné. Preto k nemu nemohol byť zhovievavý. Svojím konaním mohol narobiť veľké škody.
„Rozhodol som sa, že nejaký čas ťa nechcem vidieť v škole.“
„Senpai...“
„Je možné, že sa tam už vôbec nevrátiš.“
„Dovolili ste nám predsa, aby sme...“
„Začínam ľutovať svoje rozhodnutie. Kým si bol doma a v našom vzdelávacom centre, nemali sme takéto problémy.“
„Prosím, ja nechcem ostať doma. Nemôžem len tak...“
Minori ho prudko zdvihol. Vedel, že ho to bude bolieť, ak ho tak rýchlo postaví na nohy, ale absolútne na to nedbal. Shin sa zakolísal, neudržal sa. Skončil v jeho objatí, aj keď si to tak neprial, ale nemohol ho nechať spadnúť. Základné zranenia síce doliečil, ale pád by mu mohol spôsobiť otvorenie rán, bolo to príliš čerstvé.
„Pôjdeš do svojej izby. Ostaneš  v posteli, až kým sa úplne nevyliečiš. A nechcem ťa vidieť, kým všetko neprekontrolujem! Ak zistím, že si mi ešte niečo zatajil, budem nútený sa postarať o tvoju náhradu... Očakávam, že hneď po úplnom vyliečení si začneš plniť svoje povinnosti!“
„Senpai, prosím ja...“
Privinul sa bližšie k nemu a pobozkal ho. Najprv sa len jemne obtrel o jeho pery, akoby skúšal, či si niečo také môže dovoliť. Minori pocítil ako mu telom prešla spokojnosť, ktorá sa pokúšala odstrániť jeho hnev. Úplne sa tomu nepodrobil. Prevzal kontrolu nad intenzitou bozkávania, ich jazyky sa spolu stretli a veľmi dôverne pokračovali v príjemnom spojení. Minori mu však nemohol dopriať potešenie potom, ako sa dozvedel o jeho zrade. Bolo mu jasné, prečo to Shin robí, chcel len, aby mu odpustil, aby na všetko zabudol kvôli pár sladkým bozkom. Prudko ho od seba odsunul. 
„Dosť! Budeš musieť akceptovať moje rozhodnutie. Nezabúdaj s kým sa rozprávaš. A teraz mi zmizneš z očí...“
Minori ho posadil na stoličku a zavolal služobníkov, aby ho odniesli. Naozaj nemal chuť sa s ním ďalej zaoberať. To on pôvodne navrhol, aby aj spoločníkom povolili školskú dochádzku. Mal ich na starosti a pokiaľ niečo vyvedú, tak bude musieť za ich konanie niesť zodpovednosť. Počul ako Shin ďalej kričí, dokonca sa im začal aj vzpierať, ale on sa to rozhodol nechať na nich. Nebol presvedčený o tom, že Shin dlho vydrží ako spoločník. Už jedného takého sa jeho otec zbavil, ale ten s ním aspoň nevyrastal.  Odmietanie poslušnosti bolo veľmi vážnym problémom. A mohlo viesť k nenapraviteľným dôsledkom. Kdesi v ďalšej kope náradia mu zazvonil mobil. Podľa pípnutia prišla len správa.
Vraciam sa domov. Postaraj sa o pristávaciu plochu. Nech je voľná.
Okamžite to šiel skontrolovať. Malo to dokonca prednosť aj pred rituálom vyčistenia nástrojov. Vedel aký je otec, keď niečo neprebieha tak, ako si to on želá. Istým spôsobom bol aj on otrokom jeho prianí, aj keď bol jeho dedičom a pravou rukou.
***
„Nobu-san.“
KEI položil ruky na chlapcovu hruď a chystal sa ho od seba odsunúť. Na sestrinho priateľa si pamätal. Už sa raz stretli, aj keď len počas veľmi krátkej návštevy, ale rozhodne naňho nemohol zabudnúť, ani kvôli fotkám, ktoré mu Ai ukázala.
Vyšší mladík však nemal v úmysle ho pustiť. Jeho zovretie ešte viac zosilnelo. Kei sa mu márne pokúšal uniknúť.
„Už ma pusť!“ hneval sa.
„Hikaru-sama, môžem?“
„Nie, o to sa ani len nepokúšaj. Bude lepšie, keď ho odvedieš do lietadla. Hneď prídem za vami.“
„Tak na tom sme sa nedohodli. Nikam nejdem. Prepustite Kiyomi-san!“
Chcel vedieť, či jej už dal protilátku, ale Nobu mu nedovolil sa k nim ani len priblížiť. Ťahal ho preč opačnou stranou, takou silou, až Kei ľutoval, že sa nezapísal na žiadne bojové umenia. Nobu bol očividne silnejší a nedal sa nijakým spôsobom presvedčiť.