25. 2. 2009

2. kapitola Ten, ktorý blúdi




Fandom: Harry Potter
pár: HP/SS, LV/NL
varovanie: 18+ romantika, mpreg, netradičné formy mágie, rape
rodinné, dramatické
stav: dokončené
Poznámka: poviedka prešla AP.






10. Februára
Neúplná spomienka
Harryho Pottera


Zelené oči sa šokovane rozšírili. Neveriacky krútil hlavou. Nemohol to pochopiť. Všetko sa naňho valilo tak rýchlo, úplne strácal pojem o čase.
Čo vlastne robí u profesora elixírov? Prečo sa ho rozhodol ukrývať pred svojím pánom? Z akého dôvodu mu to všetko začal vysvetľovať? Naozaj mu na ňom záleží, alebo je ich vzťah preňho len takou zábavkou na krátenie voľných chvíľ?
Harry si naozaj nebol istý, či to čo spolu prežili preňho niečo znamenalo.
Otázky sa hromadili, ale neodvážil sa na nič spýtať. Strach ho úplne ovládol a nebol schopný so seba nič dostať.

NL: Počas týchto dní bol Harry zrejme úplne mimo z tých šokujúcich správ. Radšej ani nechcete vedieť, čo sa vtedy dialo so mnou. Niečo také si ani nechcite predstavovať.
Neviem, čo sa vtedy dialo na Rokforte. Tak sa môžem spoľahnúť len na Harryho chaotické spomienky, ale bolo mi jasné, že atmosféra strachu a hrozieb doľahla aj na tých najodvážnejších...
Voldemort nikdy nerozumel, čo to znamená báť sa, že niekoho stratíte, doprial by som mu aspoň raz vžiť sa do našej kože, ale viem, že v jeho prípade to nie je možné. Vybral si život bez citov, bez zodpovednosti a bez svedomia. Môžem vám potvrdiť, že akékoľvek romantické predstavy o tom, že ho niekto dokáže zmeniť sú absolútne nesplniteľné. To skôr, by ste pohli chladným kameňom, ako prinútili TOHO MUŽA niečo cítiť.
Povedal by vám to, čo povedal mne a verte mi, že to by pochopil každý, dokonca aj Crabbe s Goylom.


14. februára
Neúplná spomienka
Severusa Snapa


„Zrejme vás zaujíma, prečo sa obťažujem s vašou záchranou. Už pár dní sa ma na to chcete spýtať, ale vidím, že akosi nemáte odvahu,“ posmešne si ho premeral.
Potter už dávno nebol taký slabý a zmätený. Bolo to priam rozkošné vidieť, ako sa mení výraz jeho tváre.
Nové informácie o Temnom pánovi ho úplne ochromili. Bol v priam poľutovaniahodnom stave.
Profesorova ruka sa okamžite presunula pod jeho košeľu. Nedokázal sa odtrhnúť od toho lákavého tela.
„Pane!“ šokovane vyhŕkol Harry.
„Vaše telo, Potter. To jediné ma zaujíma. Žiadna iná odpoveď nie je potrebná. O svojich priateľov sa nemusíte báť. Temný pán ich možno zabije rýchlo a bezbolestne...“
„Ako môžete, niečo také vôbec vysloviť!“ zúril Harry.

NL: Podľa mojich neskorších zistení, bolo toto obdobie pre ich vzťah veľmi kritické. Počas týchto dní sa dosť hádali. Nemohol som zachytiť všetky ich konflikty, ale veď predsa poznáte Severusa Snapa. Jednoducho si len tak nepripustí, že mu na niekom záleží, teda ak vôbec.






