2. 1. 2008

21. kapitola Milenecká hádka, Malfoy Manor len to nie!

Slash a riadny : DDDD čo viac k tomu dodať. Skrátka už sa ledva zmestím do vekovej hranice. Tak pre istotu len upozorňujem, že je to tak. Čítajte len na vlastnú zodpovednosť!!! Zatiaľ je to najdlhšia kapča : DDD Každý komentík ma poteší .))))

Temný pán sa vrátil do svojich komnát až neskoro v noci. Celý deň týral tých troch ničomníkov. Potrestal ich tým najhorším spôsobom. Všetci traja mali slzy na krajíčku, prosili ho a sľubovali, že už nikdy viac niečo podobné neurobia. Napokon ich nechal zavrieť do podzemných častí školy. Stále ešte nebol rozhodnutý, čo s nimi urobí. Na bolestivú smrť zatiaľ nepomýšľal. Boli to deti smrťožrútov a veril, že raz môžu byť ich skvelými nástupcami. Rozhodol sa radšej napísať list ich rodine, aby s nimi urobili poriadok. Chcel sa osobne postarať, aby tí malý sopliaci mnohokrát oľutovali, že chceli využiť jeho chlapca. Nikomu nemienil dovoliť, aby hladil jemnú pokožku a bozkával pery, ktoré v ňom dokázali vzbudiť túžbu. Zhodil zo seba habit a odložil prútik na bezpečné miesto. Bol unavený a túžil po spánku so svojím malým zázrakom. Harry sa uspokojil z jeho komnatami a nepomýšľal na bývanie so spolužiakmi. Tá udalosť ho zrejme poriadne vystrašila. Napriek tomu pokračoval vo vyučovaní a vôbec sa nesťažoval.

Temný pán spokojne sledoval svojho milenca. Ten rozkošný chlapček mal pevne privreté oči. Jeho tvár pôsobila tak nevinne a uvoľnene. Pery sa chveli, keď vyslovoval nejaké nezrozumiteľné slová v parselčine. Nagini ležala pri ňom a zohrievala ho svojím veľkým telom. Keď sa nenápadne pohla odhalila jeho bledé stehno.

Si taký úžasný. Nikomu ťa nedám. Nikdy ani keby si chcel, nedovolím ti, aby si ma opustil. Pohľad na odhalené telo prinieslo Temnému pánovi tlak určitých miestach. Frustrovane zastonal, keď sa Harry obrátil na druhý bok. Naskytol sa mu pohľad na odhalený chrbát. Prikrývka ledva zakryla pôsobivé krivky mladého tela. Pohľadom pohladil pevný zadoček.

Nie, to nesmiem. Musím ho nechať spať. Prvý deň bol až príliš náročný. Váhavo si ľahol k nemu. Okamžite prikázal Nagini, aby sa trochu stiahla. Nebol spokojný, keď ju videl príliš blízko neho. Telo mladého hrdinu zareagovalo na jeho prítomnosť.

Harry sa k nemu inštinktívne pritúlil a okamžite si našiel pohodlnú polohu. Potichučky oddychoval v náručí najmocnejšieho čarodejníka. Pritom sa nebadane obtrel o penis, ktorý okamžite narástol do pôsobivých rozmerov. Temný pán potichu zaklial. Bolo mu jasné, že takto nedokáže zaspať. Nie v zajatí svojho obľúbeného študenta. Neodolal pokušeniu a aspoň raz ho pobozkať. Nemohol tomu odolať. Harry po chvíli spokojne pootvoril ústa. Ich jazyky sa stretli v divokej hre, ktorá ich oboch poriadne rozdráždila.

„Čakal som ťa, ale dlho si neprichádzal tak som zaspal,“ ospravedlňujúco zamrmlal chlapec. Chcel mu vysvetliť, že nestojí o nikoho iného. Obával sa, že si bude o ňom myslieť to najhoršie. Dotyky, tých chlapcov ho vzrušovali, aj keď si to nechcel priznať. Cítil sa kvôli tomu dosť previnilo.

