16. 12. 2007

Prečo ťa nesmiem ľúbiť? (jednorázovka)

POZOR!!! Vôbec nezačínajte čítať, keď neznesiete žáner slash, non-con, rape...od 18 rokov!!! a tentoraz to nie je len obyčajné varovanie.



Muž s dlhšími tmavými vlasmi pomaly vzal do ruky brko. Atrament stekal po stole, ale on si to nevšímal. Hľadel na akýsi zvláštny lístok, ktorý bol zastrčený v domácej úlohe, ktorú odovzdal jeden z jeho študentov. Na kúsku akejsi lepkavej hmoty sa zachytil rukopis slečny,-ktorá- vždy-pozná-odpoveď. Pod jednoduchou otázkou sa črtalo odpoveď napísaná rukou Vyvoleného. Bola zrejme súčasťou nejakého dlhšieho formulára.

12. S kým by si sa chcel nežne milovať? Uveď meno osoby, podľa možnosti niekoho živého, nie vymyslenú postavu

Odpovedz pravdivo, neboj sa nikomu to neukážem, chcem ti len pomôcť, Harry. Musíš byť uprimný, aby som mala možnosť preskúmať tvoj problém.

Severus Snape. (ale ak to niekomu prezradíš, tak si ma neželaj!)

13. Akú činnosť by s touto osobou najradšej vykonával okrem tej, ktorá je uvedená v bode 12.?

Bozkávanie, objímanie, túlenie sa jeden k druhému a také bežné veci.


Potter a jeho kamaráti zas vymysleli nejakú novú hru. To si ešte odpyká, takto znevažovať moje meno. Pochybujem, žeby sa mu páčilo, keby som ho trochu vyskúšal. Zamračene papier oddelil od jeho práce. Považoval do za ďalší žart na svoj účet. Nemal vôbec chuť sa s tým zaoberať. Napriek tomu predstava nahého študenta nebola až taká nepríjemná.

Ten Potterov test sa mi ani neoplatí čítať. Ten chlapec nevie ani poriadne prečítať učebnicu. Nevie ani základné veci. Všetky prísady doplietol. Preškrtol takmer celú stránku a spôsobne napísal na vrch práce H.

Mrazivo sa uškrnul. Rád mu spôsoboval trápenia a tešil sa, že ho bude môcť na hodinách opäť podpichovať, postará sa, aby ten fagan trpel už len za to, že si dovolil narodiť sa ako syn ženy menom Lily. Nenávidel tie zelené oči, ale zároveň aj miloval. Boli predzvesťou jeho záhuby a slabosťou, ktorú sa snažil zakryť.

Znechutene odhodil pergamen. Zbežne prezrel aj prácu Ronalda Weasleyho. Podráždene nadvihol obočie a hodil na kopu, ktorá prináležala ľuďom so známkou hrozný.
Je vidieť, že odpisoval od našej školskej hviezdy. Inak sa nedá vysvetliť to desivé množstvo rôznych chýb a nedostatkov. Dokonca nevie ani inak sformulovať vetu. Je jasné, že sa pohádal s Grangerovou, lebo mu tentoraz nedala odpísať svoju prácu.

Zo sústredenia ho vyrušilo nesmelé zaklopanie. Zdvihol zrak od písomiek a vrhol nepriateľský pohľad na chlapca, ktorý sa odvážil vstúpiť do jeho kabinetu.


„Čo chcete, Potter?“ vyprskol rozhorčene. Chcel mu dať poriadne pocítiť, že neznesie žiadne zlomyseľné žarty.

„Pane, ja...“ pokúsil sa zachovať si chladnú hlavu, ale nevedel si spomenúť na žiadnu dobrú výhovorku, ktorá by ho dostala z tej hrozne situácie. Zistil, že s formulára chýba ten najdôležitejší kúsok, poriadne sa kvôli tomu pohádal so svojou kamarátkou, ale napokon pochopil, že sa zrejme kúsok odtrhol, keď mu Ron ukazoval akési nové kúzlo.

„Pokiaľ viem, dnes nemáte byť po škole. Môžem vedieť, čo vás ku mne privádza, Potter?“ posmešne si premeral svojho študenta.

