18. 1. 2014

Senátor 6. kapitola 2/3






 pár: Mark/Misha
varovanie: staroveký Rím, otroctvo, zvrhlé
Obsah: Misha (15) je predaný ako otrok do domácnosti rímskeho senátora.

Hodnotenie 
 
Poznámka: na anglickom blogu som našla spôsob ako opraviť komentáre, takže sa to už nebude tak biť, ako predtým.




 venované ell, sanasami, tsuky, anonmynej





Neskôr...
Pán mu dovolil ostať v jeho izbe. Nenútil ho, aby s ním zotrvával v posteli, pokiaľ nechcel. A on využil túto príležitosť na to, aby si našiel čas pre seba a trochu si oddýchol. Jeho hnev voči nemu mu však nedovolil pokojne spať,  bol nešťastný zo svojho podrobenia. Preto uprostred noci vstal a potichu sa vykradol z pánovej izby. Podarilo sa mu prejsť okolo spiaceho muža, nevenoval mu ani len jediný pohľad, keď prechádzal okolo veľkej postele.
Prešiel tichými chodbami, takmer len po hmate a zastal pred izbou, do ktorej mal už dnes možnosť vojsť.
Chvíľu sa rukami opieral o dvere, srdce mu prudko tĺklo, obával sa, že ho každú chvíľu niekto objaví, ale o takomto čase bol dom tichý, hlavne teraz, keď sa nekonala žiadna oslava a mali doma zraneného syna.
No nemusel o tom veľmi dlho premýšľať, chcel urobiť niečo proti pánovej vôli, niečo ho čo na dlhšiu dobu zbaví tých nepríjemných pocitov. A keď sa dostal až sem, už nemienil cúvnuť. Pomaly otvoril dvere a vošiel dovnútra.
Počul tiché stony prichádzajúce z postele. Mladý muž ležiaci na nej dostal Lethin povestný bylinkový odvar, na zmiernenie bolestí.  Miestnosť bola presýtená jeho mierne aromatickou vôňou. No zrejme ani to mu nedoprialo pokojný spánok, lebo telo mal napnuté a nepokojné.
Posadil sa k nemu na posteľ, tak aby sa nedotýkal jeho tela. Len úplne na kraj a jemne odhrnul prikrývku.
Muž zastonal, keď položil ruku na jeho hruď.
„Kto ste?“             
Naklonil sa k nemu a perami sa prisal na jednu z jeho bradaviek. Zľahka ju lízal a okusoval. Tešil sa z toho pocitu, a predstavoval si, ako pán pokojne spí, kým on porušuje jeden z jeho najvyšších príkazov.
Gaius ho odmenil spokojným stonom. A už viac sa na nič nevypytoval.
Zlízal cestičku smerom k druhej a aj tú láskavo ochutnával. Telo muža sa pod jeho rukami začínalo uvoľňovať.
Jednou rukou hravo zablúdil nižšie, stisol mladíkov úd a jemne okolo neho ovinul prsty.
Presunul pozornosť na mužov krk, ale ten v tme našiel jeho tvár a pocítil ako sa prisal k jeho perám.
Prvý kontakt bol zvláštny, ako ochutnanie niečoho neznámeho, no veľmi rýchlo si privykol na iný rytmus, muž prešiel jazykom po jeho perách a žiadal si vstup do jeho úst, umožnilo mu to a ešte viac znásobil úsilie svojej ruky. Pootvoril ich a vpustil ho dovnútra, nechal slasť, no nenechal slasť, aby ho úplne ovládla, nemal v úmysle mu dovoliť, aby doňho prenikol. Jeho ruka striedavo muža dráždila a občas prestávala, aby mu nedopriala rýchle uvoľnenie.
„Nemuč ma... prosím... ešte...“ žiadal ho a on túto úlohu rád splnil. Tešilo ho vedomie, že jeho telo už nepatrí pánovi, že už nemá nad ním tú moc.
Rád jeho želaniam vyhovel.
Pocítil ako vtom tichu, aj jeho ruka zablúdila do mladíkovho rozkroku a postarala sa aj o jeho penis. Urobil sa niekoľko minút po mladom pánovi.
No potom sa mu už len veľmi rýchlo vytrhol zo zovretia a ušiel z tej miestnosti tak rýchlo, ako sa len dalo.
„Počkaj... neodchádzaj...“ žiadal ho, ale on nepočúval hlas mladého pána. Unikal pred ním.  
Niekoľko hodín potom blúdil po chodbách, šokovaný tým, čo urobil, ale zároveň aj nadšený predstavou, čo všetko by ešte mohol urobiť, aby sa pánovi pomstil.

