24. 4. 2008

Naozaj posledná noc, Draco?

Varovanie: nuž ja len toľko, že veková hranica od 18 rokov, lebo je to slash a niektorí sú na to citliví. Takisto tradične dodávam, že ak nemáte radi slash čiže pár Muž/Muž tak radšej nečítajte túto poviedku. Vyskytuje sa tu aj Mpreg, čiže mužské otehotnenie. (Tehotný Potter)




Ležal skrútený na malom koberci. Nohy a ruky mal zviazané a nahé telo úplne vystavené na obdiv všetkým smrťožrútom.
„Som rád, že si medzi nás zavítal, Potter. Toto príjemné prekvapenie bude určite pre nás veľkým prínosom,“ dlhé prsty sa jemne dotkli jazvy v tvare blesku.
Harry chcel niečo povedať, ale nemohol. Ústa mu zväzovalo zaklínadlo. Rukou si zakrýval intímne partie.
„Draco, poď bližšie, toto prekvapenie tu čaká len na teba,“ vyzval jedného zo svojich smrťožrútov. Mladý muž len neochotne pristúpil bližšie k svojmu pánovi.
„Vezmi si ho, chcem, aby si dnes v noci využil príležitosť. Je len tvoj,“ odvetil chladne. Chcel, aby obaja trpeli a nemohol im spôsobiť väčšie poníženie ako noc strávenú v nepriateľskom objatí.
Potter sebou prudko trhol a pokúsil sa vstať. Bolo to však márne. Nemohol sa vymotať zo zovretia kúzel.
„Môj pane, mne sa páčia len ženy... ja neviem, či som schopný...“ znechutene si premeral svojho bývalého spolužiaka. Bol to zaujímavý mladý muž, ale on rozhodne nestál o žiadne intímnosti takéhoto charakteru.
„Vôbec mi nezáleží na tom, čo ti spôsobí potešenie. Jednoducho to urobíš, ak nechceš, aby som ti pripomenul, že poslušnosť je prvou podmienkou prežitia smrťožrúta,“ silno mávol prútikom, červený záblesk svetla takmer zasiahol mladého muža.
„Odnes ho do svojej izby. No tak, nebudeme predsa čakať večne. Budem ťa celý čas prostredníctvom Pottera kontrolovať, tak sa neopováž odmietnuť túto láskavosť,“ červené oči si prísne premerali mladého smrťožrúta. Za Luciusovu neochotu musí niekto zaplatiť.
„Pobozkaj ho, nesmieš byť predsa až taký hanblivý. Ešte si pomyslím, že nie si Luciusov syn,“ posmešne poznamenal temný pán. Bolo jasné, že má dobrú náladu inak by sa s nimi tak dlho nepohrával.
Draco opatrne zdvihol zmučené telo a s viditeľnou nevôľou sa na chvíľu prisal na mladíkove pery.
Mám sa pomilovať s Potterom. Ešte nikdy som to nerobil a ako prvý to má byť on? To nie je pravda.
Veľmi rýchlo sa od neho odtiahol a neochotne ho vzal do náručia. Musel ho niesť, lebo kúzlo ho stále držalo v tej istej polohe. Bol rád, že nemôže hovoriť, aspoň sa vyhli zbytočným hádkam.
On to chce naozaj urobiť? Zbláznil sa? Nedovolím mu, aby sa vôbec o niečo pokúsil. Tie svoje hnusné paprče na mňa klásť nebude.
Cítil ako ho niekam odnáša a vôbec s tým nemohol nič urobiť. Nohy mal úplne meravé a rukami ho mohol len objať, nič iné mu Temný pán nepovolil. Draco ho preniesol cez prah a opatrne zložil na posteľ. Jeho nahé telo sa mu v rukách šmýkalo. V miestnosti bola tma a on si prial, aby to tak aj ostalo. Rezignovane zo seba zhodil šaty a zhnusene si premeriaval telo, ktoré sa začalo pomaly hýbať. Temný pán zrušil Potterovu strnulosť a vrátil mu hlas.
„Ty sviňa, ak sa ku mne priblížiš, budeš to ľutovať!“ vyprskol Vyvolený a okamžite sa pokúšal vstať.
„Drž klapačku, Potter! Nemysli si, že ja som sa o to niekomu prosil,“ chladne vyprskol Malfoy. Pevne ho primkol k posteli a ľahol si naňho. Cítil sa pritom hrozne, akoby ho nútili voziť sa na kolotoči.
Potter sa pod ním poriadne silno mykol a takmer ho zhodil na zem. Rukou však pritom zavadil o jeho nahý zadok. Zahanbene sa stiahol a pokúšal sa ho striasť iným spôsobom.
Draco však zaútočil na jeho pery, vedel, že bozkávať sa naozaj vie veľmi dobre, aspoň Pansy sa nikdy nesťažovala. Chcel ho trochu upokojiť. Netužil po ďalšom mučení. Takisto sa hrozne hanbil, že ich čo len niekto môže vidieť, napriek tomu bol ochotný splniť rozkaz len aby nemusel trpieť.
Potter sa neprestal vzpierať a odmietol aspoň mierne pootvoriť pery, vôbec mu to neuľahčoval.
Svetlovlasý smrťožrút to nechcel príliš dlho predlžovať, radšej vytiahol spod vankúša jednu z otcových mastí. Zrejme si ju tam zabudol, keď bol naposledy s partnerom.
To nie. Páči sa mi to. Chcem, aby ma aj on pobozkal. Čo je to so mnou? Veď je to Potter.
Nahlas by si to však nikdy nepriznal. Vždy sa hanbil za úlety svojho otca, ale tentoraz by bol rád, keby vedel ako sa má dotýkať Harryho.
Pokúsil sa ho opäť trochu viac usmerniť. Nepáčilo sa mu to, ako sa od neho odťahoval, akoby bol nakazený, akoby si nezaslúžil ani kúsok lásky. Perami putoval po celom tele svojho nedobrovoľného partnera. Voľnou rukou neobratne otváral tubu s masťou.
Harry mu ju vykopol z ruky. Zhnusene ho od seba odtláčal.
„Preskočilo ti, Malfoy? Mňa sa nedotkneš, radšej nech ma zabijú, ale toto nedovolím!“ temnota však prevládla v jeho očiach. Niekto mu prikazoval, aby začal byť oveľa milší. Bránil sa tomu a vyhral. Nebol tak ľahko ovplyvniteľný. Temný pán v jeho mysli sa len smial a on čoskoro zistil, aký mal nato dôvod. Kým zvádzal vnútorný boj, Draco zdvihol tubu a pripravil ho na ich spojenie. Svoje telo ovládol až, keď už mal v sebe jeho penis.
Harry šokovane vykríkol, chcelo sa mu zvracať, aj keď nemal v žalúdku vôbec nič.
„Neublížim ti,“ tlmene zašepkal Draco. Privrel oči, aby nemusel hľadieť na hnevom stiahnutú tvár. Všimol si, že jeho partner úplne zbledol a opäť sa začal brániť.