„Moja domáca úloha...ja som si tam zabudol, niečo veľmi osobné, ale nie som si istý...“ musel to zo seba konečne dostať.

„Strhávam Chrambromilu 30 bodov, za ten zdrap papiera, po ktorý ste si prišli. Naozaj mi bolo potešením riešiť vaše citové výlevy. Už nikdy sa neodvažujte o mne písať také veci, lebo budete veľmi trpko ľutovať, že ste prišli na túto školu!“ prudko vstal zo stoličky. Pevne ho zdrapil za rameno. Chcel ho trochu postrašiť, aby si nemyslel, že vyviazne bez ujmy, ako sa to často stávalo v prípade jeho otca.

„To, čo som tam napísal je pravda. Nemáte žiadne právo kvôli tomu znižovať náš počet bodov,“ zelené oči si sklamane premerali rozčúleného profesora. Vyhľadal blízkosť tela staršieho muža a priam nežne ho pobozkal, roztúžene sa k nemu pritisol a snažil sa, aby ho pustil hlbšie dovnútra. Severus však nepovolil. Odtláčal od seba svojho študenta. Harry prudko spadol na zem a poriadne sa udrel. Do očí mu vyhŕkli slzy. On ho odmietol, nechcel prijať jeho láskanie...

„Nie, nebráňte sa. Chcete to a ja tiež,“ chcel objať svoju tajnú lásku. Rád by zotrel smútok z tej prísnej tváre a nahradil ho úsmevom.

„Mlčte, Potter a vypadnite!“ jeden zo zaváraninových pohárov sa rozbil a dopadol k jeho nohám.
Znamenie na jeho ruke vyslalo varovný signál. Nie. Temný pán musel prísť na to, ako prepojiť kozuby, ale prečo to urobil práve teraz, keď je tu so mnou to otravné chlapčisko.

Z krbu vystúpila vysoká postava, oblečená v čiernom plášti. Prudká bolesť v jazve úplne ochromila Vyvoleného. Nevládal zniesť taký silný tlak. Prútik mu vyletel z rúk. Zúfalo si pridržiaval čelo a na tvári sa mu zračil výraz totálneho zdesenia. Inštinktívne ustúpil.

„Výborne, Severus. Som rád, že si tu s naším mladým priateľom,“ oči Temného pána náhle potemneli. Zabodli sa do tej sladkej, nedotknutej postavy mladého chlapca. Zastavili sa na lákavých perách.

