18. 10. 2014

Dualmancia (ako to ide) + exkluzívny sneak peak


stav 4/10 pribl. 

zatiaľ sa mi rysuje kostra príbehu, vyzerá to tak, že to bude dosť emotívne a trochu aj agresívne...
Severus sa ani len nechcel posadiť do obalu s Potterom, tvár mal chudák akúsi pretiahnutú a keď som to naťahovala, nijako výrazne mu to neprospelo, tak som to vyriešila inak, veď potom uvidíte...

 Pre zvedacov tu mám exkluzívnu ukážku.  (bez korektúry a ešte to nie je finálna verzia)

hodnotenie





Riaditeľ o tom nechcel ani počuť a Severus sa ho nesnažil prehovárať, keďže jeho aj tak momentálne nikto nepočúval, dokonca ani keď Dumbledorovi dával jasne najavo, že Potter nemá v sebe ani len jednu bunku, ktorá by bola schopná pochopiť takéto precízne a veľmi abstraktné umenie. Povedal mu len, že potrebuje viac času... že sa mu má venovať... A vytiahol aj tú záležitosť s Lily, čím ho na istý čas zbavil akejkoľvek možnosti na vyslobodenie, pretože mu pripomenul sľuby a dal mu jasne najavo, že táto malá obeť nie je nič v porovnaní s tým, čo ešte obaja budú musieť podstúpiť.
Čo však neznamenalo, že Potterovi nedá pocítiť, čo si skutočne myslí o jeho schopnostiach.
„Odložte si veci a postavte sa na vaše zvyčajné miesto... Hneď...“ prikázal mu neľútostne.
„Áno, pane...“  odpovedal mu Potter, zdanlivo bez záujmu, no bolo na ňom vidieť, že ho začiatok tejto hodiny poriadne rozhodil.
Severus ignoroval pulzujúcu bolesť v ruke, prudko vstal a s potešením sledoval, ako na Pottera zapôsobila jeho bezprostredná blízkosť.