1. 1. 2008

3. kapitola Pravda v tvojom srdci

Varovanie: slash
Lucius/Harry,
Celá kopa romantiky a naozaj roztomilý Lucius : D, táto časť je však trochu dramatická a temná...
Severus/Neville, oba páry prežijú horúce chvíle (samozrejme, nie doslova) , čítajte len na vlastnú zodpovednosť
Veková hranica: ako vždy od 18. rokov Tak a môžeme pokračovať v kapitole ... pokiaľ ste došli až sem.

„Láska, chcem, aby sme sa opäť spojili. Túžim po tebe, ty môj zázrak,“ nežne mu pošepol Harry.
Vôbec sa mu nechcelo spať. Mal oveľa zaujímavejšie nápady ako potešiť svojho najdrahšieho. Tisol sa k tomu horúcemu telu, nežne láskal odhalené ramená.
„Nemôžeme, veď je tu môj syn. Čo ak sa preberie a keby náhodou prišla tá stará babizňa?“ neubránil sa tichému stonu, keď sa Harryho skúmavo rozopínal habit.
„Nikto sem nepríde. Sme tu len my dvaja. Draco dostal elixíry, nič nám nehrozí,“ nenásytne odhalil jeho hrudník. Jazykom skúmal citlivé miesta.
„Tuším si sa odo mňa naučil byť nenásytný. Nezabúdaj, že si vážne zranený. Nechcem tvojmu telu spôsobovať muky. Musíš byť rozumný, ak...“ bozk mu zabránil ďalej pokračovať. Prefíkaný Chrabromilčan nežne prešiel rukou po vztýčenom dôkaze mužnosti. Chlácholivo pohladil to najcitlivejšie miesto.
„Harry, si zranený, môžeš si ublížiť,“ neochotne ho od seba odtláčal. Musel premáhať túžbu, aby náhodou nespôsobil bolesti svojej láske.
„Nič mi nie je. Tie zranenia mi predsa dôkladne ošetrili...“ chabo namietal Harry.
„To si len myslíš. Elixíry zabránili tomu, aby si to pociťoval, ale naďalej potrebuješ starostlivosť. Nesmieš robiť prudké pohyby. Buď rozumný. Ak chceš môžem sa o teba postarať, ale ty radšej pokojne lež. Nepreceňuj svoje sily,“ pomaly ho bozkával a nežne pohládzal to poddajné telo.
„Chcem sa ťa dotýkať, nevieš ako veľmi túžim potom, aby sme mohli byť spojení. Môžeme byť spolu len chvíľu, počas tých ukradnutých okamihov. Ty máš svoju rodinu a ja som tvoj nepriateľ. Kvôli mne ich zrádzaš. Mal by sa viac starať o Draca. Je to tvoj syn a ja som len nikto. Každý si myslí, že so mnou môže manipulovať,“ frflal Harry.
Odpieranie nežností sa mu vôbec nepozdávalo. Len málokedy mohol mať pri sebe svoju lásku a chcel využiť každý okamih.
„Nevyjednávaj, Harry. Uvidíš, že ťa zahrniem pozornosťou. Rád by som ti občas poslal niečo dobré, ale nemôžem. Chcem ťa ochrániť ty môj hlupáčik. Len preto ťa držím čo najďalej od tých záležitostí. Nechcem, aby si na tebe všetci zgustli. Nedovolím, aby ťa niekto ohrozoval. Ak chceš unesiem ťa na krásne miesto, ktoré bude patriť len nám dvom,“ potichu opisoval nádherný dom, ktorý mal slúžiť výlučne pre ich potrebu.
„Áno, to by sa mi veľmi páčilo. Byť s tebou bez všetkých tých zvedavých očí. Nemusieť predstierať, že ťa nenávidím, lebo to nie je pravda. S celého srdca túžim potom zaspávať v tvojom náručí. Si pre mňa tým najväčším šťastím,“ pevnejšie sa zamotal do prikrývok a s láskou sa maznal so svojím milencom. Rozprával mu o svojich problémoch, o bolestivom rozchode s Ginny. Nemohol jej viac dávať nádej, mal ju rád a nechcel jej zbytočne ubližovať. Musel si vymýšľať chabé vysvetlenia. Nahovoril im, že sa zaľúbil do nejakého muklovského dievčaťa.
Mrzelo ho, že musí klamať, ale nemal na výber. Nemohol im len tak ľahko oznámiť, že miluje smrťožrúta. Netušili, že ich niekto počúva. Nepostrehli nepatrný pohyb na ďalšej posteli. Nevšimli si, že Draco sa prebral. Znechutene si premeral dve telá ležiace v posteli. Tak preto mama vraví, že ju podvádzaš.
Chceš ju vymeniť za Pottera? Uvidíme, čo urobíte, keď... Prudko vstal. Premohol bolesti, ktoré pociťoval po zraneniach. Podišiel k nim a odhrnul záves.
„Ahoj, otec. Som rád, že si ma prišiel navštíviť. Matka bude nepochybne nadšená tvojou novou milenkou? Netušil som, že sa vieš až tak veľmi odviazať. Tento váš dojemný príbeh lásky by som pokojne mohol predať Dennému Prorokovi,“ vedel, že ich má v hrsti. Počul toho dosť nato, aby mohol doma spôsobiť hotový škandál. Vedel, že matka by mu okamžite uverila a Rita Skeaterová by tiež neváhala, keby mala možnosť písať o takom rozkošnom páriku.

