18. 10. 2010

Démon 4. kapitola 3/3



Autor: Merope
Veková hranica: 18+
Varovanie: angst, sex-pwp, slash, dráma, temné, romantika, evilDean, hurt and comfort
Pár: Sam/Dean
Kapitoly: 9 + prológ a epilóg (Po deviatich stranách, delené do častí po troch stranách)
Poznámka: dej sa odohráva po tretej sérii, nerešpektuje udalosti 4 a 5!




Sam si naplno užíval každý okamih Deanovej pozornosti. Cítil silné prepojenie, ktoré ešte viac znásobila Deanova ruka, ktorá sa postarala o tú citlivú časť jeho tela.
Užíval si každý bozk, každé pohladenie. Všetko, čo mu Dean poskytoval bolo neskutočne sladké. Necítil žiadnu bolesť, len túžbu, ktorá sa drala na povrch tak rýchlo, až sa zdalo, že mu nebude stačiť len táto poloha.
Rozkoš zatlačila všetko ostatné do úzadia a on si uvedomil, že ich telá sa od seba oddelili len na krátky okamih, Sam si ľahol na chrbát a po pár minútach oddychu sa opäť spojili. Zdalo sa, že démoni toho znesú oveľa viac.
Samove telo do seba Deana vťahovalo, akoby nepoznalo hranice živočíšnej túžby.
Deanove zuby zanechali stopy na Samových bradavkách a opäť si privlastnili jeho pery. Ich jazyky sa prepojili a Sam primkol Deana čo najbližšie k sebe.
Ani jeden z nich nedokázal nič povedať, obaja boli úplne pohltený tým, čo stvárali ich nenásytné telá.
Dean sa v ňom pohyboval omnoho tvrdšie a rýchlejšie ako predtým, ale Samovi to vôbec nevadilo. Necítil bolesť, len prepojenie ich svetov. Ich telá si našli úplne inú cestu k zmiereniu a ani jeden z nich nedokázal rozmýšľať.
Zaujímalo ich len teplo, blízkosť a prepojenie myslí, ktoré nimi prechádzalo ako ostrá lavína potešenia. Ich démonické podstaty sa spokojne uškŕňali a spájali sa do jedného tela, akoby sa snažili úplne zrušiť akékoľvek bariéry.
Dean pevne objal Sama a ich dosť hlasné uspokojenie, okamžite spôsobilo búchanie na dvere.
„Nie, ešte nie,“ protestoval Sam. Chcel si ešte chvíľu poležať s Deanom v objatí, ale osoba, ktorá ich potrebovala vidieť, sa zrejme veľmi poponáhľala.
„Myslím, že máme problém, Sammy. Našli nás,“ rozpačito odvetil Dean.
Rýchlo siahol po prívesku a prevliekol ho Samovi cez hlavu. Keď sa prívesok dotkol jeho krku, opäť sa spustilo kúzlo bezpečného domova.
Sam sa nespokojne pritískal k svojmu bratovi. Mal chuť poriadne ugrilovať toho, kto sa odvážil rušiť ich zmierovanie.
Sam znepokojene sledoval, ako nejaký muž vyrazil dvere. Bol to jeden z lovcov. Akýsi Jack, ktorý občas spolupracoval s otcom, keď prišli do jeho rajónu.
Bol plne vyzbrojený a nasledovaný menším mužom s dlhšou bradou. Niesol v rukách fľašu so svätenou vodou. Sam sa chystal niečo urobiť, ale Dean mu len zakryl ústa a obaja ostali sedieť na posteli. Bezpečný domov ich chránil, muži ich nemohli vidieť ani počuť. Dean pomaly odtiahol ruku.
„Nie je tu. Tá ženská prisahala, že je to Winchester.
„Nechaj to tak. Aj tak nemá zmysel ho prenasledovať...“ odzátkoval fľašku a trochu sa pohral so svätenou vodou. Pokropil ju na pár náhodne vybratých miest. Nanešťastie trafil sa aj na posteľ. Dean zakryl Sama svojím telom a schytal plnú dávku. Bolestný výkrik prešiel celou miestnosťou. Toto kúzlo nanešťastie nezahŕňalo aj svätenú vodu. Pokiaľ bolo len zmenšené do prenosnej podoby.
Sam bez meškania zdvihol ruku. Stisol prsty a prudko nimi otočil. Obaja muži skončili na zemi s vykrútenými krkmi.
Trvalo to len pár sekúnd. Na tvárach im ostali prekvapivo ľahostajné výrazy. Sam chladne nechal ich telá rozpadnúť na prach.
Potom si natiahol svoje nohavice, aby nepobiehal po izbe nahý.
„Dean, si v poriadku?“
„Áno, Sammy,“ starší Winchester si zúfalo šúchal spálené plece. Bolelo ho to, aj keď to odmietal priznať.
„Mali by sme odtiaľto vypadnúť. Nevieme, s koľkými tí dvaja pracovali a nerád by som... Toto prenosné kúzlo nie je úplne dokončené,“ prudko zalapal po dychu Dean.
„Máš pravdu. Radšej okamžite zmeníme mesto aj štát. To nebude problém. Zbalím veci. Ty si zatiaľ oddýchni,“ táto rana si žiadala
Dean pomaly prikývol.
Sam zobral počítač, starostlivo ho vypol a uložil do tašky. Potom vybral so skríň všetko, čo patrilo Deanovi. Vzal aj nejaké knihy, ktoré v nich našiel a to všetko rýchlo poukladal.

