1. 1. 2008

10. kapitola Noc vášne

VArovanie: slash, každý s každým, čiže SS/LM/NL/HP všetci spolu, od 18 rokov. Je to môj prvý pokus napísať niečo skupinové a vôbec to nie je ľahké,ale pokúsila som sa. Proššším o komentíky, lebo na bud. týžden nič nebude. TAk si to vychutnajte. „Povieme Dumbledorovi pravdu o tom, čo Temný pán urobil. Vyzerá to tak, že Pottera to vôbec nepoznačilo. Možno sa mu to dokonca páčilo,“ opovržlivo poznamenal Snape.

„Mlčte!“ tmavovlasý chlapec nemotorne vyliezol z postele. Pevne uchopil svojho profesora za habit a silno ním zatriasol. Cítil nepríjemnú bolesť, ale to mu nezabránilo vyliať si všetku svoju zlosť na nepriateľovi.

„Vy nič neviete. Tak radšej zbytočne neotvárajte tie vaše odporné ústa! Ste grobian, nenávidím vás. Ja viem všetko a zabránim tomu, aby ste ďalej mali pri sebe Nevilla. Jeho stará mama sa všetko dozvie. Ako asi zareaguje na to, že chcete dostať do postele jej vnuka!“ podráždene zasyčal Harry.

„Mne sa nebudeš vyhrážať, Potter!“ zúrivo skríkol Snape. Poriadne silno chlapca odsotil a udrel ho po tvári. Neville sa šokovane sklonil k svojmu spolužiakovi. Vyčítavo sa zadíval na svojho profesora.

„Severus, neblázni! Nemôžeme sa navzájom takto obviňovať. Musíme trochu viac spolupracovať,“ svetlovlasý muž si k sebe nežne privinul svojho milenca. Chcel zabrániť ďalším zbytočným hádkam. Vážil si Severusa, ale vedel, že niekedy je až príliš zaujatý voči Harrymu kvôli minulosti. To nedokázal zniesť. Chcel zabrániť tomu, aby došlo k ďalšej tragickej udalosti.

„Nebudem sa zdržiavať v Potterovej blízkosti dlhšie než bude potrebné. Vraciame sa do školy a ty sa pekne ukážeš doma u svojej rodiny, aby nemal náš pán žiadne podozrenie. Nechcem ťa vidieť na Rokforte, kým nebudeš mať na to nejaký poriadny dôvod. Draco takisto musí prísť do školy, to je ti snáď jasné?“ napravil si habit a rýchlo odstúpil od postele. Nechtiac prevrhol jeden z elixírov, ktorý mal pripravený pre Nevilla. Mal omamné účinky a vysielal okolo seba príťažlivosť. Severus ho napokon ani nechcel použiť, ale nechal si ho, keby náhodou bolo nutné niečo s tým urobiť.

„Dobre v poriadku, ale chcem mať pre seba ešte jednu noc. Zajtra sa vrátime, ale dnes chcem byť s Harrym osamote. Vtom mi nemôžeš brániť. Dopraj mi aspoň pár hodín,“ nekompromisne ho požiadal Lucius.

„Áno, v poriadku. Pokojne ho môžeš trochu pripraviť na školský život,“ súhlasne prikývol Severus. Takisto sa mu ešte nechcelo odísť. Vrhol znepokojený pohľad na Nevilla. Vedel, že týmto činom v ňom opäť vyvolal strach.

„Mám len jednu otázku, kým sa odoberiem do našej izby. Na koho si zoslal tú kliatbu posadnutosti?“ Lucius opatrne zdvihol Harryho pomaly ho presunul do svojho náručia. Chlapec ho objal okolo pliec a pevne sa o neho oprel.

„Tá osoba je...“ práve sa mu chystal prezradiť meno, ale uvedomil si, že pod nohami sa im hromadí akýsi sladkastý dym. Nie! To hádam nie!

Harry vášnivo pobozkal Luciusa. Začínal pociťovať neznámu túžbu, spaľovala mu telo, ako nejaká záhadná zmes tých najhorších pocitov. Smrťožrút prútikom nenápadne zväčšil posteľ.


„Severus, čo to je?“ odtrhol pery od svojho milovaného. Pripadalo mu veľmi podozrivé, že sa k jeho telu pritisol večne hanblivý Neville. Vyhrnul mu habit a jemne vzal do úst jeho penis. Lucius spokojne zastonal. Pritisol hlavu toho chlapca bližšie k svojmu citlivému údu. Okamžite vyzliekol Harryho.

„Elixír silnej milostnej posadnutosti, obávam sa, že sa už neubránime...“ Severus takisto klesol na posteľ. Pritisol sa k nim a nechal sa bozkávať. Cítil v ústach Luciusov jazyk a občas sa mu ušiel bozk aj do vzrušeného Pottera.

„Tak to je mi jasné,“ Lucius rukou pohladil Nevillov zadok, uchopil Harryho penis a jemne ho trel, aby v ňom takisto prebudil vzrušenie. Striedavo všetkých bozkával a pohrával sa s nimi.

„Neprestávaj!“ zanietene zasyčal Severus. Pocítil ako sa mu do náručia posadil Harry. Láskavo prechádzal jazykom po jeho bradavkách, jemne ich stisol a nechal sa hladkať po celom tele. Jediný elixír zatlačil do úzadia ich nepriateľstvo. Severus sledoval ako sa telo jeho priateľa naplo, Neville musel hneď na prvý krát vstrebať náznak jeho túžby. Lucius roztúžene siahol na Harryho.

