8. 10. 2015

Rodinné tajomstvo 22. kapitola 3/3




názov:  Rodinné tajomstvo
pár: Kim Myoung-soo/Jung Kyoung-ho
varovanie: dráma, temné, drsnejšia vec, nedobrovoľný sex, zneužitie moci
obsah: Myoung-soo začína žiť v novej pestúnskej rodine, pomerne dobre situovanej, otec rodiny má dobrú prácu, jeho manželka je doma a stará sa o malú dcérku, starší syn študuje na univerzite, a aj Myoung-soo sa hneď na začiatku dostáva do dobrej školy a oproti tomu v akých podmienkach žil predtým, to vyzerá tak, že sa jeho situácia veľmi zlepší...
No čoskoro zistí, že jeho prvý dojem nebol práve najlepší... Zisťuje, že všetko ani zďaleka nie je tak ako sa zdá...
Pán domu oňho postupom času začne javiť záujem, ktorý mu nie je  nepríjemný a keď za ním jednej noci príde do jeho izby Myoung-soo s hrôzou zisťuje aká je jeho skutočná úloha v tejto rodine...





Ležal na súkromnej pláži na ležadle pod bielym slnečníkom. 
Užíval si pokoj v tejto chránenej oblasti a obsluhu, ktorá bola ochotná splniť všetky jeho želania.
Pán Jung bol ešte v hoteli, niečo vybavoval, no Myoung-soo to vôbec neprekážalo, vyhovovalo mu to, že bol istý čas sám, bol spokojný s destináciou, ktorú pre nich vybral jeho milenec vybral, šlo o akýsi menej známy ostrov s pomerne komplikovaným názvom, no momentálne to bolo miesto, takmer stvorené preňho, užíval si to ticho a neprítomnosť akýchkoľvek rušivých vplyvov.
Kúpil si aj nové slnečné okuliare, padli mu pomerne dobre a nemusel na nich vôbec šetriť. A mohol si dovoliť aj plavky, ktoré mu vskutku sedeli a vyzerali dobre, nie tie staré a pomerne neforemné, ktoré im nanútili ešte v domove.
Pohodlne opretý počúval príjemnú relaxačnú hudbu a tešil sa na to, ako si pôjde čoskoro zaplávať.
More bolo dnes vskutku príjemné, vlny akurát tak vhodné na plávanie a on pomaly vstal zo svojho miesta, aby sa trochu porozhliadol.
Pomaly vstal, pod nohami cítil horúci piesok. A pomaly sa obzeral po pekne upravenej pláži.
Bolo tu len pár ľudí, okrem osôb, ktoré sa starali o bezpečnosť a presne tak mu to vyhovovalo, nikto si tu nikoho nevšímal, platilo tu pravidlo starať sa hlavne o seba, s čím sa momentálne úplne stotožňoval aj on sám.
Voda bola najprv trochu studená, keď do nej vstupoval, no pomerne rýchlo si zvykol na ten pocit.
Zaplával si, nejaký čas stál na brehu a díval sa na more, dovolil vlnám aby sa dotýkali jeho nôh.
Vskutku si vždy veľmi prial ísť na takúto dovolenku, ešte v domove si vždy predstavoval, že mama a otec, nech to boli ktokoľvek ho raz vezmú na veľkú cestu, no vtedy bol ešte malý a nevedel toho veľa o svete, mama a otec sa v jeho predstavách menili, raz na slávnych hercov inokedy na nepolapiteľných agentov, no nepredpokladal, že raz budú zaňho zodpovedné osoby a on bude súčasťou dohody, preňho pomerne príjemnej no aj tak škandalóznej a odsúdeniahodnej.
O to horšie bolo to, aký bol spokojný, že sa všetko vysvetlilo a že odteraz patrí k nim. Má svoje miesto, nie také po akom túžil, ale definitívne aspoň z jeho pohľadu jedno z tých lepších.
Nejaký čas ešte sledoval vlny a uvažoval nad tým, že by sa mohol naučiť surfovať, bola by to rozhodne veľmi príjemná skúsenosť, aspoň preňho.
Keď k nemu pristúpil pán Jung.
„Všetko vybavené?“ opýtal sa ho, keď zachytil jeho pohľad.
„Áno, drahý...“
Oslovil ho pán Jung trochu netradične, no jemu sa to páčilo, znelo to tak dospelo.
„Dúfam, že po zvyšok dovolenky na mobil zabudneš...“
„Áno, iste, vypol som ho tak, ako sme sa dohodli...“
„Výborne...“ pochválil ho Myoung-soo a takmer z neho nedokázal spustiť oči.
Vskutku v ňom vzbudzoval len tie najpríjemnejšie predstavy.
Mal na sebe aj voľnú košeľu, lebo bol dosť bledý a zrejme sa nechcel hneď spáliť, no vyzeral vskutku skvele.
Kyoung-ho si objednal drink, sadol si na druhé ležadlo a potom sa nenútene rozprávali o všetkom možnom.
„Si zatiaľ spokojný? Ak nie, stačí povedať a ja sa postarám o to, aby...“
„Všetko je skvelé, skutočne ti ďakujem, za to, že si ma sem vzal...“ ubezpečoval ho Myoung-soo.
„Som rád, že si spokojný...“ po dlhšom čase bol aj Kyoung-ho uvoľnený a dalo sa s ním konečne aj hovoriť.
Svojím spôsobom ho pochopil a rozhodol sa neriešiť jeho minulosť, nebolo ju predsa možné vrátiť späť, a nepredpokladal, že pán Jung si skutočne prial, aby ten muž zomrel. Aspoň to tak nevyzeralo, keď s ním ešte o tejto téme hovoril neskôr, po odchode domov, vysvetlil mu to omnoho podrobnejšie a teraz ho svojím spôsobom chápal, a videl na ňom, že ten čin ľutuje, aj keď pred pani Jungovou to až tak veľmi nedával najavo, lebo ho stále mrzelo to, že nad ním má prevahu, že vlastní niečo, čo jeho samého môže zničiť, čo ho dosť dráždilo a útočilo na jeho hrdosť.
A predpokladal, že by to bolo inak, keby mal v rukách ten list a keby mal možnosť sa brániť proti jej útokom.
Nepochybne aj vďaka tomu mal možnosť ho lepšie spoznať, dozvedieť sa o ňom ďalšie veci, ktoré sa ho predtým nemohol spýtať zo strachu, že by narazil na nejakú tému, ktorá by sa mu nemusela páčiť, poznal už jeho najhlbšie obavy. Aj najtemnejšie túžby, no radšej sa zameriaval na pomerne nezáväzné záležitosti ako na to, či sa zúčastnia toho amatérskeho tenisového turnaja, do ktorého sa obaja kvalifikovali.
Kyoung-ho mu na to zatiaľ ešte nedal odpoveď, lebo zrejme stále ešte nebolo jasné, kam sa vrátia, na tom však momentálne nezáležalo Myoung-soo mal v úmysle len tak leňošiť, ničím sa netrápiť a nabrať nové sily.
Nič iné ani len nemal v úmysle.