25. 4. 2014

Senátor 15. kapitola 1/3







pár: Mark/Misha
varovanie: staroveký Rím, otroctvo, zvrhlé, 3/4
Obsah: Misha (15) je predaný ako otrok do domácnosti rímskeho senátora.

Hodnotenie







 venované Lilith
Po pánovom odchode Misha istý čas počkal, nebolo preňho jednoduché to odhadnúť, ale už vedel koľko približne asi trvá príprava takého kúpeľa.
Napriek tomu, čo mu senátor prikázal, nedokázal len tak nečinne sedieť vo svojej izbe. Potichu vyšiel von z izby, a zamieril k súkromnej umyvárni, ktorú aj on počas svojho prvého večera, a nepochybne aj počas iných podobných večerov navštívil.
Tentoraz prešiel druhou stranou, a cez menšiu štrbinku, ktorá sa vytvorila v stene počas jedného neopatrného nosenia akýchsi sudov s vínom, pozoroval dvoch mužov, ktorí sa zbavovali svojich odevov.
Eos ich od nich rýchlo prevzal a zavesil ich na miesto, kde sa nemohli zašpiniť, ani poškodiť. Misha majetnícky prebehol pohľadom po senátorovom tele.
A tak trochu s obavami pohľadom prepaľoval aj mladého Atticusa.
Bol pomerne dobre stavaný, štíhly, a dalo by sa povedať, že pohľad na jeho odhalené telo senátora potešil.
Sadli si spolu do kúpeľa, Eos im niečo podal, a on len bezmocne sledoval, ako sa senátor naklonil bližšie k svojmu novému objavu.
Nebol dostatočne blízko na to, aby počul čo mu povedal, no keď si všimol, ako sa k nemu nakláňa, odsunul sa od steny, a skôr než o tom stihol porozmýšľať, vošiel do umyvárne za nimi.
„Misha?“
Senátorov pohľad sa naňho okamžite uprel.
„Stalo sa ti niečo?“
Nebol nahnevaný, skôr si ho len láskavo premeriaval.
Pokrútil hlavou. Vyzliekol si oblečenie a skôr než ho mierne zarazení muži stihli zastaviť, spokojne sa uvelebil na senátorových kolenách.
„Pán môj...“ Eos vyplašene pokrútil hlavou.
Nevedel, čo by mal robiť, vyzeralo to, akoby mal strach z toho, čo by senátor mohol urobiť.
Voda bola príjemne teplá, a Misha sa už cítil dobre natoľko, že zvládal mladíka, ktorý mu vôbec nevyhovoval prebodávať nahnevaným pohľadom.
„To je v poriadku... Vyzleč sa a poď aj ty k nám... Aspoň uvidíme, či si zaslúžiš moje odpustenie...“
„Pán môj, ja...“
„Je to rozkaz...“
„Áno, môj pane...“
Eos si roztrasene stiahol svoj peplos a nahý klesol do kúpeľa k nim.
„Výborne...“
Senátor ho presunul viac na stranu k mladému mužovi, ktorý nespokojného otroka ochotne objal.
Eos sa trochu strhol, no podrobil sa, kvôli pánovmu pohľadu, ktorý jasne hovoril o tom, čo sa mu stane, ak z tejto hry vycúva.
Eos nespokojne hľadel na Mishu, ktorého považoval za pôvodcu týchto problémov. Tmavovlasý mladík naňho vrhal ospravedlňujúce pohľady.
No aj tak bol nadšený z toho, že ho senátor drží v náručí a jemne bozkáva. Bol priam naplnený hrdosťou a spokojnosťou.
„Máte pekných chlapcov... Marcus...“
„Ak sa osvedčíš, budú aj tvoji...“
„To by sa mi veľmi páčilo, ja... nechcel som sa tomu podrobiť, preto som odmietal chodiť k vám, lebo som vedel, že ak... že neodolám, ale teraz je už všetko v poriadku...“
„Áno, je... Nemusíš sa ničoho obávať Atticus, sme predsa istým spôsobom rodina.  Postarám sa o teba.“
„Ďakujem vám.“
Naklonili sa bližšie k sebe a senátor pobozkal toho mladého muža.
Misha cítil ako jeho srdcom prešlo bolestivé bodnutie.
Zachvel sa, keď sa od seba oddelili.
Senátor mu pošepol.
„Neboj sa, maličký, užijeme si viac rozkoše než predtým... Ale až keď si budem istý, že sa k nám skutočne hodí...“
Upokojilo ho to.
Vedel, že už pôvodne senátor chcel, aby spolu robili isté neobvyklé veci, ale Eos sa neukázal ako vhodná osoba na to, aby sa mohol dostať do dominatného postavenia, senátor zrejme usúdil, že lepšie bude nepodporovať to v ňom, a dať mu skôr priestor na to, aby si zvykol na myšlienku, že sa stal otrokom na spanie.
No zároveň mal strach, že si senátor viac obľúbi partnera, ktorý mu môže toho dať viac než on, ktorý je nepochybne vzdelaný a nebude až natoľko vystrašený zdanlivo zakázanými rozkošami. 

PS: no stav sa práve vyrovnal, senátor už má milencov viac než dosť :D Práve sme dosiahli jeho maximum, ďalej ako do štvorky už nepôjde... :D Má jedného pomocníka, jedného poslušného otroka a jedného vzdorovitého :D