„Budeš mlčať, Draco!“ podráždene mu prikázal Lucius. Neochotne vyliezol z postele. „Áno, samozrejme, ale chcem za to patričnú odmenu. Možno by si sa so mnou mohol podeliť o tú svoju hračku,“ skúmavo prešiel pohľadom po tele svojho spolužiaka.
Harry na seba okamžite natiahol prikrývku. Mierne zružovel, keď si uvedomil, že ho takto vidí syn jeho milenca.
„Si nevďačný fagan! Som tvoj otec a budeš musieť rešpektovať moju vôľu. Harry patrí iba mne. Nikto sa ho nedotkne a ty už vôbec nie. Mám v rukách tvoju budúcnosť. Okamžite ťa môžem zbaviť dedičských práv,“ do tváre ho zasiahlo silné zaklínadlo. Nestihol siahnuť po prútiku. Neočakával, že Draco naňho zaútočí.
„Čo si mu to urobil?“ ustarostene sa spýtal Harry. Bez váhania vstal z postele a sklonil sa k svojmu milencovi. Na čele mu tiekol pramienok krvi. Pevne ho zovrel do náručia. Nevšímal si bodavú bolesť v rebrách.
„Otec chcel, aby som sa vzdelával aj v oblasti čiernej mágie. Nič vážne sa mu nestalo. Len si chvíľu pospí. Zatiaľ sa mi budeš venovať. Neodoprieš mi, to čo dávaš otcovi. Nejako sa už dohodneme. Bude to dobré, uvidíš, “ postrehol, že Harry začína vyťahovať prútik. Problém bol v tom, že netušil, kam ho madam Pomfreyová odložila. Rukami zúfalo šmátral okolo seba. Na tele pocítil dotyk dvoch pevných rúk. Nemohol sa pohnúť. Ďalšie zaklínadlo ho nútilo ostať v tejto polohe. Draco ho odsunul od Luciusa a začal skúmavo bozkávať každý kúsok odhalenej pokožky.
„Nebráň sa tomu, páčiš sa mi. Možno máme s otcom spoločných viac vecí, než som si pôvodne myslel,“ nezaregistroval kroky ďalšieho návštevníka. Spokojne pohladil vzpierajúceho sa Harryho. Bojoval s ním o každý dotyk, mladý Chrabromilčan prehrával kvôli bolestivým zraneniam. Prútik na ramene ho donútil ustúpiť. Harry zdesene hľadel na pôsobivú siluetu profesora Snapa. Pred malou chvíľou ho Neville prebudil a neustále vykrikoval, že mal zlý sen. Žiadal ho, aby sa šiel pozrieť do Nemocničného krídla.
„Pán profesor, nie je to tak, ako si myslíte?“ sebavedome odvetil Draco.
„Samozrejme, že nie. Nič sa predsa nestalo,“ zabúdacie zaklínadlo zasiahlo Draca. Nestihol tak rýchlo zareagovať.
„Oblečte sa Potter,“ vyhŕkol chladne. Vedel o ich vzťahu a musel Luciusovi sľúbiť, že chlapca ochráni, ak to bude potrebné.
„Ďakujem,“ s ťažkosťami zo seba dostal Harry. Okamžite na seba navliekol pyžamu a opäť sa sklonil k Luciusovi. Profesor elixírov urýchlene kontroloval stav mladého Malfoya. Okamžite ho strčil do postele a uspal pomocou elixíru položeného na stole.
„Vy ste s ním chceli podviesť Luciusa? Nuž to je od vás veľmi nerozumné. Možno z vás zoderie kožu, keď sa preberie,“ nervózne zavrčal Snape. Pomáhať Potterovi bolo preňho rovnako hrozné, ako obliecť si ružové spodky a tancovať na stole.
„Nie, on ma nútil, ja som nechcel... keby ste neprišli, tak by... Nechcem na to ani pomyslieť. Milujem Luciusa a budem mu verný za každú cenu,“ rezolútne vyhlásil Harry.
„Temný pán to nebude brať do úvahy, keď na vás zaútočí. Láska je len vysnená predstava, ku ktorej sa upínajú stratené existencie, ako vy Potter,“ posmešne sa uškrnul.
„Mýlite sa. Mňa neoklamete, veľmi dobre viem, že sa deje niečo medzi vami a Nevillom. Neznesiete ho na hodine a neustále ho ponižujete. To je váš spôsob ako niekomu dokázať náklonnosť. Nemôžete ho mať , a preto ho radšej trápite. Prežil som s vami jednu spomienku, počas ktorej vás temný pán mučil, lebo to zistil. Chcete ho chrániť, preto sa k nemu tak správate. Temný pán vám zrejme zakázal citovo sa viazať na inú osobu,“ obviňujúco zaskučal Harry.
„Ešte jedno slovo, Potter a dopomôžem vám k ďalšiemu zraneniu! Zaľahnite a tvárte sa, že spíte o Luciusa sa postarám. Draco si zajtra na nič, z toho čo videl nespomenie. Máte veľké šťastie a teraz už nerobte problémy,“ oboril sa naňho. Odporný Potter. Ako to mohol zistiť? Veď som to nijak nedával najavo. Musí vždy do všetkého strkať nos.