10. 1. 2008

12. kapitola Dickersonov pád 1. časť (Luciusova)

SLASH OD 18 ROKOV


„Lucius, prosím ťa,“ namrzene zamrmlal Harry. Nechcel sa s ním bozkávať v profesorovej posteli. Výslovne mu zakázal zapájať Nevilla do ich milostných hier, problémom však bolo, že by si to rád zopakoval aj s ním. Nenápadne pod prikrývkou vyhľadal jeho penis a láskyplne ho začal masírovať.

„Môj drahý, Harry... chýbal si mi...nemôžem sem teraz chodiť tak často a Temný pán sa veľmi hnevá. Nevzpieraj sa, prosím ťa,“ jemne, ale neúprosne z neho stiahol prikrývku. Pritom nechtiac odhalil aj telo jeho spolužiaka. Podráždene hľadel na Harryho ruku, ktorá bola stále v rozkroku Severusovho partnera.

„Dobre súhlasím, láska, ale Neville tiež potrebuje opateru. Obaja sme veľmi unavení a chceme sa trochu uvoľniť,“ nemohol zabudnúť na tie príjemné chvíle a dúfal, že Severus im nebude brániť navzájom si pomáhať.

Obrátil sa k svojmu spolužiakovi a vzal jeho penis do úst. Neville sa slastne zavrtel a nechal sa láskať. Lucius zatiaľ pripravoval Harryho na nežné milovanie. Bozkával jeho telo a pritom nenápadne vymámil aj pár dotykov od Nevilla. Miloval len svojho obľúbeného chlapca a nebol mu neverný, pokiaľ k tomu nebol donútený svojím pánom alebo manželkou. Vedel, že Harry súhlasí s tým, aby sa tieto zážitky opakovali. Bolo im spolu tak dobre, aj keď Severus začínal žiarliť a odmietal sa deliť o svojho partnera.

Lucius spokojne vstúpil do pripraveného otvoru. Spojil sa so svojou jedinou láskou... Nechcel sa nikam ponáhľať, ale vedel, že na dlhšiu dobu nebude mať svojho partnera pri sebe. Temný pán ho vyslal na dôležité vyjednávanie s predstaviteľmi upírov, vlkolakov a iných magických bytostí.

„Malfoy, Potter, čo to robíte?“ pri uchu mu zaznelo priam bolestné zasyčanie. Odletel od svojho milenca a prudko dopadol rovno k nohám rozčúleného profesor elixírov.

„Severus, nehnevaj sa,“ Neville previnilo prechádzal pohľadom po svojom milencovi.

Profesor ho opatrne pobozkal a podal mu habit.

„Teraz naozaj nie je čas na hry. Obleč sa a choď dokončiť svoje úlohy,“ schmatol habit a poriadne ním prepleskol Harryho po zadku.

„Potter, tebe strhávam 20 bodov za to, že si sa dotkol môjho milenca. Obaja musíte odísť. Dickerson pred chvíľou zmizol. Dumbledore nechá prehľadať celý hrad a nebolo by dobré, keby vás našiel u mňa,“ kúzlom upravil posteľ.

„Vy dvaja máte byť v mojom kabinete a lúpať scvrkávacie figy,“ na chvíľu k sebe privinul Nevilla a niečo mu zašepkal do ucha.

„Účinky toho elixíru asi ešte stále nevyprchali,“ zahanbene vyjachtal chlapec. Pevne objal svojho milenca a privinul sa k nemu.

„Teba neobviňujem, len choď spolu s Luciusom, ja sa musím ešte trochu pozhovárať s našim Vyvoleným,“ vrhol nepríjemný pohľad na svojho študenta.

„Severus, neubližuj mu. To ti nedovolím,“ svetlovlasý muž varovne zdvihol prútik.

„Vypadni, Lucius. Temný pán ťa hľadá. Zmenil svoje rozhodnutie a chce, aby si dohliadol na toho chlapca,“ vedel, že Dickerson už dávno nie je v škole. Lord Voldemort ho o tom pláne neinformoval, ale bolo mu jasné, že ho Slizolinčania zrejme niekam vylákali.

„Uvidíme sa neskôr, Harry,“ bez najmenšieho odporu vyšiel von. Vedel, že jeho Pán rozhodne nebude tolerovať meškanie.

***

Clark pomaly otvoril oči. Zdesene rukami objal svoje kolená. Mal na sebe oblečenú len akúsi priesvitnú nočnú košeľu. Prebral sa v izbe, ktorú nepoznal a vôbec z toho nemal dobrý pocit. Niekto sedel pri ňom a díval sa naňho. Osoba so smrťožrútskou maskou na tvári v ňom vyvolala dosť búrlivú reakciu. Prudko sa odsunul čo najďalej od svojho únoscu.

„Strach je zbytočný, ty ho nemusíš pociťovať. Si taký nevinný a patríš len mne...“ prihováral sa mu veľmi pokojne a vôbec nedal najavo svoju túžbu.

„Ja sa chcem vrátiť do školy, prosím vás. Nechajte ma na pokoji.“