Po dvoch dňoch...
Cez okno na svojej izbe pozoroval novú svetlovlasú otrokyňu. Dievča bolo vychudnuté rovnako ako on, keď sem prišiel. No bola to nepochybne krásavica, lebo v dome vzbudila dosť veľký rozruch, nielen u mužov, ale aj u žien, ktoré sa báli o svoje postavenie. Jej dlhé svetlé vlasy, alabastrová pleť a postava zaoblená na tých správnych miestach. Bola presne taká akú mu ju opisovali, ale zrejme už stihla okúsiť pohostinnosť svojho nového pána, keďže sedela na špinavej zemi, s rukami pritisnutými k hlave a kolísala sa z jednej strany na druhú.
Chlapec, ktorého si Gaius vybral bol omnoho silnejší ako ona. Bol dosť vysoký a silný a hneď v dome zastal aj veľa inej práce, okrem pomoci pánovi. Okamžite si v dome našiel svoje miesto, ale toto dievča nezapadlo.
Vzbudzovalo v nich  nepokoj, jednak kvôli svojej kráse a takisto aj kvôli tomu, čo sa hovorilo o ženách so severného kmeňa.
Nikto k nej nešiel, aby ju utešil a ona tam sedela úplne sama. Práve nemal nič na práci, lebo senátor bol preč, a nedal mu žiadne príkazy. Preto potichu prešiel domom, vyšiel zadným vchodom a pomaly k nej pristúpil.
Najprv sa strhla. Šokovane naňho vytreštila oči a pritiahla si ruky ku kolenám. Naznačil jej, že sa nemá čoho obávať jednoduchým gestom.
„Ty si ten, čo nerozpráva, ten Misha, však?“
Keď jej dal kladnú odpoveď, trochu sa uvoľnila.
„Tak poď bližšie...“
Prisadol si k nej, ale dával si pozor, aby sa jej nedotkol. Vedel, že ženy, ktorým sa stalo niečo zlé nemajú radi, keď sa ich niekto dotýka.
 „Som Iris...“
Netrvalo dlho a porozprávala mu svoj príbeh. O tom ako sa dostala do zajatia Rimanov, spolu s matkou a mladšou sestrou. Obe predali spoločne pred pár dňami. Odvtedy o nich nič nepočula. Jej sestra mala len trinásť rokov, veľmi sa o ňu bála a Quintus jej odmietal prezradiť, meno kupca. Chcela ich nájsť, ale nedával tomu veľmi veľkú nádej. Mohla byť kdekoľvek a Rím nebol taký ako ich svet tam vonku, pripadal mu omnoho nebezpečnejší ako to, čo poznal doma.
Bola už omnoho pokojnejšia, keď mu porozprávala o svojich obavách aj o prvej noci s pánom, ktorá bola pre ňu podľa jej slov veľmi bolestivá.
„Nikdy predtým som nebola s mužom... môj otec... by nedovolil, aby sa ku mne niekto priblížil... a teraz je mŕtvy... a ten muž... on je...“ použila slovo, ktoré bolo vo všetkých rečiach ich kmeňov veľmi podobné a nie veľmi lichotivé.
Chcel jej naznačiť, aby sa tomu radšej vyhýbala, niekto mohol pokojne na ňu žalovať panej. No skôr než si stihol rozmyslieť, ako vlastne bude s ňou komunikovať, niekto ho zozadu chytil. Začal sa vzpierať, no veľmi rýchlo prestal, si uvedomil, že ho držia pánove ruky. Podvolil sa im, no len veľmi nerád, keďže tam bola aj nová otrokyňa a dosť vyplašene ich  pozorovala, akoby sa obávala, že pán domu bude chcieť, aby sa k nim pridala.
„Chýbal som ti, láska?“ pošepol mu.
Naklonil sa bližšie k nemu a nechal sa pobozkať. Dohodli sa na tom, že bude hrať túto hru spolu s ním. Dovolil mu, aby si ho vzal k sebe do objatia. Pán ho spokojne pohladil po chrbte.