21. 11. 2013

Stalker 8. kapitola 2/3







varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus
pár: Gareth/John a i. , Gareth/Matt (pravý Jack H. z jednej časti)
obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.
Poznámka: mala som menší zásek, nič čo som napísala sa mi akosi nepáčilo, tak som sa rozhodla dať do kapitoly, všetko čo som napísala a hotovo. No neviem ako to dopadlo, takže pokiaľ na to máte nejaký názor, tak to  pokojne môžete prejaviť ako vždy napr. v hviezdičkovej forme alebo inými spôsobmi, každý spôsob je vítaný. Je to taká dosť ťažká poviedka, teda myslela som, že to bude ľahké, ale píše sa to fakt ťažko, aspoň mne. No uvidím ako to bude ďalej. 
 Hodnotenie




Niekde v Japonsku
Jeden zo sluhov zabudol zamknúť dvere. Sho to využil na to, aby konečne preskúmal dom. Zatiaľ nemal žiadny konkrétny plán, chcel len nájsť Iana. V Japonsku  mal priateľov, ktorí by boli ochotní mu pomôcť. Možno nie s veľkým nadšením, ale on by ich už dokázal presvedčiť. Potichu prechádzal po dome, pohyboval sa pomaly a takmer nehlučne, skúšal či ešte dokáže robiť veci, ktoré im vštepovali počas výcviku. No nemal žiadne väčšie problémy, šlo o typický japonský dom, patriaci zrejme ľuďom z vyššej triedy, čo usúdil podľa vybavenia. Čím dlhšie sa tam pohyboval, tým si bol istejší, že to miesto už niekedy navštívil. No takýto pocit mal dosť často, keďže žil vo viacerých rodinách, a niekedy aj u priateľov, rozhodne všade len nie doma so svojou rodinou. Tento pocit bol ešte viac umocnený príchodom staršej ženy, pomaly zostupujúcej po schodoch. Kedysi musela byť nepochybne veľmi krásna, no tak ako na všetkom živom, aj na nej sa podpísal neúprosný čas. No bola oblečená elegantne a veľmi moderne, ale nie tak, aby svojím oblečením vzbudzovala dojem neprimeranosti. Pani Minamoto bola dokonalou príslušníčkou svojho druhu.
Pamätal si na jej omnoho mladšiu verziu, chladnú a odmeranú pani veľkého domu, ktorá si ho premeriavala s nedôverou vpísanou v prísnom pohľade. No vyžarovalo z nej aj niečo iné, akýsi zvrátený pocit hladu, a počas tej jednej noci, keď trávil čas v tomto dome, ako neželaný hosť, vstúpila do jeho izby a vyžiadala si platbu za túto trúfalosť. Mučila ho bolesťou a slasťou, niekoľko mesiacov potom nedokázal spať so žiadnou ženou, bez toho, aby nepociťoval akúsi zvláštnu prázdnotu.
A teraz táto žena s úsmevom pristupovala k mužovi, ktorý práve vošiel do domu. Zložil si cestovnú tašku na zem, a kabát si od neho prezval sluha. Takada mal pocit, akoby mu nejaká ruka zovrela žalúdok, keď videl koho to žena tak intenzívne tisla k sebe.
„Aká bola cesta, synak?“
„Dlhá a únavná, matka, ešte sa o tom porozprávame, ale najprv by som chcel vedieť, či je všetko tak, ako má byť.“
Joel ju od seba jemne, ale dôrazne odtisol. Sluha zavesil jeho kabát, a potom ho pokynom ruky prepustil, ale tašku si zval so sebou sám. Prešli spolu do menšieho salónika. Takada obozretne kráčal za nimi v bezpečnej vzdialenosti a nechával si dosť času na rýchly únik, ak by ho náhodou prekvapil niektorý zo sluhov. Joel zložil tašku na zem.  Sadol si oproti svojej matke, ktorá naňho hľadela takmer ako na stelesnenie nejakého boha.