„Nechcel som ťa zobudiť, ale moje telo po tebe bezmedzne túži,“ temný pán spokojne zastonal, keď pocítil Harryho pery na bruchu. Mladý chlapec smeroval čoraz nižšie zámerne svojho partnera láskal a spomaľoval ich vzájomné milostné hry. Temný pán si naňho pomaly ľahol a takisto zahrnul jeho telo pozornosťou, ktorú si zaslúžil.

„Dnes ti nespôsobím ani trošku bolesti. Nebudem ťa trápiť,“ prisľúbil mu nadšene. Na chvíľu pustil svojho milenca, aby mohol siahnuť pod vankúš.

Harry pocítil ako sa jeho otvoru dotklo niečo mazľavé. Prsty temného pána ho čoskoro jemne pripravovali na ich spoločné zážitky. Harry sa vôbec nebránil. Pripadalo mu to nezvyklé, ale nedovolil si protestovať. Nechcel ho niečím nahnevať. Temný pán bol schopný zobrať vážne aj tú najnevinnejšiu poznámku. Keď v sebe konečne pocítil penis svojho milenca úplne zabudol na všetky svoje úvahy. Pevnejšie ho objal, vnímal zrýchlený tlkot jeho srdca. Zasypával ho jazýčkovými bozkami a dovolil mu, aby ho takisto jemne láskal a rukou ho privádzal na pokraj blaha. Harry sa plne oddal vášni a hriešnej túžbe. Potreboval zo seba dostať všetky dojmy.

„Milujem ťa,“ dovolil si zašepkať mu do ucha tie dve slová, ktoré kraľovali v jeho srdci. Naozaj to tak cítil. Od nenávisti bol vždy len krôčik v láske. Nebolo ťažké prekročiť tú neviditeľnú hranicu. Medzi mám ťa rád a nenávidím ťa.

Temný pán náhle stuhol, akoby ho niekto udrel. To zaváhanie našťastie trvalo len kratučký okamih. Rýchlo sa spamätal a začal sa poriadne zaoberať svojím chlapčekom. Keď boli ich vzájomné túžby uspokojené, temný pán znechutene vstal z postele a rýchlo sa obliekol.

„Kam ideš?“ neisto sa spýtal Harry. Neočakával, že sa kvôli tomu urazí. Veď mu len chcel vyjadriť svoje city. To nepovažoval za žiadny zločin.

„Ja neuznávam lásku, Harry. Nedokážem cítiť nič iné okrem túžby. Zbožňujem tvoje telo a považujem ťa za zaujímavú osobnosť, ale nič viac. Nečakaj odo mňa vyznania. Ja nie som človek, ktorý ti bude šepkať horúce vyznania,“ chystal sa okamžite opustiť izbu. Nechcel mu ublížiť. Potreboval si premyslieť ďalší krok.

„Nepotrebujem to. Ja len chcem, aby si vedel, že ťa mám rád. Na tom nie je nič zlé. Viacerí ľudia odišli bez toho, aby som im povedal, že mi na nich záleží. Nechcem premárniť ani chvíľu. Milujem ťa. Ty to možno nechceš. Možno sa s tým nikdy nezmieriš, ale je to pravda! Ja nie som hračka, s ktorou sa len pobavíš!“ nesúhlasne skríkol Harry. Zababušil sa hlbšie do prikrývky a vyčítavo hľadel na svojho partnera.

„Ty si môj! Budeš ma poslúchať a vždy sa s tebou pobavím, keď na to dostanem chuť!“ rovnakým tónom mu odpovedal Voldemort.

„To je jediné, čo ťa zaujíma?! V tom prípade sa môžeš rozlúčiť s poslušným chlapčekom, ktorý len plnil tvoje priania!“ absolútne prestal kontrolovať svoj hlas. Kdesi v kútiku duše si uvedomoval, že kričí od bolesti, ktorú mu tým vyhlásením spôsobil. Neočakával, že sa mu kvôli tomu vrhne okolo krku, ale myslel si, že ho považuje aspoň za svojho rovnocenného partnera.

