2. 1. 2008

1. Svet podľa Malfoya


slash, incest od 18 rokov!!! tak pozor :D

 pár: Draco/Lucius

 Hodnotenie


„Nemusíš sa hanbiť. Sme predsa rodina. Ja ti predsa nechcem ublížiť,“  Lucius opäť láskavo prechádzal pohľadom po tele svojho syna.  Istým spôsobom ho zbožňoval a nikdy si neprial, aby mu niekto spôsobil trápenie. Vedel, že je napriek všetkému veľmi citlivý a len s veľkou nevôľou ho prisľúbil svojmu pánovi.

„Už som takmer dospelý a veľa vecí sa zmenilo. Mal by si sa ísť pripraviť. Keď ťa matka takto uvidí, bude zúriť. Snáď si nezabudol na ten dnešný večierok?“  Draco nehľadel na svojho otca. Nechcel sa s ním zhovárať. Obával sa toho, čo po toľkých sladkých rečiach ešte môže nasledovať. Čítal to v jeho tvári a bolo to preňho nepríjemné, hnevalo ho, že jeho syn k nemu nepociťuje takú dôveru ako predtým. Možno to spôsobil návrat temného pána, možno kvôli nemu sa ho teraz tak veľmi obával. No na tom sa už nedalo nič zmeniť, neostávalo mu nič iné len prispôsobiť sa tomu, čo sa od neho vyžadovalo.
„Dnes večer ?! Keby som to vedel, vrátil by som sa až v noci,“  Lucius skusmo pohol rukou. Bolelo to a začínal sa obávať, že v nej nič neudrží. Dokonca ani príbor. Zjavne prežil ešte niečo horšie než zvyčajné tresty, ktoré mu udeľoval Veď-Viete-Kto.
„Áno, matka o tom hovorí už celý týždeň. Máš šťastie, že si nebol doma. Mohol by si ma ešte chvíľu nechať samého? Rád by som si ešte trochu poležal vo vani,“  chcel sa ho čo najskôr zbaviť.   Náhly vpád do jeho súkromia práve teraz, keď bol zraniteľný zjavne ich vzťahu neprospieval. Lucius sa rozhodol dopriať mu trochu priestoru.  Mal to v úmysle, ale jeho telo s ním malo ako vždy iné plány.

„Áno, samozrejme. Nevadilo by ti, keby som si  chvíľu oddýchol v tvojej posteli? Nechcel sa v takomto stave vrátiť do spálne. Cissy by mohla zistiť, že som sa poranil. Nestojím o žiadnu žiarlivostnú scénu,“ ani sám nevedel, prečo sa mu nechce odísť z jeho izby.
Chcel byť na blízku, z nejakého zvláštneho dôvodu sa od neho nevládal odlúčiť. Medzi nimi panovalo akési zvláštne napätie. Chcel sa uchýliť do jeho osobného priestoru a stráviť s ním viac času.
Draco unavene prikývol.

„Nebudem ti v tom brániť. Pokojne si ľahni, ale keď náhodou príde mama, tvár sa, že som o ničom nevedel. Nechcem s ňou mať problémy. Vieš, že zo mňa vždy všetko veľmi rýchlo vytiahne,“ zložil si uterák a vkĺzol späť do vody. Lucius stihol zazrieť obrysy synovho pevného pozadia. Srdce sa mu rozbúchalo a musel veľmi rýchlo ustúpiť, aby si jeho syn nevšimol žiadostivosť, ktorá ho opantala. Ledva sa vládal nadýchnuť.

Nie, to je nesprávne. Je to moje dieťa. Musím si zachovať zdravý rozum. Môžem mať kohokoľvek iného, ale Draca nie. Môj syn je pre mňa navždy nedostupný. Nesmiem, radšej by som mal zomrieť ako siahnuť na svojho nevinného chlapca. S nikým predsa nič nemal, ublíži mi to...

Musel okamžite opustiť kúpeľňu. Vyzliekol si svoj habit. Kúzlom zväčšil jednu z Dracových pyžám a obliekol sa. Odhrnul prikrývku. Ľahol si na miesto, kde zvyčajne spával jeho syn. Cítil ako sa mu zatvárajú oči. Narastajúce vzrušenie mu však nedovolilo zaspať. Nespokojne sa prehadzoval na posteli.
Kým on bojoval sám so sebou, jeho syna naďalej prenasledovali tie neodbytné myšlienky.

Čo mu je? Prečo ma nenechá na pokoji. Nemám z toho vôbec dobrý pocit. Keď som bol malý, nikdy ma ani chvíľu nepodržal v náručí a teraz chce byť so mnou? To je nepochopiteľné. Prečo chce krásny a všetkými obletovaný Lucius Malfoy venovať pozornosť svojmu bezvýznamnému synovi?

