9. 2. 2015

Odmena 1/6

špeciál na Valentínsky týždeň


varovanie: nelegálne preteky ako v rýchlo a zbesilo, prezlečenie za ženu...
jednorázovka, sex-pwp
Myoung-soo/Dennis O´Neil
Obsah: Myoung-soo dlhuje svojmu kamarátovi Sang Hee láskávosť... A preto je nútený ísť s ním na nelegálne preteky a dokonca prezlečený za dievča, pretože sa vystatoval, že príde s peknou priateľkou, aj keď v skutočnosti žiadnu nemá...
Myoung-soo súhlasí... pretože je to miesto, kam chodia najpopulárnejšie deti so školy... a on si praje zažiť trochu vzrušenia...
Sang Hee zas so všetkého najviac chce pretekať...




poznámka: keďže je táto jednorázovka dlhšia než na tri strany, ktoré som pôvodne chcela napísať, rozhodla som sa ju rozdeliť do viacerých dní. (A ešte ani len nie je dopísaná)
No jednorázovka Profesor Potter, pribudne podľa plánu, keďže tá je kratšia. 





„Tak vidíš, už sme tu...“ pošepol mu rozrušene Sang Hee, keď spolu vystúpili z auta neďaleko chátrajúceho centra Antique road.

To mál frekventované miesto v blízkosti starej cesty bolo ako stvorené na nočné nelegálne preteky. No zároveň patrilo do oblasti,  ktorej bolo lepšie sa vyhnúť, obzvlášť preto, že nebolo nikdy celkom isté, k čomu tam napokon dôjde. Pretože naokolo boli len budovy, o ktoré sa už nikto nezaujímal a pár opustených skladov.

No nevyzeralo to tam až tak nebezpečne, ako mu tvrdila jeho sestra, keď sa ho snažila od tohto plánu odhovoriť aj keď napokon sľúbila, že ho v prípade potreby bude pred rodičmi kryť. Zvyčajne im to vychádzalo, nepochyboval o tom, že to bude fungovať aj tentoraz.

Vystúpili na osvetlenej časti, na provizórnom parkovisku určenom pre pretekárov.

„Tak ideme na to, si pripravený?“ opýtal sa ho Myoung-soo.

„Jasné, že áno...“ usmial sa naňho Sang Hee.

Nočné preteky považoval za vzrušujúcu zábavu a napriek všetkému sa tešil na to, že si ich bude môcť aspoň raz pozrieť, aj keď boli tu isté skutočnosti, ktoré ho znepokojovali. Netúžil pretekať ako jeho kamarát, úplne mu stačilo to, že bude môcť sledovať dianie a byť aspoň na chvíľu súčasťou miestnej elity.

Potiahol si sukňu trochu nižšie, stále sa mu zdalo, akoby sa tie šaty posúvali možno až príliš vysoko a tie topánky, príšerne ho tlačili, boli síce sexy, ale to bolo asi tak všetko, čo sa dalo povedať na ich obranu. A tie ostatné to bola tiež jeho štandardná výbava, ktorú si požičiaval spolu so sestriným menom a jej dokladmi.

Chodila na inú školu a jeho spolužiaci ju nepoznali, preto nemal obavy z odhalenia.

Stal sa opäť ňou.

No nielen preto, aby sa zabavil, ale aj kvôli tomu, že svojmu priateľovi dlhoval láskavosť, a bol požiadaný, aby hral jeho priateľku.

Samozrejme najprv požiadal najprv jeho sestru, ale Hye-lim veľmi dôrazne odmietla a nechcela s tým mať nič spoločné.   Čo Myoung-soo napokon aj vyhovovalo, keďže pomoc priateľovi a túžba zúčastniť sa pretekov neboli jeho jedinou motiváciou.

Dennis O´Neil.

Už nejaký čas naňho myslel, no nikdy sa neodvážil k nemu ani len priblížiť.

Pozoroval ho len z diaľky a pochyboval o tom, že si ho vôbec všimol.

Páčil sa mu už dosť dlho.

