24. 12. 2007

Zrkadlo z hmiel


Netradičný slash z filmu Titanic. Zdôrazňujem, že postavy, ani miesta ani nič spojené s Titanicom nepovažujem za svoje, takže si ich len požičiavam....
Caledon/Jack


„Mojej snúbenici dáš pokoj! Nebudeš ju otravovať!“ hebká ruka, ktorá nepoznala tvrdú prácu obratne siahla na telo ležiace na zemi. Rozhodne sa mu páčilo, že ho zastihol nepripraveného a odzadu ho udrel po hlave. Mladík to samozrejme nečakal. Ostal ležať na zemi, na hlave sa mu vytvorila drobná ranka. V kratším plavých vlasoch sa zjavila krvavá stopa. Nebezpečne sa nahol cez zábradlie.
To všetko je tvoja vina. Nemal si za ňou chodiť. Ona patrí mne. Pevne uchopil jeho telo. Silná túžba po odplate mu bránila rozumne uvažovať. Pohrával sa s myšlienkou, že ho nechá spadnúť, ale vedel, že hliadka je stále na svojom mieste. Podplatil ich, aby mu mohol dať príučku, ale rozhodne by nesúhlasili s chladnokrvnou vraždou. Odtisol ho od zábradlia a pomaly ho dotiahol ku schodom. Námorníci mu bezstarostne kývli na pozdrav. Zišiel po dlhej chodbe a zamieril na miesto, ktoré nebolo až tak dobre osvetlené.
Nedočkavo rozopol mladíkove nohavice. Naskytol sa mu pohľad na pomerne pekného mladého muža a jeho skryté prednosti. Zdvihol mu hlavu a rukou jemne prešiel po svetlých vlasoch. Rozopol jeho košeľu, strhol ju z neho, aby mu neprekážala. Rukami stisol pevný zadoček. Neubránil sa tlmenému povzdychu. Bol príliš krásny nato, aby si zaslúžil tvrdšie zaobchádzanie. Caledon si nikdy nepriznal, že sa mu páčia aj muži. V jeho spoločenskej vrstve bolo neprípustné chváliť sa niečím takým.
Takto si ju zvádzal, však? A bozkával? Za to ťa dostanem, Jack. Prisal sa na sladké pery svojho soka. Skúmal ich a pevne ho zvieral v objatí. Presunul sa na jeho krk, majetnícky ho preskúmal.
„Čo sa deje?“ mladík sa začal prebúdzať. Hlava sa mu krútila a v ušiach mu hučalo, bol slabý a malátny. Úder do hlavy takmer spôsobil slabý otras mozgu.
„Len sa uvoľni, ty potkan,“ zhodil ho na zem a donútil posunúť sa do vhodnej polohy. Nechcel ho pripraviť, túžil po jeho bolesti a strachu. Nedočkavo vnikol do jeho tela. Roztúžený penis vstupoval do tesného priestoru. Jack vykríkol od bolesti. Ten zvuk bol však stlmený dlaňou, ktorá mu prikryla ústa.
Nevládal ďalej zdržiavať svoju túžbu. Pohyboval sa v jeho tele a potichu vzdychal. Bozkával ho na pery a tým mu bránil kričať. Držal ho veľmi pevne, aby sa mu nevyšmykol.
„Už na ňu ani nepozrieš. To ti garantujem,“ posmešne sa uškrnul. Vychutnával si nadvládu nad svojou obeťou. Drsne pohládzal jeho telo a šepkal mu do ucha vyhrážky.
„Ja vás nebudem poslúchať, ja nebudem...“ zastonal, keď pocítil ako ho primkol bližšie k sebe. Rukou prechádzal po stehne a pomaly smeroval k prebúdzajúcemu sa orgánu. Jemne ho stisol a pomaly ho začal masírovať.
„Ale budeš, poslušne mi dovolíš, aby som si s tebou mohol užívať,“ zmeravel, keď začul akési hlasy prichádzajúce z dolnej paluby. Nechcelo sa mu opustiť jeho telo. Začal rýchlejšie prirážať. Ľutoval, že ho nevzal do svojej izby. Bolo by to oveľa pohodlnejšie. Kroky sa neustále približovali. S námahou ho postrčil k najbližším dverám. Bola to kajuta jedného z členov posádky. Zjavne mal službu, lebo v izbe sa nikto nenachádzal. Presunul sa na posteľ spolu so svojím novým úlovkom. Nedokázal uvažovať o možných rizikách, ktoré by znamenali odhalenie tohto nečakaného romániku.
„Pustite ma!“ skríkol Jack a pokúšal sa dostať z jeho objatia. Vyslúžil si zato poriadne silnú facku. Na líci mu ostali stopy po útočníkovi. V tele pocítil prítomnosť tekutiny túžby.
Caledon ho pevne chytil za vlasy a vykĺzol z jeho tela. „Páčilo sa mi to. Môžeme si to opäť zopakovať,“ diabolsky sa uškrnul.
„Čo chcete?“ na citlivých častiach tela zacítil tlak nabitej pištole.
„Len pekne otvor tie tvoje bezočivé ústa. Ak nebudeš poslúchať, donútiš ma urobiť niečo neodpustiteľné,“ sledoval ako mladík zvažuje svoje možnosti. Napokon však poslušne otvoril ústa.
„Neopováž sa ma pohrýzť, lebo prídeš o dôležité časti svojho tela,“ pripomenul mu chladne. Prinútil ho vziať do úst svoj penis. Blažene vzdychol, keď pocítil ako ho obklopili tie sladké ústa. Keď ho dosť neochotne začal ústami stimulovať a jazykom prechádzal po penise, ktorý nadobudol svoje maximálne rozmery, neubránil sa priaznivým reakciám svojho tela. Neochotne prehltol produkt svojho snaženia.
Caledon ho pritlačil k posteli a majetnícky prechádzal perami po jeho hrudi. Stále sa nedokázal nasýtiť nového milenca. Netušil, že čas tej nádhernej lode sa kráti a niektoré záležitosti ostanú pochované na morskom dne už navždy.