13. 7. 2008

11. kapitola Jemné sérum

Varovanie: toľko romantiky a sladkého až hrozí pokazenie zubov. Aj keď... 18+ predposledná kapitola...

„Draco, nie,“ zamrmlal zúfalo. Nepáčila sa mu toľká pozornosť. Keby sa aspoň k nemu správal hrubo, mal by dôvod ho od seba odohnať. Vášnivé bozky, však dokázali zlomiť jeho odhodlanie.
„Prečo nesmieme? Veď sa spolu cítime veľmi dobre. Obaja to chceme. Potrebujem ťa...“ pevne ho objal. Nedočkavo ho zatlačil bližšie k stene. Otvoril dvere vedúce do svojich nových komnát.
„Draco,“ protestne zamrmlal Derek. Napriek tomu, že ešte nebol celkom rozhodnutý, nechcelo sa mu opustiť blízkosť jeho tela. Nemal chuť hádať sa s otcom. Bolo oveľa lepšie uniknúť z takej nepriaznivej reality.
„Všetko bude v poriadku. Nič zlé predsa nerobíme...“ svetlovlasý smrťožrút ho opatrne chytil za ruku.
„Dnes večer ťa oficiálne požiadam, aby si sa stal mojím manželom. Bolo by lepšie, keby si ma zbytočne neodmietol. Mohlo by to opäť vyvolať konflikt. Vôbec netrpíš, keď sme spolu, tak nechápem, prečo ma stále odmietaš,“ jemne ho posadil na svoju posteľ a kúzlom zamkol dvere.
„Dal som svoje slovo osobe, ktorú si veľmi vážim. To ty robíš nezmyselné veci. Vždy si sa ku mne správal, ako k svojmu nepriateľovi. Teraz to chceš zmeniť, lebo si myslíš, že sa dostaneš do priazne môjho otca. Medzi nami sa nič nestane. Nebudem sa dnes stavať proti otcovi, aby si to náhodou za mňa neodniesli aj ostatní, ale neočakávaj, že medzi nami k niečomu dôjde. Nebudem s tebou spať,“ chladne ho usadil Derek. Nasadil vražedný výraz, ktorý tak často vídal na otcovej tvári.
Draco si k nemu sadol. Opatrne ho zatlačil na posteľ, tak aby si mohol ľahnúť.
„Nemusíš sa na mňa hnevať. Budem tvoje želanie rešpektovať, ale po svadbe si len môj,“ skúmavo prešiel rukami po jeho tele. Vyhrnul mu habit a rukou siahol na zakázané miesta.
Derek tlmene zavrčal a pokúšal sa ho zastaviť. Jeho telo bolo však úplne uvoľnené a nedovolilo si vykonať žiadny pohyb.
„Tvoj otec svoj sľub spečatil mágiou. Je to niečo ako posvätná dohoda... Ty sa nebudeš brániť... Nezastavíš to, čo cítiš... Nemôžeš proti tomu bojovať...“ ľahol si k nemu a pevne ho držal. Pritískal ho k sebe tak, aby sa navzájom dotýkali.
„Ak sem príde otec, aspoň nás nájde spolu a upokojí sa,“ syn Temného pána lenivo privrel zelené oči. Oprel sa o hruď svojho spolužiaka.
Počúval pokojný tlkot srdca.
„Daj si dole ten habit, len nám zbytočne zavadzia. Musíme predsa vyzerať presvedčivo...“ svetlovlasý muž sa od neho na chvíľu odtiahol. Vyzliekol si svoje smrťožrútske oblečenie. Veľmi rýchlo pomohol aj Derekovi zbaviť sa príťaže.
Keď Temný pán vošiel do izby mladého smrťožrúta. Našiel ich spolu spať v objatí. Derek vedel, že sa tam objaví, preto vôbec neprotestoval.
Jeho syn sa neodvážil ani pohnúť. Nechcel, aby vedel, že vôbec nespí. Tuhšie sa privinul k svojmu partnerovi.