„Myslíš, že to vie aj Bobby?“ opýtal sa Dean. Nechcel, aby sa to rozchýrilo medzi lovcami, ale bolo jasné, že klebetám sa už nevyhnú. Od niekoho sa to museli dozvedieť a Dean mal chuť tej osobe odtrhnúť hlavu.
„Neviem. Dúfam, že nie,“ Sam si na chvíľu sadol k nemu. Tiež si neželal, aby po nich išiel človek, ktorí bol pre nich viac než člen rodiny.
„Mám pre teba dar. Tiež som rozmýšľal o nejakej ochrane, ktorá by posilnila prívesok, ale tá moja ešte tiež potrebuje trochu vylepšiť, ale verím, že ak budú prívesky spolu, tak ako my, tak sa to vyrovná,“ vybral si z vrecka prívesok, podobný tomu, ktorý kedysi daroval Deanovi. Nasadil mu ho na krk.
Dean pocítil ako ho zaplavilo teplo. Príjemné pulzovanie zahojilo poranenie po svätenej vode.
Prívesok sa prepojil s tým Samovým.
Dean krátko pobozkal Sama na pery. Nechcel priveľmi pokúšať toho nenásytného démona, ktorý by možno zvládol ešte ďalšie kolo.
Ten bozk bol pre Sama príjemnejší ako akékoľvek poďakovanie.
Podal svojmu milencovi čisté oblečenie. Chcel mu pomôcť, ale Dean pokrútil hlavou a začal sa obliekať sám.
Sam zatiaľ zobral tašku a pripravoval si energiu na odchod. Nechcel, aby po Deanovej prítomnosti ostala nejaká stopa.
Dean sa chytil jeho ruky a spoločne zmizli z izby. Veci boli odnesené spolu s nimi.
*~*

Sam ich premiestnil do mäkkej postele a prívesky ešte viac znásobili kúzlo ochrany.
Dean sa spokojne oprel o vankúše. Pritiahol Sama k sebe. Ležali vedľa seba a Sam si oprel hlavu o bratovu hruď a spokojne ovíjal svoju ochrannú energiu. Dean ho spokojne objímal. Bola tu ešte jedna otázka, na ktorú potreboval poznať odpoveď. Opatrne prechádzal rukou po Samových vlasoch.
„Naozaj si zabil Lilith?“ opýtal sa ho Dean.
„Áno,“ ľahostajne odvetil Sam. Nebol si istý tým, prečo sa v Deanovej otázke objavila taká silná miera obáv.
„Stalo sa potom niečo nezvyčajné?“
„Nie, vôbec nič. Jednoducho zhasla a bolo po všetkom,“ posmešne odvetil Sam.
Dean ledva dokázal potlačiť triašku. Ak je Lilith, mŕtva, tak kde potom trčí Lucifer?