„Dorazili v poriadku. Urobili sme všetko, tak ako si prikázal.“
„Ian je už u svojho pána?“
„Áno, prebehlo to tak, ako si to naplánoval.“
„Je spokojný?“
„Áno, veľmi spokojný.“
Takada cítil ako zovretie v žalúdku zosilnelo. Takže Ian nie je v dome. Dali ho niekomu inému. Joel nedodržal slovo ani v tomto bode. Hnev ho podnecoval k tomu, aby mu to okamžite vrátil, ale vedel, že by to nemalo žiadny význam. Trpezlivo čakal na to, čo všetko sa ešte dozvie a dúfal, že o tejto téme ešte budú hovoriť. No Joel nemal záujem ďalej hovoriť o tejto záležitosti.
„Sho si už začína zvykať na svoj nový život?“
„Nie som si istá. Nemala som príležitosť s ním hovoriť. Postupovali sme podľa tvojich pokynov a nechali sme ho v izbe. Ale bolo oňho dobre postarané, je vo výbornej kondícii a postarali sme sa aj o aplikáciu šperku podľa tvojho výberu... Mám tu pre teba aj prsteň...“ na chvíľu vstala, siahla do nejakej skrinky a vybrala z nej krabičku, v ktorej sa nachádzal jeden z tých riadiacich šperkov, ktoré Takada videl vo viacerých prevedeniach. Joel si spokojne prevzal svoj prsteň a nasadil si ho. Prechádzal po ňom pohľadom s istou dávkou posadnutosti. Pootočil ho tak, aby isté vzory do seba zapadli.
Takada vykríkol od bolesti. Nemohol to zadržať. Bolo to natoľko neznesiteľné, až sa zosunul na kolená. Tisol si ruky k ústam, ale bolo už neskoro.
Nemohol zabrániť zovretiu pevných rúk, ktoré ho nemilosrdne ťahali dotiahli do salónika. Nedokázal sa brániť, bolesť pohlcovala úplne všetko, cítil ako mu z očí stekajú slzy, bol bezmocný a úplne zbavený akejkoľvek možnosti na obranu, telo mu oťažievalo a keď pocítil ako nejaká ruka nemilosrdne zovrela ozdobu na bradavke a potiahla za ňu, bolestne zalapal po dychu.
„Joel, prosím...“
„Takty si opustil izbu bez dovolenia, Sho...“
„Nie, ja...“
„Prijmi svoj trest.“
Pocítil ako ruka z prsteňom pohladila jeho brucho. Bolesť sa stále šírila do celého tela, chvel sa a hrýzol si do pier, aby opäť nezačal kričať.
„Ja vás nechám. Ak budete niečo potrebovať, viete, kde ma nájdete...“ pani Minamoto čo najrýchlejšie opustila salón.
„Prosím, môj pane, už dosť... už nemôžem...“
„Tak pekne ma prosíš, kto by tomu asi tak dokázal odolať...“
Takada pocítil ako šperk na jeho bradavke začal reagovať na pánov dotyk. Jeho pulzovanie postupne nahrádzalo bolesť slastnými pocitmi, ktoré podobne ako ona rozochveli jeho telo. Spokojne zastonal a rozkročil nohy, aby zbavil svoje telo napätia. Joel bez zaváhania zovrel jeho penis, intenzívne ho trel, jeho priateľ zúfalo pohyboval bokmi oproti nemu, neprestal až kým nedosiahol uspokojenie, ktoré ešte stále tak trochu hraničilo s bolesťou.
„Nenávidím ťa, ty prekliaty bastard!“ zamumlal rozrušene, pulzovanie šperku aj bolesť to všetko ho nesmierne vyčerpalo. Jeho telo bolo citlivé a netúžil po ničom inom, než len vrátiť sa späť do postele.
