12. 5. 2014

Rivals 7. kapitola 3/3







názov: Rivals
paralelná poviedka k poviedke Ghosts 

(poviedka Ghosts  už začala vychádzať)
varovanie: trojka

pár: Kim Min Suk/Jung Kyoung-Ho/
Hyun Sang Hee
poznámka: Kim je z doramy shut up flower boy band
Kyoung-Ho (tam nehrá)
obsah: Stredoškolák Kim Min Suk sa nedokáže len tak ľahko vyrovnať so smrťou svojho najlepšieho kamaráta. Od chvíle ako sa dozvie, že šlo o vraždu, a je z nej podozrivý Jung Kyoung Ho  popredný člen Yakuzy, nedokáže nájsť pokoj, stáva sa milencom tohto muža, aby sa k nemu dostal bližšie a zistil pravdu, no zároveň sa zaplieta aj do komplikovaného vzťahu so svojím spolužiakom... 
poznámka: venovanie udeľujem postupne každému komentujúcemu...
Pretože mám ešte veľa rozpracovaných poviedok tak vyjde, iba jedna časť za týždeň, čiže pokračovanie bude až na budúci týždeň. (keďže prednosť majú staršie poviedky)


Hodnotenie






 venované Ell, Lilith.

Urobil sa pri pohľade naňho a cítil, ako aj jeho partner napokon dosiahol orgazmus.
Mužove ruky prešli po jeho chrbte, majetnícky a pevne ho pri sebe zovreli.
„Zdá sa, že z teba napokon niečo bude...“ skonštatoval spokojne.
„Ja sa rýchlo učím, keď mám dostatočnú motiváciu...“  Sang Hee sa opatrne od neho odsunul.
Ich telá, ešte pred chvíľou spojené rovnakou vášňou sa od seba opäť  oddelili.
Kyoung-Ho si ho prudko pritiahol k sebe a pobozkal ho. Cítil drsnosť jeho bozku, no tentoraz sa nenechal unášať strachom, odpovedal mu na jeho bozk a dovolil mu, aby si zvykal na príchuť ich nového spojenectva.
Ľahol si a opäť ho stiahol na seba, a dovolil mu, aby sa uložil vedľa neho, nestrhával sa, nenariekal, len ho  prijal ako svojho milenca.
§§§
Neskôr...
Sang Hee stál pri hrobe, do ktorého sa chystali uložiť telo jeho staršieho brata. Sledoval ako rakva pomaly klesá čoraz hlbšie.
Zbohom Jung.
Napriek všetkému sa s ním aspoň v myšlienkach rozlúčil.
Boli tam všetci, priatelia, rodina, obchodní partneri, členovia oboch klanov.
Cítil sa medzi nimi takmer ako cudzinec, akoby k nim vôbec nepatril. Pozoroval ich z bezpečnej vzdialenosti.
Jeho priateľ Min Su na pohreb neprišiel, lekári mu neodporúčali, aby sa niečoho takého zúčastnil, aj keď bol veľmi zlatý a chcel ísť, aby ho mohol podporiť, potešilo ho to, no ani on sám nechcel, aby sa jeho stav zhoršil, tak sa radšej dohodli na tom, že za ním príde do nemocnice spolu s ich starším milencom.  
Kyoung-Ho stál po jeho boku, objímal ho, a držal kvety, ktoré on sám ani radšej nekúpil. Bolo to zvláštne, vzhľadom na okolnosti, no v klane takéto situácie neboli vôbec neobvyklé, okrem toho si dal záležať na tom, aby všetci vedeli, že Kyoung-Ho je jeho oficiálny priateľ a klany budú riadiť spolu. No v skutočnosti bol jeho priateľom aj Min Su, medzi nimi dvoma si nedokázal vybrať. Oboch ich potreboval v rovnakej miere.
Pokúšal sa však teraz nemyslieť na to, aký je šťastný so svojimi milencami a aspoň predstierať, že ho celá táto záležitosť skutočne zaujíma.
Pozrel na svojich rodičov, ktorí stáli vpredu.
Matka plakala, Jungov otec stál pri nej, po dlhom čase, akoby zabudli na všetky svoje konflikty, jeho  otec Sang Hee starší stál pri manželke z druhej strany, bol tichý a mlčanlivý ako vždy, nedával najavo svoje pocity.
Tá trojica ho výrazne znepokojovala.
S matkou prednedávnom hovorili o istých veciach, Sang Hee toho vedel viac než by bolo vhodné, no nemohol sa s tým s nikým podeliť, nechcel, aby to ublížilo jeho milencovi, preto zatiaľ mlčal a spoľahol sa na to, že Kyoung-Ho mu to časom dokáže vysvetliť omnoho lepšie než on.
Potom mu pohľad padol na zväčšenú fotografiu Junga, na toho usmievavého a dokonalého chlapca, na osobu, ktorej nikdy nedokázal porozumieť natoľko, aby sa medzi nimi vytvorilo skutočné súrodenecké puto. Jung bol dieťaťom minulosti, súčasťou dohodnutého manželstva, ktoré nikdy nefungovalo, Sang Hee bol zakázanou budúcnosťou, ktorá nikdy nemala nastať.
Obrad sa postupne končil, všetci postupne prichádzali k rakve, nastal čas dať Jungovi kvety, a postaviť sa k rodine,  Sang Hee prijímal vyjadrenia sústrasti, od všetkých zúčastnených. Opäť bol súčasťou rodiny.
Cítil Jungovu prítomnosť, akoby tam bol, akoby sa naňho díval, bol to nepríjemný pocit. Nemohol kvôli tomu takmer ani rozprávať.
„Mama, ja pôjdem dnes k svojmu priateľovi, ostanem na noc opäť uňho...“ povedal jej, len preto, aby sa oňho nebála.
Dohodli sa tak, že na kar ísť nemusí, to už preňho nebolo povinné.
„Dobre, Sang Hee, len choď...“
Chytil sa ruky svojho milenca a spolu nasadil do auta.
„Si v poriadku?“ opýtal sa ho.
„Áno, je mi dobre. Som rád, že to už máme za sebou...“ nechal sa objať a pobozkať.
„Min Su na nás čaká, povedz, kedy sa to vlastne k tebe presťahuje?“ pýtal sa ho to, lebo jeho starší milenec častejšie komunikoval s lekármi a viac sa do toho vyznal.
„Možno už na budúci týždeň, ak sa jeho stav bude aj naďalej zlepšovať...“