2. 1. 2008

3. kapitola Okúzlenie




VAROVANIE: incest, slash, erotické scény!!! Veková hranica: od 18 rokov!!! (varovanie v žiadnom prípade nepreskakujte!!! Je dôležité, aby každý vedel, čo si ide prečítať) pár Draco Malfoy/Lucius Malfoy !!! 

hodnotenie



 
Ledva potláčal túžbu. Cítil ako mu horí celé telo. Priam bolestne si uvedomoval potrebu blízkosti svojho syna. Vedel, že je to nesprávne. Mrzelo ho, že práve on v ňom vzbudil také pocity, ale nevládal sa tomu ubrániť.

„Draco, ty asi nechápeš, kto u nás doma rozhoduje. Mám ti to pripomenúť? Vieš, že sa stane všetko, čo budem chcieť. Mám moc nad tvojím životom a ty vieš, že dokážem byť aj veľmi nepríjemný, keď sa niektorí ľudia nepodriaďujú mojím príkazom. Buď poslušný a neboj sa o matku. Nikdy nič nezistí o našom vzťahu,“ jemne prešiel rukou po chlapcových vlasoch. Priam láskavo ho pobozkal na čelo. Draco sa mierne strhol, keď zacítil dotyk tých chladných pier. Jeho otec zdvihol prútik a použil kúzlo, ktoré odizolovalo miestnosť zvukovo, nikto z vonka už nemohol počuť, čo sa odohrávalo vo vnútri v izbe. Pochopil, čo to znamená a rozkričal sa ešte viac.

„Prosím ťa, nechaj ma na pokoji. Ja to nechcem! Nemôžem si niečo také ani predstaviť. Ty si môj ... nie nechcem ani pomyslieť na to, čo odo mňa žiadaš,“ rozochvene sa od neho odťahoval. Cítil v sebe zmes hnusu a túžby. Lucius bol veľmi pekný muž a rozhodne nepôsobil zanedbane, ale bola to krv z jeho krvi.

„Nerozmýšľaj o tom. Jednoducho sa nechaj unášať silou toho jedinečného okamihu,“ pomaly obrátil jeho tvár k sebe. Rukou začal putovať po mladom tele. Jeho syn sa stále vzpieral.

„Ty si sa naozaj zbláznil! Okamžite s tým prestaň! Nevrátim sa domov, kým tam budeš ty,“ odtláčal od seba dospelého muža. Nedokázal zniesť jeho dotyky.

„Môj Draco, ty ma nebudeš takto trápiť,“ prisal svoje pery na jeho krk. Nežne bozkával každý kúsok odhalenej kože. Pritisol ho bližšie k svojmu telu a začal bozkávať tie nádherné pery. Užíval si ten jedinečný dotyk. Neznáme city sa rozlievali v jeho vnútri. Vedel, že táto láska tak rýchlo nepominie.

„Nie... nie...“ zhrozene zreval chlapec. Prudko sebou zmietal a pokúšal sa ho od seba nejakým spôsobom dostať.

Pevné objatie ho dusilo a zvieralo ako mučivá obruč. Zdesene sebou trhol, keď zacítil náznak vzrušenia staršieho muža.

„Prosím, ocko, nerob to,“ zúfalo sa zakvačil rukou o posteľ. Tie úžasné oči začali byť veľmi vystrašené. Stiahli sa do seba, akoby sa chystali niekam uniknúť. Ústa sa od ľaku pootvorili. Šikovný jazyk vkĺzol dovnútra. Ruky skĺzli na pevný zadok a jemne ho pohladili.

Draco sa snažil nejakým spôsobom skĺznuť z postele. Hrozne sa hanbil. Vôbec sa mu to nepáčilo. Ťažké telo mu však nedovolilo posunúť sa. Napokon sa mu podarilo odhrnúť sa z nepríjemného zovretia.

„Pomóc, pomôžte mi!“ zúfalo vykríkol Draco. Bol ochotný riskovať aj prípadné problémy. Chcel len, aby ho pustil.

„Si taký úžasný... si moja láska. Budeš môcť kričať, ale nie tu, pôjdeme na nejaké krajšie miesto, len my dvaja,“ pošepkal mu do ucha. Chcel ho trochu upokojiť. Nepočítal s tým, že bude tak tvrdohlavo odmietať jeho pozornosť.
„Spamätaj sa, prosím ťa. To nesmieš, ja nechcem,“ zúrivo vyštekol Draco. Cítil ako jeden z jeho prstov prenikol do zakázaného miesta. Sťahoval mu nohavice a vôbec no nezaujímalo, či sa mu to páči alebo nie.

Druhou rukou uchopil jeho penis a jemne ho pohladil po celej dĺžke. Draco prerývane zastonal a zúrivo ho udrel po tvári. Lucius sa chladne usmial.

„Tak to teda nie, chlapče. Takto sa správať nebudeš,“ prestal sa snažiť spôsobiť mu rozkoš. Rukou ho poriadne schmatol za krk a pevne ním zatriasol.

Dvere sa pomaly otvorili. Lucius pustil svojho syna. Draco sa urýchlene odvalil na bok. Takmer spadol z postele, ale to mu neprekážalo. Cudne sa zahalil do prikrývky.  Uľavilo sa mu, že už necíti otcove ruky.

„Prepáčte, že vás vyrušujem, ale možno by nezaškodilo, keby ste si dali raňajky, pripravila som niečo špeciálne,“ pani Goylová sa na nich milo usmiala. Nemala ani potuchy, že práve prišla vo vhodnej chvíli a nechtiac zachránila kamaráta svojho syna.

„Áno, samozrejme. Hneď prídem. Otec by vám zatiaľ mohol pokojne robiť spoločnosť,“ zadychčane odvetil Draco.

Uľavilo sa mu až keď jeho otec opustil izbu spolu s pani Goylovou.
Použil čistiace kúzlo, hodil na seba muklovské oblečenie a vyliezol von oknom. Vedel, že len od jednej osoby môže očakávať pomoc.