„Môj pane, ja...“ nemal ani potuchy ako sa dostať z tejto situácie. Začínal tušiť, že tentoraz to bude oveľa nepríjemnejšie stretnutie ako na cintoríne. Za meškanie si vyslúžil poriadny trest, musel sa nechať bozkávať všetkými smrťožrútmi, vrátane Červochvosta. Už len tá predstava v ňom vyvolávala hrôzu. Musel tie spomienky trochu upraviť vo svojej vlastnej hlave. Temný pán neverbálnym kúzlom zamkol dvere kabinetu, dvere sa nepriechodne uzavreli. Musím kontaktovať Dumbledora, ale ako veď odišiel na ministerstvo. Tam naňho nemám dosah.
„Vyzleč ho!“ rozkázal panovačne. Bol to jasný rozkaz adresovaný vernému smrťožrútovi.
Snape zdesene hľadel na vodcu smrťožrútov. Prútik si nechal na stole a nemohol k nemu dôjsť bez toho, aby na seba neupozornil. Potterov ležal ešte ďalej a takisto nebolo možné ho vziať bez ohrozenia života. Temný pán mal na hlave kapucňu a bol zahalený do tmavého habitu. Tvár mu nebolo vidieť, ale napriek tomu Severus vnímal istú zmenu, v jeho správaní.
Harry zúfalo podišiel k dverám a začal na ne zúrivo búchať. Bolo to zbytočné, kúzlo bolo zabezpečené tak, aby cez ne neprenikli ani zvuky. Nebránil by sa, keby bol s profesorom osamote, ale rozhodne nechcel, aby ho pritom videl Temný pán.
„Severus, niečo som ti prikázal a chcem, aby si to splnil!“ výhražne zasyčal Voldemort.
„Áno, pane,“ rezignovane odvetil profesor elixírov. Pomaly podišiel k chlapcovi a odtiahol ho od dverí. V jeho očiach videl namiesto strachu vzdor a ešte niečo iné, nie presne definovateľné.
Chcel to mať čo najskôr za sebou. Opatrne stiahol zo zmietajúceho sa chlapca habit. Spodné nohavice, topánky a ponožky mu nechal.
„Pokračuj, náš sladký chlapec musí byť úplne nahý a vyzleč sa aj ty, aby sme sa zbytočne nedržiavali,“ Temný pán si zložil kapucňu a stiahol si habit. Nevyzeral ako had, mal ľudskú podobu, prislúchajúci jeho minulosti a Tomovi Riddlovi, tejto podoby sa už dávno vzdal, nenávidel ju a odmietal, ale chcel byť silnejší a mladší, aby mohol ľudí zmiasť. Preto pomocou tej najtemnejšej čiernej mágie prinavrátil svojmu telu jeho starú podobu. Nebolo možné vytvoriť si nejakú inú, musel použiť niečo, čo bolo zakódované v jeho génoch, inak to nešlo a on sa s tým musel zmieriť. Jeho vztýčený penis jasne naznačoval túžbu. Chcel ich oboch a veľmi rýchlo.
Profesor elixírov sa dosť neochotne obnažil. Bolo to dosť obtiažne vzhľadom na to, že sa pritom snažil udržať svojho študenta.
„Prosím nie, takto...“
„Upokojte sa, Potter, niečo vymyslím,“ nenápadne pošepkal Harrymu. Tým ho chcel len upokojiť, samozrejme nemal ani potuchy, akoby sa mohli zbaviť Temného pána. Aj keby mohol dosiahnuť na prútik bolo by to preňho veľmi nebezpečné. Narušila by sa celá jeho dlhoročná práca. Už by nemali informácie o útokoch... Musel dokonale zvážiť svoje možnosti. Napokon dosť neochotne stiahol Harrymu, aj posledné zvyšky oblečenia.
„Bozkávaj ho, Severus. Povedz mu, že ho miluješ, on to potrebuje. Viem, že o tebe sníva,“ Temný pán mal naďalej úplnú kontrolu nad celou situáciou.
„Nie, môj pane. Ja nikoho nemilujem a obzvlášť nie tohto Potterovho fagana,“ podráždene ho pritiahol k sebe. Začal dosť rozpačito skúmať pery mladého chlapca. Robil to veľmi jemne a opatrne. Harry ho od seba odtláčal. Takto to rozhodne nechcel. Hrozne ho urazili slová jeho profesora. Chcel, aby boli spolu a naozaj s ním chcel zdieľať všetko, ale potreboval viac než nejaké vynútené bozky v prítomnosti svojho nepriateľa.