„Opäť si na mňa zvykneš.“
Joel ho začal bozkávať. Najprv dosť surovo,  takmer trestajúco, no keď povolil, a dovolil mu jazykom preniknúť do jeho úst, náhle znežnel a doprial mu pozornosť akej sa mu doteraz nedostávalo. Oplatil mu bozky, privítal ho doma tak ako sa patrilo. Nerozumel tomu, ale vždy keď ho mal blízko seba túžil potom, aby veci medzi nimi boli opäť v poriadku bez ohľadu na to, čo mu Joel vždy vyviedol, keď sa ho náhodou prestal dotýkať. Nenávidel tú časť seba, ktorá bola šťastná len v jeho prítomnosti. No mal na to iné tak trochu sebeckejšie dôvody. Vedel, že násilím a krikom od Joela nič nezíska, ale trocha poddajnosti ho vždy vedela dostať do lepšej nálady.
„Kde je Ian?“ opýtal sa pohodlne uvelebený v jeho pevnom objatí.
„Žije u môjho japonského spoločníka, tak ako som ti to povedal. Je to jeho majetok. Ani jeden z nás ho už neuvidí.“
„Ale ja musím...“
„Odnesiem ťa do postele. Tam to bude pohodlnejšie, neskôr to spolu preberieme a uvidíme, čo sa dá robiť...“
Jeho priateľ sa vzpieral, ale on na to vôbec nedbal. Prehodil si ho cez plece, svoju tašku ponechal zatiaľ v salóniku, a odniesol svojho partnera do izby.

§§§

Tokio
Joel prechádzal po dobre známom dome, ktorý v ňom vyvolával celú radu príjemných aj desivých spomienok. Napriek všetkému si zvolil cestu domov a návrat k svojej jedinej láske, niečo o čom si predtým ani len nedovolil snívať. Počas celého letu myslel na to, čo všetko mu povie a ako sa jeho priateľ zatvári, keď zistí kto si ho kúpil. Zobral si so sebou aj kópiu toho šťastného videa, ktoré malo jeho priateľovi pripomenúť, ich spoločné chvíle. Spomínal na to sladké privítanie, ktoré pocítil na vlastnej koži, aj na nasledujúcu noc počas ktorej mu Takada sľúbil úplnú poslušnosť, ak privedie Iana späť k nemu. Nemal v úmysle to urobiť, nepotreboval, aby sa niekto staval medzi neho a jediného muža, ktorého dokázal milovať.  Nemienil sa oňho deliť s nejakým úbohým otrokom. Už si splnil svoju úlohu a viac nebolo potrebné, aby sa miešal do ich života.
Splnil všetky svoje záväzky a aj keď vedel, že brat ho za to bude nenávidieť, našiel Garethovi dobré miesto, možno lepšie, než väčšina z tých, ktoré prijímali do svojich domácností sexuálnych otrokov. Tak trochu dúfal, že John to nevydrží a pokúsi sa ho zachrániť, preto sa ani nijak netajil s tým, kedy presne Garetha odvedú ani to, komu ho dajú, a Matta dopredu pripravil na to, že možno so sebou bude musieť vziať viac ľudí. Poznal svojho brata natoľko, aby vedel, že si u nich rýchlo zvykne a napokon mu bude aj vďačný za to, že mu nenechal na krku starostlivosť o celú firmu a všetky záležitostí týkajúce sa ich dedičstva. Pozastavil mu účty, ale len preto, aby konečne urobil to, po čom tak veľmi túžil, no hrdosť mu nedovolila vzdať sa všetkého, čo mu Joel ponúkol, aj keď ho tento život plne neuspokojoval. Dlho uvažoval o tom, akoby to mal urobiť, hlavne kvôli bratovým záväzkom, ktoré takpovediac vyprovokoval on sám.
