3. 1. 2014

Stalker (bonusová poviedka)








varovanie: otroctvo, sex, tresty, vzťah medzi tromi mužmi
pár: Gareth/John/Issac
obsah: bonusová poviedka zo špeciálnej edície, kt. vyšla ako pdf. A je pripravená na stiahnutie. (rubrika poviedky na stiahnutie) Nič extra, len taká krátka bonusovka.
Najbližšie budem robiť Kliniku, ktorá je tiež čiastočne opravená, ale to až o mesiac, teraz si dám s opravami pauzu.





 venované sanasami a Ell


Príťažlivý mladík oblečený v čiernej značkovej bunde, nasadol na svoju motorku. Potešil sa, že Pán mu ju nechal priviesť ako jeden zo špeciálnych narodeninových darčekov. Bolo príjemné opäť cítiť vietor vo vlasoch a všetko nechať za sebou. Pokúšal sa nemyslieť na to, že pod bundou zdobí jeho krk kožený obojok. A ani na to, že čip v jeho pleci práve teraz nepochybne informuje jeho Pána o tom, po akých cestách blúdi. (Aj keď nebola to tak celkom pravda, lebo čip sa mu podarilo nabúrať a podľa aplikácie na jeho požičanom telefóne teraz smeruje do centra mesta, hoci v skutočnosti sa chystá navštíviť stanicu metra.) Ani na postroj, ktorý ho tak trochu tlačil pod normálnym oblečením. Opäť ďalšia módna novinka, ktorá mu sťažovala život.
Aspoň navonok však vyzeral ako všetci obyčajní ľudia a dokonca aj ten obojok mohol byť len módnym výstrelkom, ktorému nikto nevenoval pozornosť, keby náhodou zatúžil rozopnúť si bundu. No nebola to jediná ochrana pred neželaným kontaktom, Pán trval na to, aby na verejnosti nosil bezkontaktné oblečenie, ktoré zabraňovalo tomu, aby sa ho niekto mohol priamo dotknúť. Nový model, ktorý predstavoval spojenie postroja a kontaktného oblečenia ho preto sprevádzal aj na tejto ceste.
Ukázalo sa, že v Garethovom prípade nebolo očistenie mysle tak celkom účinné a nebola to žiadna náhoda, jeden z doktorov, ktorý preňho pracovali kvôli takejto menšej poprave prišiel o svojho priateľa, preto sa postaral, aby ani Pán nemal až taký jednoduchý život a Garethovi sa postupne všetky spomienky. No túto skutočnosť pred Issacom dôsledne tajil a len veľmi pomaly si získal jeho dôveru natoľko, aby mu dovolil zaujímať sa o vonkajší svet a zrejme by to ani nebol urobil, keby jeho otec nezomrel a nezanechal po sebe firmu, ktorá si žiadala čoraz viac Pánovej pozornosti, musel kvôli nej často odchádzať z mesta, no nedokázal sa odlúčiť od svojich otrokov, preto ich brával so sebou a Gareth postupne a veľmi pomaly prehovoril Pána, aby mu dovolil žiť s ním aj vo vonkajšom svete, pričom sa tváril, že sa opäť všetko učí úplne od začiatku, čo bolo dosť problematické, ale nemal inú možnosť len naďalej predstierať absolútnu nemohúcnosť.  
Skontaktovala sa s ním osoba, ktorá bola ochotná pomôcť mu so zničením pánovej spoločnosti, ktorá ako jediná živila obe mestá. Musel využiť takúto príležitosť, hoci to bolo nepochybne veľmi riskantné a čakal na to dosť dlho.
Ak darček k narodeninám dostal od svojho milenca celé dva týždne slobody. Pod podmienkou, že si ich užije bez svojho priateľa. Pán sa nemienil počas takej dlhej doby vzdať oboch otrokov.  Preto sa musel zmieriť s tým, že si civilizovaný svet bude užívať bez svojho partnera.
No práve teraz sa chystal vstúpiť do tak trochu nebezpečnejšej časti. Preto musel byť veľmi obozretný a pripravený na všetko.
Zaparkoval svoju motorku na chránenom parkovisku neďaleko stanice metra. Chystal sa navštíviť neregistrovaných.
Prešiel starými chodbami až k stanovišťu 26. Už dávno sa nepoužívalo, keďže na tom mieste bola dosť vážna chyba, na ktorej sa vlaky zvykli vykoľajiť a nikto presne nevedel, kto by tom mal zaplatiť, ťahalo sa to už roky...
Rozpol si bundu, aby bol jeho obojok dobre viditeľný.
Len čo vkročil na toto územie pocítil ako sa za jeho chrbtom mihli tmavé tiene. Zrýchlil krok no aj tak ho napokon dohnali. Dvaja našťastie pomerne mladí muži naňho hľadeli ako na lákavú korisť. Toto miesto bolo plné aj hľadačov potešenia tak trochu neškodnejších deviantov, ktorí na rozdiel od svojich menej prívetivých kolegov, zvyčajne nespôsobovali až takú veľkú škodu.
No obaja sa naňho len ľútostivo usmiali, keď sa rukou dotkol svojho obojku a pustili ho ďalej bez jediného slova.
Našťastie mal v telefóne aplikáciu, na základe ktorej sa mohol v tuneloch dobre zorientovať. A mal súradnice, ktoré by ho mali doviesť k cieľu, prešiel až do jednej staršej chodby, svetlo sa zažalo a on uvidel muža s maskou stojaceho celkom blízko akejsi popísanej steny. Srdce mu takmer vyskočilo z hrude, keď naňho hľadeli tie známe oči.
