4. 5. 2015

Rodinné tajomstvo 12. kapitola 2/3








názov:  Rodinné tajomstvo
pár: Kim Myoung-soo/Jung Kyoung-ho
varovanie: dráma, temné, drsnejšia vec, nedobrovoľný sex, zneužitie moci
obsah: Myoung-soo začína žiť v novej pestúnskej rodine, pomerne dobre situovanej, otec rodiny má dobrú prácu, jeho manželka je doma a stará sa o malú dcérku, starší syn študuje na univerzite, a aj Myoung-soo sa hneď na začiatku dostáva do dobrej školy a oproti tomu v akých podmienkach žil predtým, to vyzerá tak, že sa jeho situácia veľmi zlepší...
No čoskoro zistí, že jeho prvý dojem nebol práve najlepší... Zisťuje, že všetko ani zďaleka nie je tak ako sa zdá...
Pán domu oňho postupom času začne javiť záujem, ktorý mu nie je  nepríjemný a keď za ním jednej noci príde do jeho izby Myoung-soo s hrôzou zisťuje aká je jeho skutočná úloha v tejto rodine...

Pre ell, Nade.

„Prečo to robíte? Prečo si nenájdete...“
„To stačí, Myoung-soo...“ varoval ho pán Jung dostatočne dôrazne na to, aby pochopil, že táto téma je preňho tabu.
„A čo ak neprestanem? Čo ak viac nedovolím, aby ste...“  vedel, že by sa mal ovládať, no nepodarilo sa mu skrotiť svoj hnev.
Cítil jeho pevné zovretie a jeho pohľad bol tvrdý a neúprosný.
„Nič nezmôžeš, nesnaž sa stavať proti mne...  Nenúť ma, aby som musel uplatniť isté opatrenia, ktoré by sa ti nemuseli páčiť...“
„VY SA MI VYH...“ chcel naňho ďalej kričať Myoung-soo, zabránil mu vtom jeden z tých bozkov, počas ktorých prežíval extázu spojenú so všetkými tými príjemnými pocitmi, samozrejme, že sa vzpieral, že bojoval, no  pokušenie bolo opäť až príliš zradné, a tie pocity ktoré prevyšovali celý ten zmätok, do ktorého upadol, hovorili jasne o tom, čo by si práve teraz prial a potreboval.
Poddal sa tomu a oplácal mu bozky, bezmocný a sám v zajatí zakázaných túžob.  
Jeho milenec ho objímal, maznal sa s ním, a on bol bezmocný voči jeho láskaniu.
„Tak vidíš, nemá zmysel proti tomu bojovať, chceme to predsa obaja...“ opakoval mu to isté, čo zvyčajne.
Bolo to zvláštne, a preňho takmer nepochopiteľné, no bolo to preňho príjemné, že ho takýmto spôsobom držal a že sa oňho postaral, čo však neznamenalo, že sa už vyrovnal s predstavou pána Junga o ich vzťahu.
„Ja si nie som istý, či to chcem... nemalo by to tak byť... pochopte, že...“  snažil sa mu to ešte raz vysvetliť, musel predsa pochopiť, že takto to predsa nemôže fungovať. Chcel sa ešte raz pokúsiť o to, aby naňho prestal ďalej naliehať.
„Poď Kim Myoung-soo, vrátime sa späť k rodine... Pozhovárame sa o tom neskôr, teraz na to nie je vhodné miesto ani čas...“  prikázal mu pán Jung, spokojný s tým, že dosiahol svoj cieľ.
„Áno, pane...“
Prikývol a dovolil mu, aby ho odprevadil späť k stolu.
Ešte ani zďaleka s ním neskončil, no netúžil na vlastnej koži pocítiť dôsledky svojej neposlušnosti, obzvlášť nie teraz, keď naňho čoskoro čakalo stretnutie s pánom Byunom, ktoré po tomto rozhovore považoval doslova za nevyhnutnosť.
Po zvyšok večera, však bol nesústredený a neustále  mysľou niekde inde, vôbec si ten večer neužil a uľavilo sa mu, keď sa konečne vrátili domov a on mohol ísť do svojej izby a zavrieť za sebou dvere.
***

Večer za ním pán Jung prišiel, aby mohli pokračovať v rozhovore.
Myoung-soo mu musel otvoriť dvere a dovoliť mu, aby vstúpil do jeho izby, aj keď sa čiastočne obával toho, že opäť podľahne svojim pomerne rozporuplným pocitom.
Sadli si oproti sebe, obaja spoločensky unavení z tej rodinnej večere, no nepochybne to bola záležitosť, ktorá nemohla počkať do zajtra.
„Pochopte, že ja som od vás očakával niečo iné, pôvodná dohoda bola iná, a ja by som sa jej rád aj naďalej držal...“
Pán Jung však očividne potom svojom večernom výbuchu pozmenil taktiku.
„Mrzí ma, že som sklamal tvoju dôveru, je mi to veľmi ľúto, Mám ťa rád Myoung-soo a želám si, aby si bol u nás spokojný aj za týchto nových podmienok, ktoré sú pre nás oboch výhodné... Musíš uznať, že k sebe patríme... to nemôžeš poprieť ani ty...“
„Áno, ale, neviem, či chcem pokračovať, je to také zvláštne, také iné...“ čiastočne skutočne pripúšťal aj tú možnosť, že by to mohlo byť tak, priečilo sa to všetkému čo ho učili a čo poznal, ale Myoung-soo, ktorému jeho tajomný milenec vyhovoval by po tejto možnosti rád skočil, nanešťastie toto preňho nebolo rozhodujúce.
„Naša rodina je iná než tie ostatné, viem, že by to tak byť nemalo, no nie je možné pokračovať iným spôsobom, ver mi, pokúšal som sa o iné alternatívy, ale to, že teraz môžem byť s tebou je pre nás jedinou cestou, ako získať všetko a nestratiť nič...“
„Ale mohli by ste predsa, zmeniť svoj život, začať odznova a ....“ už keď to vyslovil, vedel, že to nie je záležitosť, ktorá by sa mohla len tak razom vyriešiť.
„Nie, Myoung-soo... potrebujem svoju rodinu, nie som ochotný sa vzdať života, ktorý sme si spolu vybudovali... Neviedlo by to k ničomu dobrému, len k zbytočnej bolesti, po ktorej nikto z nás netúži... ver mi, že najlepšie bude ponechať veci také aké sú...“
„Takže tu aj dnes ostanete?“
„Áno, ostanem s tebou...“
„Pán Jung, prosím, ja...“
„Neboj sa, nebudem ťa nútiť, nič z toho čo sa medzi nami stane, nebude z donútenia...“
Pán Jung si k nemu ľahol do postele a on už viac nenaliehal, jeho hnev utíchol a zmenil sa na niečo, čo on sám považoval za slepú odovzdanosť vášni.