19. 2. 2016

Temná strana sily 11. kapitola 1/3






Názov: Temná strana sily
postavy: Theia_Autp postava/Anakin Skywalker_lord Vader, padawanka/majster ship, hate love relationship, angst, zmienky o Padmé/Anakin, het
obsah: „Keď mi povedali, že on bude mojím majstrom, pocítila som strach, ten zakázaný strach, o ktorom sa hovorilo, že vedie k temnej strane sily.“



Pomerne búrlivá hra svetiel, dráždivá hudba a páry, ktoré si prejavovali na verejnosti viac náklonnosti než by bolo vhodné, to všetko mala možnosť sledovať, keď sa dostali dovnútra bez kontroly vďaka kontaktom, ktoré rád získal.
Rozhodne to tam nevyzeralo ako na nejakej recepcii so zvyčajne veľmi pomalým priebehom a strohými úsmevmi. Toto bolo absolútne iný druh podujatia.
„Keby sa niečo vyskytlo, daj mi vedieť...“ dotkol sa majster aspoň v krátkosti jej mysle. A ona takmer nebadane prikývla a potom to urobili, pohádali sa, na akejsi nepodstatnej banalite.
Ona sama sa zamiešala do davu. Navonok sa však tvárili, akoby sa pohádali, akoby sa mu ona vytrhla a on otrávene zamieril k baru, vyzeralo to ako jedna  z tých bežných hádok, a ona bola spokojná so svojím výkonom.
Theia sa snažila priveľmi nikoho nekontaktovať pohľadom, aby sa seba neprivolala nežiadúcu pozornosť. Jej primárnou úlohou nebolo robiť mu spoločnosť, ale skôr pozorovať a poskytovať mu krytie.
Theia mala možnosť sledovať, ako sa jej majster šikovne dostal až k majiteľke, k pomerne peknej blondínke, Mane al, ktorá bola predmetom ich záujmu. A pomerne nenútené si získal jej pozornosť. Hovorilo sa o nej, že má rada výzvy podobného druhu. A práve teraz jednej z nich mala možnosť čeliť.
Theia videla, že sa mu to podarilo, že Mana al, od neho nedokáže odtrhnúť zrak.
Teraz už len stačilo presvedčiť ju, aby ho vzala dozadu, aby mal možnosť sa s ňou nerušene pozhovárať. Nič viac nateraz nebolo súčasťou ich rozkazov.
Pre istotu si však v mysli prehrávala všetko, čo o nej vedeli, len pre prípad, že by niečo náhodou zlyhalo a ona by bola nútená do toho zasiahnuť.
Mana al, slobodná, nezávislá, zabrak patriaci do miestnej komunity, do istej miery pomerne vážená, no nie až natoľko, aby vzbudzovala pozornosť rádu, až doteraz, do toho času, keď ona sama prijala Darth Maulovu ponuku a podľa všetkého to vyzeralo tak, že teraz pracuje pre druhú stranu, čo rozhodne pre ňu a pre jej tunajší biznis nebolo dobré.
Už teraz sa proti nej začali ozývať viaceré hlasy a Theia tušila, že ten tlak ešte viac narastie, keď sa celá táto záležitosť skončí.
Pocítila ako sa k nej niekto zrazu snažil dostať, preto musela ustúpiť ďalej dozadu. A urobila ďalší okruh, aby sa vyhla prípadnému tanečníkovi, nemala v úmysle si niekoho pripustiť k telu. No nebol jediný, kto sa pokúšal zaujať jej pozornosť, odniekiaľ jej mával aj jeden z tých z vodnej planéty.
Počas celého večera takto balansovala medzi viacerými možnosťami, no podarilo sa jej udržať pod kontrolou, istý čas len počúvala hudbu a pristihla samú seba pritom, že jej aspoň vďaka tomu záujmu o jej osobu pomerne rýchlo prešiel čas.
Stiahla sa ďalej a keď opäť mala možnosť sledovať Skywalkera, videla ako začína vstávať.
