18. 2. 2012

Chata 14. kapitola 3/3


Pár: Misha Collins/Mark Pellegrino
Kategória: real person slash, supernatural
Predpokladaný počet kapitol: 15 + prológ a epilóg (Kapitoly opäť delené po troch častiach)
Poznámka: tento príbeh nemá nič spoločné s ich skutočnými životmi a príslušných pánov bohužiaľ nevlastním.  A takisto ani s ich skutočnými povahami, názormi atd... Je to celé len fikcia, výplod mojej fantázie a nič z toho sa nestalo ani nestane...
Varovanie: slash, first time, romantika, h/c,  sweet innocent, hurt Misha...
Obsah:  Misha (20) sa vyberie na výlet so svojimi „bývalými“ spolužiakmi (kamarátmi) z vysokej školy.  Prežíva dosť ťažké obdobie, lebo ho zo školy vyhodili a rodičia s ním prerušili kontakt. Má to byť posledný výlet, počas ktorého chce na všetko zabudnúť a rozhodnúť sa, ako bude prebiehať jeho ďalší život... Jedno priznanie a silná búrka úplne všetko zmenia a on sa ocitá sám, stratený v lesoch, bez akejkoľvek pomoci... Preberá sa v chate v rukách neznámeho muža...
Citát k tejto poviedke Láska je ako tieň. Uteká od vás, keď ju naháňate, ale keď sa otočíte a odchádzate, zistíte, že beží za vami.




Mark
Potreboval sa tam vrátiť. Tajná bytosť ukrytá v ňom sa toho dožadovala. Mark bol priťahovaný k tomu tajomstvu, ktoré ho zväzovali. Zistil veľa vecí o sebe a o svojom partnerovi, ale stále to nebolo všetko. 
Bolo to prirodzené. Bolo to jednoduché. Nádherne jednoduché.
Vrátiť sa domov. To by mohol byť príjemný pocit. A spolu s tým pocitom prichádzali aj ďalšie impulzy. Silné a veľmi významné. Mal pocit, ako by sa od neho vzďaľovala obľúbená časť jeho osobnosti. Začínal sa však obávať, že táto osobnosť patrí len ku kontaktu s jeho milovaným partnerom.
Posledná spomienka ho zasiahla takmer prekvapivo rýchlo. A on pochopil to, čo pred ním bolo až dosiaľ skryté.
„Myslím, že nemusíme nikam ísť...“
„Mark, je ti niečo?“
„Nie, nič. Zariadim to...“
„Mark, ale čo tie telá a to všetko...“
„Nemaj žiadne obavy. O chvíľu to bude vyriešené... Hneď sa vrátim...“ jemne pobozkal svojho partnera na pery a chvíľu ho držal v náručí. Naozaj ho nechcel pustiť. Bolo mu s ním tak dobre, ale isté veci musel vybaviť bez akéhokoľvek ďalšieho odkladu.
Rýchlo vyšiel von z izby. Nikto si ho nevšímal. Nikto mu nevenoval pozornosť.
„Kde sa skrývate? Chcem vás okamžite vidieť?“
Dve tmavé postavy zamierili rovno k nemu. A on sa ešte chvíľu zbavoval nánosov ďalších falošných spomienok. Ich jemné úklony a mierne vystrašený výraz naňho pôsobil takmer oslobodzujúco.
Opäť ich mal pod kontrolou a tentoraz nemienil dovoliť, aby sa mu veci opäť vymkli z rúk. Už bolo dosť prešľapov a nedorozumení.
„Čo mali znamenať tie telá? Ako ste si mohli dovoliť niečo také urobiť pred mojím partnerom...“
„Mrzí nás to, ale nedokázali ste sa odpútať od tej ľudskej bytosti. Museli sme urobiť niečo, aby ste si spomenuli na... Poslali sme vám aj vaše deti...“
„Neprišiel som sem počúvať vaše výhovorky... Urobíte presne to, čo vám poviem...“


