23. 8. 2013

Stalker 2. kapitola 3/3







varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus
pár: Gareth/John a i.
obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.  Kým on má všetko, Gareth žije v prázdnom dome, dostáva od matky na účet peniaze, aby mohol dokončiť školu, potom sa už o seba musí postarať sám... Po starých rodičoch mu ostal len dom, ktorý je nie práve v najlepšom stave...
No počas svojho pozorovania zisťuje, že veci nie sú vždy také ako sa zdajú...
predpokladaný počet kapitol: 10 (delené na 3 časti, po 2 str. 1 kap/6 str.) 
poznámka: druhá kapitola dokončená. Modrým písmom je naznačené to, čo sa odohráva na kamere, prípadne rozhovory, ktoré G. len počúva.  
varovanie 2: 18+ blowjob




Zaklopal.
„Vstúpte...“  opäť ho privítal ten istý mierne znudený hlas mladého muža.
Ocitol sa v pomerne malej miestnosti, bez okien, len s jedným malým stolom, notebookom a kancelárskou stoličkou. Vzadu sa kopili ešte nejaké police s rôznymi novinkami, a skúšobnými predmetmi, ale nebolo tu nič, čo by pôsobilo akokoľvek osobne. Stôl bol úplne čistý, bez rodinnej fotografie, bez talizmanov.
Zavrel za sebou dvere a pozrel sa na svojho zamestnávateľa. Ten mladý muž nemal ani poňatia o technike, aspoň nie na takej úrovni ako osoby, ktoré by mali zastávať miesto hlavného vedúceho.
Dosadil ho sem jeho otec, majiteľ týchto reťazcov, v dobrej vôli, že jeho syn sa napokon dokáže vypracovať na niečo poriadne, než na frajera voziaceho sa v drahých autách. Dalo by sa povedať, že do práce dochádzal podobne neochotne ako kedysi  do školy a zjavne len kvôli tomu, aby si mohol užívať privilégia zvereneckého fondu.
Gareth ho poznal zo svojho prvého obdobia na strednej škole, ešte keď bol na dennom štúdiu. Issac patril vždy k tým populárnym a ťažko dostupným bytostiam, mal všetko čo si len mohol priať, a dievčatá, či už stáli oňho, alebo sa chceli len voziť v jeho luxusnom aute, ho poriadne obletovali. Gareth bol prvákom, práve vtedy, keď on už končil, no poznal ho veľmi dobre kvôli tomu, ako pobehoval po škole s výrazom nadutého alfa samca. Jeho partia si v škole mohla robiť čo sa im len zachcelo, vždy o sebe vyhlasovali, že im to tam patrí, kvôli štedrým sponzorským darom jeho otca.
Ani po fyzickej stránke na tom nebol zle, to musel uznať, ale inak nebolo nijak zvlášť sympatický a zvyčajne neudržiaval priateľské vzťahy s chlapcami ako Gareth. Oni dvaja si k sebe kedysi našli cestu, dosť svojským spôsobom. A keď sa po nejakom čase opäť stretli, medzi nimi začala fungovať istá dohoda.
Nebolo ľahké zohnať prácu, ktorú by chcel robiť, všade mu hovorili, že majú dosť zamestnancov aj brigádnikov, obišiel takmer všetky podobné obchody, ale napokon sa mu akosi podarilo prísť až sem a pripomenúť mu ich nedávnu minulosť. Keďže zatiaľ nemal ani potrebnú kvalifikáciu, nebolo najhoršie využiť pomoc priateľa. Mohol si tak užívať viac slobody, ako bežný zamestnanec, a pritom si dovoliť skúmať to, kam by až bol ochotný zájsť, keby dostal partnera, ktorého by skutočne chcel. Práve preto sa k nemu správal ako k veľkému šéfovi a úspešne predstieral, že nie je ako ostatní kolegovia a neprišiel si uťahovať z toho, že do tejto kancelárie príde len preto, aby dostal svoje vreckové včas. Vedel, že tak sa mu to páči, keď ho uznáva a podriaďuje sa mu, aj keď už ani zďaleka nebol taký ako predtým.
