20. 4. 2014

Rivals 6. kapitola 3/3









názov: Rivals
paralelná poviedka k poviedke Ghosts 

(poviedka Ghosts  už začala vychádzať)
varovanie: trojka

pár: Kim Min Suk/Jung Kyoung-Ho/
Hyun Sang Hee
poznámka: Kim je z doramy shut up flower boy band
Kyoung-Ho (tam nehrá)
obsah: Stredoškolák Kim Min Suk sa nedokáže len tak ľahko vyrovnať so smrťou svojho najlepšieho kamaráta. Od chvíle ako sa dozvie, že šlo o vraždu, a je z nej podozrivý Jung Kyoung Ho  popredný člen Yakuzy, nedokáže nájsť pokoj, stáva sa milencom tohto muža, aby sa k nemu dostal bližšie a zistil pravdu, no zároveň sa zaplieta aj do komplikovaného vzťahu so svojím spolužiakom... 
poznámka: venovanie udeľujem postupne každému komentujúcemu...
Pretože mám ešte veľa rozpracovaných poviedok tak vyjde, iba jedna časť za týždeň, čiže pokračovanie bude až na budúci týždeň. (keďže prednosť majú staršie poviedky)


Hodnotenie



 Venované  Ell, a Lilith.




Min Su naňho vrhol sprisahanecký pohľad.
„Prídeš za ním, tak ako si prišiel za mnou... a trochu ho motivuješ... Nie je to nič ťažké, aj ja som si ťa všimol takýmto spôsobom,“ pokračoval pokojne.
„Nemôžem... ja...“
„Sang Hee,“ napomenul ho mierne.
„Ak niečo chceš, musíš si to vziať, len málokedy máš také šťastie, aby ti niečo čo potrebuješ padlo rovno do náručia... Neboj sa, budem s tebou, postarám sa o to, aby všetko medzi nami fungovalo, no tvojou úlohou je teraz zaujať moje miesto, čo si vyžaduje, aspoň čiastočné prekonanie strachu a obáv...“
Jednou rukou jemne siahol pod vodu.
„Ty sa nemusíš báť, páčiš sa mi a jemu sa budeš páčiť tiež...“
Sang Hee znepokojene zastonal, keď ruka našla isté miesto, ktorého jemné stimulovanie zmenilo jeho tvár akoby na nepoznanie, bol tak sladko vzrušený a Min Su cítil ako to aj v ňom prebúdza príjemné chvenie, aj keď vedel, že si musí dávať pozor na to, čo robí hlavne kvôli svojej hlave, no jemné dráždenie by nemalo spôsobiť žiadne problémy.
A potreboval využiť čas na to, aby svojho milenca trochu usmiernil, inak hrozilo, že to ich príjemné spoločenstvo by sa malo rozpadnúť, pokiaľ on nebude až natoľko aktívny, ako doteraz. Potreboval, aby sa stal jeho plnohodnotnou náhradou a upevnil spojenie medzi nimi, čo najskôr.
„Pomôžem ti.“
„Skutočne by si to pre mňa urobil?“
„Áno, bez váhania...“
Nenásilné zbližovanie sa, postupné spoznávanie oboch svojich milencov a upevnenie ich spojenia tým, že aj oni dvaja k sebe nájdu cestu. To presne potreboval, lebo sa obával, že ani obchodná dohoda, či čo to vlastne je medzi nimi, nedokáže všetko udržať pod kontrolou.
Potreboval, aby sa vzťahy medzi nimi zlepšili, aby to fungovalo, a takisto si prial, aby sa mu obaja milenci časom otvorili a začali mu dôverovať.
§§§
 Neskôr...
„Zavolaj mu...“ vyzval ho Min Su, keď sa vrátili z kúpeľne. Istý čas ešte spolu sedeli na posteli a zhovárali sa, o všeličom možnom, kým bol jeho milenec natoľko uvoľnený, aby dokázal čo i len uvažovať o tom, že strávi noc z ich starším milencom.
Tak trochu svojho priateľa navnadil, aby sa zbavil obáv, a bolo viac než zjavné, že jeho milenec by si dnes prial urobiť toho omnoho viac, než mu on nateraz mohol ponúknuť.
„Ja neviem...“ neisto naňho hľadel a vypýtal si ďalší bozk a objatie.
Min Su ho jemne bozkával a dovolil mu, aby ho objal.
„Zhovárali sme sa o tom, a dal si mi najavo, že by si to rád skúsil... Myslím si, že teraz je vhodná doba... Neboj sa... príde si po teba...“
„Tak dobre, ale aj tak neverím, že príde...“
Siahol po mobile a povedal tomu mužovi presne to, čo si predtým nacvičil s Min Su, použil svoje slová, on sám ho nič neučil, len mu dovolil si to vyskúšať, aby nadobudol viac istoty.
Min Su ho popritom hladil po chrbte a jemne sa s ním maznal, aby mu pripomenul, čo všetko môže získať, ak zahodí svoj strach a poddá sa túžbe.
Nemusel ani len počúvať, bolo mu jasné, ako rozhovor dopadol, keď  Sang Hee mierne červený kvôli tomu, čo do mobilu rozprával, pozrel naňho.
„Príde...“ vyhlásil spokojne.
A opäť ho vyobjímal, musel ho trochu brzdiť, aby ho priveľmi nestískal.
Jeho radosť bola priam nákazlivá, aj on sa tešil.
Niečo sa mu konečne podarilo.
Niečo konečne urobil dobre a jeho milenec je spokojný a šťastný.
Prial si, aby sa zbavil strachu aspoň, kým je s nimi, aby postupne zanechal všetky tie obavy a hrbenie a vymanil za z okov strachu, ktoré ho doteraz zväzovali.
Bol to však len prvý krok.
Dúfal, že Kyoung-Ho to pochopí a nespôsobí chlapcovi ešte väčšiu ujmu.
No riziko bolo vždy vo všetkom, a ak by ho teraz zastavil, teraz, keď bol pripravený a presvedčený o tom, že sa mu to môže podariť, zrejme by sa aj tak opäť stiahol do seba a aj naďalej sa ľutoval.
Pol hodinu ho Sang Hee zahŕňal ďalšími otázkami, a on na ne trpezlivo odpovedal a ubezpečoval ho, že zvládne.
Kyoung-Ho prišiel približne o štyridsať minút po ich telefonáte.
A Sang Hee odišiel s ním.
Netriasol sa.
Nebočil od neho pohľadom, ani sa nehrbil.
Pekne sa nechal vziať za ruku.
Min Su bol naňho hrdý a chcel ho pri najbližšej možnej príležitosti odmeniť.