6. 1. 2008

4. kapitola Koniec či začiatok (Vražedná)

varovanie: od 18 rokov!!! het, náznak slashu....


„Zbláznila si sa? Na niečo také nesmieš ani pomyslieť,“ varovne zavrčal profesor elixírov. Rozložil na stôl rôzne flakóny, rozdelil ich podľa farby a veľkosti. Vôbec nepočúval ženu, ktorá ležala v posteli s Temným pánom. Nikdy predtým sa s ním nerozprávala a keď od neho niečo chcela, tak sa k nemu väčšinou správala ako k sluhovi až do okamihu, keď úplne prestala rozprávať.

„Severus, prosím. Musíš ma poslúchať. To som ja, Tonksová,“ rýchlo odhrnula prikrývku. To však nemala robiť. Pod ňou bola totiž nahá. Zahanbene si zakryla intímne partie.

Profesor elixírov sa zatváril kyslo a podráždene mávol prútikom. Prikrývka sa dostala na správe miesto. „Áno, isteže a to telo, ktoré dnes pochovávali tuším patrilo tvojmu dvojčaťu, však... Remus Lupin kvôli tomu ušiel z nemocnice a nariekal ako malé decko...Prestaň s tými hlúposťami, Marion,“ chcel, čo najrýchlejšie dokončiť svoju prácu.

„Ver mi. Ja žijem. Som stále tu a chcem sa vrátiť k môjmu priateľovi. Mali sme sa predsa vziať...“ pokúšala sa ho presvedčiť.

„Temný pán sa nechce ženiť a nikdy to ani neurobí. Lupin si myslí, že ty si zabila jeho milovanú. Je celý bez seba a chce sa ti pomstiť. Radšej by si mala ostať pod ochranou svojho pána,“ bez akýchkoľvek ďalších rečí vyšiel von a nechal ju samú s obávaným čarodejníkom.

***

Na druhý deň ráno vedľa seba nahmatala prázdne miesto. Celý deň bola v izbe, rozmýšľala o možnostiach úteku, prezerala si knihy a snažila sa niekde nájsť aspoň zmienku o žene, ktorou sa stala.

Okolo štvrtej prišiel do spálne domáci škriatok. Priniesol krásne čierne šaty a jemne ich rozložil na posteľ.

Marion (teraz ju budem volať týmto menom) zdesene hľadela na topánky a šperky, ktoré niesol ďalší drobný sluha.

„Pani sa musí prezliecť a upraviť. Odchádzate na oslavu k Malfoyovcom. Pani musí vyzerať výborne. Algis pripravila panej kúpeľ, tak poďte...“ pomocou mágie ju presunula rovno do vane. Všetci sa snažili, aby sa cítila dobre. To im nemohla zazlievať.

Len čo vyliezla z vane. Začali sa jej venovať. Kládli dôraz na každý detail a dokonca ju v krátkosti oboznámili z programom tej slávnosti. Dozvedela sa, že jej úlohou je sprevádzať Temného pána, do ničoho sa nepliesť a hovoriť len ako to bude nutné.

„Pán chce, aby pani vypila elixír proti počatiu...“ domáci škriatok jej nanútil aj flakón s tým odvarom.

„Čo sa vlastne deje na takýchto večierkoch?“ neochotne prijala nápoj a vypila ho. Začínala mať pocit, že to nebude nič príjemné.

„Pán Malfoy nechá nášmu Pánovi svoju manželku a vy zas budete s jej manželom. Nemusíte sa báť budete spolu v jednej izbe, takže nehrozí žiadne vážne nebezpečenstvo,“ objasnil škriatok.

„To neurobím,“ šokovane vykríkla Marion. Cítila sa zle, akoby práve absolvovala 20 jázd na kolotoči. Mám sa vyspať s Malfoyom? To hádam nie. Je odporný a ako sa vždy nafukuje, akoby mal už-už prasknúť.

***

„Vitajte v mojom skromnom príbytku,“ Lucius Malfoy galantne pobozkal ruku mladej žene, ktorá sprevádzala Temného pána. Vyzeral veľmi príťažlivo a dokonca ešte nebol ani opitý. Ostatní smrťožrúti však prekonávali svoje osobné rekordy. Bellatrix tancovala s fľašou ohnivej whisky v rukách. Avery tlačil k stene Snapa a nasilu mu vyhŕňal habit. Narcissa sedela na pohovke spolu s Dracom, bola bledá ako krieda a zúfalo žmolila v rukách akúsi vreckovku.

