23. 12. 2007

Len s tebou SB/LM dokončenie

Po prvý raz vo svojom živote prestal premýšľať o možných dôsledkoch. Túžil po dotykoch svojho partnera a chcel, aby mal voľné ruky, ale neuvedomil si možné nebezpečenstvo. Keď uvoľnil putá, dostal silný úder do tváre. Sirius ho prudko odsotil na zem. Pokúšal sa dostať z postele, ale nohy mal ešte stále pripútané.

„Naučím ťa poslušnosti, aj napriek tomu, že si mojím manželom budeš ma rešpektovať,“ vrátil sa na posteľ a bolestivo ho zviazal. Putá ho pevne stisli a bolestne sa zovreli okolo celého tela.

„Veľa si o sebe myslíš, Malfoy. Ja nie som tvoj a ani nikdy nebudem. Nenávidím ťa a neznesiem, aby si na mňa siahal. Vypadni!“ zúrivo zvrieskol Sirius.

Lucius rýchlo zdvihol prútik. Záblesk svetla spôsobil ochabnutie tela mladého muža. Oči sa mu neochotne zavreli. Ostal ležať na posteli, zasiahnutý omračujúcim zaklínadlom. Tvár mal pokojnú, akoby zaspal normálnym spôsobom.

„Zvykneš si a zatiaľ musím byť trpezlivý,“ starostlivo ho zakryl a opatrne sa k nemu privinul. Na ruku mu navliekol prsteň, ktorý odjakživa patril členom rodiny. Chcel, aby ho nosil práve on. Letmo ho pobozkal na pery. Putá z jeho tela odstránil. Nebolo to potrebné, keď mal prsteň, ktorý ho k manželovi úplne pripútal. Myslel si, že ho nebude musieť použiť až do takej miery, ale on mu nedal žiadnu inú možnosť. Vedel, že aj svadobný sľub odriekal pod vplyvom omamných elixírov, ale muselo to tak byť. Dobrovoľne by to nikdy neurobil.

***

Neskôr...

Drahocenný šperk zľahka skĺzol z prsta mladého muža. Dopadol na zem a ostal ležať na posteli. Vo veľkom zrkadle uvidel svoj odraz. Videl postavu mladého človeka s až priveľmi veľkým bruchom. Zdesene odhrnul prikrývku. Pocítil akýsi čudný pohyb vo svojom tele.

„Drahý, dúfam, že ti už nie je zle. Viem, že to pre teba nie je ľahké, ale potrebujem nových dedičov. Draco žije s Potterom a odomňa nič nechce. Okrem toho sa bojí takýchto vecí a Harry vraj ešte deti neplánuje a keď ich náhodou budú mať tak to vraj budú malí Potterovci,“ znechutene odvetil Lucius. Opatrne si sadol k svojmu manželovi a jemne ho chytil za ruku. V očiach sa mu po dlhej dobe odzrkadľovali city. Vedel, že s ním ostal len kvôli kúzlu, ale jeho chladná maska sa postupne roztápala. Tešil sa na svoje deti a naplno prežíval každú chvíľu so Siriusom. Nevšimol si, že výraz tváre milovaného muža sa úplne zmenil.


„Ako si dostal tie veci do mňa?“ zúrivo vyhŕkol jeho manžel. Zúfalo si rukou prechádzal po kedysi plochom bruchu.

„Súhlasil si predsa s použitím elixíru. Uvidíš, že to už nebude dlho trvať. Čoskoro prídu na svet. Už len pár dní a v nemocnici sa o to postarajú,“ chlácholivo ho objal. Nechcel, aby sa priveľmi rozčuľoval.

„Nie, to som teda vôbec nechcel. Ty podliak okamžite ma pusti!“

„Si veľmi napätý, len si pekne ľahni a ja sa o teba postarám,“ jemne ho hladkal a rukami blúdil po jeho tele. Sirius pocítil silné vzrušenie. Nemohol premôcť tie neodbytné myšlienky. Privrel oči, keď jeho penis obomkli horúce pery. Nedokázal sa vzdať rozkoše. Bolo to preňho také prirodzené, akoby naozaj patril do náručia toho muža.