24. 7. 2009

6. kapitola Stuprum


varovanie: 12+, pridanie novej kapitoly toľko trvalo, kvôli múze. No nefunguje tak, akoby mala.

pár: HP/LV

Obsah: Lord Voldemort vždy považoval Rokfort za svoj domov. Keď sa opäť tajne prechádza po jeho chodbách a vníma silu spomienok... Počas zimných prázdnin sa pokúsi zničiť svojho nepriateľa... Netuší, že jeho telo si bude žiadať oveľa viac...

varovanie: slash, mučenie, láska, sex, mladý Temný pán

poznámka: 6. kapitola opravená

Hodnotenie







„Prečo ma tu držíte? Čo chcete?“ Sirius sklonil hlavu. Sladká vôňa jedla bolestivo prenikla do mužovho nosa. Lucius vedel, že ho tým bude trápiť a vyhovovalo mu to.
„To je len moja vec. Ty sa nauč poslúchať a všetko bude v úplnom poriadku. Bola by to veľká škoda, keby si neprežil túto noc. Harry na teba čaká,“ nalial si víno do pohára. Našiel akúsi trhlinu v jeho sebaovládaní. Tušil, že táto téma ho bude zaujímať. Svätý Potter. To jediné Blacka zaujímalo.
„On žije?“ poriadne zakašľal. 
„Áno, samozrejme. Tvoj milovaný Harry je Pánovým milencom. Namiesto toho, aby sa staral o tých tvojich špinavých priateľov uspokojuje potreby nášho Pána,“ všimol si zmenu vo výraze tváre svojho väzňa. Sirius prestával pôsobiť ľahostajne. Ešte viac napínal putá a začal sa silnejšie kolísať.
„Klameš!“ vyprskol rozhorčene.
„Hovorím ti pravdu. Sám sa o tom presvedčíš. Náš spoločný čas sa kráti. Dnes sa s tebou nebudem pohrávať...“  pomocou prútika pritiahol stoličku bližšie k ohňu.
„Zabijem ťa vlastnými rukami!“  
Zrejme si predstavil svojho krstného syna v náručí temného čarodejníka. Výraz jeho tváre hovoril za všetko.
No nebolo to dosť na to, aby pocítil skutočnú bolesť.
„Ukážem ti to!“ prisľúbil mu mrazivo.
Siriusova hlava čoskoro skončila v kozube. Nebolo pochýb o tom, aký obraz naňho čaká.
Lucius bol presvedčený o tom, že mal možnosť vidieť viac než by bolo vhodné, no chránil ho kúzlami, aby si Temný pán a jeho had nič nevšimli.
Sirius sa nadýchol popola, keď ho svetlovlasý muž stiahol späť. Bol celý od sadzí a nahlas kašľal.
„Musel ho k tomu donútiť... on musel...“
Na chvíľu sa musel oňho oprieť. Lucius na sebe pocítil tlak jeho tela.
„Ak ťa to uteší, tak tomu ver...“ odsekol posmešne.
 „Rozmýšľaj, Black. Môžeme si spolu užiť. Možno to bude už naposledy, čo ťa niekto požiada a takúto láskavosť. Neviem, čo s tebou náš pán urobí,“ mrzelo by ho, keby nevyužil situáciu.  Lord bol v poslednom čase dosť náladový, dokonca sa na jeho tvári začínali prejavovať emócie. Keď ho niekto prichytil v takom stave, zvyčajne si poriadne vychutnal mučenie. Preto nebol vhodný čas na nadväzovanie známostí s väzňami, ale on si jednoducho nedokázal pomôcť.
Pritiahol svojho hosťa bližšie k stolu.
„Aké smutné. Dúfal si, že ho budeš mať len pre seba?“ podpichol ho.
„Zavri tú svoju aristokratickú hubu!“
„Nebudeš ku mne drzý! Zradil si svoju rodinu. Nie si nič. Nikto by sa za teba nepostavil...“ pevne ho chytil za vlasy a obrátil jeho tvár k sebe.
Ich nosy sa takmer dotýkali. Sirius prekonal tú krátku vzdialenosť. Zľahka sa dotkol mužových pier. Najprv veľmi jemne, ale neskôr bozk podstatne prehĺbil. Lucius chcel získať kontrolu, ale nedarilo sa mu. Už dávno ho nikto nebozkával takýmto spôsobom. Ani si poriadne nespomínal, kedy niekto venoval poriadnu pozornosť bozkom. Jeho milostné zážitky boli v poslednom čase dosť rýchle a mali len krátke trvanie. Práca pre temnú stranu mu zaberala dosť času. Siahol tmavovlasému mužovi pod habit nadšený objavovaním.
Práve, keď sa ho chystal bližšie spoznať, začul pri uchu zasvišťanie. Ostal nehybne ležať na zemi. Neverbálne zaklínadlo bolo dostatočne účinné, aby ho na chvíľu vyradilo z hry. Ten zradca svojej krvi sa musel oslobodiť, zrejme mágia tentoraz zapracovala v jeho prospech.
„Tvoja škoda, Malfoy. Mal si viac premýšľať. Obávam sa, že tvojho pána nepoteší, keď sa tu budeš vyvaľovať,“ posadil ho na svoje miesto a pevne spútal. Svetlovlasý muž tušil, že si ho poriadne vychutná a dá mu pocítiť, že aj k nemu sa ľudia môžu správať ako k handre.
„Imperio!“
„Otvor oči! Prikázal mu.
Lucius poslúchol. Hlava ho bolela a nevládal vzdorovať.
„Vyzleč  si habit, Malfoy!“
Vzdoroval, ale veľmi rýchlo prestal, keď pocítil horúci dych v blízkosti ucha.
 Sirius mu rozpustil vlasy a šepkal mu do ucha takmer nezrozumiteľné slová.
„Povedz Malfoy, už si niekedy niekomu podržal? Mal ťa niekto...“
„Nie,“ Lucius cítil ako mu z úst unikla odpoveď.
„Povedz, že chceš, aby som to bol ja,“ ovládal ho jeho vlastným prútikom.
„Chcem, aby si to bol ty,“ so sebazaprením odvetil Lucius.


