30. 8. 2013

Stalker 3. kapitola 3/3







varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus, rape non-con
pár: Gareth/John a i.

obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.  Kým on má všetko, Gareth žije v prázdnom dome, dostáva od matky na účet peniaze, aby mohol dokončiť školu, potom sa už o seba musí postarať sám... Po starých rodičoch mu ostal len dom, ktorý je nie práve v najlepšom stave...
No počas svojho pozorovania zisťuje, že veci nie sú vždy také ako sa zdajú...
predpokladaný počet kapitol: 10 (delené na 3 časti, po 2 str. 1 kap/6 str.)

Poznámka: tretia kapitola ukončená.


Issac otvoril dvere a vošiel dnu ako prvý. Bez slova ho nasledoval. Šéf za nimi zabuchol dvere, neobťažoval sa s tým, že by mohol zažať svetlo. Posadil ho na stôl, dal jeho nohy ďalej od seba a pritisol sa k nemu. Ovinul ruky okolo jeho pása a chvíľu ho len držal.
„Čo to robíte? To nemôžete...“  tušil, že to bude smerovať k niečomu takému, čiastočne to aj chcel, ale nie úplne, akoby bola v ňom bytosť, ktorá to chcela a zároveň aj tá, ktorá niečo také odmietala dopustiť. A pretože sa nedokázal rozhodnúť, tak tam len tak sedel a nechal sa tým zvláštnym spôsobom objímať.
„Dnes si bol dobrý, Gareth... páčiš sa mi, keď si taký poslušný...
„To nemôžete...“ zopakoval rozrušene.
„Môžem a urobím to... “ pošepol mu zastretým hlasom.
Issacove ruky sa posunuli vyššie. Prenikli pod pracovné tričko.  Dotkli sa nahej pokožky, maznali sa s ňou. Bolo to po prvý raz, čo sa ho dotýkal takýmto spôsobom.
„Nie,“ zanariekal.
„Nemali by sme...“
 „To je škoda, že nechceš... Myslel som, že sa ti páči, mať ho v sebe...“
Gareth si spomenul na príjemné pocity, ktoré sa spájali so starostlivosťou o šéfa.
„Áno, ale ja... nie takto...“ vyjachtal zmätene, ale neurobil nič na svoju obranu, v jeho rukách sa cítil dobre, neubližoval mu, cítil sa pohodlne a bolo mu dobre.
„Máš nejaké špeciálne želanie?“
„Pobozkaj ma,“ požiadal ho o niečo, čo by si predtým zrejme nedovolil.
Issacove pery sa ho dotkli, najprv len veľmi jemne, ale postupne omnoho intenzívnejšie.
Roztápal sa  pod jeho dotykmi, cítil ako sa celé jeho telo začína prebúdzať. Prečo by nemohol? Mal právo si užívať, kedykoľvek sa mu len zachcelo.
„Povedz to, povedz, že ma chceš...“ naliehal naňho, keď sa od seba na chvíľu odtrhli.
„Áno, ja...“
Poslušne nadvihol ruky a nechal si tričko prevliecť cez hlavu. Už ho nepotreboval, začínalo mu prekážať.
Issac ho pohladil cez hrubé nohavice. Jemne sa pohrával s prackou na opasku, tíšil ho a nenechával ho ani na chvíľu vydýchnuť, až kým mu nepovolil nohavice. Gareth sa trochu posunul, aby mu ich mohol stiahnuť.
Skĺzli mu po bokoch celkom ľahko a pridali sa k modrému tričku.
Opäť sa prisal na jeho pery, chcel mu ukázať, že aj on ho vie pobozkať, tak až úplne stratí reč. Issac ho tlačil čoraz nižšie... Vyložil si jeho nohy na plecia, zrejme v snahe skúsiť skôr jednoduchšiu polohu, keďže v týchto veciach nebol práve odborníkom, ale akosi sa mu nedarilo tam zotrvať.  
Issac ho tlačil bližšie k stolu, nadvihol ho tak, aby mohol získať prístup priamo k nemu.  Začul nejaký zvuk.
A potom sa to stalo,  niekto ho vytiahol vyššie na stôl, a zozadu ho objali ďalšie ruky, ktoré mu pomohli dostať sa do lepšej polohy.
 „Pokojne, maličký... držím ťa...“ ten hlas priviedol do jeho tela hrôzu a des. Zúfalo sa pokúšal vyslobodiť.
Bol to on.
Tajomná osoba z minulej noci.
Jeho pery boli uväznené druhým mužom, Issacova pozornosť sa presunula lízanie bradaviek. Venoval sa im najlepšie ako len dokázal. No Gareth sa mu tentoraz už veľmi jednoznačne pokúšal vytrhnúť. Uhryzol ho do pier, pomohlo to, aspoň na chvíľu bol voľný, ale muž ho hneď veľmi rýchlo stiahol späť. Pevne ho zovrel pod krkom a bránil mu v akomkoľvek neželanom pohybe.
„Tak by to nešlo... Utíš sa, lebo ti budeme musieť ublížiť...“
