13. 9. 2012

4. kapitola 3/3


Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie.
Predpokladaný počet kapitol: 8 + prológ, epilóg



Nikdy predtým nestál pred takou voľbou. Nikdy ešte o ničom tak veľmi nepochyboval, ale bol presvedčený o tom, že chce slobodu aj za cenu takéhoto rizika. Pokiaľ to znamenalo odpútanie sa od tých ľudí, bola to rozhodne tá najlepšia možnosť. Jedna vec mu však spôsobovala starosti. Čo ak to všetko je len nejaký trik, čo ak Shin ostal s ním len kvôli tomu, aby ho prinútili urobiť niečo, čo by inak nebol schopný dopustiť. Až do poslednej sekundy váhal. Nemohol si byť už istý ani tým, čo vedel o svojej vlastnej rodine. Ai mu to mohla povedať, po celý ten čas, keď bola s ním sa nezmienila o tejto čudnej spoločnosti. Nikto jej nedržal zbraň pri hlave ani ju nijako neohrozoval, ale dokonca ani, keď ostali spolu osamote o ničom takom sa nezmienila. Rozhodne to vyzeralo veľmi podozrivo. A tie jej znaky, jeden z nich bol násilný, ale ten druhý bol vytvorený dobrovoľne. To znamenalo istú formu spolupráce. Nebol si istý, naozaj netušil, čo by preňho bolo najlepšie, jediné čo mu ostávalo bolo spoľahnúť sa na osobu, ktorá tomuto svetu dobre rozumela.
 „Budeme pokračovať. Tiež som pripravený...“
„Dobre. Hneď začneme...“
Kei počul ako Shin trhá látku zo svojich šiat na menšie kúsky. Ten zvuk bol istým spôsobom desivý. Pokúšal si spomenúť si, kedy naposledy sa tak veľmi bál, ale nenachádzal nič čo by sa tomu vyrovnalo, okrem toho pocitu, keď mu oznámili, že Ai už nikdy neuvidí.
„Teraz ti to dám na krk. Nemusíš sa ničoho obávať, je to len tenká látka...“
Shin mu ju opatrne umiestnil na krk a dával si pozor, aby držala na svojom mieste. Bolo to dosť ťažké kvôli tomu, že sa musel spoliehať výhradne len na hmat.
„Dáme si to, až keď ti poviem. Dovtedy si môžeme užívať bozkávanie, a to ostatné. Nemusíme sa nijako obmedzovať...“
Kei len niečo nervózne zamumlal, ale napokon sa predsa len trochu spamätal a pomohol Shinovi zaviazať jeho kus látky. Zatiaľ si to nechali tesne pod bradou, aby neskôr nebol problém si to vopchať do úst. Netešil sa na to. Obával sa toho viac než samotného sexu, ale nechcel svojmu partnerovi zbytočne pridávať starosti.
„Najlepšie bude, keď si ľahneš. Tak to bude asi najjednoduchšie...“
Kei poslúchol. Nebolo to veľmi pohodlné, ale dlážka na tomto mieste nebola až taká tvrdá, preto sa to dalo zniesť.
Opäť znervóznel, keď vedľa seba pocítil telo iného chlapca.
„Neboj sa. Neublížim ti...“
Shin ho najprv len jemne pobozkal. S tým už mal isté skúsenosti, ale rozhodne niečo také ešte nerobil s mužom. Aj, keď si spomínal na jedného, ktorého chcel určite pobozkať, tá osoba však oňho neprejavila záujem a on sám sa neodvážil urobiť prvý krok. Po počiatočnej neistote, pocítil ako sa mu po tele rozlialo príjemné teplo, vnútorná energia zareagovala, pohla sa v jeho tele a on to vnímal veľmi intenzívne. Niečo také sa mu nikdy predtým s nijakou osobou nestalo. Inštinktívne ho objal okolo krku a privinul si ho bližšie k sebe. Rozhodne to malo v sebe isté kúzlo, cítiť pri sebe telo niekoho iného, pozornosť inej osoby...
Shin sa ho dotýkal spôsobom, ktorý ho úplne zbavoval zábran, chcel ho cítiť všade, dovolil, mu úplne všetko, nechal sa viesť plynutím energie, ktorá ich k sebe neúprosne priťahovala, pri každom dotyku celé jeho telo zareagovalo s mimoriadnou citlivosťou.
Oplácal mu bozky, najprv nesmelo, neskôr on sám pootvoril pery, aby mohol vstúpiť hlbšie dovnútra. Ich telá sa spolu nedočkavo preplietli. Celé jeho telo potrebovalo spojenie, chcel jeho energiu, vedel to, tak akoby to bolo úplne samozrejmé. Netušil, kde sa to zobralo práve v ňom, v osobe, ktorá nenávidela sama seba pre to, aká sa narodila.
