9. 8. 2013

Vlk (Bonus 13)





varovanie: bonus k poviedke Vlk,  tzv. abusive relationship
pár:  Lydia/Deucalion, Danny/alfa dvojčatá




DANNY

Na chrbte pocítil dotyk vlčích pazúrov. Bolo to niečo s čím sa musel vyrovnať, škriabanie ako prejav vlastníctva, ako prejav hnevu a túžby po pozornosti. A celý ten úžasný pocit súvisiaci s dotykom na partnerovej pokožke. Každopádne od vlka to bolo skôr považované za prejav lásky, aspoň pokiaľ to schytal partner, v opačnom prípade šlo len o hnev až nenávisť.
Aidenove bozky, spôsob akým ho držal, bolo to trochu bolestivé, ale zároveň vzrušujúce. Oprel sa oňho a nechal, oplatil mu každý bozk, až kým prostredie okolo nich nezačalo byť až príliš tiché.
Uvedomili si, že ich všetci pozorujú a šepkajú si medzi sebou. Niektorí sa aj smiali. Začínal mať z toho zlý pocit.
Aidenove oči nadobudli nemilosrdnú červenú farbu. Pustil ho. Bol napokon milosrdne prepustený do Ethanovej starostlivosti. Ten ani na okamih nezaostával za svojím bratom. Spojili sa do jednej bytosti, ktorá rozhodne spôsobila ešte väčší rozruch, keď len tak pre zábavu odhodila na bok, jedného vlka, ktorý akosi nedbal na pud sebazáchovy a nestíchol, ani keď naňho výhražne hľadeli. Odletel o niekoľko metrov ďalej, dopadol na zem takou silou až to rozhodne upútalo aj tých posledných, čo sa odvážili mať nejaké poznámky.
„Danny, je náš partner, budete ho rešpektovať!“
Jeden po druhom vlci prikyvovali a poddajne skláňali hlavy. Trvalo dlho, kým sa zábava opäť rozbehla, ale tunajší ľudia aj vlci boli už na takéto prejavy zvyknutí. Približne po dvadsiatich minútach už bolo všetko v poriadku, aj keď niektoré menej odolnejšie duše radšej opustili slávnosť skôr.
Ethan, bol už opäť od brata oddelený, chytil svojho partnera za ruku a šli sa radšej prejsť. Prišlo mu nevoľno, keď ich videl tak zúriť, obával sa, že sa stane to, čo počas tej noci, že sa obrátia proti svorke... Tá predstava ho natoľko rozrušila, že tam ďalej ani on nemohol ostať.
Prechádzali sa spolu po zalesnenej ceste Vdychoval svieži nočný vzduch a pokúšal sa nemyslieť na to, ako desivo vyzerajú, keď ich niečo skutočne rozzúri. Aiden šiel tiež  s nimi, ale držal sa v úzadí.
„Pokojne, Danny, nikto ti neublíži...“
Ethan ho chcel objať, ale nedovolil mu to.
„Mal som pocit, že ich chcete zabiť.“
„Nie, to v žiadnom prípade. Len sme im oznámili, ako sa veci majú.“
„Hovor za seba.“
„Aiden, prestaň!“
„To ešte nič nebolo. Nemusí ti kvôli tomu tak prudko biť srdce. Vyjasnili sme si to a teraz už bude pokoj...“
O tom Danny nepochyboval. Práve sa stal osobou, ktorej všetko prejde. A jeho spoločenský status sa poriadne zvýšil.

DEUCALION
 
„Nemusíš mi ďakovať...“
Prebudil sa nahý vo svojej posteli, čo by nebolo ničím výnimočné, keby na chrbte necítil pálenie a na jeho posteli nesedela istá osoba. Jej hlas ho zasiahol, rovnako ako blízkosť jej tela. Nemala by byť v jeho posteli. Už aj tak sa nemôže sústrediť na svoje plány. Nedokáže urobiť nič, pokiaľ bude v posteli s ňou.
Nedávno ho zasiahla šamanská kliatba, temnej úrovne, bolesť bola taká intenzívna, až ho to zmenilo na vlka. A jeho vlk, bez najmenších pochyb bežal k partnerke. Teraz by mu to už malo prepaľovať kožu až na kosť, ale nič také necítil, práve naopak siahol si na krk, bolo to nepríjemné, ale rozhodne neutŕžil žiadne  životunebezpečné zranenia, ktoré mu tá suka- temná šamanka tak horlivo sľubovala.
„Lydia, ty si...“
„Zastavila som to, ale nie kvôli tebe. Tá tvoja kliatba mi popálila ruku, tak som už aj tak nemala na výber... A teraz ma nechaj spať, celú noc som ti vymieňala obklady...“ obrátila sa na druhý bok, kolenom ho trochu štuchla a jeho vlk z toho takmer vyskočil z kože. Nahnevane zavrčal. Tušil, že s týmto dievčaťom to nebude mať ľahké, a to najťažšie ho nepochybne ešte len čakalo.