Môj drahý braček, nepochybne práve teraz predstieraš, že si obeť, akoby si zabudol na to, ako sme prišli k celému tomu dedičstvu a nášmu úžasnému podniku... pomyslel si napokon.

JOELOVA SPOMIENKA

Bolesť hlavy.
Chlad prichádzajúci od stola, na ktorom ležal, bolestný dotyk s kovovým povrchom, putá, ktoré ho držali na mieste, a bránili mu v pohybe.
A ruka, ktorá ho neúprosne hladila po tele. Prst obkrúžil napätý otvor a prenikol hlbšie doňho. Zastonal. Pokúšal sa ho vytlačiť preč, stiahol svaly, no on neprestal, aj keď ho to zabolelo.
„Uvoľni sa!“ napomenul ho. Druhá ruka plesla mladíka po zadku, tvrdo a neľútostne.
Nepredpokladal, že návšteva u jeho brata bude prebiehať práve takto. Ani to, že jeho adoptívnym rodičom sa akosi zapáči predstava toho mať doma dvoch rovnakých chlapcov. Malo to byť úplne inak, našiel ich, skontaktoval sa s bratom a on mu poslal letenku, aby ho prišiel navštíviť, keďže so svojou rodinou žil v Japonsku. Sľúbil, že mu uhradia všetky výdavky, preto ani chvíľu neváhal.
 Okrem toho bol naňho zvedavý a chcel sa s ním stretnúť, tak presvedčil, mamu, aby ho tam pustila. Najprv nechcela, ale keď počula, že bude bývať u bohatých a vážených ľudí, rozhodla sa mu tento výlet povoliť. Napokon to nebol až taký dobrý nápad, ako si pôvodne myslel.
„Nechcem...“ zamumlal nahnevane. Prudko trhol putami, no nemalo to žiadny význam, muž ďalej pokračoval v jeho príprave, vyžíval sa v bezmocnosti, ktorú pociťoval.
„Vzpieraj sa koľko len chceš, aj tak mi neunikneš...“
Pocítil ako prsty nahradil mužov penis, od bolesti trhol putami ešte silnejšie.
 „Zabijem vás, jedného dňa vás zabijem...“ kričal.

Po pár mesiacoch...
Bozkával ho. Cítil ako sa mu známka na krku hýbe, ako ho obojok tak trochu tlačí, ale neprekážalo mu to. Bol v posteli so svojím pánom. A s jeho druhým otrokom. Pán ich oboch miloval, patrili mu úplne bezvýhradne a prežívali spolu len rozkoš. Pán hovoril, že ich nikdy neopustí, že ich potrebuje a nedovolí, aby ich niekto rozdelil.
Oddane sa tisol k pánovi. Rozovrel nohy, aby dovolil jeho ruke preniknúť pomedzi nich.
„Prosím pane, vezmite si ma!“ pocítil žiarlivosť, keď si ako prvého vybral jeho brata. Chcel, aby venoval aj jemu, a to okamžite.
Joel videl ako vstúpil do jeho brata, ako sa jeho pohyby zrýchlili, John spokojne stonal a pohyboval sa s ním. Chcel to isté, potreboval, aby si ho pán okamžite vzal. Naviedol jeho ruku k svojmu penisu. Boli spolu prepletení, nebolo možné uniknúť. Bozkával pána a cítil ako mu aj bratova ruka pomáha čo najrýchlejšie dosiahnuť uvoľnenie.
„Trpezlivosť, môj drahý... dostaneš čo chceš...“
„Ja vás potrebujem teraz... musím... ja...“
„Pokojne zlatíčko...“
Pritiahol ho od ich objatia, posadil ho na Johnov penis. Neočakával to, ale jeho brat narazil na miesto, ktoré v ňom vyvolávalo rozkoš a pánove ruky cítil všade, tak sa nebránil, bol jeho spokojnou hračkou, nechcel sa od neho pohnúť, nebol schopný mu nič odmietnuť. A pán mu poskytol to, čo potreboval.