„Vítam ťa, Gareth.“
Mladý muž si zložil masku a odhalil pred ním svoju peknú tvár. Bol opäť tak trochu chlapčensky strapatý a celkom dobre naladený na to, že práve prichytil svojho otroka pri pokuse o zradu. Pochopil, že padol do pasce, a okolo krku sa mu utiahla pomyslená slučka. 
Pokúsil sa cúvnuť späť do chodby, z ktorej prišiel, ale dvaja muži, ktorí ho už predtým videli na stanici sa mu postavili do cesty. Chcel s nimi bojovať, ale čipom prešla bolesť, ktorá ho donútila kľaknúť si pred nimi na kolená.
Pán ho zdvihol, pričom po celý čas nemilosrdne dávkoval bolesť, vždy to nakrátko prešlo a potom sa to rozhorelo silou, ktorá ho takmer prinútila opäť klesnúť na zem, cez slzy ledva videl pred seba. Ani nevedel kedy presne sa mu z rúk vyšmykol mobil.
„Nechajte nás, strážte to tu, aby sem nikto neprišiel!“ prikázal im.
Muži prikývli a vytratili sa.
„Zdá sa, že si musíme pár vecí vyjasniť...“
Gareth pocítil, ako Pánova ruka zovrela jeho krk, očakával, že mu strhne obojok, ale on si ho pevnejšie pritisol k svojmu telu a napokon ho oboma rukami pevne objal. Nerozumel tomu, bol tým natoľko vykoľajený, že aj on ovinul svoje ruky okolo Pánovej hrude. Napriek všetkému počas tých dvoch rokov, keď bol len Pánovým otrokom bez spomienok uvedomil si, že aj k nemu začína niečo cítiť. Niečo nebezpečné a úplne iné než to, čo ho spájalo s Johnom.
No zároveň si nevedel predstaviť, že by mal svojho druhého partnera opustiť. Miloval ich oboch, každého inak, aj keď mu obaja ublížili a bojoval s tým, aby opäť nepodľahol svojim pocitom.
 „Nemôžem ťa takto potrestať...“ Pán bol zrejme sám zdesený svojou slabosťou, no si ho držal pri sebe a chvel sa omnoho viac než Gareth. Aj on si už zrejme uvedomil, že ten chlapec preňho nie len obyčajným otrokom.
Prisal sa na jeho pery, bozkávali sa vášnivo a drsne ani jeden z nich nechcel ustúpiť, akoby spolu ešte stále bojovali, a Gareth cítil ako bolesť ktorou ho trestal úplne poľavila a nahradila ju slasť.
Chvíľu  obaja lapali po dychu, akoby mali za sebou obaja boj na život a na smrť.
„Milujem ťa, to je tvoje jediné šťastie, inak by sme sa spolu zhovárali úplne inak...“ po dlhom čase sa odvážil vysloviť tú pravdu, ktorá zrejme ani jemu nedala spávať. Predtým to hovoril zvyčajne, keď mu jeho otrok poskytol potešenie, čím dával skôr najavo, že miluje jeho telo, toto bolo tak trochu iné vyznanie, omnoho hlbšie a presvedčivejšie.
„Aj ja ťa milujem, ale potrebujem viac slobody...“
Pán majetnícky prešiel rukou po jeho chrbte.
„Dohodneme sa na voľnejšom prístupe. Som ochotný s tebou o tomto vyjednávať, ale musíš upustiť od akýchkoľvek aktivít namierených proti mne. A prijať svoj trest, ktorý bude znamenať, že aj ďalší rok stráviš ako môj poslušný otrok bez akýchkoľvek námietok a výhrad v mojom meste. Po ruku preberieme nové podmienky, ale odo dnes až do nasledujúceho roka bude všetko stále len podľa mojich pravidiel. Nemôžem dovoliť, aby sa niekto proti mne postavil a nebol za to potrestaný... Ani tebe to neprepáčim.“
Gareth bol prekvapený tým, že Issac chce vôbec diskutovať o nejakých podmienkach. Natoľko ho to šokovalo, že sa zmohol len na krátke prikývnutie. Mohol byť potrestaný aj omnoho prísnejšie.
„No tvoje bozky ma vzrušili, musíš sa o mňa postarať, chcem ťa teraz...“
Issac stiahol Garethovi nohavice aj bezkontaktné oblečenie. Sadol si na zem. Bolo to tam pomerne čisté, Pán to zrejme nechal upraviť aj kvôli tomu, aby si užil jednu zo svojich hier.
 Gareth si sadol na jeho vztýčený penis, chrbtom k nemu. Nohy mal pritom vyzývavo rozkročené a Pán na ne umiestnil svoje ruky, aby mohol kontrolovať spôsob, akým ho bude do seba prijímať.
„Počkajte... ja...  prosím... ne...“
Napriek počiatočnému nepohodliu ho pánove bozky na chrbte a spôsob akým ho hladil po tele vzrušili natoľko, až zabudol kde sa nachádza a poslušne sa nadvihoval tak, aby obaja prežívali čo najviac potešenia. Pánov penis prenikal hlboko doňho a on bez váhania stonal a kričal, keď napokon dosiahol vytúžené uvoľnenie.
Potom sa ešte dlho objímali a tisli k sebe po dlhom čase takmer ako milenci, ktorý sa po dlhom čase konečne našli.
Netušil, že tentoraz Pánovo telo v sebe skrýva prekvapenie, ktoré jeho pobyt v meste rozkoší zmení na niečo, čomu nikdy predtým neplánoval čeliť.

Koniec