22. 5. 2015

Rodinné tajomstvo 13. kapitola 3/3




názov:  Rodinné tajomstvo
pár: Kim Myoung-soo/Jung Kyoung-ho
varovanie: dráma, temné, drsnejšia vec, nedobrovoľný sex, zneužitie moci
obsah: Myoung-soo začína žiť v novej pestúnskej rodine, pomerne dobre situovanej, otec rodiny má dobrú prácu, jeho manželka je doma a stará sa o malú dcérku, starší syn študuje na univerzite, a aj Myoung-soo sa hneď na začiatku dostáva do dobrej školy a oproti tomu v akých podmienkach žil predtým, to vyzerá tak, že sa jeho situácia veľmi zlepší...
No čoskoro zistí, že jeho prvý dojem nebol práve najlepší... Zisťuje, že všetko ani zďaleka nie je tak ako sa zdá...
Pán domu oňho postupom času začne javiť záujem, ktorý mu nie je  nepríjemný a keď za ním jednej noci príde do jeho izby Myoung-soo s hrôzou zisťuje aká je jeho skutočná úloha v tejto rodine...


  Pre Nade, ell.


A pod vplyvom tohto rozhodnutia na druhý deň, keď práve nemal nič dôležité na práci, napísal pánovi Jungovi.

ČO BY SI POVEDAL NA TO, KEBY SME SI TENTO VíKEND VYHRADILI LEN A LEN PRE SEBA? MOHLI BY SME ÍSŤ NAPR. NA VÍKEND DO PARÍŽA.
M-S.

Strelil prvé mesto, ktoré mu napadlo a ani tak veľmi neveril, že by niečo také preňho urobil, no chcel, aby si aj on užil dôsledky svojich rozhodnutí a uvedomil si, že ak s ním chce mať sex, musí sa mu aj venovať inak než len v posteli.
Predpokladal, že práve s touto záležitosťou bude mať pán Jung značné problémy.
Odpoveď prišla pomerne skoro, dalo by sa povedať, že približne o dvadsať minút, keďže Myoung-soo presne taký dlhý čas strávil hraním sa s tou najnovšou aplikáciou, ktorú si stiahol.

SÚHLASÍM.
ZARIADIM VŠETKO A DOHODNEME SA NA PODROBNOSTIACH, KEĎ SA VRÁTIM DOMOV.
K-h.

Myoung-soo potom len nejaký čas sedel na posteli a predstavoval si, aké to bude, keď budú spolu zajtra raňajkovať v Paríži.
Nebola to ani zďaleka nepríjemná predstava, prial si, pozrieť sa tam hoci len na chvíľu, a vedel si veľmi dobre predstaviť, že by si mohol obzrieť aj mesto, vybrať sa s ním niekam von a užiť si všetko, čo s tým súviselo.
Tento víkend sa aj tak pani Jungová so svojou nevestou, chystali na svadobné nákupy a bolo viac než jasné, že sa už naplno nechali pohltiť prípravami. A Min ten im musel byť plne k dispozícii a okrem toho mal aj množstvo inej práce, keďže v poslednom čase dosť zanedbával školu, nakopilo sa mu toho viac než dosť, aj teraz nariekal vo svojej izbe nad tým, koľko projektov musí dorobiť na budúci týždeň.
Myoung-soo nemal v úmysle ho vyrušovať, lebo mal vskutku jednu zo svojich menej znesiteľných nálad.
Možno práve preto ešte dnes nemienil dať pokoj svojmu už nie až tak tajomnému milencovi.

UŽ TERAZ MI CHÝBAŠ.
Myoung-soo.

Napísal mu a odpoveď prišla ešte skôr než tá prvá.

AJ TY MNE, MYOUNG-SOO.
CHCEL BY SOM ŤA...

OŠUKAŤ AŽ DO BEZVEDOMIA, doplnil si tam Myoung-soo a predpokladal, že presne to má na mysli, no zjavne bol dosť prefíkaný na to, aby mu to nepísal priamo, už len preto, aby si náhodou nezmyslel to niekomu ukázať.

***
Keď približne o 10:45 vystúpili zo súkromného lietadla, čakalo ich tam aj auto so šoférom, ktoré ich odviezlo do vskutku príjemnej štvrte, s luxusnými apartmánmi. Pán Jung sa nateraz zbavil šoféra a odviedol ho nahor, do jedného z tých bytov, ktoré nebolo možné len tak prejsť bez povšimnutia.
Pretože tu bolo skutočne všetko a dalo by sa povedať, že sám Myoung-soo ani len nevedel, kam by sa mal skôr pozrieť.
„To patrí vám?“
„Vitaj v mojom Parížskom byte... Dá sa to tak povedať, že áno...“ povedal mu pán Jung, keď spoločne vstúpili do veľkej spálne.
Zložil kufre a objal ho.
„Ja chcem toho veľa vidieť, je tu veľmi pekne a Paríž ja...“
„Áno, uvidíš všetko a neobávaj sa, aj keby si niečo zmeškal vrátime sa sem, kedykoľvek len budeš chcieť... ale teraz, ťa chcem... ani nevieš, ako veľmi ťa chcem...“ pošepol mu pán Jung.
„Áno, aj ja vás, chcem...“ podriadil sa tej hre a dodržiaval sľub, ktorý dal sám sebe, nechcel sa trápiť, ale len si nejaký čas užívať a nemyslieť na nič čo by mu mohlo túto chvíľu pokaziť.
Pán Jung nepochybne príjemne prekvapený jeho vyznaním, nič viac už ani len nepotreboval, odniesol ho do postele, bozkával ho.
Nepochybne vďaka tomu, že včera robil všetko preto, aby spolu nič nemali a pána Junga len dráždil, si to dnes mienil poriadne vynahradiť.
Dovolil mu, aby prenikol jazykom do jeho úst, sám si ho stiahol do svojho objatia a pevne sa ho držal.