21. 8. 2014

Obrázky uľahčujúce prístup




Na ľavej strane dnes pribudlo viacero menších obrázkov...
Každý patrí k jednej poviedke, ktoré sú momentálne rozpracované a neslúži len na dekotáciu, ale keď napr. kliknete na ten, patriaci k Otcovskej láske, okamžite vás to hodí na všetky kapitoly, bez toho, aby ste museli čokoľvek hľadať.
Na takomto princípe fungujú aj tie ostatné, preto sú to teraz tzv. tlačidlá rýchleho prístupu, cez ktoré nájdete rozpracované poviedky a môžete sa k nim dostať rýchlejšie.
Myslím, že je to pomerne dobré vylepšenie, kým nemám teda urobené všetky linky, čo mi teraz akosi trvá. 
A takisto aj môžete vidieť, koľko poviedok zhruba píšem, ehm... je to des toľko no nie, ale zas mňa nebaví písať naraz len jednu...
Pokiaľ sa pridá niečo nové a poviedka sa dokončí, tak urobím linky a pridám nové tlačidlo, ktoré nahradí to predchádzajúce... čiže to bude taká meniaca sa "nástenka"

Poznámka : funguje to pri všetkých okrem zakázaného vzťahu, ktorý smeruje momentálne na stránku tejto novej knihy a nielen na samotnú poviedku, kt. je zatiaľ tajná kvôli tomu, že ju mienim niekam posielať i keď neviem, zatiaľ je dosť zvrhlá, takže no teším sa na tie reakcie čo budú...  určite nasledovať... (ešteže to plánujem posielať pod pseudonymom... no zatiaľ je to ešte v nedohľadne, dej sa rozbieha a mám zhruba 60 strán z plánovaných približne  200)

hodnotenie