Draco cítil silný tlak, ale nemohol prestať. Už nechcel ďalej odkladať to nevyhnuté prepojenie ich tiel. Pohrával sa z jeho bradavkami, dúfal, že prestane ešte viac zhoršovať situáciu. Nevedel, čo s nimi Temný pán urobí.
Harrymu sa mierne zaleskli oči a zúfalo hľadel na prikrývku na ktorej sa začala objavovať krv. Tým, že sa bránil si nechtiac spôsobil poranenie. Vo svojom vnútri pocítil akúsi mazľavú tekutinu.
„Vydrž, ešte chvíľu, bude to v poriadku...“ Malfoy siahol na retiazku, ktorú dostal od matky. Vedel, že to preňho možno bude znamenať prenasledovanie všetkými možnými silami zla, ale nemohol ho tam nechať. Nie potom, čo sa medzi nimi stalo. Bolo mu jasné, že Temný pán ho zabije, ak niečo neurobí. On chcel vedieť, čo znamenali tie príjemné pocity, ktoré sa ho zmocnili, keď sa Potter nachvíľu prestal brániť.
Opatrne ho zdvihol a použil zvláštny druh prenášadla, ktoré sám upravil tak, aby sa dostal preč, len ak si to bude priať on. Takisto malo aj inú funkciu, ktorá bola pre ich ďalší život mimoriadne dôležitá. Draco ju stihol použiť skôr než opustili miestnosť. Na zemi ostali presné obrazy ich mŕtvych tiel. Okolo nich sa vznášala silná magická sugescia, ktorá každej osobe okamžite vnukla predstavu, že sa pohádali a obaja zomreli. Nebol si istý, či to zaberie aj na Temného pána, ale to mu momentálne vôbec neprekážalo. Potreboval hlavne získať dostatok času.
Objavili sa v dome, ktorý bol vždy pripravený, pokiaľ by bol dlhšiu dobu potreboval prístrešie. Zariadil to hneď po svojom prijatí medzi smrťožrútov. Vždy bolo lepšie mať pripravené spoľahlivé miesto chránené kúzlami.
Opatrne sa oddelil od svojho partnera a zložil ho na posteľ. Pomocou prútika ho omráčil a dôkladne sa postaral o jeho telo. Nechcel, aby na ňom ostala ani stopa toho nevydareného zážitku. Takto si rozhodne svoje prvé milovanie nepredstavoval. Zahalil ho do prikrývky a nechal odpočívať. Sám nechápal, prečo tak reagoval. Potterovo telo ho vôbec nemalo vzrušovať, ani prinajmenšom sa nemal cítiť príjemne. Obzvlášť nie potom, ako Vyvolený poriadne protestoval proti jeho dotykom.
Potter sa v spánku pohol a rukou si zo seba stiahol časť prikrývky. Svetlovlasý mladík vrhol pohľad na brucho svojho partnera. Niečo sa mu nezdalo... Cítil akési zvláštne vibrácie, akoby s nimi bol ešte niekto tretí a pozoroval ich. Vôbec však nemal strach. Vedel, že to nie je Temný pán. Skôr mal dojem, akoby to priamo súviselo s ním.