Pochyboval o tom, že má vôbec nejakú šancu, no aspoň si chcel pozrieť jeho preteky, držať mu palce a po prípade s ním prehovoriť pár slov.

 „Zdá sa, že sa blížia k nám...“ pošepol mu.

Sang Hee ho majetnícky objal okolo pliec, keď sa k nim priblížila menšia skupina ľudí.  

Dennis O´Neil a jeho partia.

Chlapci z dobrých rodín spolu so svojimi priateľkami, miestna elita, ktorá si môže dovoliť takmer všetko.

Myoung-soo dúfal, že nikto nezistí pravdu o ňom, inak sa bude musieť až do konca života plaziť po kanáloch, samozrejme to mu bude umožnené len v tom lepšom prípade, v tom horšom, nebude mať v škole už nikdy viac pokoj. Už mnohí sa stihli na vlastnej koži presvedčiť, čo to znamená dráždiť tieto typy ľudí.

Zjavne aj Sang Hee takmer stratil odvahu, keď sa naňho upreli tie ich povýšenecké pohľady.

„Ahojte...“ pozdravil ich nesmelo.

Myoung-soo tiež poslušne pozdravil, úspešne sa mu podarilo napodobniť sestrin hlas. Aspoň na niečo bolo dobré to, ako rád ju na rodinných oslavách imitoval.

 „Takže si predsa prišiel a chceš pretekať...“  posmešne poznamenal Dennis.

Neznelo to vôbec priateľsky, jeho hlas pretekal, skôr to vyzeralo tak, akoby sa Sang Hee dopustil veľkej opovážlivosti už len tým, že o niečom takom vôbec premýšľal.

Myoung-soo bol však spokojný s tým čo videl a stačilo mu to, v akej blízkosti bol pri chlapcovi, ktorí v ňom vyvolával príjemné predstavy.

Dennis O´Neil, niekoľkonásobný šampión nočných pretekov, pomaly pristúpil k nim.

Myoung-soo naňho chvíľu len hľadel, fascinovaný tým, že je tak blízko bez toho, aby bol odsotený na bok, jeho zvyčajnou suitou.

A keď sa naňho Dennis pozrel, odvážne čelil jeho pohľadu.

„Áno, rád by som... myslím, že by...“ nesmelo odvetil Sang Hee, čím prerušil to, ako si jeden druhého vzájomne premeriavali.

Myoung-soo chytil Sang Hee a pevne mu ju stisol.

Bola to jeho jediná opora, lebo nikdy v živote mu srdce tak veľmi netĺklo, ako vtedy, keď cítil na sebe jeho pohľad.

„Najprv by si nám mal predstaviť svoju kamarátku, ešte ju nepoznáme a radi by sme sa s ňou zoznámili...“

Sang Hee sa zhlboka nadýchol.

„Toto je Kim Hye-lim... moja priateľka...“ vyhlásil už o niečo sebaistejším tónom.

Myoung-soo na sebe cítil aj ďalšie hodnotiace pohľady a zo skupiny chlapcov napokon zaznalo : „Dosť dobré... môže byť....“

 „Prišla ma podporiť, nemusíte sa ničoho obávať, je dôveryhodná...“  ubezpečoval ich Sang Hee.

„Ak dovolíš, to posúdim sám...“

Dennis pristúpil k Myoung-soo ešte bližšie než predtým.  A jeho spoločníci takisto.

Nebolo ľahké im čeliť, keď ich obklopili tesnejšie, takmer akoby prišli na územie nejakého cudzieho kmeňa, ktorí ich považuje za ohrozenie.

Dennis si ho ešte nejaký čas dôkladne obzeral, snažil sa pôsobiť prirodzene a zbytočne nespanikáriť. Keď sa okolo neho motali aj jeho priateľky a ich dievčatá, ktoré neboli nadšené jeho prítomnosťou.

„Tak dobre, myslím, že budeš môcť pretekať, ale je tu ešte jedna záležitosť... Máš hotovosť? Neberieme kreditky ani šeky, veď to poznáš...“ vyzval ho O´ Neil prísne.