Opäť pocítil charakteristický pach alkoholu. Pri počítači bol nedopitý pohár a predpokladal, že pod stolom je fľaša. Issac mal už dlhšiu dobu problémy, ale hovoriť s ním o tom, to si človek koledoval o riadny malér, tak sa radšej na ten pohár ani len nedíval, aby ho to nepokúšalo.
„Dobrý deň, pán N...“  
Muž s vlasmi farby špinavej blond, pomerne unavene pôsobiaci na svoj vek, oblečený v jednom z tých pomerne frajerských oblekov, bez kravaty a celkom pekný, ale zároveň pôsobiaci tak trochu ako roztomilý alkoholový démon, naňho uprel svoje modré oči.
„Zamkni...“ začul jednoznačný príkaz.
Práve teraz sa mu to však nehodilo. Po včerajšej noci bol dosť rozdráždený a nespokojný. Poslúchnuť šéfa však bolo niečo, už akosi spojené s bežným životom. Niečo, čo ho možno dostane z toho nepríjemného stavu do akého sa rútil. Motorka bola dobrým začiatkom, ale nemohla úplne vymazať to všetko, čo ho trápilo. Bol znechutený sám zo seba, aj z toho, ako rýchlo dovolil, aby nad ním zvíťazili.
Napriek tomu dvakrát otočil kľúčom. Bola to časť z neho, tá ktorá si priala byť ponižovaná a zotročovaná. Objavená práve počas minulej noci a ešte stále dostatočne silná.
Niežeby mal chuť aby ho niekto pretiahol bičíkom a viazal do nejakých postrojov, to nebolo jeho prioritou, ale istá forma násilia sa mu páčila. A práve teraz podliehal jednému z tých svojich impulzov.
Nemusel počuť žiadne ďalšie pokyny, vedel, čo od neho potrebuje. Nechal kľúč vo dverách a pomaly zamieril k nemu. Minulá noc neexistuje, nič sa nestalo, nič to neznamenalo. Nechá sa trápiť, ale len toľko, koľko bude sám chcieť. Nič viac.
Mladý vedúci bol už naňho pripravený.
Odsunul ho ďalej od stola a pomaly tak, aby mal naňho dobrý výhľad si kľakol a oprel svoje ruky o mladíkove nahé stehná. Bol to jediný dotyk, ktorý mal od neho povolený. Issac nechcel žiadny romantický vzťah, ani bozky, potreboval ho mať len na kolenách. Podobne ako to spolu tajne robili v škole. Nikdy sa však nedostali úplne za hranicu... Issac tvrdil, že to potrebuje len kvôli tomu, že jeho priateľka akosi nemá rada isté veci. Osobne ho to ani trochu nezaujímalo. To, čo sa dialo v súkromnom živote jeho zamestnávateľa, nebola jeho starosť. Jediné čo ho zaujímalo bolo, dotknúť sa ho na istom veľmi špecifickom mieste.
S nohavicami si už poradil. Zjavne ho netrápilo, čo by sa stalo, keby vošiel niekto iný.
Fascinovane sledoval mužov penis, týčiaci sa oproti jeho ústam, ktoré sa ho ešte ani len nedotkli.
Zľahka oblizol špičku, akoby šlo o nejakú úžasnú delikatesu. Musel pripustiť, že chutí dobre. Mužove stony vohnali vzrušenie aj do jeho tela, aj keď neveril že po včerajšku by ešte dokázal byť tvrdý. Jednou rukou nenápadne zovrel svoj penis a prechádzal po ňom cez nohavice, aj keď sa obával prípadnej mokrej škvrny nedokázal tomu zabrániť.
Pomaly vsúval mužov penis do svojich úst, prispôsoboval sa tomu, aby ho do seba dostal čo najhlbšie. Mal ho vo svojej moci, nechal ho do nich prenikať rýchlejšie, nechal ho prosiť, tak ako on prosil minulú noc, no doprial mu to potešenie, a skúsene prehĺtal, keď nastal ten správny čas.
Chutil mu. Rád mu doprial ten pocit bezhraničnej oddanosti. Nepotreboval nič viac, len mu ešte chvíľu patriť.
Prudko oddychoval medzi jeho nohami, a nechal sa od neho takmer starostlivo hladiť po vlasoch.