Uvedomil si, že za Issacom stojí ďalšia postava, bol to zdroj toho zvuku, ktorý predtým len ledva stihol zachytiť.
Pochopil, že je v pasci, s ktorej sa nedostane von.
Gareth bolestne privrel oči, keď sa jeho telo opäť pokúšalo proti nim bojovať.
 „Nie, to si zas, ty Issac čo...“ pokúšal sa vyslobodiť, ale nebolo to vôbec také jednoduché, za každý pohyb zaplatil mučivou bolesťou.
„Nemôžem s tým nič urobiť. Mrzí ma to...“ pošepol mu.
„Nie, nnh...“
Muž za Issacom sa presunul bližšie k nemu. Jeden z jeho prstov drzo zašiel do napätého otvoru. Začal ho pomaly roztvárať, prijímal ho do seba.
Gareth bolestne zastonal.
Neznámy na ktorom sedel, pokračoval v jeho bozkávaní, ale tentoraz doňho prenikol jazykom.
 „Áno, si poslušný chlapček...“ chválil ho druhý útočník.
Prebúdzal v ňom  ešte väčšie obavy, opäť sebou zazmietal, ale vyslúžil si za to, len slabšie uhryznutie do druhej bradavky. Issac sa presúval nižšie. Jeho bozky smerovali až k ruke, ktorá hladila Garethov penis.
„Issac prosím...“ zastonal, keď sa mu podarilo na chvíľu uniknúť.
Druhé pery rýchlo utlmili jeho nárek. Strach ho úplne ochromil. Nedokázal sa brániť. Nemohol urobiť nič.
Bol úplne v ich moci, každý pohyb ho ešte viac zamotával do tej spleti tiel. Namiesto prstov, čoskoro pocítil veľkosť šéfovho penisu. Prenikal doňho pomaly, hladko vkĺzol dovnútra.
Gareth predstieral úplnú poddajnosť, nebránil sa, stonal a dotýkal sa tiel, ktoré sa k nemu tisli.
Druhou rukou sa zatiaľ nenápadne posúval k miestu, kde by mal byť vypínač. Musel sa kvôli tomu dosť natiahnuť, a trochu posunúť, čím uľahčil vstup druhého penisu, striedali sa v ňom, cítil ich tak hlboko v sebe, až takmer nevládal urobiť ani jeden ďalší pohyb... Na celkom tele, na všetkých citlivých miestach cítil ich starostlivosť... Takmer zabudol na svoj pôvodný plán, prijal ich dotyky a telá, tisnúce sa k nemu ho vzrušovali. Láskal ich, bozkával a sám sa začínal zapájať do hry, ktorá bola až príliš nebezpečná.
Muži zrýchlili svoje pohyby, bolestne zastonal, cítil ich všade, dráždili citlivé oblasti jeho tela, skúšali koľko toho dokáže vydržať, začínal sa tomu poddávať. Nemohol sa tomu ubrániť, príliš to uspokojovalo jeho temné ja.
„Issac ti veľmi chutí však?“ hlas druhého útočníka ho takmer paralizoval, až teraz, keď nemal v tele drogy, začínal si uvedomovať, že ten hlas pozná, že ho už niekde určite počul... A bol natoľko pohltený reakciami svojho tela, že o tom nedokázal jasne uvažovať.
 „Milujem jeho penis,“ odpovedal celkom bez rozmýšľania.
„Môj sa ti tiež bude páčiť...“
Stôl zapraskal, keď muž vyliezol k nemu, zmenil pozíciu. Gareth cítil, ako tí dvaja pokračujú vtom, ako ho priviesť do zúfalstva, kým on pocítil na perách niečo tvrdé, pootvoril ich a vtiahol ho dnu.
Zároveň sa mu podarilo konečne dosiahnuť na ten vypínač, spomenul si na to, čo sa chystal urobiť, ale nemohol to stlačiť. Nešlo to, ešte potreboval kúsok priestoru.
Začal sať. Jeho pery obklopil ten známy pocit podriadenosti. Stal sa ich súčasťou, súčasťou niečoho čo ho nemilosrdne vťahovalo hlbšie do seba.
Na chvíľu zabudol na všetko, aj na to, kde sa nachádza a čo sa s ním deje, spamätal sa, až keď jeho telo dosiahlo prekvapivo vyvrcholenie, a muži, ktorí ho mali v moci tiež. Ležali spolu v objatí pritisnutí jeden k druhému.
Prehltol.
A konečne dosiahol na to zastrčené tlačidlo.
Svetlo sa zažalo.
Ako prvú uvidel tvár,  mladíka, ktorého penis práve vykĺzol z jeho úst.
Seth!
Syn pána B.
Pomyslel si zdesene.
Predtým sa mu zdal omnoho mohutnejší, keď ho videl vtom čiernom oblečení, teraz na sebe nemal nič a on bol natoľko šokovaný tým, že ho vidí práve v takejto pozícii, že sa nezmohol na žiadny protest.
Gareth sa posunul v objatí, iniciátor toho útoku bol ešte stále v ňom. A on ho chcel vidieť. Očakával odpor, ale nič také nenastalo, muž ho sám otočil tak, aby sa naňho mohol pozrieť.