Súčasnosť
Zanechal tie staré spomienky, na svoje úplné podriadenie. Nikto iný, okrem toho jeho muža, nad ním už viac nezíska takú moc.  Splní partnerovi každé želanie, dopraje mu potešenia, o ktorých doteraz nemal ani len predstavu.
Pán Minamoto ho naučil  ako ovládnuť ľudskú bytosť natoľko, aby bola úplne podrobená a postupne ho zasvätil aj do toho ako fungoval jeho malý podnik. Joel rozšíril pole jeho pôsobnosti a po smrti svojho pána, nastúpil na jeho miesto, nedovolil, aby si ho nikto iný podriadil, no John bol iný, on nemal takú pevnú vôľu a nedokázal sa brániť. Keby nebolo jeho už dávno by sa vyhrieval v posteli niektorého z tých sadistických bastardov.  Už sa viac nesnažil popierať to, kým jeho brat je, doprial mu to, čo chcel a tešil sa na to, že aj on dostane presne to, po čom práve teraz najviac túži. Gareth bol vždy len prostriedkom na dosiahnutie tohto cieľa, veľmi rýchlo tohto chlapca pustil z hlavy a ponechal ho svojho osudu, predpokladal, že aj on bude u nového pána spokojný a ak sa podriadi, bude si môcť pokojne žiť v pohodlí spolu s jeho bratom. No práve teraz ho ani tak netrápil osud jeho rodiny, ako to, či dosiahne svoj cieľ. Ak to bude nutné úplne ho zlomí a zničí akékoľvek odhodlanie, ktoré v sebe ešte jeho partner má. Získa ho len pre seba a urobí preto úplne všetko.

Po pár týždňoch
Gareth nespokojne zavzlykal, keď Tomova ruka zablúdila k jeho penisu.
„Ničoho sa neboj, budeš rozmaznávaný a milovaný...“
„Tam sa ma nedotýkajte!“ varoval ho chladne a odsotil jeho ruku, ktorá sa však usadila na jeho kolene.
„Čoskoro si zvykneš, ja sa už o to postarám, aby si začal poslúchať...“
„Nie, ja nechcem... nebudem váš...“
Tom použil prsteň. Stúpalo mu to do hlavy, akoby sa napil niečoho veľmi ťažkého a omamného. Muž mu rozopol nohavice a stiahol mu ich až ku kolenám, podobne skončili aj čierne boxerky, ktoré si len nedávno obliekol.  Nebránil sa, celé telo mal ako v ohni, potreboval dotyky, cítil ako mu penis začína pulzovať slastnou bolesťou.
„Tak vidíš, môj spôsob je lepší, ako tá tvoja bolesť... Pozri sa naňho, aký je horúci a pripravený len pre nás...“
„Na kolená, Matt...“ požiadal mladšieho muža, ktorý sa zatváril odmietavo, ale napriek tomu poslúchol.
Gareth cítil ako vlhké ústa obklopili jeho penis a lízali ho, akoby od toho závisel jeho život. Zároveň bol nadvihnutý a Tomov prst sa pohrával s jeho vstupom, pomaly si ho pripravoval a on sa nedokázal brániť, nedokázal vzdorovať tým pocitom šíriacim sa z otrockého čipu. Spojenie prišlo príliš skoro, bolestne vykríkol, keď sa mužov penis dostal do jeho tela a pevne ho v sebe zovrel, bol príliš veľký, do očí mu vyhŕkli slzy, keď ho muž nútil, aby sa pravidelne nadvihoval, pričom prirážal hlbšie do Mattových úst a cítil len slasť, ktorá ho nútila stonať stále hlasnejšie a hlasnejšie.