Najmladší Malfoy znudene hľadel na zabávajúcu sa spoločnosť. Jediný človek, ktorého chcel mať na tej oslave by sa tam v živote nemohol ukázať. Prial si, aby mohol mať pri sebe Harryho, aj keď vedel, že je to nemožné.

„Tentoraz si sa naozaj prekonal, Lucius,“ Temný pán zamieril rovno k miestu, kde sa skrývala Narcissa. Blondínka sa zdesene striasla a pevne uchopila svojho syna za ruku.

„Dnes tu pre teba mám aj jedno špeciálne prekvapenie Draco. Mladý Potter na teba čaká zavretý v pivnici. Môžeš sa s ním trochu pohrať...“ láskavo odvetil Temný pán. Na chlapcovej tvári sa mihol náznak radosti. Rýchlo opustil matku a vybral sa do dolných miestností.

„Ste dnes veľmi krásna,“ Lucius stiahol Marion na svoje kolená a objal ju okolo pása. Temný pán voči tomu vôbec neprotestoval. Schmatol zdesenú Narcissu a začal ju bozkávať. Hrubo siahal na jej telo a takisto ju posadil tak, aby sa jej mohol nebadane dotýkať.

Domáci škriatkovia priniesli víno, príjemná hudba dotvárala atmosféru. Temný pán a Lucius spolu diskutovali o novej vojne, ktorá mala čoskoro zachvátiť celý čarodejnícky svet. Marion cítila ako jeho ruka zamierila pod sukňu, nebadane pohladila stehno a blížila sa k dosť citlivému miestu. Sklonila sa k nemu a prudko mu vylepila facku.

„Myslím, že Dumbledore už nebude dlho klásť odpor. Severus ho má úplne pod kontrolou,“ Lucius jej pevne stisol druhú ruku a prisal sa na jej pery. Vedel, že jej nesmie ten úder vrátiť, aby nerozhneval svojho pána. Tušil, že víno začne čoskoro účinkovať a akýkoľvek odpor zmizne. Rukou začal masírovať to miesto a nedbal na žiadne náreky ani na hnev, ktorý videl v jej očiach. Cítila zvláštne teplo, aby sa s ňou náhle krútil celý svet. Prestala vnímať ostatných ľudí.

„Momentálne nemá pod kontrolou ani svoj vlastný zadok,“ sarkasticky poznamenal Temný pán. Začínal rozopínať gombičky na Narcissiných krásnych šatách. Videl ako sa Averyho penis stráca v jeho vnútri. Severus zúrivo kričal, klial a nadával vzápätí však tlmene vzdychol, keď pocítil ako mu niekto začal spracovávať jeho neuspokojený penis. Smrťožrúti sa len nečinne prizerali. Takéto praktiky zrejme boli súčasťou ich večierkov.

Keď Avery vysilene klesol na kolená nahradil ho ďalší. Viacerí si už dávno chceli so Severusom užiť, ale on ich dosiaľ odmietal.

Marion pevne objala Luciusa a dovolila mu, aby jej rozopol takmer celé šaty,“ sila elixíru ju úplne ochromila. Odhalil jej poprsie a pomaly dráždil jej lono, až kým nebola dostatočne pripravená prijať ho. Stiahol ju na zem. A penisom vnikol do jej tela. Začala sa dráždivá hra, ktorá v nej prebúdzala príjemné pocity. Netušila, že je to len účinok elixíru. Počula ako Severus niečo kričí, ale nedokázala viac vnímať...

Narcissa ležala pri kvetináči a zhrozene si zakrývala oči.

Ona radšej nič nepila a začínala to ľutovať. Temný pán do nej už prenikol odzadu a neľútostne si privlastňoval jej telo.

***

Ležala v posteli so svetlovlasým mužom, ktorý si s ňou práve vychutnával ďalšie milovanie. Na druhej polovici veľkej manželskej postele bola Narcissa s Temným pánom. Obaja spali pritisnutí k sebe a boli poriadne vysilení.

Marion sa vytrhla zo zovretia svojho milenca a vbehla do kúpeľne. Žalúdok sa jej poriadne obracal. Zúfalo zamkla dvere a klesla na dlážku.

Čo som to urobila? Remus, odpusť...