„Podvolíš sa mi za každých okolností. Viem, že sa na mňa nedokážeš dlho hnevať. Nechcem, aby tvoje rozkošné pery vyslovovali takéto vyhrážky, lebo budem nútený naučiť ťa, ako sa máš správať k svojmu profesorovi. Pobavilo ho, že sa maznáčik dokázal tak rýchlo nahnevať. Práve spolu prežili nádherné milovanie, tak nemal byť dôvod prečo by mal ubližovať svojmu chlapčekovi.

„Nemusíš sa namáhať. Nebudem ti tu prekážať. Radšej budem spať na chodbe ako v tvojej posteli!“ rozčúlene zavrčal Harry.

„Naozaj? Akosi prirýchlo si ma prestal milovať?“ pobavene sa uškrnul Temný pán. Stiahol z neho prikrývku a vzal do ho náručia. Pevnejšie ho stisol a vtisol mu bozk na čelo.

„Nie, ale...“ znepokojene vyjachtal chlapec. Opäť okolo neho inštinktívne ovinul nohy. Snažil sa zbaviť vnútorného napätia. Cítil ako ho bledá ruka znepokojene hladí po vlasoch.

„Upokoj sa, Harry. Nebudeme sa predsa zbytočne hádať. Je nám spolu dobre. Nič nás od seba nesmie odlúčiť. Vezmem ťa späť do postele, potrebuješ sa vyspať. Škola na teba nepočká,“ chvíľku ho kolísal ako nespokojné dieťa.

„Nie, nechcem s tebou spať!“ podráždene vybuchol Harry. Uvedomoval si, aký je slabý a zraniteľný. Keď na krku cítil dych temného pána, nedokázal sa ovládať.

„Ale chceš. Si mi úplne vydaný na milosť,“ bledé prsty pohladili odhalené stehno. Spokojne zložil svoje sladké bremeno na posteľ. Ruka uchopila penis mladého chlapca a nežne ho stisla. Láskavo prechádzala po najtajnejšie časti jeho bytosti. Po chvíli sa z Harryho hrdla vydrali slastné stony.

„Nie, ty... prestaň s tým...dosť....dosť,“ rýchlo zasyčal zelenooký chlapec. Snažil sa potlačiť túžobné vzdychy. Upokojil sa až keď došlo k naplneniu jeho túžob. Zahanbil sa za túto telesnú reakciu.

„Tak teraz už pokojne zaspíš, som si istý, že ma nebudeš viac hnevať,“ temný pán okamžite upravil posteľ a pozakrýval svojho milenca. Pritisol sa k nemu a dovolil mu oprieť sa oňho.

„Nebudem tu spať!“ znovu sa vzoprel Harry. Stále ho bolelo, že ho označil za nástroj na uspokojovanie potrieb.

„Dobre, ak sa ti nechce spať budem ťa musieť ešte trochu unaviť,“ temný pán chvíľu zápasil so zmietajúcim sa chlapcom. Harry sa rozhodne nechcel vzdať.

Trvalo veľmi dlho, kým sa upokojil a konečne zaspal. Temný pán sa s ním riadne natrápil, aby ho udržal vo svojej posteli. Neodvážil sa ani pohnúť, aby ho náhodou opäť nerozrušil.

Klamal som ti, Harry, ale ti ma nesmieš vidieť slabého a premoženého citmi.

***

Milý Severus,

Dúfam, že sa máš dobre. Dozvedel som sa, že si už konečne v škole a začal si sa učiť mágiu. Zariadim, aby si strávil prázdniny u nás. Tvoj otec však asi bude musieť prísť s tebou. Mrzí ma to, ale inak by Ťa k nám nepustili. Pozdrav Selinu a nech sa na mňa už nehnevá, kvôli tomu drobnému nedorozumeniu, ktoré sa odohralo v lete. Uvidíš, že spolu budeme dobre vychádzať.

Tvoj oddaný priateľ

Draco Malfoy

PS: posielam ti výborný koláč, ktorý napiekol nový domáci škriatok. Krabička sladkostí ti tiež určite urobí radosť. Dúfam, že prežije cestu. Ak nie, tak ti to neskôr vynahradím, zlatko.