„Drž ho pevnejšie, nech sa trochu uvoľní,“ Temný pán pomaly objal chlapca zozadu. Predtým použil ďalšie kúzlo, ktoré bránilo Severusovi opustiť danú pozíciu. Nebol si istý, či by s tým súhlasil. Považoval ho za dosť konzervatívneho.
Majetnícky hladil tú úžasnú pokožku. Pomaly sa dostal až k pevnému zadočku. Rukami skúmal to ukryté miesto. Perami postupoval po krku a pleciach. Cítil ako sa jeho obeť trasie.
Dovolil profesorovi, aby trochu rozdráždil jeho telo, ale nechcel čakať príliš dlho.
„Len sa oňho pekne, postaraj, môj Severus,“ pritisol sa bližšie k chlapcovi a nasmeroval svoj penis do citlivého miesta. Chcel, aby Potter trpel, ale pre istotu otvor trochu pripravil, aby náhodou nemal problémy s preniknutím. Tentoraz nechcel veľa krvi, zaujímal ho len pôžitok.
„Nie,“ zdesene zajačal Harry. Z hrdla mu vyšiel akýsi bolestný vzlyk. Cítil v sebe Temného pána a to mu spôsobilo tie najhoršie muky. Nechcel, aby sa to stalo. Zdesene hľadel na Severusa. Pevne ho objal okolo krku a nechal sa hladiť a bozkávať. Do očí mu mimovoľne vyhŕkli slzy bolesti.
Profesor uchopil jeho penis a začal ho jemne spracovávať. Chcel mu trochu uľahčiť situáciu.
„Pokojne, Harry. Uvoľni sa a užívaj si. Bude to tak lepšie. Klamal som ti, takisto po tebe túžim a postarám sa o teba,“ tlmene sa mu prihováral. Vedel, že Temný pán ho nebude vnímať aspoň nie v tejto chvíli.
„Nie, ja vám už neverím,“ tlmene odvetil chlapec. Slzy mu začali nekontrolovateľne tiecť po lícach. Nehanbil sa za to, aspoň nie v tejto chvíli. Okolo kabinetu možno chodili jeho spolužiaci, ale nikto nemal ani tušenia, čo sa odohráva vo vnútri, za zavretými dverami.
„Áno, Potter. Tak to má byť,“ temný pán sa prudko pohyboval v jeho vnútri. Užíval si každú sekundu. Páčilo sa mu to, nechcel ho pustiť za žiadnu cenu. Divoké pohyby v ňom vyvolávali slasť.
„Nenávidím vás a jedného dňa zomriete mojou rukou!“ neochvejne vyhlásil Harry.
„Nie, maličký. Ty budeš môj milenec a nič proti mne nespravíš. Uvidíš aké to bude nádherné, keď mi budeš patriť, ty a Severus budete stále spolu, nikto vás už nerozdelí,“ silnejšie prirazil a vzápätí pocítil ako zmes túžby do Harryho tela. Chvíľu ostal úplne nehybný, provokoval svojho mladého protivníka. Potom znenazdajky vykĺzol z jeho tela. Harry bolestne zastonal, keby sa neopieral o Severusa určite by sa mu podlomili kolená. Zaklopanie na dvere pôsobilo ako dosť priaznivé vyrušenie.
„Myslím, že pohodlná posteľ v mojom sídle bude oveľa bezpečnejšia. Ideme do môjho sídla a to okamžite,“ Voldemort okamžite vzal do náručia Harryho, odtrhol ho od profesora. Perami sa prisal na jeho bradavky, začal dráždiť tie citlivé miesta. Postupne ich skúmal. Nevšímal si chlapcove protesty krik. Potom sa prisal na jeho pery a donútil ho pootvoriť ústa.
„Poď, Severus. Chcem aj teba, ale nie tu... Náš maličký je akýsi netrpezlivý...nemôžem sa vás dvoch nasýtiť...“
Potterovi budeme musieť určite upraviť pamäť. Radšej nech na to zabudne. Ešte chvíľu musím vydržať.. trochu ho zdržím ale ako...Snape pristúpil k temnému čarodejníkovi. Buchot na dvere neustával mal pocit, že sa tam niečo deje. Temný pán sa vrátil do plameňov spolu so svojím zajatcom. Začínal mať plné zuby toho zlepšováka, ktorý umožňoval aby hop-šup práškom mohli cestovať aj viacerí naraz. Nemal žiadnu inú možnosť. Musel ísť za nimi. Nemohol nechať vyvoleného osamote z Temným pánom.
Stihol zazrieť vydesenú Minervu McGonaqallovú. Podarilo sa jej prekonať kúzlo a mala možnosť vidieť jeho nahý zadok, predtým než sa stratil v plameňoch.
