23. 8. 2015

Rodinné tajomstvo 19. kapitola 1/3








 názov:  Rodinné tajomstvo
pár: Kim Myoung-soo/Jung Kyoung-ho
varovanie: dráma, temné, drsnejšia vec, nedobrovoľný sex, zneužitie moci
obsah: Myoung-soo začína žiť v novej pestúnskej rodine, pomerne dobre situovanej, otec rodiny má dobrú prácu, jeho manželka je doma a stará sa o malú dcérku, starší syn študuje na univerzite, a aj Myoung-soo sa hneď na začiatku dostáva do dobrej školy a oproti tomu v akých podmienkach žil predtým, to vyzerá tak, že sa jeho situácia veľmi zlepší...
No čoskoro zistí, že jeho prvý dojem nebol práve najlepší... Zisťuje, že všetko ani zďaleka nie je tak ako sa zdá...
Pán domu oňho postupom času začne javiť záujem, ktorý mu nie je  nepríjemný a keď za ním jednej noci príde do jeho izby Myoung-soo s hrôzou zisťuje aká je jeho skutočná úloha v tejto rodine...


 pre ell, Michalette.

Položil pero.
Vskutku spokojný s tým ako dopadla skúška z matematiky. Pán Jung mal naňho doslova zázračný vplyv.
Odovzdal  vypočítané príklady a snažil sa nevšímať si bledosť svojho najbližšieho suseda, ktorý zrejme nemal také šťastie, že by sa mu niekto venoval tak, ako sa Kyoung-ho.
Možno tento rok nebude musieť nič opakovať ani sa trápiť tým, ako postúpi do ďalšieho ročníka. 
Pomaly sa zamiešal medzi ostatných študentov.
Mal teraz prestávku na obed a tešil sa na ňu, pretože to najhoršie mal zrejme už za sebou. A musel sa hneď aj pochváliť osobe, ktorá sa nepochybne bude tešiť podobne ako on, z toho, že všetky tie príklady boli zrazu omnoho jednoduchšie než čakal. Nepochyboval o tom, že prejde.
Pane, vypočítal som úplne všetko.  Ešte raz vám chcem poďakovať za vašu pomoc.
S úctou
Myoung-soo.
Bolo pre mňa príjemným zážitkom venovať sa takému ochotnému a snaživému študentovi.
Prídem po teba a oslávime našu spoluprácu.
S láskou
Jung Kyoung-Ho.
Musel sa usmiať, keď si tie slová ešte raz prehral vo svojej mysli a pochopil, že nenaráža, len na jeho snahu o získanie lepších výsledkov, nepochybne ocenil aj záver ich spoločného snaženia, ktorý spôsobil, že do školy prišiel uvoľnený a prekvapivo pokojný, čo prispelo k tomu, že nebol až taký bledý ako drvivá väčšina jeho spolužiakov.
Budem na vás čakať.
Myoung-soo.
Myslel na ten predchádzajúci večer, keď mu opäť písal, keď ho takmer žiadal, aby sa poňho zastavil po skončení skúšok, lebo chcel aj túto noc stráviť s ním, tentoraz mimo domu... priam túžil po tom, aby sa mu opäť súkromne venoval.
„Kim...“ akýsi pomerne panovačný hlas, ho však prinútil vrátiť sa späť do prítomnosti.
Uvedomil si, že ho dobehol Woo Bin.
Jeden z jeho spolubývajúcich, z domova, ktorý s ním od tej doby, ako od neho chcel získať isté informácie o pánovi Jungovi nehovoril.
„Ahoj...“ pozdravil ho Myoung-soo.
„Máš čas?“ opýtal sa ho, no tváril sa takmer, akoby to bola len zdvorilostná otázka, lebo si Myoung-soo uvedomil, že ho zrazu drží za rameno.
„Idem práve na obed, tak...“
„Pridám sa, ak ti to nevadí...“ vyhlásil až podozrivo ochotne.
Nestávalo sa často, že by práve on s ním chcel stráviť čas, hlavne preto že neboli priatelia a naposledy ho dosť stroho odmietol, nepochybne kvôli intervencii pána Junga, ale aj tak bol osobou, ktorá zvyčajne neudržiava kontakty podobného druhu. No nemal v úmysle ho len tak odbiť.
Aspoň nie teraz, keď si už dal tú námahu a oslovil ho. Na škole sa teraz k nemu správali inak a nedalo by sa povedať, že tu bolo veľa ľudí, ktorí by oňho javili záujem, ktorý nebol priamo spojený s tým, že žil u Jungovcov.
„Dobre, jasné...“ vložil si mobil späť do vrecka a spoločne sa postavili do radu na lístky na obed.
Bol pomerne dlhý, lebo všetci to samozrejme robili tesne predtým, pretože tu bolo stále dosť ľudí, ktorí mali chuť na jedlo aj napriek skúškovému peklu.
Woo Bin mal vyššie IQ, hovorili o ňom, že to dotiahne ďaleko, preto ho nijako nevzrušovali tieto záležitosti.
Presnejšie povedané, Myoung-soo netušil, či ho vôbec niečo dokáže vzrušiť.
Pomaly sa posúvali smerom k tomu okienku, kde sedel pán Nervák.
Ako nazývali muža, ktorý lístky predával a povedzme, že vôbec nebol príjemný, ak sa to dalo tak povedať.
Najlepšie bolo, rýchlo mu dať stanovenú sumu a hlavne od neho nežiadať, aby z nej vydával, to sa vtedy tváril, ako sériový vrah tesne pred činom.