Severus (mladší) si už najmenej po dvadsiaty krát prečítal list od svojho nového kamaráta. S Dracom Malfoyom vychádzal veľmi dobre až do chvíle, kým si nezačal uvedomovať, že sa k nemu správa akosi zvláštne. Nástojil na tom, aby sa počas prechádzky lesom držali za ruky a neustále mu posielal nejaké darčeky. Začínal mať podozrenie, že sa oňho až príliš zaujíma. Okamžite vzal do ruky brko a rýchlo načmáral odpoveď. Spomenul si na otcove slová, ktoré ho ešte väčšmi rozrušili. Dávaj si pozor na mladého Malfoya, je rovnako nenásytný ako jeho otec. Pre istu vás už nenechám samých. Ten chlapec by ti mohol ublížiť a ty si ešte príliš malý na takéto záležitosti. Musel to urobiť v noci, aby ho nikto neprichytil. Obával sa, že by sa to nejakým spôsobom mohol dozvedieť niekto zo študentov a tým pádom aj jeho otec. Mal dobrých špiónov, ktorí mu povedali o všetkom, čo trápilo jeho deti.

Milý Draco,

Veľmi pekne Ti ďakujem za tvoj darček. Torta bola výborná a prišla v poriadku. Cením si tvoje pozvanie, ale zrejme to nebude možné. Otec mi zakázal s tebou udržiavať kontakt. Nevážim si ho a nemám ho ani trochu rád, ale musím ho poslúchnuť.

Napriek všetkému cítim, že má pravdu. Nechcem ťa uraziť ani pohŕdať tým, čo si pre mňa urobil. Musíš však pochopiť, že nemá cenu, aby som sa staval proti vôli človeka, ktorý má skúsenosti a zrejme rozumie aj určitým súvislostiam, ktoré mi unikajú. Okrem toho by mohol žalovať mame.

Nechcem, aby si mi písal. Mohlo by nám to spôsobiť veľké problémy. Kvôli Seline si nerob starosti. Už dávno na to zabudla a nehnevá sa na teba. Maj sa dobre a nech sa ti aj naďalej darí v škole.

Severus Snape

Poriadne zapečatil list a okamžite ho odovzdal jednej zo školských sov. Nechcel to zbytočne predlžovať, aby ho profesori nenachytali po večierke.

***

„Ty nie si môj syn. Ako si dovoľuješ takto pošpiniť našu rodinu! Nevyjdeš s tejto izby, kým sa neospravedlníš a neoľutuješ, všetko, čo si popísal v tých svojich mizerných denníkoch. Temný pán si môže robiť, čo sa mu len zachce, ale ty si už od malička zasnúbený. Nezabúdaj na to! Ak ma neposlúchneš prídeš o všetko. Dokonca ti nenechám ani tvoje priezvisko,“ Lucius Malfoy si prísne premeral svojho syna. Pred jeho očami roztrhal denníky, v ktorých sa zmieňuje o tajnej láske, ktorá kvári jeho srdce. Nikde nenachádzal meno ani žiadny bližší popis, napriek tomu ho to rozčúlilo. Nezapadalo to do jeho plánov. Čoraz častejšie myslel na dieťa, ktoré rástlo v lone toho dievčaťa. Hermionino telo ho ešte stále lákalo. Chcel ju mať blízko seba a môcť vychovávať svoje dieťa. Draco ho sklamal a Narcissa sa ako vždy postavila na stranu svojho rozmaznaného syna.

„To boli moje osobné pocity, nemal by si mi to zazlievať! Ja sa do tvojho súkromia zásadne nemiešam. Viem, že slintáš po tej humusáčke Grangerovej,“ nenávistne zavrčal Draco.

„Toto si nebudeš dovoľovať, mladý muž. Hneď zajtra ti musím nájsť novú školu! Nebudeš predsa sedieť doma!“ nechal svojho syna bezmocne ležať na posteli. Blondiak bol zranený a bolelo ho celé telo, ale nikto ho neošetril. Po hádke s Weasleyom úplne stratil hlavu a použil naňho neodpustiteľnú kliatbu. Luciusove kontakty ho zachránili pred väzením. Napriek jeho snahám ho Dumbledore vylúčil zo školy. Nebol ochotný počúvať žiadne výhovorky.