Nepáči sa mi Malfoyove správanie. Je tak prehnane starostlivý. Poznám ho už odmalička a nikdy sa tak nesprával. Áno, raz mi chcel podať ruku, ale určite to urobil len preto, že... Myslel si, že ja nahradím Temného pána. Vtedy som zrejme ešte bol poznačený tou dávnou históriou. On si myslel, že túžim po moci... On taký nie je. Nespráva sa tak dôverne k nikomu. Vlastne som ho nikdy nevidel s niekým jednať, tak ako so mnou. Ale nie, Draco sa mi páči. Veľmi pekne vonia... tak, lákavo... On vonia inak ako predtým a všetko sa mi na ňom páči. To nie. To by sa neodvážili...
Spomenul si ako mu pred nedávnom Hermiona niečo hovorila o ľahšie aplikovateľnej verzii elixíru lásky. Vtedy ju skoro vôbec nepočúval, ale niečo z toho mu aj tak ostalo v pamäti.
Počkal, kým Temný pán vyšiel z jeho izby. Chvíľu ešte nehybne ležal.
Draco spal pritúlený k nemu. Oči mal pevne privreté a držal sa ho ako kliešť.
Derek sa opatrne zohol. Ovoňal okraj jeho habitu. Opäť to zacítil. Šírilo sa to zvnútra. Našiel v ňom zašitú akúsi drobnú fľaštičku. Rýchlo ju vrátil späť na svoje miesto.
Ako sa to len volalo? Tuším Objemné sérum alebo niečo také. On to naozaj urobil. Chce ma dostať vďaka tejto vôni. Je úplne omamná a lákavá.
Po nadýchnutí mu po tele prebehli zimomriavky. Musel Draca pobozkať na pery. Chcel ho aspoň trochu pohladiť. Jeho spolužiak sa nespokojne zamrvil. Objal ho ešte pevnejšie, až takmer nevládal dýchať.
Veď uvidíme Malfoy, kto sa bude smiať naposledy. Mňa nedostaneš. Je mi jasné, čo ma k tebe tak veľmi priťahuje.
„Nemusíme čakať tak dlho, Derek. Môžeme byť spolu už teraz,“ jemne ho pobozkal na krk.
„Dovolíš, aby som bol v tebe?“ opýtal sa pobavene. Od smrťožrútov počul, že Malfoyovci chcú byť vždy len dominantní. Nikomu vraj nedovolia, aby sa dotkol citlivých miest.
Draco naňho niekoľko minút čudne zazeral. Naďalej ho však nepúšťal z náručia. Rukou prechádzal po jeho tele.
„Áno, chcem byť tvoj...“ dosť neochotne poznamenal Draco. Bolo na ňom vidieť, že sa mu táto alternatíva veľmi nepáči.
„Bude lepšie, keď sa už oblečiem. Je mi jasné, že napriek tomu, čo mi hovoríš ma vôbec nechceš. Ani jeden z nás nie je pripravení. Bez fyzického kontaktu to bude medzi nami lepšie,“ vymanil sa z jeho náručia. Musel odísť, aby nepodľahol tej vôni.
„Počkaj, to predsa nemôžeš urobiť! Mňa nebudeš odmietať. Už mám dosť tých tvojich výmyslov,“ Malfoy začínal byť poriadne nahnevaný. Nechápal, prečo sa s ním toľko zahráva. Najprv nesúhlasil, potom si to rozmyslel a zrazu už zas nechcel byť s ním. Už sa mu z toho všetkého začínala krútiť hlava.
„Ty to tak nechceš. Čo urobíš, ak ja chcem byť dominantný? To by sme si asi veľmi nerozumeli,“ mal chuť sa naňho vrhnúť. Ukázať mu fľaštičku a povedať mu tie najhoršie slová, akých bol schopný.
Draco namiesto odpovede jemne vzal partnerov penis do úst. Opatrne sa s ním pohrával. Dráždil ho jazykom. Pomaly sal, vychutnával si jeho prítomnosť. Po dosť starostlivej opatere, sa začal prebúdzať k životu. Príjemné zovretie ho neustále posmeľovalo. Derek si dával pozor, aby mu náhodou nespôsobil nutkanie na zvracanie. To by sa mu vôbec nemuselo páčiť.