***

O mesiac neskôr...

Celú noc strávil nad umývadlom. Bolo mu príšerne a mal nafúknuté brucho, akoby sa niečím poriadne prejedol. Cítil sa tak zle, že niekoľkokrát odmietal vstať z postele.
Malfoy mi možno dáva do jedla jed. Mal by som odtiaľto vypadnúť, skôr než bude neskoro. Ten podliak, ma určite chce zabiť.
Mal pocit, akoby sa v jeho vnútri niečo hýbalo. Cítil tlkot iného srdca hlboko v ňom.
„Potter, čo tam robíš tak dlho. Potrebujem ísť na záchod. Mohol by si odtiaľ už konečne vyliezť?“
Začul nepríjemný hlas prichádzajúci z opačnej strany dverí.
„Vypadni, Malfoy. Nechcem ťa vidieť. Ak sem vojdeš, rovno ťa ovraciam, ty hnusný podliak. Čo si mi nasypal do jedla? Od čoho som tak hrozne pribral?“ vyprskol zhrozene. Jedol čoraz menej, ale brucho sa nejako rýchlo zväčšovalo.
Dvere sa rýchlo otvorili a bledý chlapec opatrne vošiel dovnútra.
„Potter, nechcem ťa strašiť, ale vyzerá to, akoby si bol tehotný Ja si nie som istý, ale moja matka bola no minulý rok znovu tehotná a správala sa takmer rovnako ako ty,“ nervózne podišiel k nemu. Mal aj vedomosti týkajúce sa tejto oblasti. Otec o tom občas rád žartoval, keď sa trochu viac opil. Nedokázal si však presne spomenúť, čo mu o tom rozprával.
„Vyzerám snáď ako dievča?“ podráždene sa spýtal Harry.
„O to vôbec nejde, niektorý z nás môžu otehotnieť. Je to pomerne stará záležitosť. V škole sa o tom už nehovorí, lebo sa to stávalo len vo výnimočných prípadoch a čarodejnícka verejnosť tomu vôbec nie je naklonená,“ vysvetľoval trpezlivo. Podišiel k nemu a opatrne položil ruku na jeho brucho.
„Niekto ťa bude musieť prezrieť. Choď si zatiaľ dať ten bylinkový čaj, ktorý som ti urobil. Uvidíš, že ti bude lepšie. Hneď ti prenechám celý záchod, ale iný tu nie je, tak buď trochu trpezlivý,“ vyzval ho zahanbene.
„Nechcem žiadne tvoje...“ Harry príšerne zbledol a zrútil sa do jeho náručia.
„Potter, si v poriadku?“ zúfalo ním zatriasol.

***

Po niekoľkých hodinách sa dočkal ďalšieho nepríjemného šoku. Draco zohnal liečiteľa, ktorý potvrdil, že je tehotný. Harry Potter mal v sebe dieťa svojho najväčšieho odporcu, ktorý ho vždy len urážal a provokoval.
„To bude v poriadku. Je to moja vina, ostanem s tebou,“ chlácholivo poznamenal Draco. Pokúsil sa ho objať a pobozkať. Páčilo sa mu, ako sa k nemu Harry správal, keď mal dobrú náladu. Začínal si uvedomovať, že k nemu niečo cíti, aj keď sa to snažil v sebe potlačiť, túžil potom, aby konečne zažil vzťah, ktorý by nebol založený na žiadnej rodinnej dohode.
„O čo sa to snažíš? Nestačí ti, čo si so mnou urobil?“ podráždene vyprskol Harry a silno ho odtisol oboma rukami. Bol podráždený na najvyššiu možnú mieru, neustále cítil hlad, ale zároveň sa mu chcelo zvracať a tie pocity, išiel sa z nich zblázniť.
„Myslíš si, že mne na tom decku záleží. Tak to si na veľkom omyle. Chcem si len užívať slobodu a ty budeš poslúchať, Potter. Ak nechceš, aby som ťa hodil k nohám Temného pána. Áno, zabil by ma, ale aj teba. Boli by sme na tom rovnako,“ majetnícky ho pobozkal.
Harry ho objal okolo pása a pevnejšie sa k nemu pritisol.
„Vedel som, že sa napokon upokojíš a prestaneš mi vzdorovať,“ stiahol mu sveter, ktorý si musel obliecť, kvôli nedostatku habitov. Bozkami zasypával jeho hruď a pritom mu pomaly siahal na nohavice.
„Počkaj, ja nemôžem necítim sa dobre. Okrem toho by si mi mohol ublížiť...“ odtiahol sa od neho a okamžite vybehol z izby.