„O jednej by som vedel. Chodia tam deti profesora Snapa. Je to zámok Dark hole. Vyučuje sa tam dokonca aj čierna mágia. Mohol by som tam dokončiť štúdium, ocko?“ prosíkal Draco. Vytiahol pár informačných letákov, ktoré mu dostal od Snapovcov.

„Pozhováram sa so Severusom a premyslím si to. Ak je tá škola pre teba vhodná, pôjdeš tam. Razantne sa sebou zabuchol dvere.

Draco začul tlmené zahúkanie. Keď otvoril okno, do náručia mu vletela obyčajná drobná sovička. Na sebe mala priviazaný balíček, ktorý poslal svojmu priateľovi. Draco smutne hľadel na nedotknuté sladkosti. Neočakával, že mu ich vráti. Okamžite rozhrnul list a začal čítať. Tvár sa mu čoraz väčšmi zamračovala.

***

„Dobré ráno, Harry. Obleč sa. Vyzerá to tak, že sme zaspali,“ temný pán jemne pobozkal svojho milenca. Naozaj ho nechcel opäť nešetrne prebudiť, ale tentoraz nemal na výber. Do začiatku vyučovania ostávalo len desať minút. Našťastie začínal až piatou hodinou, ale Harry musel byť pripravený už od rána.

„To nie!“ Harry zdesene vyliezol z postele a začal v panike pobiehať po miestnosti. Namiesto sprchy musel použiť len prútik, aby sa dal trochu dokopy. Vlasy mu odstávali viac než zvyčajne a pod očami sa črtali kruhy. Dúfal, že Hermiona, Selina a Severus naňho stále čakajú. Nechcel chodiť po škole sám.

„Nemusíš panikáriť. Dnes máte praktické cvičenia na prednášky vonku. Prvý až piaty ročník. Včera som ti to chcel povedať, ale nepustil si ma k slovu. Ja tam nebudem. Mám hodiny so šiestakmi a siedmakmi,“ informoval ho stručne.

„Tak to som naozaj rád... teda nemyslel som to tak doslova,“ vyjachtal zdesene.

„To je v poriadku. Chápem, že sa na mňa stále hneváš, kvôli tomu nezmyslu. Mne to však neprekáža. V noci si ma ani chvíľu nenechal spať to je pre mňa podstatné. Musím ti oznámiť, ešte jednu dôležitú vec. Draco Malfoy odo dnes chodí do tejto školy. Vyhodili ho z Rokfortu. Lucius ma dnes ráno o šiestej kontaktoval a ja som ho okamžite prijal,“ Voldemort si práve pochutnával na raňajkách.

„MALFOY?!“ šokovane vyprskol Harry.

„Áno, tak sa volá,“ chladne odvetil Voldemort. Nemienil dovoliť, aby spochybňoval jeho rozhodnutia.

„Mal by si ísť, lebo zmeškáš. Včera si mi takpovediac oznámil, že ti moja izba opäť nevyhovuje. Na internáte sa uvoľnilo miesto. Môžeš spať aj tam,“ chladne odvetil temný pán.

„Áno s radosťou,“ nespokojne vyprskol Harry.

Rýchlo vyšiel von s poloprázdnou taškou. Habit mal pokrčený a pôsobil hrozne vyčerpane. Jeho nálada sa ešte viac zhoršila, keď zazrel svetlovlasého chlapca, ktorý si ho posmešne premeriaval. Draco držal v rukách kufor a tváril sa ako keby vyhral desať metlobalových zápasov.

„Ahoj, Potter. Ako sa dnes má rozkošná milenka Temného pána?“ začínalo mu chýbať to ich večné prekáranie.

„Sklapni, Malfoy. Mám sa užasne a bude mi ešte lepšie, keď sa odo mňa budeš držať čo najďalej. Lebo ti veľmi rýchlo napravím fasádu!“ rozhorčene skríkol Harry. Hrozne očervenel, keď pripustil, že Malfoyove slová sú tentoraz pravdivé.

„Harry, pohni sa,“ Hermiona práve zišla dolu zo schodov spolu so Selinou a Severusom.