Rukou zavadil o svoj penis. Bola to jedna z ciest, ako sa zbaviť vnútorného napätia. A pôvodne to mal v pláne, samozrejme až potom, ako matka ukončila rozhovor. Rukou opatrne prešiel po zdroji svojho napätia. Príšerne očervenel. Nie. Nebola to práve tá najvhodnejšia chvíľa. Nemohol niečo také urobiť, keď sa v jeho izbe nachádzal jeho otec. No jeho telo, akoby si schválne robilo čo sa mu len zachcelo a vzrušenie neopadlo, aj napriek tomu, že mu venoval pár myšlienok.

Prečo práve teraz? Musím zaťať zuby a nejako to zvládnuť. Inak zhorím od hanby.

Opäť pohladil dôkaz svojej túžby a chystal sa s tým konečne niečo urobiť. Privrel oči, vyprázdnil si myseľ a začal pozvoľna uspokojovať svoje potreby. Vedel, že nesmie vzdychať príliš nahlas. Nechcel prilákať otcovu pozornosť. Niekoľko minút relaxoval  a napokon sa pomaly začal ponárať do vyslobodzujúceho spánku.

Náhle na sebe pocítil ťažobu nejakého tela. Niekto odsunul jeho ruku a pevne ho uchopil. Jemne ho masíroval a postupne ho pohládzal. Cítil, ako sa k nemu niekto tisne. Zviera mu ruky a uspokojuje ho spôsobom, ktorý ho privádza do šialenstva. Horúce ústa mi vpisovali na kožu znamenia túžby.
Náhle pocítil ako mu hlava klesla do vody. Ústa sa mu zaplnili vodou. Uvedomil si, že zaspal a tie krásne pocity boli len výplodom jeho fantázie. Poriadne zakašľal a pretrel si oči.

Bol to len sen, ale veľmi krásny. Keby som mal niekoho, kto sa o mňa postará. Pansy je fajn, ale ona ma vlastne vôbec neľúbi. Sme spolu len kvôli dohode našich rodičov.

Neochotne vyliezol von, poutieral sa a obliekol si župan. Za iných okolností by šiel do izby nahý, ale tentoraz v nej rozhodne nebol sám. Na dlážke zazrel mokré stopy. Viedli až k posteli.

„Otec?“ neveriacky zhíkol Draco. To nebol sen. On bol so mnou vo vani a potom sa premiestnil. Neverím tomu.

„Ty si urobil to... Ty si skutočne ....“
„Prečo tak kričíš? Nemusíš sa toľko rozčuľovať. Radšej poď ku mne! Už to viac nechcem skrývať. Môže nám byť spolu veľmi dobre. Potrebujem ťa a ty ma musíš poslúchnuť,“ Lucius ho pevne objal a pokúsil sa ho zbaviť županu. Už viac nevládal, bojoval s tým už príliš dlho. Pomaly mu rozväzoval opasok. Chcel sa ho len dotknúť nič viac a nič menej.

„My dvaja? Ty myslíš, že my dvaja by sme mohli...? Nie, okamžite prestaň. To nebudem počúvať!“ vytrhol sa mu zo zovretia a okamžite vybehol z izby. Stihol si vziať svoj prútik.V očiach ho pálili slzy.

Nie, musím utiecť. Aj keby som mal celé prázdniny prespať niekde v dedine tu ostať nemôžem. Ale ako to mám urobiť? Všetky peniaze aj veci mám v izbe. Nemôžem sa tam vrátiť. On a ja? To nie je možné.

Vychmatol škriatkovi z drobných rúk čistý habit. Obliekol sa, a upravil pomocou kúzel, potom okamžite zamieril za matkou. Potreboval súrne odísť z domu. A ona jediná mu mohla pomôcť.

„Mama, mohol by som dnes prespať u Goyla. Bude tam aj Crabbe, veď vieš, že sa spolu už veľmi dlho priatelíme. Ponúkli mi, že u nich môžem ostať cez prázdniny. Nechcem, aby ma otec tento rok zatiahol do tej organizácie. Preto sa mu mienim čo najviac vyhýbať,“ musel si vymyslieť výhovorku, aby mohol odísť.

„Tak dobre, ale na večierok tu ostávaš. To je moja jediná podmienka. K priateľom odídeš až zajtra,“ okamžite schladila jeho nádeje.

„Ale, mami. Môžem ísť za nimi už teraz a večer sa vrátim,“ ďalej vyjednával Draco.

„Tak dobre, ale keď ťa tu neuvidím perfektne upraveného, tak si ma neželaj. Musíš vzorovo reprezentovať našu rodinu,“  opäť mu pripomínala jeho povinnosti.