11. 12. 2013

Nový nápad

názov: neznámy
fanfiction: the tomorrow people
pár: M2 (Misha Collins/Dr. Jedikiah Price (Mark Pellegrino), vedľajší pár Steven/John...
varovanie: romantika, zvláštne schopnosti
Obsah: Misha pracuje ako technik v tajnej organizácii ultra, ktorá sa zaoberá odchytom ľudí známych ako the tomorrow people (ľudia zajtrajška) 
objasnenie v skratke, sú to osoby, ktoré disponujú tzv. 3 T schopnosťami, telekinéza, teleportácia, telepatia, niektorí majú aj štvrtú schopnosť tzn. že dokážu zastaviť čas.  Je to tzv. nový druh, ktorý disponuje týmito prednosťami, ale majú jednu nevýhodu a tou je to, že nedokážu zabíjať, ultra je skôr organizácia voči nim nepriateľská, ktorá ich takpovediac loví)   
Misha prišiel do Ultra, len ako technik, venuje sa počítačom a údržbe systému, pod vedením svojho šéfa, pochádza z rodiny, u ktorej sa tieto schopnosti prejavili, ale bol narozdiel od svojej sestry skôr človek, len s minimálnym telepatickým potenciálom, dokáže však zastaviť čas, ale túto schopnosť si stráži a nepochváli sa ňou pri nástupe k Ultra, najprv ani len nevie, do akej spoločnosti sa to dostal, a keď to zistí, rozhodne sa tam aj tak ostať kvôli tomu, že aj tak nevlastní 3T a predpokladá, že by bolo podozrivé, keby chcel hneď odísť. 
Počas jednej opravy, sa kvôli vyťaženiu svojho šéfa z oddelenia IT dostáva do kancelárie, 
Dr. Jedikiaha Pricea skrátene jednoducho Jed, jednej z vedúcich osobností organizácie ultra a takpovediac svojho hlavného šéfa. 
Po náhodnom dotyku počas inštalácie systému sa stane niečo, čo ani jeden z nich neočakával... Misha sa po prvý raz dostane do mysle niekoho iného, aj keď predtým nikdy myšlienky iných ľudí nepočul, lebo jeho telepatické schopnosti neboli na takej úrovni, a skôr sa približovali k tým ľudským... 
Mám ten seriál celkom rada, keďže tam hrá Mark a tak, opäť ako zápornák a je to také vcelku v pohode.