Misha

Ďalej nespokojne pobiehal po izbe. Niečo sa mu nezdalo. Mark odišiel už takmer pred dvadsiatimi piatimi minútami a ešte stále sa nevrátil.
Nemal z toho dobrý pocit. Tváril sa akosi zvláštne a on nevedel, čo by mal urobiť. Obával sa, že majiteľka príde skontrolovať izbu. Okrem toho mu pripadalo dosť nepríjemné ostávať tak dlho v prítomností tých vecí, na ktoré nechcel vôbec myslieť.
Práve keď si dával ďalšie kolo okolo postele, Jeremy sa prebudil a chvíľu si znepokojene pretieral oči.
„Už je to dobré? Spomenul si?“ opýtal sa rozospatým hlasom.
„Nechápem o čom to hovoríš...“ podráždene odvetil Misha.
„Na našu rodinu predsa. Brian, ja ty a Mark... Sme predsa rodina...“
 „Nie, ja s tebou rozhodne nemám nič spoločné. A ten malý je synom mojej kamarátky Nicol.“
Jeremy pokrútil hlavou.
„Je to môj  ako tomu oni hovoria... brat. Musíš si na to predsa pamätať. Viem, že ste boli v nádrži, ale reprodukcia sa predsa podarila...“
„Aká reprodukcia? O čom to...“
„Stále si nepamätáš...“ nespokojne zamumlal Jeremy.
„U nás prebieha reprodukcia veľmi rýchlo a inak ako u ľudí...  V nových telách je to trochu ťažšie. Ja to ani len neviem posúdiť. Keďže som sa narodil v nádobe...“ jemne priložil ruku na jeho chrbát.
Misha sebou zdesene trhol. Do jeho mysle sa predsa len vkradol akýsi slabší náznak ďalšej spomienky...

Bol pevne ovinutý okolo svojho partnera. Potreboval cítiť jeho dotyk. Obzvlášť kvôli tomu, ako rýchlo došlo k rastu tej ďalšej bytosti, ktorá bola teraz oddelená od jeho tela a spokojne rástla prichytená na jednej zo stien nádoby. Uzavretá v ochrannom obale a spojená s nimi oboma, až kým nenabrala dostatok informácií. Práve počas toho rána došlo k oddeleniu...

„Dosť! Prestaň! Už to nevydržím...“ odsunul sa od neho a klesol na zem. Ostal sedieť v kúte. Rukami si podopieral hlavu. Bolelo to. Ten dotyk bol taký nepríjemný až ho z toho rozbolela hlava. Nechápal, prečo to tak bolí, veď sa ho dotklo vlastné dieťa...
Nie on nemá deti. Nikdy nemal deti a nikdy nie takýmto spôsobom. Nie je iný. Nepatrí k žiadnym takýmto bytostiam. Nič z toho jednoducho nie je pravda.
„Nie je to pravda... Toto všetko... nič z toho nie je pravda...“
Začal rozhadzovať veci po izbe. Bol kompletne vyvedený z miery a nezaujímalo ho ani to, že ten hluk prebudil Briana.
Jeho plač vôbec nevnímal. Nedokázal sa sústrediť absolútne na nič. Keď sa dostatočne vyzúril na všetkom, čo sa mu postavilo do cesty, konečne klesol na zem a ostal tam nehybne ležať. Do ruky sa mu zadreli triesky a zdalo sa mu, že si do niečo udrel, ale to sa ani zďaleka nedalo porovnať s tým, čo cítil vo svojom vnútri.
Niekto vošiel dovnútra a trpezlivo sa k nemu sklonil, ale Misha odsunul ruku, ktorá sa ho pokúšala dotknúť.
Schúlil sa do klbka a zdesene sa pritlačil k stene.
Niečo mu museli dať. Ešte počas toho výletu. Niečo, čo ho prinútilo uveriť všetkým tým nezmyslom.
Nie sú skutoční.
Nikto z nich nie je.
Ani Mark.
Nikto mu nepomôže. Ostal sám.
 „Maličký?“
Nejaký hlas sa pokúšal narušiť jeho vnútornú temnotu, ale on to odmietal počúvať.
Mužova ruka mu chlácholivo prešla po chrbte. Hlas prešiel do upokojujúceho tónu, ale on sa neodvážil zdvihnúť zrak.
Počul nejaké zvuky pripomínajúce ťahanie, nejaké iné hlasy a zdalo sa mu, že teraz už plače aj Jeremy, ale vôbec ho to netrápilo.
Schúlil sa do klbka a pritisol si ruky k hlave ešte tesnejšie.
„...pôjdeme domov...“
Zachytil tie dve slová, ale nereagoval na ne. Nemohol. Myslenie mu ešte stále spôsobovalo bolesť.