21. 12. 2007

Len s tebou... SB/LM

Slash od 18 rokov!!!



Zvuky prichádzajúce z veľkej diaľky veľmi neochotne doľahli do uší mladého muža. Cítil vôňu spáleného jedla, mrazivý chlad sa ovíjal okolo tela ako jedovatý had. Bol nahý a ruky mal pripútané k posteli. Nohy mierne roztiahnuté a takisto kúzlom obmedzované. Pôsobil ako nejaká bezduchá socha. Bezmocne sebou trhol, akoby chcel vyskúšať silu tých hrozných pút. Zúrivo zavrčal akési nezrozumiteľné nadávky. Už dávno zabudol aké je to rozprávať, otvoriť ústa a dovoliť hlasivkám, aby sa rozkmitali.
Vycítil prítomnosť iného človeka. Zúfalo nasal vzduch, aby mohol vdýchnuť vôňu toho nového, nepoznaného prišelca. Bola to pomerne príjemná zmes niečoho živočíšneho, ale zároveň aj vzácneho. Šuchot akéhosi oblečenia zapojil do činnosti ďalší zmysel. Nejaké ruky uchopili prikrývku a stiahli ju trochu nižšie. Cítil ako ho objala nejaká ruka. Osoba, ktorá za ním prišla si pokojne ľahla do postele.

„Čo tu chceš? Vypadni,“ chrapľavý hlas znel oveľa mladšie ako predtým a bol o niečo menej poznačený bolesťou a útrapami.

„Mal by si byť milší k osobe, ktorá ťa priviedla z oblúka smrti, Buď rád, že si tu so mnou. Od dnešného dňa to bude tvoj domov a ty sa budeš správať ako môj manžel,“ majetnícky siahol na jeho telo, posunul ho, aby si mohol vychutnať pohľad na bezbranného muža, po ktorom nesmierne túžil. Opatrne rozviazal šatku, ktorou mal zakryté oči.
Sirius okamžite spoznal svojho dávneho nepriateľa. Hľadel do očí smrťožrútovi s dlhšími plavými vlasmi. Jeho nahé telo sa lesklo vo svetle sviečok. Stále bol veľmi príťažlivý, akoby ani roky nemohli poznamenať toho hrdého aristokrata.

„Oveľa radšej by som umrel ako znášať tie tvoje nechutnosti Malfoy. Nikdy ti nedovolím, aby si sa ma dotýkal!“ zúrivo začal sebou zmietať. Cítil ako sa v ňom prebúdza divokosť razeného zvieraťa.

„Nemáš na výber. Ty o tom nerozhoduješ. Patríš mne, pretože si to želám. Už nikdy mi nebude chýbať tvoja pozornosť. Si trochu mladší ako predtým a možno nám to pomôže dohnať zameškané. V oblúku sa všetko mení. Kým si bol vo vnútri začal si mladnúť. Musel som ťa odtiaľ rýchlo dostať, lebo by si úplne zmizol. Dnes nechcem počúvať žiadne zbytočné reči. Na všetko budeme mať dosť času neskôr. Teraz chcem teba,“ začal ho bozkávať. Pevne mu držal hlavu, aby sa nepokúsil vyslobodiť. Namočil si prsty v akejsi mazľavej hmote, ktorú mal prichystanú na posteli. Vkĺzol do mladého tela. Cítil mierny tlak, jeho partner sa odmietal uvoľniť, a preto cítil bolesť.

„Mne neunikneš,“ odtrhol sa od jeho pier a bozkami vytváral cestu až k bradavkám. Jemne ich sal a postupne sa snažil zlomiť odpor toho úžasného tela, ale to sa mu vôbec nedarilo. Sirius nebol ani trochu vzrušený, skôr zdesený a hrozne nervózny. Keby nebol priviazaný určite by sa začal brániť oveľa drastickejším spôsobom. Putá mu však nedovolili urobiť žiadny takýto manéver. Cítil ako sa oňho obtiera vzrušený penis jeho nepriateľa. Jeho ruka mu stále pôsobila muky.

„Ty si sa nikdy nemiloval s mužom, však?“ odpútaval pozornosť, aby si mohol poriadne ponatierať penis. Chcel si to užiť a nie prežívať bolesť.

„Predpokladám, že ty si sa už ponúkol všetkým. Dokonca aj tomu tvojmu pánovi,“ pohŕdavo dodal Sirius. Zúfalo zavrčal, keď v sebe pocítil nepriateľov penis. Zasúval sa pomaly a mučivo a vôbec mu to neprinášalo žiadne potešenie. Nechcel v očiach svojho partnera vidieť toľko nenávisti. Nikdy by sa nepriznal, že k nemu niečo cíti. Napriek tomu bol preňho dôležitý a chcel, aby si ich spoločné zážitky vychutnal. Mal iné predstavy o ich milovaní.
Spomenul si na rodinnú oslavu počas, ktorej mal možnosť vidieť svoj sen zblízka. Vedel, že sa bude musieť podrobiť tradícii a to jeho dušu navždy uzavrelo. Prestal považovať za dôležité city, ktoré sa nemohli naplniť. Nikdy nesmel svojej láske povedať pravdu. Vo svojich predstavách to prežíval oveľa intenzívnejšie, ale keď sa mali naplniť stával sa vo svojej podstate opäť neľútostným vrahom a riadil sa výlučne svojimi pudmi. Pevne ho uchopil a začal uspokojovať výlučne potreby svojho tela. Vzdychol, keď sa Sirius váhavo dotkol jeho pier. Chcel, aby ho rozviazal a bol preto ochotný trochu upustiť od svojich zásad. Uvoľnil sa a doprial mu na chvíľu pocit víťazstva. Z hrôzou si uvedomil, že jeho penis sa začína napínať od vzrušenia. Ochotná ruka ho okamžite uchopila.

„Lucius, dovoľ mi sa ťa dotýkať,“ prinútil sa vysloviť to prekliate meno.

1 komentár:

Pokiaľ si neviete poradiť s pridaním komentára, návod s obrázkami a popisom nájdete tu AKO PRIDAŤ KOMENTÁRE!
stručný návod