21. 11. 2013

Nový nápad

Manželstvo z rozumu
séria: manželstvo
pár: Sebastian Smythe/David Karofsky
varovanie: nedobrovoľné manželstvo,  arogantný_uke, priateľský_seme
fandom: glee AU,
obsah:  Sebastian Smythe, pochádza z vplyvnej rodiny, ktorá sa však pod vplyvom istých zlých investícií ocitá úplne bez peňazí. Majú iba svoje dobré meno, a tituly, ale dlhy sa vyšplhali do takej výšky, že zrejme prídu úplne o všetko a ostanú na ulici. Ich osobou, ktorá im ponúkne "pomocnú ruku", je ich dlhoročný nepriateľ, zbohatlík, ktorého medzi seba neprijímajú a opovrhujú ním, no zároveň aj najbohatší muž v kraji a majiteľ viacerých úspešných fabrík. No svoju finančnú pomoc podmieňuje spojením ich rodín.
Sebastianov otec túto ponuku prijme, keďže nemá veľmi na výber a rozhodne sa, že jeho mladší syn Sebastian si v záujme rodiny bude musieť vziať Davida :) (syna "nenávideného" zbohatlíka)
Obaja chlapci chodia do tej istej školy a poznajú sa veľmi dobre. No Sebastian je arogantný, nadutý snob, ktorý ponižuje osoby, ktoré podľa neho nie sú hodné jeho záujmu, skôr taký malý tyran :D A jeho vzťah s Davidom vôbec nie je dobrý, podpichuje ho kvôli jeho nadváhe, a snaží sa mu urobiť so života na škole hotové peklo.