22. 3. 2016

Virtuální realita 19. kapitola 2/2






Sylvík & Adelaide (Merope Merzmer)
Žánr: slash
Páry: Alan Rickman / Daniel Radcliffe
Poznámka: tentoraz celá časť odo mňa…
Poznámka2: Znovu publikované na Meropesvete so súhlasom autora.
autor nadväzujúceho fan pokračovania: Merope Merzmer, ktorá sa podujala  obnoviť túto poviedku.
Poznámka: Tu pokračuje moje skromné pokračovanie, majte trpezlivosť, snáď z toho niečo bude, očakávajte však text v slovenčine, majte na pamäti, že ste boli varovaní aj ministrom mágie, pred istou dávkou cukru, trpkosladkého okúzlenia, ktoré vás možno čaká…

poznámka: nezabudla som na túto poviedku, len som akosi nemala k nej inšpiráciu.





 Pre Henry.Wilde a AduCornellu.

Cítil dotyk vody na svojej pokožke. Na svojom nahom tele, ktoré si žiadalo viac, ktoré prosilo a bolo nasýtené, láskou a slasťou.
Príjemná teplota, ani nie horúca ani nie studená, užíval si ten masážny efekt, spojený s blízkosťou svojho partnera.
S jeho bozkami, dotykmi, s tým ako sa spolu milovali, ako bolo všetko také príjemne prudké. Jeho telo obklopené všetkými tými impulzmi, ktoré boli preňho prudkým uvoľnením, výsostne spojeným s blízkosťou, s tým pocitom, keď bol milovaný, keď sa v ňom samom prebúdzala tá príjemná dravosť v kombinácii s nehou, ktorú v sebe objavil len nedávno.
Privrel oči, obklopený slasťou, držaný v objatí, ktoré akoby bolo súčasťou toho nevyhnutného kolobehu, spojeného s objavovaním toho, čo všetko ešte dokáže cítiť, čomu sa môže podrobiť a s čím bude bojovať tak dlho, ako len bude môcť.
Nechať tie pocity prevládnuť nad všetkých, pocítiť opäť to absolútne uvoľnenie spojené s tým, že jeho telo aj myseľ, súhlasne prijímali, milenca, ktorému patrili, milenca, s ktorým cítil tú takmer až posvätnú nevyhnutnosť a úctu k dotykom.
Oblečený v župane, spokojne uvelebený pri svojom partnerovi, prudko oddychoval. Užíval si tú možnosť, len sa oňho opierať, len privrieť oči a ešte stále sa nechať pohlcovať tými pocitmi, užívať si ich tak dlho, ako je to vôbec možné.
Absolútne uvoľnenia, absolútna istota, že nie je nič krajšie, než prežívať to spolu s ním, než môcť len tak leňošiť zbavený akejkoľvek záťaže, všetkých bremien, len cítiť, len sa opierať a dotýkať, len vnímať tlkot jeho srdca, blízko svojho vlastného, len prijať to objatie, ktoré preňho tak veľa znamenalo.
To bol svet, do ktorého Daniel túžil patriť, to bola istota, ktorú potreboval. Už ani nevedel ako inak by mal vyjadriť to, čo prežíval práve teraz, počas tých pokojných dní, plných zdanlivo obyčajných vecí, no práve tie obyčajné veci, mali svoje kúzlo, keď ich prežíval s ním, boli súčasťou toho všetkého, čo si chcel vybudovať.
Spolu s ním.
Alan objímal svojho mladého milenca, tešil sa z jeho pozornosti, z toho všetkého, čo im poskytovalo toto miesto, a ich vzájomná blízkosť bola preňho cennejšia, než čokoľvek iné, bola preňho životom, ktorý túžil žiť.
Sám takmer nemohol uveriť svojmu šťastiu, nechával ten pocit, aby vyplnil tú prázdnotu posledných rokov.
***