***

Voldemort chlapca prebudil už na svitaní. Nedoprial mu dlhší odpočinok, vychutnával si jeho bolestné stony. Harry sa ledva vládal poriadne narovnať a chôdza mu spôsobovala značné problémy. Temný pán mu nechal na posteli zložený nový habit a takisto aj nejakú čudnú čiernu vec, ktorá ani zďaleka nepripomínala spodky. Harrymu pripomínala čiernu šatku. S dvoma otvormi, ktoré sa trochu vlnili.
Nagini sa stále vyvaľovala v posteli a oči mala privreté. Čakala na ďalšie pokyny.
„Obleč si to! Najprv pás, potom čistý habit!“ netrpezlivo odvetil Temný pán. Bol už dávno pripravený, informoval Luciusa, že odídu ešte skôr, ako to bolo naplánované. Mal taký dojem, že smrťožrút pred ním niečo tají. No nepátral potom, aspoň nie tak intenzívne, inak by následný trest nestál zato.
„Čo má znamenať ten pás? Načo to slúži?“ opýtal sa Harry. Niečo také ešte nikdy nevidel. Ani netušil, ako sa to oblieka.
„Stále zabúdam, že tak dlho žil u muklov. Pomôžem ti, aby to netrvalo príliš dlho,“ vzal do rúk tú zvláštnu vec a rozplietol ju. Prestrčil mu nohy do dvoch otvorov tej čiernej veci a ťahal ju hore po stehnách, až kým sa tá zvláštna vec nezahalila jeho intímne partie. Harry na chvíľu pocítil chlad. Temný pán postláčal pár symbolov a potichu vyslovil zaklínadlo. Harry cítil ako sa pás uzavrel okolo jeho bokov. Zabolelo ho to. Zelené oči sa šokovane zadívali na Temného pána.
„Toto zložité zaklínadlo ti zabráni spávať s inými mužmi. Iba ja ťa toho môžem zbaviť. Aspoň sa naučíš, že nikto sa nemôže zahrávať s Lordom Voldemortom,“ v jeho očiach nebol ani náznak zľutovania. Vedel, že chlapca to bude pár dní bolieť, kým si jeho telo zvykne. Netrápilo ho to. Považoval to za dobrú výchovnú lekciu.
„Ale ako budem...“
„Tá vec sa otvorí, keď pocítiš, že potrebuješ na záchod. O to sa báť nemusíš. A teraz sa už konečne obleč,“ natiahol naňho habit.
Príčinou jeho hnevu, bolo nepochybne meškanie verného smrťožrúta. Lucius mu nezanechal žiadny odkaz. Jednoducho sa odhlásil z Temnice a odišiel. Temný pán si bol istý, že mu to len tak ľahko neprejde. Chcel ho osobne potrestať.
„Môj pane, ak dovolíte budem vás sprevádzať. Luciusa neviem nájsť,“ do izby vošla Bellatrix Lestrangeová. Túžobne sa zahľadela na mladého Voldemorta. A chlapcovi vedľa neho venovala svoj najvražednejší výraz.
Temný čarodejník chytil za ruku chlapca. Nechcel, aby mu opäť niekam odbehol. Harry bol schopný čohokoľvek.
Trest sa mu očividne nepozdával. Tá vec ho určite tlačila a necítil sa pohodlne.
„Áno, viem.  S Luciusom si to vybavím osobne.“
***
Harry  nechcel s Temným pánom odísť, bojoval s ním a nemienil sa len tak ľahko vzdať.
Lomcovala ním zlosť. Chcel tú vec so seba dostať. Stále sebou prudko hádzal a nenechal sa pokojne viest.
Vonku ich čakali smrťožrúti. Urobili okolo svojho pána kruh, aby sa mohol nebadane presunúť na novú adresu.
Neďaleko nich niečo vybuchlo, akési zaklínadlo roztrhlo kruh.
„Podarilo sa mu vymaniť z pánovho zovretia. Unikol z kruhu a z dosahu temného čarodejníka.
Skôr než stihli čokoľvek urobiť, chlapec bol preč.