Najmladší člen ich partie poriadne zbledol a okamžite sa rozbehol preč.

„Severus, kam ideš? Počkaj na nás!“ Selina vôbec nechápala, čoho sa tak veľmi zľakol.

***

Snehová prikrývka pokryla strechy všetkých domov. Veselá atmosféra sa začala vkrádať aj do budovy školy. Zlé spomienky na prvý deň prestali byť preňho dôležité. Mal vždy viac učenia, ako ostatní. Dosť dlho trvalo, kým dobehol zameškané a mohol mať konečne viac voľného času. Zvykol si na nové prostredie. Obľúbil si svoju tetu a väčšinu času trávil so Selinou, Severusom (mladším) a Hermionou. Naďalej od seba odháňali Draca, napriek tomu, že ich neustále pozoroval a chcel sa dostať do ich partie. Nechceli ho znášať vo svojej blízkosti. Spoločne sa učili, pomáhali si a v žiadnom prípade sa od seba neoddelili.

Harryho trochu mrzelo, že Severus je prvák, pretože mali úplne iný rozvrh, ale ani to im nezabránilo stretávať sa na chodbách. Vždy si našli čas, aby mohli byť spolu. Proti deťom nevrlého profesora elixírov nemohol povedať ani jedno krivé slovo. Obaja sa snažili uľahčiť mu situáciu a správali sa k nemu priateľsky. Sedeli spolu v študovni, ktorá bola voľne prístupná všetkým žiakom. Hermiona pomáhala Severusovi dokončiť domácu úlohu z Dejín mágie. Tento predmet ho ktovieako nebavil.

„Je to Žgrološ Bezvlasý, našiel si to správne, a ten ďalší nešťastník sa tuším volal Elgor Slintavý,“ pomáhala mu zorientovať sa v zložitých menách. Selina a Harry spolu hrali akýsi nový druh čarodejníckeho šachu. Figúrky po sebe vrhali slabšie zaklínadlá namiesto toho, aby sa navzájom rozbíjali. Učitelia im dali dosť veľa úloh. Napriek tomu, že prázdniny práve začali mali veľa práce. Nechceli si všetko nechať na poslednú chvíľu.

„Mám pre vás zlé správy. Mama nám nedovolí ostať v škole. Na Vianoce musíme byť s otcom. Píše, že sa bude snažiť, aby stihla slávnostnú večeru. Vy dvaja tiež pôjdete s nami. Temný pán chce, aby sme na nás dávali pozor,“ prečítala si správu, ktorú pred malou chvíľou dostala. Lina nebola už dlhší čas v škole. Plnila nejaké poslanie týkajúce sa temného pána. Voldemort bol už pár dní so smrťožrútmi. Nedostal od neho nijaký list. Začínal sa báť, že sa veci nevyvíjajú práve najpriaznivejšie.

„ČOŽE?! Ja mám tráviť čas v Snapovom dome?!“ Harry zdesene zložil hlavu do dlaní. Vedel si predstaviť, ako bude prebiehať ich spolunažívanie.

„Vlastne to bude oveľa horšie. Celé prázdniny budeme trčať na panstve Malfoy Manor. Náš dom pre vás dvoch nie je bezpečný. Niekto by vás mohol spoznať a upovedomiť aurorov,“ upresnila Selina.

„Veď tam žije jeho rodina. Zabijú ma. Nechcem sa stretnúť s Narcissou. Cítim sa vinná za to čo sa stalo. Nemala som mu to dovoliť. Bola to chyba,“ slzy vytryskli z láskavých hnedých očí.

„Neplač, Hermiona. Nesmieš byť k sebe taká tvrdá. To on zneužil situáciu,“ Harry opatrne objal svoju priateľku. Opatrne pohladil vypuklé bruško, ktoré v sebe skrývalo to sladké tajomstvo nového života.

„Nikto ti neublíži. Budeme s tebou,“ upokojujúco odvetil Severus. Takisto mal hrozný strach. V škole nebolo ťažké sa vyhnúť Dracovi, ale tušil, že uňho doma to nebude až také ľahké.