Tom medzi prstami láskal jeho bradavky, skúsene ich trel, uvidel Whyatovu hlavu, ktorá sa vynorila spoza kresla, mladíkove pery sa nemilosrdne prisali na jeho bradavky. Sladké mučenie pokračovalo, až kým jeho majiteľ nedosiahol vyvrcholenie, a on pocítil ako všetko vydal do Mattových úst, tak trochu ho to prekvapilo a trvalo mu dlhšie, kým všetko prehltol, no nesmel prestať. Tom mu nedovolil, aby sa odtiahol.
„Tak poď, len si ho vezmi...“ ponúkol mu Garetha, otočil ho k sebe a oprel o kreslo.
„Nie, nechajte ma!“ opäť sa začal vzpierať.
No Matt sa tým nedal zastrašiť. Prenikol doňho, svojou váhou ho pritisol ku kreslu a prirážal do jeho tela, bez toho, aby mu dal šancu sa od neho dostať. Nebolelo to, ale Gareth kričal, aby ho nechal, po tele sa mu už nešírili slastné pocity, hlavu mal úplne čistú a cítil len to, ako ho drží a stále doňho preniká čoraz rýchlejšie, Tom mu zdvihol hlavu a začal ho vášnivo bozkávať a hladiť, Whyatt ho lízal a láskal jeho penis, až kým sa opäť nepostavil, nedali mu pokoj, kým sa cez neho nepreliala ďalšia intenzívna vlna slasti. Počul, že aj Matt prežíva to isté a bolo to také intenzívne, až sa mu z toho podlomili kolená a definitívne skončil na zemi.
Matt ho objímal a zasypával sladkými bozkami. Bránil sa, ale nebolo mu to nič platné, nikomu nezáležalo na tom, či to chce, alebo nie.
„Dám sa do poriadku a o chvíľu sa k vám pripojím. Ty môj drahý, sa pekne vráť do svojej izby...“ odmenil Whyatta vášnivým bozkom a prepustil ho.
„Ďakujem, môj pane...“
Whyatt sa pobral späť na poschodie. Nadšene si pritom pospevoval, no Gareth nezdieľal jeho radosť.
Poddal sa im, patril im obom a vyzeralo to, že nad ním opäť zvíťazili aj napriek jeho snahe nepodľahnúť ich želaniam.
„Takto to má byť, Gareth. Teraz si už náš a budeme sa o teba starať, tak ako si to zaslúžiš. Som s tebou veľmi spokojný....“
„Už sa to nebude opakovať. Niečo ste mi urobili ja... som to tak nechcel...“
No Tom už jeho slovám nevenoval pozornosť.
Namiesto toho prikázal Mattovi: „Postaraj sa oňho a odnes ho do našej postele. Bude spávať s nami...“
Po ďalších márnych bojoch, bol napokon umytý a odnesený do veľkej postele, na ktorú bol uložený a keďže sa neprestával vzpierať, Matt mu obliekol jeden z tých obľúbených postrojov, ale tentoraz taký, ktorý sa pripínal k obojku a jednotlivé pásy sa priväzovali tak, aby nemohol pohnúť rukami a nohy mal tiež priviazané tak, že sa v žiadnom prípade nemohol dostať sám z prikrývok. Hádzal sebou, až kým sa úplne neunavil, každý prudký pohyb ho sťahoval čoraz pevnejšie, Matt si ľahol k nemu, hladil ho a utešoval, až kým akékoľvek neželané pohyby neustali.
Ležal uprostred postele, úplne vysilený a zdesene sledoval ako si do postele k nemu ľahol aj Tom.
Majetnícky prechádzal rukou po jeho tele a privinul si ho k sebe, ako nejaké poslušné domáce zvieratko.
„Čoskoro nebude nutné ťa sem priväzovať. O to sa už postarám...“ pobozkal ho na pery a spokojne vedľa neho zaspal.
Matt sa takisto pohodlne uvelebil, zavrel oči a takisto podľahol spánku. Garethovi to trvalo o niečo dlhšie no napokon sa aj on prepadol do nepokojných snov.