***

Neskôr večer...

Derek prijal prsteň od svojho snúbenca. Musel to urobiť. Otec by ho zrejme potrestal oveľa tvrdšie, ak by sa aj naďalej pokúšal vzdorovať. Nemohol vidieť matku, ani svojho malého brata Salazara. Dokonca nesmel ani vyjsť zo svojej izby. Len na zásnubnú hostinu mu otec dovolil pridať sa k ostatným.
Vzal vzorku s Dracovho elixíru. Derek si musel dávať dobrý pozor, aby si to nikto nevšimol.
Sedel pri stole medzi otcom a Dracom. Snúbenec sa ho dosť často dotýkal. Rukou sa opieral o jeho stoličku. Pôsobil spokojne a šťastne.
„Zariadim, aby sme mohli byť spolu...“ pošepkal mu nedočkavo.
„Nemusíš si kvôli mne robiť starosti. Už som prežil aj horšie tresty,“ prinútil sa zjesť svoju porciu. S nevôľou si prezeral prsteň, ktorý odteraz musel nosiť.
Malý Salazar sa na svojho brata usmieval. Boli si veľmi podobný, aj keď určité črty mal nepochybne po svojom otcovi.
Pri stole panovalo priam mučivé ticho. Všetci boli poriadne napätí. Temný pán skoro vôbec nič nejedol. Jeho pozornosť upútala Helga. Vyložila na stôl akúsi fľaštičku. Podala ju Temnému pánovi.
„Čo to má znamenať?“
„Môj pane, mali by ste vedieť, že za týmto stolom sedí zradca. Niekomu z vašich najbližších očividne prekáža náš syn. Ten elixír, ktorý Derek našiel v habite svojho snúbenca, má síce omamné účinky, ale ani zďaleka to nie je žiadny elixír lásky. Požiadala som Severusa Snapa, aby sa na to pozrel. Sám vám môže potvrdiť, že to bol jed s dlhodobými účinkami. Vstrebáva sa pokožkou a spôsobuje pomalú smrť každému, kto pobozká prenášateľa,“ hlas sa jej chvel od potláčaného hnevu. Musela to urobiť. Musela svojho syna zachrániť. Najprv to chcela pánovi povedať v súkromí, ale keď videla, ako sa ho Draco dotýka, nemohla dlhšie čakať.
„To nie je pravda!“ mladý Malfoy prudko vyskočil zo stoličky. Temný pán takisto vstal.
„Draco Malfoy, vkladal som do teba veľké nádeje. Jeden z liečiteľov ťa prehliadne. Ty si sa dotýkal môjho syna. Ak je to pravda, zaplatíš životom!“
Hadie oči sa nahnevane zúžili. Temný pán pevnejšie zovrel prútik.
„Nič pri sebe nemám, môj pane. Okrem toho nechápem, ako to myslíte, že som sa dotkol vášho syna. Hnusí sa mi,“ šťastný výraz z jeho tváre zrazu zmizol.
„Nepredpokladám, že tento malý zbabelec sa o niečo také pokúsil sám. Nemáš mi k tomu, čo povedať, Lucius?“ obrátil sa k jeho otcovi, ktorý spokojne dojedal svoje jedlo. Nevenoval pozornosť tej roztržke.
„S týmto nemám nič spoločné. Dovoľ mi toho hlupáka zabiť, ak je naozaj vinný. Bola by to pre mňa hrozné poníženie, keby môj syn... urobil takú hroznú hlúposť. Ctím si vás, môj pane. Spojenie s vami považujem za veľkú česť,“ takisto vytiahol prútik. Namieril ho na svojho syna. Temný pán vedel, že neklame. Nemohol by to pred ním zakryť.
„Všimol som si, že Draco sa správa čudne. Skôr si daj pozor na starších smrťožrútov, otec,“ Derek sa zamiešal do debaty. Nechcel, aby Draca hneď zabili. Neprial si jeho smrť.
„Vyzleč sa!“ zasyčal Temný pán na mladého previnilca.
Draco so seba nešikovne zobliekol habit. Flakón dopadol na zem. Všetci zacítili prenikavú vôňu netypickú pre človeka.
„Zabijem ťa! Kto si, že sa opovažuješ siahnuť na život môjho syna?“ Temný pán namieril
„Výpary toho elixíru nie sú škodlivé, skôr majú omamné účinky. Podľa Snapa vypitie, alebo kontakt s pokožkou môžu mať hrozivé následky. Má to smrteľné následky, aj preto ho, kto elixír na sebe nosí a stal sa z neho prenášač. Nemyslím, že Draco by si zvolil bolestivú smrť. Už má len pár hodín. Ak nedostane protilátku, nemusíte ho vôbec zabíjať. Jeho smrť bude hrozne nepríjemná aj pre tých, ktorý by to chceli vidieť,“ Helga, nechcela vidieť zbytočné zabíjanie. Nebola úplne presvedčená o vine toho chlapca.
„Nechcem zomrieť. Prisahám, že neviem, ako sa to ku mne dostalo. Vôbec si na nič nepamätám. Neviem, ani čo robím tu? Prosím, verte mi,“ mladík zúfalo klesol na kolená.
„Neklame,“ stručne poznamenal Temný pán. Obrátil svoju pozornosť na najvernejších. Rýchlo pohľadom prechádzal po ich prekvapených tvárach.
„Helga, odveď Draca a Dereka... Už viem, kto je zradca. Vy nestrácajte čas,“
„Poďte, chlapci,“ vzala nahého Draca za ruku. Nebol čas na obliekanie. Temný pán sa zrejme chystal zabíjať.
Derekovi vložila do rúk Salazara. Chlapček sa oňho pekne oprel a mierne privrel oči.
„Ja nechcem zomrieť. Nechcem zomrieť...“ zúfalo opakoval Draco.