16. 5. 2014

Rivals 8. kapitola 2/3









názov: Rivals
paralelná poviedka k poviedke Ghosts 

(poviedka Ghosts  už začala vychádzať)
varovanie: trojka

pár: Kim Min Suk/Jung Kyoung-Ho/
Hyun Sang Hee
poznámka: Kim je z doramy shut up flower boy band
Kyoung-Ho (tam nehrá)
obsah: Stredoškolák Kim Min Suk sa nedokáže len tak ľahko vyrovnať so smrťou svojho najlepšieho kamaráta. Od chvíle ako sa dozvie, že šlo o vraždu, a je z nej podozrivý Jung Kyoung Ho  popredný člen Yakuzy, nedokáže nájsť pokoj, stáva sa milencom tohto muža, aby sa k nemu dostal bližšie a zistil pravdu, no zároveň sa zaplieta aj do komplikovaného vzťahu so svojím spolužiakom... 
poznámka: venovanie udeľujem postupne každému komentujúcemu...

 
hodnotenie
 


 poznámka: Z otcovskej lásky mám 2/6 strán, ale keďže chcem dávať k tejto poviedke celé a opravené kapitoly, ešte to nejaký čas potrvá... Ostatné poviedky pokračujú normálne ako delené...


 venované Ell, Lilith. 

Utešoval sa tým, že bude oňho dobre postarané a starší milenec sa stane jeho ochrancom.
Nikto sa mu neodváži ublížiť, kým bude s ním.
Pochybnosti ho však opustili, ani keď napokon zastali pred pekným a pomerne luxusným domom, stráženým, akoby šlo o nejakú nedobytnú pevnosť.
Nebude môcť odtiaľto len tak odísť, keď prekročí prah toho domu, bude tomu mužovi patriť a už sa len tak ľahko nedostane z jeho moci.
Položil si otázku, či to chce, či si skutočne želá, aby on prevzal za všetko zodpovednosť.
Ešte stále mal čas, no stačil mu len jeden pohľad na svojich milencov a vedel, že sa od nich nedokáže odlúčiť.
Chcel sa úplne zveriť do ich rúk.
A dovoliť im, aby zmiernili tú bolesť, ktorá ho tlačila k zemi.
Podrobí sa im bez otázok, a budem im patriť.
Bol presvedčený o tom, že takto si to skutočne želá.
Prešli cez bránu, ktorá sa za nimi zatvorila a on nepovedal ani slovo, aby ich zastavil.
Min Su mu pohol vystúpiť.
A spoločne zamierili do domu.
Kyoung-Ho sa postaral o auto, medzitým naňho čakali v pomerne rozsiahlej hale, do ktorej by sa trikrát zmestil jeho pôvodný byt. Bolo to tam pekné no zároveň také tajomné, ničím to nepripomínalo jeho starý domov.
Podľa toho, čo mal možnosť vidieť, jeho priateľ mal pomerne rád dračie motívy, ale nie v prehnanom množstve.
Všetko bolo skombinované veľmi nápadito a nenásilne. S istou dávkou chladnej elegancie, ktorá budila pozornosť, no nepôsobila lacne a pompézne.
Sang Hee mu s úsmevom poukazoval všetko, na čo bol zvedavý, no ďalej než do  prijímacej haly sa zatiaľ nedostali, lebo čakali na svojho staršieho milenca, ktorý zaparkoval auto a vybral z neho jeho skromnú batožinu. O niečo neskôr videli, ako batožina putuje hore schodmi, v rukách jedného zo zamestnancov.
Kyoung-Ho práve dostal akýsi dôležitý fax, preto ich nechal chvíľu samých a šiel sa na to pozrieť.
Pridal sa k nim, práve keď sa chystali opustiť mäkké kresla a dopíjali čaj, ktorý im pripravila úslužne sa tváriaca mladá žena.
„Vitaj u mňa... Kim Min Suk...“ povedal spokojne.
„A čo ja?“ Sang Hee sa zatváril trochu dotknuto, ale keď pocítil, ako si ho k sebe partner pritiahol a pobozkal ho, jeho nálada sa očividne zlepšila.
Min Suk bol rád, že si lepšie rozumejú, znamenalo to, že aj v posteli to medzi nimi bude omnoho príjemnejšie a nie také rozpačité ako na začiatku.
Pridal sa k nim do akéhosi spoločného objatia a tiež dovolil, aby ho bozkávali.
„Som rád, že aj teba môžem privítať, u seba doma, aj keď samozrejme tu nie si prvý krát... A je to predsa aj tvoj domov, tak sme sa predsa dohodli, však?“
„Ja viem, dokonca tu aj bývam...“ pripustil zahanbene.
Min Suk to už vedel, aj keď sa Sang Hee všelijako vykrúcal a tvrdil, že je to len dočasné, aby sa mohol oňho starať, ale Min Su tušil, že sa odtiaľto len tak ľahko nepohne. Kyoung-Ho získal súhlas rodičov Sang Hee, preto im aspoň v tomto zmysle už nič nestálo v ceste.
„Tak v tom prípade si pomôžeme ísť pozrieť vaše izby...“  navrhol im.
Min Suk prikývol.
„Chcem všetko vidieť...“
„A ja ešte raz, spolu s vami...“ pridal sa k nim Sang Hee.
Prešli spolu celý dom, postupne, si prezreli takmer všetky miestnosti, v ktorých by sa mohol pohybovať.
Sang Hee a Kyoung-Ho mu všetko dopodrobna povysvetľovali. Dostal na začiatok tak trochu veľa informácií.
No neprekážalo mu to, lebo ho ubezpečilo, že na začiatku ho vždy niekto bude sprevádzať, a keď si zvykne, už to preňho nebude žiaden problém.
„Tu bývam ja...“ povedal Sang Hee a otvoril dvere vedúce do pomerne peknej a priestrannej a už na prvý pohľad študentskej izby.
Dalo by sa povedať, že bola podobná, ako tá, ktorú mal doma, len s tým rozdielom, že tu bol iný nábytok, ale rozmiestnenie jeho osobných vecí a všetkého čo mu patrilo, to bol jednoznačne jeho nezameniteľný tak trochu chaotický štýl.
„Tak a toto je tvoja izba...“
Vybrali mu skutočne veľmi peknú izbu, susediacu zo spálňou Sang Hee a na konci chodby len pár krokov od nich bola veľká spálňa, ktorá patrila ich staršiemu milencovi. Zatiaľ ho ešte čakalo vybaľovanie, a neskôr možno aj príprava vecí do školy. Pokiaľ všetko pôjde dobre už o týždeň by sa mal vrátiť do triedy.
Práve teraz však nechcel myslieť na svoje povinnosti, ale na omnoho príjemnejšie záležitosti, spojené s milencami.
Bol rád, že ich oboch má tak blízko a vyhovovalo mu aj to, že každý má aj svoju vlastnú izbu, bolo to tak omnoho pohodlnejšie.
„Neznáme to však, že nechcem, aby ste spali pri mne... Bude mi potešením, keď prídete ku mne...“
„Môžeme dnes prísť k tebe už dnes večer?“ opýtal sa Min Su, aj keď predpokladal, že tú veľkú posteľ v hlavnej spálni budú testovať možno ešte túto noc.
„Cítiš sa na to?“ obozretne sa opýtal Kyoung-Ho.
„Áno, ale chcem byť dolu, a vy dvaja budete... tak ako sme sa dohodli dobre...“
Kyoung-Ho pozrel na Sang Hee, mladší chlapec odhodlane prikývol, aj keď to preňho bola nová situácia, bolo na ňom vidieť, že túto výzvu rád prijme.