Čas už pokročil, práve teraz bol ten najvhodnejší okamih na ďalšiu časť plánu.
To bol aj pre ňu signál, aby sa nenápadne vydala smerom k toaletám. Mala v úmysle sa k nemu pridať, pre každý prípad. Predpokladala, že kvôli pamäťovej tabletke a menšej úprave, bude nutná aj jej asistencia, hlavne preto, že Mana mala istého vplyvného ochrancu, proti ktorému sa ešte zatiaľ nebolo možné aspoň bez dôkazov navonok postaviť, preto všetko malo prebehnúť rýchlo a čo najdiskrétnejšie.
A napokon sa jej podarilo dostať dozadu, spôsobila menší zmätok pri toaletách, jedným krátkym príkazom, a po rozruchu, ktorý nastal sa jej podarilo dostať dozadu bez toho, aby jej ktokoľvek kládol akékoľvek otázky, netrvalo dlho a bola opäť pri svojom majstrovi. Nechala sa viesť tlakom jeho sily, našla ho podľa nej bez problémov.
Mana al už sedela v akomsi menšom kresielku v nejakej izbe, v ktorej bolo cítiť silnú citrusovú vôňu.
Presnejšie povedané, bola doňho zatlačená a spútaná. A na stene bol blokátor ovplyvňujúci vnútorné kamery. Drobný skarabeus, ktorého takmer nebolo vidieť, no ona cítila slabé vlnenie sily, prichádzajúce od neho. To bola jedna z tých Skywalkerových malých vylepšení, o ktorých už toľko počula.
Po jej príchode, akoby sa v jej tvári mihla nádej, no hneď ju opäť stratila, keď Theia silou opäť zaistila dvere. No ani tak to nevyzeralo, že by sa až tak veľmi bála, hlavne nie ich.
„Takže ste dvaja, rytieri jedi, aké milé, že ste sa zastavili, ale ani to vám nepomôže, nemám vám čo povedať, porušujete moje právo na...“
„To meno, nechcem od teba nič viac než to meno...“ prerušil ju Skywalker netrpezlivo.
„Nič neviem... nič neviem...“ zopakovala Mana al tvrdohlavo, aj napriek tomu, že na ňu použil silu, jej ovládaciu takmer až hypnotickú časť. A tlačil dostatočne na to, aby nebolo nutné to niekoľkokrát opakovať. No potom prešiel k niečomu, čo pripomínalo zovretie chladu, tak blízke temnej stránke sily.
„Majster...“ hlesla Theia šokovane, keď videla ako tá žena bojovala s bolesťou, s tým temným druhom bolesti, spôsobenej tým stupňom manipulácie, ktorý sa dal označiť za istú formu mučenia.
„To meno...“ zopakoval neľútostne.
Theia videla v jej očiach utrpenie, ten silný tlak, ktorý by ju za bežných okolností prinútil kričať, no bolo jej vtom zabránené ďalším tlakom, to bola obzvlášť nepríjemná technika, zabraňujúca akejkoľvek forme úľavy. Dusila sa, pomalé utrpenie, sprevádzané len krátkymi možnosťami na to, aby sa mohla nadýchnuť...
„Majster, to predsa... nie je dovolené, aby...“
Bolo jej naznačené, aby mlčala, krátkym no dosť veľavravným gestom, spojeným so silou, ktorá sa dotkla aj jej, no nie bolestivo, bolo to len varovanie, sprevádzané nepríjemným pocitom.  
„To meno...“ zopakoval Skywalker neľútostne.  
Pritlačil ešte viac, sledovala ako sa tá osoba dusí, čiastočne ovládaná tou možnosťou, že by mohla zasiahnuť, že by mala niečo urobiť, toto neboli zaužívané postupy, rytier Jedi by takto konať nemal.
No skôr než stihla dospieť k tomu rozhodnutiu, mladá majiteľka baru bolestne hlesla: „Arsin Amrys....“
Celým jej telom myklo dopredu, keď ju prepustil z toho chladného zovretia.