Všetci traja sa ocitli v dosť pochmúrne zariadenej miestnosti. Nábytok bol mimoriadne luxusný, ale pôsobil dosť smutným a temným dojmom. Veľká posteľ z čierno- zelenými obliečkami bola dominantným kusom nábytku v celej izbe. Zatiahnuté záclony neprepúšťali svetlo. Magické sviečky dotvárali tajomnú atmosféru.
Temný pán zložil svoje sladké bremeno na posteľ. Odhrnul prikrývku a ľahol si k svojmu novému milencovi. Harry sa zdesene stiahol do klbka a odtiahol sa od neho.
„Nemaj obavy, o chvíľu si budeme zas pekne užívať. Neodvažuj sa ma odmietať. Dokážem ti, že aj ja som veľkodušný a milosrdný,“ pritisol chlapca k posteli, roztiahol mu nohy a jeho ústa pohltili penis. Skúsenými ťahmi ho donútil vzdych a zvíjať sa od potláčanej slasti. Potom ho nechal trochu vydýchnuť. Absorboval jeho túžbu a pevne ho objal. Omámene hľadel na nahého profesora, ktorý ešte stále stál pri posteli. Uvoľnil zovretie a slastne si prešiel rukou po úzkych perách.
„No tak nestoj tam, teraz chcem teba,“ pán stiahol na posteľ aj Severusa. Mal silu, ktorú mu dodávala čierna mágia, ani Severus proti nemu nič nezmohol. Preskúmal celé jeho telo, pritom neustále zapájal do hry aj Harryho, aj keď chlapec očividne nemal záujem.
„Nie, pane,“ zdesene vydýchol Snape, keď sa ho zmocnil ten známy pocit. Pánov penis bez problémov vnikol do jeho tela. Temný pán zároveň schmatol aj jeho pulzujúci orgán. Systematicky ho dráždil až kým nezačal reagovať na jeho drsné láskanie. Začal mu vychádzať v ústrety. Nebránil sa tomu až tak ako Harry. Skôr myslel na prežitie. Temný pán blažene privrel oči. Nemohol sa nabažiť svojho smrťožrúta. Severusove vzdychy, boli preňho slastnou ozvenou, ktorá ho nútila prežívať tú najväčšiu rozkoš. Temný pán sa prestával chovať agresívne, doprial mu trochu jemnejšie zaobchádzanie. Dokonca ho bozkával a láskal spôsobom, ktorý sa mu začínal páčiť. Harry príšerne zbledol. Začínal sa mu obracať žalúdok.
„Vedel som, že ma nesklameš, môj najvernejší,“ láskavo prešiel po doškriabanej hrudi svojho smrťožrúta a teraz už aj milenca.
„Vezmi si Harryho, viem, že to potrebuje,“ navrhol chladne. Natiahol sa za mladším chlapcom, ale nepodarilo sa mu ho zdvihnúť.
„Dnes by to nebolo vhodné. Nie je zvyknutý, môže mu to spôsobiť zranenia a to by nebolo dobré,“ rýchlo si vymyslel výhovorku. Nechcel ešte viac chlapcovi uškodiť. Stačilo mu, že bol znechutený svojimi vlastnými reakciami.
„Nie, Severus. To mi neprekáža, vezmeš si ho teraz a hneď, aby sa tým spečatilo naše vzájomné spojenie. Okrem toho ty sa už do školy nevrátiš. Budeš učiť Harryho, aby nezanedbal mágiu. Obaja budete pri mne a poslúžite mi, vždy keď budem mať chuť, “ pevne uchopil chlapca a obrátil ho k sebe.
„Nikdy nebudem robiť to, čo chcete!“ pohŕdavo zvrieskol Harry. Pozbieral všetky svoje sily a silno udrel svojho nového pána rovno do tváre.
„Toto si ku mne dovoľovať nebudeš! Máš šťastie, že nedopustím, aby sa ťa dotkol niekto iný, okrem Severusa, lebo inak by som ťa nechal mojím služobníkom,“ tak prudko ním zatriasol až mu spadli okuliare. Hrubo ho obrátil na chrbát a autoritatívne zopakoval rozkaz. Snape dosť neochotne poslúchol. Vedel, že ak by to odmietol urobiť Temný pán by si našiel oveľa efektívnejší trest. Snažil sa mu neublížiť a rýchlo to skončiť.
Temný pán ich celý čas pozoroval a nedal mu ani najmenšiu možnosť, aby mu mohol niečo povedať.
„Tak som si istý, že si sa už poučil a budeš poslušný,“ posmešne zatiahol Pán Zla.
Harry si musel ľahnúť k nemu a nechať sa objať oboma mužmi. Od únavy sa mu zatvárali oči a cítil sa hrozne. Napriek tomu nemohol prestať ľúbiť Severusa a chcel, aby sa časom medzi nimi vyvinul seriózny vzťah.