Čítali si spolu najnovšie komentáre a prezreli si aj ten obraz od fanúšičky. Bol veľmi podarený, Snape si na ňom neustále vysúkaval rukávy, ako to robil počas tej pamätnej scény.
„Vieš, že milujem, keď to robíš…“ pohodlne uvelebený pri ňom, na ich spoločnej posteli, no teraz už aj s notebookom.
„Vždy, keď to vidím,  tak skrátka nemôžem…“
Pre zmenu Alanovým.
„Nie, až doteraz som si  nebol vedomý, že to až tak na teba zapôsobilo…“ pošepol mu jeho priateľ.
Dan preklikol na ďalšiu časť, obrazu, tam bol už Snape omnoho vážnejší. Musel uznať, že to v sebe malo isté komediálne prvky a aj on sa pritom celkom dobre zabavil a zároveň to ukázalo inú Snapovi stránku, o ktorej on sám vtedy ešte ani poriadne nevedel.
„Nuž teraz istotne sleduje, Harryho z tej svojej pozície… to musíme využiť…“
„Isteže, áno drahý pane a aj využijeme…“ v tomto s ním Princ dvojí krve musel súhlasiť. A hneď k tomu aj napísal príslušný odsek.
„Ty si rýchly, nuž ja ani neviem, ešte čo urobí Harry…“
„To necháme naňho, kým si môj, tak sa k tomu zrejme aj tak dostaneš len okrajovo, ale napísal som ti, tú svoju časť, keďže si ma práve teraz viac menej inšpiroval….“ Pokračoval Alan stále ešte mierne pobaveným tónom hlasu a snažil sa nemyslieť na tú scénu, lebo ani on si nedokázal uchovať vážnu tvár.
Na Dana to však zaúčinkovalo ako výzva, netrvalo dlho a aj on už písal, Alan len hľadel na to, ako strany priam ukážkovo narastajú a šiel pre nich opäť vziať niečo na jedenie. Priniesol Danovi kukuričné lupienky, na ktoré zvyčajne dostal chuť, keď sa dostal do tvorivého procesu.

***

Po niekoľkých dňoch…

 „Teda kámo, ty sa nezdáš…“
To bolo prvé, čo mu povedal Rupert, keď si šli sadnúť po jednom rozhovore týkajúcom sa ôsmeho dielu.
„Ja viem… uvedomujem si to veľmi dobre…“ sebavedome odvetil Dan.
Boli pozvaní ich viacerí kolegovia, a on to po návrate z chaty veľmi rád prijal. Mal za sebou veľmi príjemné obdobie a bol plný síl, aspoň čo sa týkalo ďalších ponúk a pracovných príležitostí. A aj tá ich poviedka s Alanom sa dosť dobre rozbehla. Teraz si prial už len mať možnosť leňošiť, ale aj pracovať, s každého trochu, aby to bolo správne vyvážené. Chystal sa aj na konkurz do hororu Žena v čiernom.
Mal to vo výhľade okrem iných vecí.
„Ty a Alan, Harry a Snape…“
Dan sa však len usmieval, v poslednom čase to vôbec nebolo až také ťažké. Bol pripravený čeliť tomu tlaku, aj keď hladina sa už trochu ustálila a momentálne bol príliš šťastný na to, aby si pripúšťal akúkoľvek kritiku.
„Al je fakt skvelý a nič viac ti k tomu nepoviem… O Snapovi a Harrym by som sa ti toho odvážil povedať omnoho viac, no profesor mi na to neudelil povolenie, to musíš pochopiť…“  stále mu trochu zazlieval, že sa vyjadril o Snapovi, ako o postave, ktorú nemajú radi.
„Áno iste, že viem… no prepáč, ja len… nečakal som to, to je všetko, ale v pohode inak? Sakra, Dan, ja stále neviem, čo ti mám na to povedať, buď to bude epické alebo totálny prepadák…“ vyjadril sa takým vskutku svojským spôsobom, no Dan vedel veľmi dobre čo má na mysli a vôbec sa kvôli tomu neurazil.
„Jasné, že v pohode… Mimochodom pozdravuje ťa…“ práve teraz sa priam ukážkovo venoval svojej káve. A potom už prišli aj dievčatá, ktoré sa šli ešte trochu upraviť.
„Odkáž mu, že aj ja jeho… ale teraz sa priprav, už idú…“  upozornil ho na príchod dievčat.
Dan s nimi o tom ešte nehovoril, nemal na to poriadne ani príležitosť, no zavolala mu aj mama, a ukázalo sa, že v tomto je na jeho strane, tak ako predpokladal. A oceňoval to, že v pravý čas našla otcovo slabé miesto. Niečo také dokázala skrátka urobiť len ona, on by na to zrejme nenašiel odvahu.
No práve teraz čelil ďalšej skúške.
Emma, Evanna a Bonnie si prisadli k nim. Všetky tri pekne upravené, elegantné a nadšené tým, že sa opäť mohli stretnúť v tomto zoskupení. A všetky hľadeli na Dana, takpovediac ešte stále akoby presvedčné o tom, že by mu mali
„Tak čo, chlapci… čo ste stihli spolu prebrať, kým sme vás nechali osamote, povedzte to aj nám, nech sa aj my zasmejeme…“  rozhodla sa ich trochu potrápiť Bonnie.
„Nič také, len sme tuto s Harrym…teda… vidíte, fakt ma to ešte drží, fakt ešte stále… Keď človek raz začne…“
Dan veľmi dobre vedel o čom hovorí.