24. 8. 2013

Dúhový chlapec II. Prológ







Pár: Gareth/John
Varovanie: 18+, vzťah adoptívny/otec a syn, nestabilný vzťah
Obsah: Pokračovanie Dúhového chlapca. Je to len doplnenie k poviedke Dúhový chlapec I. 

predpokladaný počet kapitol: 5 + ep.


Stál tam. Uprostred tej obrovskej miestnosti, takmer nahý, s rukami v okovách, nadvihnutými nad hlavou. Nebolo to až také nepohodlné, akoby sa zdalo, ruky mal chránené, keďže pod okovami mal istú ochrannú vrstvu, nevedel ako presne by to mal nazvať, boli to skrátka také hrubšie náramky, ktoré bránilo tomu, aby si poškodil pokožku na zápästiach.
 Nohy mal mierne rozkročené, cítil medzi nimi takmer neutíchajúce napätie. Nechal ho tam, úplne roztúženého a horúceho. Spokojne privrel oči, keď ho obklopili tie známe pocity, dostavujúce sa vždy, keď sa mal po dlhom čase vrátiť domov.  Táto miestnosť preňho veľa znamenala, bol to ich úkryt pred svetom, jediné miesto, kde mohli byť spolu bez toho, aby ich niekto odsudzoval. Bolo to iné ako predtým. Ich vzťah sa časom preniesol do akejsi inej roviny, no aj tak sa od neho nedokázal úplne odpútať.
Na chrbte cítil dotyk ruky,  majetnícky prechádzala po jeho pevnom tele. Prsty potiahli za bradavku, prešlo ním bolestivé chvenie, ktoré bolo utíšené nežným bozkom smerovaným na citlivé miesto na krku. Ruka pokračovala ďalej až k pleciam, dotkla sa tetovania nachádzajúceho sa na jednom z nich.
„To tetovanie sa mi nikdy nepáčilo, Gareth...“
„Ja viem, ale mne to tak vyhovuje...“ opäť zastonal, keď pocítil ako ho druhá ruka zozadu objala.
„Tak to sa s tým, asi budeme musieť zmieriť...“
„Áno, presne tak...“
Zastonal, keď pocítil partnerov jazyk na svojej pokožke.
„Už to dlhšie nevydržím. Chcem ťa v sebe ja...“
„Dnes nie... Stále sa na teba hnevám...“
„Prisahám, že to už nikdy neurobím ja...“
„Áno, tam...“
Mužova ruka ho prestala len tak objímať a presunula sa nižšie, mučivo pomaly prechádzala po jeho tele, až kým nepohladila jeho úd.
„Prosím... ja...“
„Nežiadal si povolenie. Ani si mi ho neprišiel predstaviť. Len ťa s ním odfotili. Takto sme sa nedohodli. Vieš, že musíš žiadať povolenie, ak chceš dostať hračku...“
„Nechcem ho. Potrebujem teba a tvoje... prosím, ešte...“
Bolestne zastonal, keď prestal na sebe cítiť tlak jeho tela. Nikto ho nedokázal tak poblázniť ako on. Niežeby to neskúšal. Mal také obdobia počas tých piatich rokov, keď sa pokúšal od neho odpútať. Keď bojoval proti svojim túžbam a hľadal osobu, ktorá by možno mohla byť verejnosťou schválená. Počas školy prežil pár krátkych vzťahov, nejaký čas s adoptívnym otcom žili len ako bežná rodina. John sa naňho kvôli tomu nehneval. Doprial mu tú voľnosť, keď bol už na univerzite, aj keď ich vzťahy tým dosť utrpeli. Až nedávno spolu opäť začali fungovať ako pár. No boli tu isté  pravidlá, ktoré Gareth nesmel porušiť. A práve kvôli nim teraz namiesto toho, aby bol s ním v posteli, musel sa podriadiť nevyhnutnému trestu.