5. 1. 2008

1. kapitola Zradné telesné túžby (Šifra)

varovanie: temné, od 18 rokov!!! násilie



Mladý muž s dlhšími svetlými vlasmi zúrivo zhodil na zem pár kníh, ktoré sa nahromadili na jeho stole. Zložil si smrťožrútsku masku, ktorú vždy nosil v prítomnosti svojho žiaka. Nesmel sa mu ukázať. Temný pán si to neželal. Nechcel, aby sa díval na mladého muža, ktorý bol len o niekoľko rokov starší od neho. Bolo to jeho prianie a pokiaľ chcel prežiť musel Pána rešpektovať. Začul puknutie. Niekto sa premiestnil rovno do jeho izby. Vedel, že len jediný človek to dokáže. Len Temný pán mohol takto hocikedy vstúpiť do akejkoľvek miestnosti. Bolo to veľmi dômyselné kúzlo a len málo čarodejníkov by ho dokázalo zrušiť.

„Zabúdaš na svoje postavenie, Patrick. Ty máš Harryho učiť, nie sa s ním priateliť,“ bledé ruky pevne držali prútik a jemne ho posúvali po krku mladého muža. Obrátil ho a zúrivo pritlačil na stôl. Mladé telo, ktoré teraz vlastnil si vyžadovalo pravidelný sex. Potreboval to a nemohol nijakým spôsobom tlmiť svoje pudy. Nechcel ublížiť Harrymu po fyzickej stráne a tým mu znechutiť ich spoločné chvíle. K nemu sa chcel správať inak ako k ostatným milencom, ale obával sa, že telesné túžby ho ako vždy zradia a neovládne sa. Práve preto odkladal na neurčito ich milovanie. Nechcel sklamať jeho očakávania. On nevedel byť nežný a nepoznal lásku. Chcel len telo, ktoré by ho uspokojilo. S Harrym mal aj iné plány, ale musel kvôli tomu bojovať so svojimi vnútornými démonmi. Vedel, že sa nikdy nezmení...Spájalo ich puto, ktoré nemohol pretrhnúť. On to považoval za určitý druh lásky, aj keď nie jej typický prejav.

„Môj pane, ja som len chcel, aby ma začal rešpektovať a podriadil sa vašim pravidlám. On nie je taký ako vy. Potrebuje priateľov. Ak by som sa k nemu správal ako k vám neprijal by ma za svojho učiteľa,“ začínal mať zlý pocit, že to nedopadne dobre. Pocítil ako ho niečo zbavilo šiat. Ocitol sa úplne nahý pred svojím pánom. Cítil ako mu jeho ruky pátravo prechádzajú po tele.

„Mal by som ťa mučiť, ale poznám lepší spôsob ako zabrániť tvojim ústam opäť prezrádzať dôverné záležitosti,“ hrubo vnikol do jeho otvoru bez akejkoľvek prípravy, varovania či iného dotyku. Muž vykríkol a takmer spadol na zem. Temný pán bol opäť tým atraktívnym mužom, ktorý vzbudzoval pozornosť, ale nikomu nedovolil, aby v jeho náručí pocítil rozkoš. Nebol schopný vidieť niekoho šťastného a spokojného. Jeho takmer dokonalé telo cítilo slasť pri pomyslení na utrpenie obete. Dráždivo prirážal do nepripraveného tela. Rukami prechádzal po napätej pokožke. Neuspokojil ani mužov penis, aby ho aspoň trochu omilostil. Prútikom mu spôsoboval na koži poranenia. Myslel na Harryho. Na jeho oči, hlas, úsmev a telo. Na spomienky, ktoré ich spájali... Nevšímal si bolestné výkriky... Stôl pod nimi od takého veľkého náporu praskol. Spadli na zem. Temný pán sa musel vyhnúť poriadne veľkému kusu dreva, aby sa naň náhodou nenapichol. Jeho penis oslobodzujúco vykĺzol z mladého tela. Patrick si uľahčene vydýchol a s námahou vstal.

Temný pán pocítil prudkú bolesť. Do citlivej časti sa mu zabodla poriadne veľká trieska.

„Môj pane, nehýbte sa,“ Patrick odstránil zvyšky stola a kľakol si k nemu. Opatrne vybral triesku. Vytiahol zo skrinky masť a pozorne natrel pánov penis. Cítil ako mu v rukách nadobúda svoje zvyčajné rozmery. Na rukách mu ostala hustá biela tekutina. Temný pán zdvihol prútik a presunul ich oboch na posteľ. Opäť doňho prenikol napriek tomu zraneniu cítil silnú túžbu. Patrick začal rýchlo spolupracovať, nenápadne zovrel svoj penis a opatrne uspokojoval svoju túžbu. Myslel na osobu, ktorú miloval, ale nemohol ju nikdy mať...

Temný pán zašepkal meno svojho vyvoleného. Patrick zdesene zdvihol hlavu a odsunul sa čo najďalej od neho.

„Harryho sa takýmto spôsobom dotýkať nesmiete. Je to váš syn. Spomínate si na tú ryšavú Lily Evansovú...Unikli vám tri razy... Tak sa to hovorí, ale nikto nevie, že počas jedného z tých stretnutí ste sa vydávali za Jamesa a milovali ste sa s ňou...Ona bola tehotná a mala len jedno dieťa. James sa jej potom už nikdy nedotkol. Takže otec je viac než jasný, okrem toho som si to overil... porovnal som vašu krv...Lily sa mi s tým aj zdôverila. Nikomu to nepovedala ani svojmu najlepšiemu priateľovi...Pochopila, že urobila chybu a chcela sa vrátiť k mužovi, ktorý jej ponúkol pomoc, ale bolo už neskoro prišli ste vy. V tú noc chcela opustiť Jamesa a vziať so sebou Harryho...“ dlhšiu dobu otáľal s odhalením pravdy. Po takom ponížení však už nemal dôvod mlčať.

„Prečo si býval u Potterovcov?“ Voldemort prerušil príval tých zmätených viet a slov. Pokiaľ si dobre spomínal toho mladíka mu predstavil Severus. Odporučil ho ako vhodného učiteľa pre jeho partnera.

„Môj otec nechcel, aby som ostal doma. Kvôli mojej jedinej láske... Zamiloval som sa do svojho mladšieho brata. Nie sme pokrvný príbuzní. On je adoptovaný, ale aj tak ho moji rodičia považujú za svojho skutočného syna. Teraz je v detskom domove, lebo otec je na úteku a matka už dávno zomrela. Chcel by som ho mať pri sebe. Mohol by sa učiť spolu s Harrym. Dohliadol by naňho,“ vážne vyhlásil Patrick.