Spoločnými silami sa zvalili na Severusa. Všetci traja ho privádzali do vytrženia, svojimi dotykmi, láskaním a nežným prístupom. Severus bez problémov roztiahol nohy. Pocítil v sebe penis svojho priateľa. Lucius dúfal, že to vyprchá čo najskôr preto, to urobil ako prvý. Svetlovlasý muž tlmene zavzdychal. Pohyboval sa v pravidelnom rytme. Cítil na tele ďalšie dotyky. Neville a Harry ho spokojne pohládzali a vzájomne sa uspokojovali. Pritískali sa o obom mužom a nedali im ani chvíľu vydýchnuť. Splietali sa do jedného tela.

„Severus,“ tlmene zachrapčal Lucius. Cítil ako ho obopína telo jeho priateľa. Nedokázal sa veľmi dlho ovládať. Zaplavila ho divoká vlna túžby. Vychutnával si zovretie jeho tela, až kým nedošlo k vyvrcholeniu.

Potom jemne vykĺzol z neho. Cítil ako ho nejaké ruky zatlačili na posteľ. Dve mladé telá si naňho sadli. Vášnivo oblízali každučkú čiastočku pevného tela. Lucius bol nerád v rukách iných ľudí, ale tentoraz nemal šancu uniknúť. Kým sa Severus spamätával z rýchleho milovania on vôbec nemal šancu vydýchnuť si.

Do jeho vstupu sa prebojoval Harry. Jemne ho dráždil a napokon dosiahol, aby došlo k spojeniu. Nemuseli používať nič na zjemnenie citlivosti. Elixír v nich vyvolával túžbu, ktorá úplne prehlušila akúkoľvek bolesť. Neville si zatiaľ privlastnil jeho pery a spokojne vzdychal, keď pocítil vo svojich ústach jazyk skúseného smrťožrúta.
Neville sa neskôr presunul na Harryho miesto a spokojne prenikol do Luciusa.

Dal mu pocítiť, že sa vôbec nebojí. Cítil, že aj Severus sa zas pridal k nim a začal láskajúcou rukou putovať po telách oboch chlapcov. Spojil sa s ich mladými telami a napokon si vzal aj Luciusa. Dosť dlho sa vzájomné dráždili, maznali a láskali. Niekoľkokrát si vymenili partnerov...Lucius sa láskyplne miloval s Harrym a dával si veľký pozor, aby mu náhodou neublížil, Severus si naplno vychutnal aj Nevilla. Napokon sa k sebe privinuli a spokojne zaspali.

Neskôr...

„Harry, koľko je hodín?“ rozospato zamrmlal Lucius. Cítil poriadne nepríjemnú bolesť v zadnej časti tela. Okolo pása niekto poriadne tuho objímal. Malá ruka opatrne pohládzala jeho penis.

„Ja neviem, tuším sme zaspali,“ Harry sa rozospato pomrvil a odtisol sa od muža, ku ktorému sa celú noc túlil. Na zadku cítil drsný dotyk. Slastne sa zavrtel a dovolil, mužovi, aby ho opäť pevnejšie objal. Bez okuliarov videl veľmi rozmazane. Musel si ich nasadiť. Keď to urobil, oči mu takmer vypadli z jamôk. On sám spal v náručí Severusa Snapa, zároveň sa nohami dotýkal Nevilla, ktorý bol na ľavej stane. Neville ležal na Luciusovi, ale držal za ruku Snapa. Boli spolu tak prepletení, že sa to dalo len veľmi ťažko rozoznať.

„LUCIUS!“ zreval Harry.

„Len pokojne lež. Včera sa stalo niečo nezvyčajné, ale nebolo to až také nepríjemné,“ potichu zašepkal svetlovlasý smrťožrút.

„PUSTITE MA!“ zajačal Neville. Hlas kamaráta ho prebudil. Zistil, že je nahý a poriadne ho to šokovalo.

„Neponáhľaj sa, chlapče. Celú noc sme sa milovali. Už si nám patril, dá sa povedať, že všetkým,“ nekompromisne vyhlásil Lucius. Chlácholivo ho pobozkal na pery. Neville okamžite ovinul svoje ruky okolo jeho tela a opätoval mu bozk.

„To nie je možné! Ja ťa zabijem, Malfoy. Ako si mohol dovoliť, aby som to robil s Potterom? A prečo si siahal na Nevilla?“ nenávistne vyhŕkol Severus. Len pomaly si začínal vybavovať, čo sa v noci odohralo.

„Obávam sa, pán profesor, že aj ja som mal vás, Nevilla, Luciusa a potom zas... už ani neviem presne...koľkokrát to bolo,“ poriadne sa začervenal.

„Už nič nehovorte, Potter. Ušetrite ma tých detailov,“ rýchlo od seba odtrhol bozkávajúcu sa dvojicu. Neville zdesene zaboril hlavu do vankúša.

„Ja sa hrozne hanbím. Ako sme to mohli urobiť. Ja predsa nie som žiadny...“ Neville nevedel rýchlo nájsť vhodné slovné spojenie.

„Ten elixír nás omámil. Nie je to tvoja chyba. Je možné, že to ešte bude pôsobiť ešte niekoľko dní ako prehnané sexuálne vzrušenie. Do Rokfortu takto nemôžeme ísť,“ chladne odvetil Snape. Mal som Pottera v...To teda nie. To sa nikto nesmie dozvedieť.