***
Po čase...

Oslava pri príležitosti narodenia dieťaťa, Brloh, tesne po definitívnom páde Temného pána

„Nie som si istý, či to bol až taký dobrý nápad,“ ustarostene poznamenal Harry. Na rukách držal svojho malého syna a popritom prijímal gratulácie od všetkých členov rodiny Weasleyovcov. Nehnevali sa naňho a rozhodli sa ho za každú cenu podporiť, nech by sa dialo čokoľvek boli rozhodnutí stáť pri ňom.
„To je v poriadku. Môžeš sa k nám pokojne aj presťahovať. Otec neustále v práci podpichuje oboch Malfoyovcov. Stále si ich doberá, aby nevystrkovali rožky, lebo neuvidia svojho najmladšieho dediča,“ poznamenal Ron.
Ginny pribehla k nim s plnou náručou koláčov. Matka ju zrejme donútila, aby jej pomohla prestrieť stôl.
„Ron, zavolaj otca! Malfoy, sem prišiel a nechce sa mu odísť,“ rýchlo zložila tácku na stôl. Ustarostene si premerala svojho priateľa.
„Netreba, ja sa s ním porozprávam. Hermiona, prosím ťa zober malého,“ odhodlane odvetil Harry.
Vložil spiace bábätko do náručia svojej kamarátky.
Vyšiel von z brlohu, pre istotu s pripraveným prútikom.
„Čo chce...“ nestihol ani dopovedať. Malfoy mu vyrazil z ruky prútik a skrútil mu ruku za chrbtom.
„Zo všetkého ma vynechávaš a o tom, že sa mi narodil syn som sa dozvedel až od toho mizerného Weasleyho. Toto si odpykáš, Potter,“ zasyčal mu do ucha. Zatiahol ho ďalej od domu, darmo kládol odpor, po pôrode bol ešte stále trochu zoslabnutý.
„Neopováž sa urážať pána Weasleyho,“ zamrmlal zlostne.
„On ťa sem jednoducho strčil a zabránil mi byť s tebou. Prečo nechceš bývať u mňa? Mám pre seba celé sídlo a ty sa tu tlačíš v jednej izbe...“ trochu povolil zovretie obrátil ho tvárou k sebe a majetnícky stisol v náručí.
„Nepôjdem s tebou. Tu sa cítim dobre,“ odsekol Harry a pokúšal sa dostať z jeho objatia.
„Nemáš na výber. Viem, že ti došli peniaze. Bez nich nemôžeš vychovávať nášho syna. Pôjdeš dobrovoľne alebo mám použiť prostriedky, ktoré by sa ti nemuseli páčiť? Nemáš dom, dokonca ani poriadnu prácu. Dokážem sa postarať, aby si bol prinútený žiť so mnou. Možno nie dnes, ale neskôr... Mysli na našu budúcnosť. Chcem ťa mať pri sebe, Harry. Nezastavím sa pred ničím...“ pobozkal ho na čelo a napokon si vzal aj jeho pery.
„Pôjdem s tebou, ale nechcem, aby si pokazil oslavu. Chcem, aby ti bolo jasné, že to nerobím dobrovoľne,“ odvrkol chladne. Chytil ho za ruku a vtiahol do domu. Všetci Weasleyovci šokovane hľadeli na nového návštevníka.
Ani jeden z nich netušil, že o pár mesiacov budú spolu šťastní. Ich vzťah sa nezaobišiel bez krátkodobých rozchodov, hádok a V tých chvíľach sa hnevali jeden na druhého, ale keď mali možnosť dlhšie sa starať o svoje dieťa pochopili, že nemôžu byť nepriateľmi.

Koniec