2. 1. 2008

14. kapitola Nezvyčajná žiadosť 2. polovica

Snažil sa vzdorovať túžbe, ktorá sa ho zmocnila. Myseľ úzkostlivo ovládala celé telo. Pomaly opúšťal bezpečnú náruč svojho milenca. Nechcel pokračovať v ďalších nežnostiach. Zelené oči zúfalo protestovali proti horúcim dotykom. Nemienil dopustiť, aby z neho opäť urobil obeť. Chcel späť svoj prútik a slobodu pre seba a Hermionu. Vždy rozhodoval sám za seba. Nepovažoval za vhodné, aby kvôli nemu zmenil svoj spôsob života.

„Prestaň, už nechcem, nie takto,“ zachrapčal podráždene. Odtláčal od seba bledé telo Temného pána. Pocítil ako ho ruky ešte pevnejšie objali a pomaly zdvihli. Po pár zaklínadlách boli obaja suchí a vaňa úplne prázdna. Temný pán oveľa viac uprednostňoval tradičnejšie miesto. Zložil trasúceho sa Harryho na posteľ. Považoval to za oveľa pohodlnejšie riešenie. Jazykom vytváral cestičku smerujúcu k dolnej časti Harryho tela. Oblizol kvapôčku túžby a začal sa na plno venovať roztúženému penisu, ktorý vôbec nerešpektoval prianie svojho „vlastníka“.

„Ak budeš naďalej poslúchať splním ti tvoje prianie. Možno by nebolo až také zlé prehĺbiť naše spojenie,“ veľavýznamne poznamenal Temný pán. Spokojne sa oprel o posteľ. Odhrnul prekážajúce vankúše. Dráždil svojho obľúbeného chlapca na miestach, ktoré v ňom vyvolávali príjemné pocity. Dovolil Harrymu, aby pomaly prevzal velenie nad ich milostnou hrou. Nechal ho rozhodovať o tom, akým spôsobom sa ho bude dotýkať. Bolo to preňho veľmi zvláštne a nezvyklé, dovoliť niekomu, aby prevzal iniciatívu. Uvedomoval si, že ho bude stáť veľa síl, preniesť sa cez Harryho túžbu po pomste. Chcel podporovať zlobu, ktorá ho ovládla. Jeho myseľ bola preňho ako otvorená kniha. Nič pred ním neutajil.

Harry nadšene hladil poddajné telo, ktoré mu prinášalo uspokojenie.

„Ja už viac nebudem obeťou,“ spokojne hlesol Harry. Po chvíli pomaly vstúpil do tesného otvoru, nezvyknutého na takéto zaobchádzanie. Napriek tomu, že sa s Temným pánom dlhšie maznal, poriadne ho to zabolelo. Nemohol použiť vhodné zaklínadlo, lebo nesmel vlastniť prútik takisto sa nemienil zaoberať dlhšou prípravou. Chcel, aby spoznal aké to preňho bolo, keď bol donútený sa mu podriadiť. Pociťoval akési kruté zadosťučinenie.

„Bolí ťa to ? Mám ťa nechať na pokoji ?“ škodoradostne sa spýtal Harry. Nebol si istý či by niečo také dokázal urobiť. Príliš sa mu páčil pocit moci a nadvlády.

Nedal mu ani najmenšiu možnosť odpovedať na otázku. Privlastnil si jeho pery a voľnou rukou začal hladiť ochabujúci penis svojho milenca. Našli spoločný rytmus, ktorý im bol obidvom príjemný. Ich telá ovládla silná túžba. Užívali si vzájomné prepojenie tiel. Navzájom objavovali nové možnosti ich vzťahu. Keď sa od seba odtrhli, Harry sa spokojne zakryl a zaspal. Netušil, že v jeho duši prebiehajú neodvratné zmeny.

„Vedel som, že sa v tebe časom prejaví zlo. Stále vnímaš odozvy mojej nálady a naše spojenie s teba časom urobí môjho najmocnejšieho spojenca,“ spokojne zašepkal Voldemort. Pohladil spiaceho chlapca po vlasoch. Vedel, že už viac nebude uvažovať o odchode. Elixír, ktorý mu pridávali do jedla mal čo najskôr urýchliť potrebné zmeny.

Tvoj spánok prinesie svetu žiaľ

Vyvolený navždy tvár svoju vľúdnu zmení

Prekliata láska sa rozvinie do ničivej skazy

Odpor tvoj je zlomený

Náš svet bez teba stratený

V tej chvíli bolo v Rokforte vyslovené nové proroctvo. Nikto netušil, aký bude mať dosah na všetkých ľudí.