19. 6. 2012

O živote...




No akože, zas niečo čo potrebujem niekam napísať, lebo... Neodporúčam čítať, skrátka už mám toho dosť. Netýka sa to písania ani ničoho čo je s tým spojené, aspoň nie priamo.


 Skrátka doma sme dačo menili, s čoho výsledkom nie sme spokojný, teda mne to už je skoro jedno, lebo televízor skoro nepozerám. A keďže tam ako vždy dávajú milión reklám, ešte skôr než sa vôbec začne film, tak mi ani veľmi nechýba. Akurát, že isté osoby z mojej rodiny, my teraz "vyplakávajú" že sme to nemali dávať, a nepriamo je naznačené, že za to môžem ja atd... No môj nápad to nebol. A čo človek asi tak čaká za 0 €, asi nijaké zázraky no nie.  Hlavne čo sa týka takých tzv. akcií.
Ale kedže je no s tým spojený aj internet tak teraz je to takpovediac na sebe závislé a zas teraz, že dajme si zas dačo druhé a zase iný internet. Nechcem iný ! S týmto som spokojná. Je dobrý a zas ktovie jak je to zas s tým iným. Čo keď bude zas pre zmenu dobrá telka a zlý net... Neviem no na net, nemôžem povedať fakt nič. A na telku kašlem :) ale ta zas sa obávam fakt, že no akože lebo všade píšu, že super rýchly net a všetko možné a zas ktovie či nebude super o ničom, keďže také oblbováky že najlepší atd. píšu všade.
Grr, no skrátka mi vadí, že veci neostali tak ako boli. Ušetrila by som si nervy a ja už fakt neviem no. A najhoršie fakt to vyplakávanie, že nemali sme to dať. A mala som si to prečítať viac a neviem čo a jak že to neviem jak sa čo robí, a prečo toto a prečo tamto. A teraz som za všetko akože zodpovedná ja, aj keď som bola úplne spokojná s tým ako to bolo predtým. Ta pekne no.
Ja som za to vykašľať sa na telku. A nechať si aspoň net, keď už je fakt dobrý a není problém. I keď no daktorých poráža, že telka sa sekne, teda obraz a zas keď dačo vypnem inak, ta už načo si to vypla, lebo toto a tamto... No skrátka, už mám s toho takú hlavu, že až. Mne už to je jedno, keď sa dačo porobí zapnem zas, nevadí, prežijem. Samozrejme nestáva sa to, každú minútu.
Nepáči sa mi, že osoba, kt. mala "blbý" nápad meniť teda televíziu, teraz má nápad meniť internet a obávam sa zas toho, že teraz na to doplatí internet a keďže telka bude dobrá, tak akože není problém no. Akože sa na to môžem vykašľať. Skrátka nemám slov no, ale už mi je trochu lepšie no, neradím fakt čítať, len citové výlevy