Shinova ruka poláskala jeho penis, utlmil bolestné zastonanie, keď siahla nižšie a dotkla sa... Po tme bolo ťažké posúdiť čoho vlastne, dôležité bolo len to, aké príjemné pocity to v ňom vyvolalo. Zdalo sa mu, akoby Shin zvládal byť úplne všade a zároveň nikde konkrétne. Bolestne privrel oči, keď ho v sebe pocítil celého. Stále tomu nemohol uveriť, že on niečo také niekedy zažije... Nedočkavo ho do seba pohltil. Nebolelo to, nie tak, ako to čo malo prísť potom, tým si bol istý. Energia ich objala, boli takmer ako v tranze, nedokázali prestať, nemohli robiť nič viac, než len prežívať ďalšiu rozkoš. Kei si uvedomil, že sa začína pohybovať spolu s ním, že on využil ten otvor, ktorý všetci považovali za chybu. Za niečo, čo by nemalo existovať. Pocítil ako sa Shin chystá odtiahnuť, zrejme mala prísť tá druhá fáza plánu, ale on ho nechcel pustiť, nie kým... Nevedel, kým čo, ale nechcel...
„Prosím, musíme to...“ pošepol mu jeho milenec.
„Nechcem ťa pustiť. Nie teraz...“ hlesol nespokojne.
„To nemusíš, ale nesmú nás počuť...“ Shin sa ledva ovládal, aby sa ďalej nepohyboval, všetko ho k tomu nútilo a energia túžila po spojení. Spomenul si, čo musí urobiť a len  s istou dávkou nespokojnosti urobil to, na čom sa dohodli.
Kei si nasadil ten kus látky a pomohol aj svojmu partnerovi, ktorý mal dosť práce s niečím úplne iným. Energia sa spojila. Postupne sa okolo seba ovíjala a s každým ďalším pohybom to silnelo.
Bol spokojný, milovaný a chránený v objatí svojho partnera, ale bolesť, ktorá sprevádzala úplne spojenie energií ho zachvátila príliš rýchlo. Pevne stisol zuby a pokúšal sa nekričať, ale bolo takmer nadľudské úsilie. Cítil ako sa znaky na jeho tele rozbíjajú a spájajú do väčšieho celku. Shin na tom bol ešte omnoho horšie. Počas každého ďalšieho pohybu sa zachvel a Kei cítil, že sa s ním deje niečo omnoho bolestivejšie. Preto ho držal ešte pevnejšie a pokúšal sa zabrániť tomu, aby z neho nejakým nedopatrením nevykĺzol. Ešte to nemohli prerušiť, ešte sa to len začalo...
Rozkoš sa miešala z bolesťou, stávala sa jej neoddeliteľnou súčasťou. Cítil ako mu po tvári stekajú slzy, bolo to nepredstaviteľné sladké mučenie. Znak prerastal do celého tela, šíril sa ním ako nejaká divoká rastlina, neprestával, sťahoval sa okolo všetkého a on nemohol zabrániť  ďalším bolestným stonom. A to všetko rovnakou mierou vstupovalo aj do Shina, spájalo ich neoddeliteľným putom. Rozkoš nadobudla tú najvyššiu hladinu a bolesť ju okamžite zmietla do takej hĺbky až to bolo takmer neznesiteľné. Obaja prežili uspokojenie sprevádzané bolesťou, zmazávajúcou všetko, vypaľujúcou im do kože znamenie spojenia. Objímali sa, nedokázali urobiť nič iné len pevne sa objímať... Boli súčasťou jedného tela, jednej bytosti, ktorá milovala a túžila, ktorá sa nemohla za žiadnu cenu oddeliť. A spoločne prežívala všetko od spaľujúcej rozkoše až po neznesiteľnú bolesť.
Pustili sa, až keď bolo po všetkom. Chvíľu obaja ležali na zemi vedľa seba. Držali sa za ruky, aby spolu neprerušili kontakt, ale inak neboli schopní ničoho iného.
„Si v poriadku?“ opýtal sa Kei , keď sa mu podarilo úspešne použiť svoj hlas.
„Dá sa to zvládnuť. Poď musíme  už ísť. Polož ruku na stenu a chvíľu počkaj...“
Kei si najprv nebol istý, či dobre rozumel. Nechápal ako by ich uväznenie mohlo ovplyvniť to, že niečo také urobí, ale nemal chuť na žiadne ďalšie otázky, tak to len jednoducho urobil.
V kobke sa zažalo svetlo. Nebolo natoľko ostré, aby mu to spôsobilo problémy, ale dostatočne silné na to, aby uvidel rebrík, ktorý sa začal pomaly presúvať až k nim. Kei sa neodvážil spýtať ako to funguje, aspoň nie teraz. Chcel byť čo najskôr vonku.
„Choď prvý. Ja sa budem držať za tebou...Tak to bude lepšie... Nestrácaj čas....“
Kei nemal veľmi rád výšky, ale nič iné mu nezostávalo, tak sa radšej díval dopredu a postupne vystupoval na tie najvyššie priečky. Mal takú radosť z toho, že sa to podarilo, a cítil sa silný, nabitý adrenalínom. Usúdil, že to zrejme súvisí s tým, že on je pánom. Shin liezol za ním, o niečo pomalšie a omnoho dlhšie ako on, ale rozhodne mu to šlo dobre vzhľadom na to, čo práve museli prežiť.