19. februára
Neúplná spomienka
Harryho Pottera

Zamkol sa do kúpeľne.
Klesol na podlahu. Zúfalo sebou hádzal. Silno búchal päsťami do tvrdej dlážky. Zúrivo rozbíjal všetko, čo sa mu dostalo do rúk. Úplne sa prestal ovládať. Želal si, aby bolo všetko také ako predtým...
Zašpinil sa nejakou masťou. Podarilo sa mu pretrhnúť tubu a celý obsah pokryl jeho telo. Strhol zo seba šaty. Napustil vaňu a schúlili sa dovnútra.  Tú mazľavú hmotu mal aj na tvári. Pripomenulo mu to, všetko čo zažil počas minulého školského roka...
Prvé vážne sklamanie. Prvá láska, ktorá nebola opätovaná. Predtým veľmi často myslel na Draca. Myslel si, že aj k nemu niečo cíti...
Bola to už len minulosť. Pochopil, že v jeho srdci preňho nebude nikdy dostatok miesta. Mladý Malfoy mal oňho záujem len po telesnej schránke. Potreboval len ďalšieho milenca. To isté mu povedal aj Severus.
On potreboval viac. Chcel, aby ho niekto miloval. Potreboval to cítiť. Až potom bol schopný sústrediť sa aj na iné aspekty vzájomného vzťahu.
Medzi ním a Severusom bolo veľa konfliktov, veľa napätia a hádok, ale napriek tomu si začínal postupne uvedomovať, že k nemu cíti viac, než by chcel. Nevedel, kedy to vlastne prišlo. Boli dni, si opäť myslel, že ho nenávidí, ale napriek všetkému sa oňho Severus istým spôsobom staral. Nenechal ho samého a opusteného a vždy sa zaujímal o to, čo sa s ním deje.
Chcel veriť tomu, že za tým všetkým je niečo viac. Niečo, čo by mohlo znamenať nový začiatok, ale teraz to vyzeralo tak, že sa ich vzťah chýli skôr ku koncu. Harry to nechcel. Nechápal, prečo Severus zámerne hľadá akékoľvek príležitosti na hádky a v noci sa k nemu ďalej túli, akoby sa nič nestalo...
Harry na chvíľu privrel oči a predstavoval si, aké by to bolo, keby mohli spolu normálne chodiť ako všetci ostatní. Keby neboli zavretí v jednej miestnosti a všetko by ich tak kolosálne neštvalo...
Strhol sa, až keď sa dvere na kúpeľni otvorili. Severus si vyzliekol habit a opatrne si sadol k nemu. Chlapec sebou prudko trhol.
„Vypadnite!“ vyprskol bez rozmýšľania.
„Nebuďte tvrdohlavý, Potter. Viete predsa, že sa na vás v skutočnosti nehnevám. Je toho skrátka príliš veľa. Temný pán je veľmi náročný a vy...“
Harry si všimol, že siahol rukou pod vodu.
„Prestaň mi vykať! V posteli to nerobíš, tak prečo teraz!“
„Nie je to také jednoduché. Pre teba je všetko...“
„Prestaň sa so mnou zahrávať? Čo vlastnej chceš?“ podráždene vyštekol Harry.
Chcel ešte niečo dodať, ale  jeho milenec ho zdvihol a pritisol ho k sebe.
Prisal pery k tým jeho a Harry pocítil, ako sa do jeho otvoru dostalo niečo poriadne veľké. Bolestne vzlykol a pokúšal sa vymaniť z milencovho zovretia. Penis sa posúval hlbšie do jeho vnútra.
Severusov jazyk vnikol do jeho úst. Nemilosrdne mu ich zavrel. Harry sa zúrivo pokúšal dostať ho od seba, ale výsledkom bolo len to, že ho prijal ešte hlbšie. Snape sa dotkol bodu hlboko v ňom, ktorí mu mal spôsobiť rozkoš, ale Harry cítil len bolesť.
Snape bol ako šialený. Niečo sa mu stalo, niečo sa s ním počas tých dní dialo a on tomu nerozumel. Bol horší než kedykoľvek predtým a omnoho chladnejší. Jeho ruky Harryho pevne zvierali. Začal sa v ňom pohybovať rýchlejšie.
„To bolí,“ rozrušene zamrmlal Harry.
Zrazu sa ocitol pod vodou. Snapove telo naňho takmer spadlo. Díval sa naňho takými nepríčetnými očami.
Harry videl, ako vodu sfarbila krv.
Začal do Snapa strkať oboma rukami. Zaťal nechty do jeho hrude. Nechcel zomrieť. Nie takto. Nie počas jedného kúpeľa.
Snapove chvejúce sa ruky ho zdvihli. Len natoľko, aby mohol dýchať. Harry sebou prestal zmietať a nechal ho, nech si robí čo sa mu len zachce.

NL: Keď som prvý raz videl túto spomienku, mal som chuť Snapa zabiť. Veril som, že si zaslúži ten najhorší trest. Nikdy som ho nemal rád ani on mňa, ale vtedy som ešte nevedel aké pokusy robí Temný pán. Aké praktiky vykonáva dokonca aj so svojimi prívržencami. Vtedy som chcel prestať v uchovávaní spomienok, ale vedel som, že napriek mojej nechuti pokračovať, to musím dokončiť.
Pokiaľ by sa niečo so mnou stalo táto spomienka bude zmazaná, aby to nevidel Brian. Preňho by to v žiadnom prípade nebolo vhodné, ale Snapa od tejto veci neušetrím. Musí vedieť, čo sa stalo. Musí sa prebrať, aby nám mohol pomôcť. Musí pochopiť, že všetko možno nie je úplne stratené. Možno nie...


19. Februára
Rozhodne úplná spomienka
Nevilla Longbottoma


„Ginny, musíš so mnou hovoriť. Rozprávaj sa so mnou, lebo sa zbláznim!“ Neville sa pokúšal prebrať svoju spolužiačku.
V tmavej cele boli úplne odrezaní od sveta.  Neodpovedala mu. Srdce jej zrejme už ani nebilo, ale on ju odmietal pustiť. Nechcel sa vzdať nádeje. Vedel, že si prídu aj poňho. Tí ľudia, ktorí tak beztrestne brali životy iným, nemali žiadne zábrany.
Potlačil všetky svoje pocity len, aby dokázal ďalej fungovať.

NL: rozhodne to bol jeden z tých najhorších dní. Dokonca aj pre mňa, aj keď vtedy som netušil, že...
Skrátka som zrazu zistil, že nás už ani Rokfort neochráni. Bolo to pekne tvrdé zistenie. To vám môžem potvrdiť.